Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (3 μέλη και 10 επισκέπτες)
Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
Μπρο Καλησπερα!
ποια ακριβώς είναι η μελαχρινή; Και ποια η πιάτσα της Στεφανίας;;
Μια κοντή με κενά στα δόντια και κάτι παλιές καφε μπότες
Η στεφάνια συνήθως κάθεται πριν το one salonica αλλά εκείνη τη μέρα ηταν απέναντι απτό ΙΕΚ

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.906
Πόντοι
4.766
Σε προηγούμενο post αναφέρθηκα σε μια με κοντο μαλι αδύνατη αν ξέρει κατι καποιος γι αυτην
Σήμερα που ξανά προσπάθησα να την πάρω για πιπα μονό πάλι μου είπε όχι λόγω του ότι δεν θέλει να έχει για πολύ ώρα κάτι στο στόμα της :)
Την λένε Βάσια από Βουλγαρία 24 ετών αρκετά αδύνατη με κοντό μαύρο μαλλί επί της μοναστηριού λίγο πριν το hotel Ροτόντα
Κατά τα αλλά για μένα δεν είχε τίποτα αξιόλογο ουτε για πιπα
Ε αν δεν θέλει πίπα το Βουλγαρακι πες της μόνο να την καρφώσεις.. εγώ δύο φορές που την έχω πει να πάμε στο ξενοδοχείο να το ευχαριστηθω το πετιτ μου έλεγε πάει μόνο στην μάντρα από πίσω ...

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.153
Πόντοι
2.356
Μία γρήγορη βόλτα χθες στη πιάτσα η Μαρία Αλβανίδα στο πόστο της η επόμενη ήταν τέρμα κάτω πριν την διχάλα δεξιά Άννα η Ντάνιελα τις μπερδεύω αυτές τις 2
Επιστροφή από μοναστηριού η Έλενα διασταύρωση με Κωλέττης κ πιο κάτω μετά τα πλυντήρια το αμφιβόλου γένους με κοντό μαλλί
Με 2 ευρώ βενζίνη τέλος τα ατελείωτα πήγαινέ έλα

Πάμε για άλλα

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Ιαν 2016
Κριτικές
36
Like
4.461
Πόντοι
2.846
Μία γρήγορη βόλτα χθες στη πιάτσα η Μαρία Αλβανίδα στο πόστο της η επόμενη ήταν τέρμα κάτω πριν την διχάλα δεξιά Άννα η Ντάνιελα τις μπερδεύω αυτές τις 2
Επιστροφή από μοναστηριού η Έλενα διασταύρωση με Κωλέττης κ πιο κάτω μετά τα πλυντήρια το αμφιβόλου γένους με κοντό μαλλί
ααααααααααααα καλα εσυ εχεις ξεφυγη τελειως.αλλη δουλεια δεν εχεις στην μαλακια εισαι προινιατικα :happy: :happy:

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.153
Πόντοι
2.356
ααααααααααααα καλα εσυ εχεις ξεφυγη τελειως.αλλη δουλεια δεν εχεις στην μαλακια εισαι προινιατικα :happy: :happy:
Ενώ εσύ μπήκες εδώ να δεις τις ειδήσεις της ημέρας
Τα μάθαμε κ για σένα την είχες προχθές την μαλακία μεσημεριάτικα
:happy::happy::happy:

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
Τι ώρα περίπου πετυχες Έλενα και Ντανιέλα;

