καλησπερα στην παρεα.
εχθες για αλλη μια φορα εγινε επιχειρηση τσαρκας μπας και βρω επιτελους κατι.
3 η ωρα το βραδυ λοιπον πιανω απο την αρχη την γιαννιτσων,πολυ λιγα πραγματα,η Φιονα η ξανθια για τους λατρεις των τρανς ,εντυπωσιακη γενικα ,λιγο μετα το σελ .
στο τουντει 2 μαυρες μια χοντρη και μια με πολυ μακρυ μαλλι..ονοματα απο μαυρες δεν ξερω γενικα αλλα ουτε κανω πλεον τον κοπο να σταματησω.
στο επομενο στενο αλλες 2 μαυρες,μια πιο χοντρη απο την προηγουμενη και μια κανονικου μεγεθους..
στο τελος σχεδον της γιαννιτσων ηταν μια κοπελα νομιζω καστανοξανθη ,φορουσε μπουφαν με κουκουλα .δεν την εβλεπα καλα αλλα δεν σταματησα κιολας,φαινοταν πολυ τζανκι και εκτος αυτου πως κανουν ετσι πιατσα ρε γαμωτο,μακρυ χειμωνιατικο μπουφαν κουκουλα και κρατουσα μια σακουλα απο σουπερ μαρκετ και κομπο δεμενη στο χερι!
απογοητευμενος και παλι παιρνω τον γυρισμο απο μοναστηριου οπου τετοια ωρα η απολυτη νεκρα.φτανω στο φαναρι του ροτοντα και το φαναρι με σταματαει,αναβει κοκκινο και μου λεει πανε αλλη μια φορα ...
στριβω ξανα γιαννιτσων και αποφασισμενος αν δεν εχει κατι να φυγω για ποτο.στα εκατο μετρα ενα μαυρομαλικο στα μαυρα εμφανιστικε απο το πουθενα!χωρις να χασω ευκαιρια σταματαω κατευθειαν...κοντεψα να της ανοιξω και την πορτα πριν σταματησω!
με το καλησπερα μου απανταει ,γεια σου 20 ευρω παιρνω,επιτοπου νοημα για να μπει στο αμαξι.
για τους περισσοτερους εδω στο φορουμ την ξερουν σιγουρα,η Χρυσα η γνωστη που κανει και το σκιστοματικο βαψιμο.
πολυ φιλικη και ομιλητικη ,καλη διαθεση .
στα του αγωνα δεν ενθουσιαστικα δεν κανει κατι φοβερο ,σχετικα γρηγορη πιπα μεχρι να σηκωθει ,ωραιο σωμα παντως ,μικροδειχνει αν και φαινεται οτι ειναι μεγαλητερη.
γαμιση δεν εχει συμμετοχη,εγω πρωτη φορα πηγα βεβαια μαζι της ,το πηρα στα 4 γιατι εχει ωραιο κολαρακι.
σε προταση να ανεβει απο πανω ειπε δεν ανεβαινω ,ευγενικα ομως και γενικα σε ολη την συνευρεση.
μου ειπε οτι θα ειναι και σημερα πιατσα παντως.εγω ειπα οτι δυσκολα να κατεβω δευτερη μερα καπακι.
θυμιζω την ωρα ,στης 3 τα ξυμερωματα,για να προλαβω κραξιμο στο μελλον απο αυτους που θα λενε οτι δεν την εχουν πετυχει ποτε.
μου ειπε οτι μολις ειχε βγει γενικα βγαινει αργα και οχι συγκεκριμενες μερες η καθε μερα.
οποτε και λογο καιρου μπορει να μην ισχυει και το σημερα .
συγνωμη για το κατεβατο αλλα περιμενα πολυ καιρο να μπορω να κανω και εγω μια αξιοπρεπεις ενημερωση ,
καθε φορα που εβγαινα δεν ηθελα να μπω ουτε στη διαδικασια να γραψω