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.917
Πόντοι
3.796
καλησπερα στην παρεα.
εχθες για αλλη μια φορα εγινε επιχειρηση τσαρκας μπας και βρω επιτελους κατι.
3 η ωρα το βραδυ λοιπον πιανω απο την αρχη την γιαννιτσων,πολυ λιγα πραγματα,η Φιονα η ξανθια για τους λατρεις των τρανς ,εντυπωσιακη γενικα ,λιγο μετα το σελ .
στο τουντει 2 μαυρες μια χοντρη και μια με πολυ μακρυ μαλλι..ονοματα απο μαυρες δεν ξερω γενικα αλλα ουτε κανω πλεον τον κοπο να σταματησω.
στο επομενο στενο αλλες 2 μαυρες,μια πιο χοντρη απο την προηγουμενη και μια κανονικου μεγεθους..
στο τελος σχεδον της γιαννιτσων ηταν μια κοπελα νομιζω καστανοξανθη ,φορουσε μπουφαν με κουκουλα .δεν την εβλεπα καλα αλλα δεν σταματησα κιολας,φαινοταν πολυ τζανκι και εκτος αυτου πως κανουν ετσι πιατσα ρε γαμωτο,μακρυ χειμωνιατικο μπουφαν κουκουλα και κρατουσα μια σακουλα απο σουπερ μαρκετ και κομπο δεμενη στο χερι!

απογοητευμενος και παλι παιρνω τον γυρισμο απο μοναστηριου οπου τετοια ωρα η απολυτη νεκρα.φτανω στο φαναρι του ροτοντα και το φαναρι με σταματαει,αναβει κοκκινο και μου λεει πανε αλλη μια φορα ...
στριβω ξανα γιαννιτσων και αποφασισμενος αν δεν εχει κατι να φυγω για ποτο.στα εκατο μετρα ενα μαυρομαλικο στα μαυρα εμφανιστικε απο το πουθενα!χωρις να χασω ευκαιρια σταματαω κατευθειαν...κοντεψα να της ανοιξω και την πορτα πριν σταματησω!
με το καλησπερα μου απανταει ,γεια σου 20 ευρω παιρνω,επιτοπου νοημα για να μπει στο αμαξι.

για τους περισσοτερους εδω στο φορουμ την ξερουν σιγουρα,η Χρυσα η γνωστη που κανει και το σκιστοματικο βαψιμο.
πολυ φιλικη και ομιλητικη ,καλη διαθεση .
στα του αγωνα δεν ενθουσιαστικα δεν κανει κατι φοβερο ,σχετικα γρηγορη πιπα μεχρι να σηκωθει ,ωραιο σωμα παντως ,μικροδειχνει αν και φαινεται οτι ειναι μεγαλητερη.
γαμιση δεν εχει συμμετοχη,εγω πρωτη φορα πηγα βεβαια μαζι της ,το πηρα στα 4 γιατι εχει ωραιο κολαρακι.
σε προταση να ανεβει απο πανω ειπε δεν ανεβαινω ,ευγενικα ομως και γενικα σε ολη την συνευρεση.

μου ειπε οτι θα ειναι και σημερα πιατσα παντως.εγω ειπα οτι δυσκολα να κατεβω δευτερη μερα καπακι.

θυμιζω την ωρα ,στης 3 τα ξυμερωματα,για να προλαβω κραξιμο στο μελλον απο αυτους που θα λενε οτι δεν την εχουν πετυχει ποτε.

μου ειπε οτι μολις ειχε βγει γενικα βγαινει αργα και οχι συγκεκριμενες μερες η καθε μερα.
οποτε και λογο καιρου μπορει να μην ισχυει και το σημερα .

συγνωμη για το κατεβατο αλλα περιμενα πολυ καιρο να μπορω να κανω και εγω μια αξιοπρεπεις ενημερωση ,
καθε φορα που εβγαινα δεν ηθελα να μπω ουτε στη διαδικασια να γραψω

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.014
Πόντοι
1.056
καλησπερα στην παρεα.
εχθες για αλλη μια φορα εγινε επιχειρηση τσαρκας μπας και βρω επιτελους κατι.
3 η ωρα το βραδυ λοιπον πιανω απο την αρχη την γιαννιτσων,πολυ λιγα πραγματα,η Φιονα η ξανθια για τους λατρεις των τρανς ,εντυπωσιακη γενικα ,λιγο μετα το σελ .
στο τουντει 2 μαυρες μια χοντρη και μια με πολυ μακρυ μαλλι..ονοματα απο μαυρες δεν ξερω γενικα αλλα ουτε κανω πλεον τον κοπο να σταματησω.
στο επομενο στενο αλλες 2 μαυρες,μια πιο χοντρη απο την προηγουμενη και μια κανονικου μεγεθους..
στο τελος σχεδον της γιαννιτσων ηταν μια κοπελα νομιζω καστανοξανθη ,φορουσε μπουφαν με κουκουλα .δεν την εβλεπα καλα αλλα δεν σταματησα κιολας,φαινοταν πολυ τζανκι και εκτος αυτου πως κανουν ετσι πιατσα ρε γαμωτο,μακρυ χειμωνιατικο μπουφαν κουκουλα και κρατουσα μια σακουλα απο σουπερ μαρκετ και κομπο δεμενη στο χερι!

απογοητευμενος και παλι παιρνω τον γυρισμο απο μοναστηριου οπου τετοια ωρα η απολυτη νεκρα.φτανω στο φαναρι του ροτοντα και το φαναρι με σταματαει,αναβει κοκκινο και μου λεει πανε αλλη μια φορα ...
στριβω ξανα γιαννιτσων και αποφασισμενος αν δεν εχει κατι να φυγω για ποτο.στα εκατο μετρα ενα μαυρομαλικο στα μαυρα εμφανιστικε απο το πουθενα!χωρις να χασω ευκαιρια σταματαω κατευθειαν...κοντεψα να της ανοιξω και την πορτα πριν σταματησω!
με το καλησπερα μου απανταει ,γεια σου 20 ευρω παιρνω,επιτοπου νοημα για να μπει στο αμαξι.

για τους περισσοτερους εδω στο φορουμ την ξερουν σιγουρα,η Χρυσα η γνωστη που κανει και το σκιστοματικο βαψιμο.
πολυ φιλικη και ομιλητικη ,καλη διαθεση .
στα του αγωνα δεν ενθουσιαστικα δεν κανει κατι φοβερο ,σχετικα γρηγορη πιπα μεχρι να σηκωθει ,ωραιο σωμα παντως ,μικροδειχνει αν και φαινεται οτι ειναι μεγαλητερη.
γαμιση δεν εχει συμμετοχη,εγω πρωτη φορα πηγα βεβαια μαζι της ,το πηρα στα 4 γιατι εχει ωραιο κολαρακι.
σε προταση να ανεβει απο πανω ειπε δεν ανεβαινω ,ευγενικα ομως και γενικα σε ολη την συνευρεση.

μου ειπε οτι θα ειναι και σημερα πιατσα παντως.εγω ειπα οτι δυσκολα να κατεβω δευτερη μερα καπακι.

θυμιζω την ωρα ,στης 3 τα ξυμερωματα,για να προλαβω κραξιμο στο μελλον απο αυτους που θα λενε οτι δεν την εχουν πετυχει ποτε.

μου ειπε οτι μολις ειχε βγει γενικα βγαινει αργα και οχι συγκεκριμενες μερες η καθε μερα.
οποτε και λογο καιρου μπορει να μην ισχυει και το σημερα .

συγνωμη για το κατεβατο αλλα περιμενα πολυ καιρο να μπορω να κανω και εγω μια αξιοπρεπεις ενημερωση ,
καθε φορα που εβγαινα δεν ηθελα να μπω ουτε στη διαδικασια να γραψω
Ειναι από της πολυ παλιές της πιατσας. Γεωργίανη ειναι μαλλον και ναι βγαινει άκυρες ωρες. Καποτε εβγαινε συχνά, μιλαμε προ covid και πισω(αρκετα) . Ναι εχει ωραιο πατο αλλα γενικα ειναι λιγο περιεργη η φαση της, ειχε κ χωρο δικο της εκει κοντα. Την πετυχα κ γω πριν κανα μηνα η διμηνο το ειχα αναφερει. Καποτε στις καλες εποχες ζητουσε 40 κ 50

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.917
Πόντοι
3.796
Ειναι από της πολυ παλιές της πιατσας. Γεωργίανη ειναι μαλλον και ναι βγαινει άκυρες ωρες. Καποτε εβγαινε συχνά, μιλαμε προ covid και πισω(αρκετα) . Ναι εχει ωραιο πατο αλλα γενικα ειναι λιγο περιεργη η φαση της, ειχε κ χωρο δικο της εκει κοντα. Την πετυχα κ γω πριν κανα μηνα η διμηνο το ειχα αναφερει. Καποτε στις καλες εποχες ζητουσε 40 κ 50
Περίεργη από ποια άποψη φίλε;εμένα μια χαρά μου φάνηκε ,δεν ξέρω βέβαια σε χώρο άμα είναι καλύτερα η χειρότερα ,πάντως στο αμάξι δίνει επιλογές η μέσα ή έξω

rakor

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2012
Like
12
Πόντοι
0
Χθες κατα τις 11:00 μια βολτα απο Γιαννιτσών.
Ηταν μια απέναντι από την Μαρία την αλβανίδα κοντα στο shell. Μαρία μου συστήθηκε 27 από Αθήνα, αδύνατη μαυρο μαλί.
20 πιπα, 30 σεξ και 70 σε χώρο δικό της.
Δεν ξερω αν την έχει παρει καποιος από εδω μέσα αλλα θεωρώ ότι είναι μεγαλύτερη σε ηλικία αλλα το κυριότερο ειναι τα πεταμένα λεφτά δεν κανει μια.

ST@Lone

Μέγας
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Κριτικές
38
Like
2.443
Πόντοι
4.110
Χθες κατα τις 11:00 μια βολτα απο Γιαννιτσών.
Ηταν μια απέναντι από την Μαρία την αλβανίδα κοντα στο shell. Μαρία μου συστήθηκε 27 από Αθήνα, αδύνατη μαυρο μαλί.
20 πιπα, 30 σεξ και 70 σε χώρο δικό της.
Δεν ξερω αν την έχει παρει καποιος από εδω μέσα αλλα θεωρώ ότι είναι μεγαλύτερη σε ηλικία αλλα το κυριότερο ειναι τα πεταμένα λεφτά δεν κανει μια.
Ωραίος για την ενημέρωση. το ότι "δεν κάνει μία" είναι ερώτηση ή διαπίστωση; την πήρες τελικά;

Τελευταία τροποποίηση:

Jura194

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2014
Like
16
Πόντοι
0
Χαιρετισμούς σε όλους. Επειδή δεν κατεβαίνω συχνά γνωρίζει κάποιος να μου πει σχετικά με Βάσια που βγαίνει μοναστηριού.

minkowski

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Like
1.714
Πόντοι
201
Η Μαρία η Αλβανίδα η αδύνατη μαυρομάλλα, που κάθεται απέναντι από το shell, κάνει τώρα πίπα χωρίς προφυλακτικό ? Ξέρει κανένας ? Παλαιότερα που την είχα πάρει μου είχε πει όχι . Επίσης το κωλαράκι της το έχει πάρει κανένας ? Την ρώτησα πρόσφατα και δεν μου απάντησε ,σα να στράβωσε που το ζήτησα, τι να πω!

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
Και τουντει βγαίνει η Βάσια, και one , και στο ΙΕΚ καμια φορά αν πας νωρίς... Πολύ πέραση πάντως έχει απο οτι βλέπω

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.014
Πόντοι
1.056
Και τουντει βγαίνει η Βάσια, και one , και στο ΙΕΚ καμια φορά αν πας νωρίς... Πολύ πέραση πάντως έχει απο οτι βλέπω
Μαλλον εννοείς την χοντρη την ξανθια, ο φιλος εννοουσε την μικρουλα την μελαχροινη που βγαινει πριν την ροτοντα

Jura194

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2014
Like
16
Πόντοι
0
Εννοώ την αδύνατη την Κοντούλα που βγαίνει μοναστηριου πριν το ροτοντα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom