Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

ST@Lone

Μέγας
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Κριτικές
38
Like
2.443
Πόντοι
4.110
Βάλε το στηθοσκοπιο στον @@ σου ρε στραπονιαρη ότι γράφεις ρεζιλευεσε...
Μην ασχολείσαι με πόδια. Για να ασχοληθείς με τον άλλον πρέπει πρώτα να φτάσει σε αυτό το επίπεδο. Απλά αναφορά όλοι και όποιος admin παρόν banάρισμα τον τύπο.

Το πέος είναι το όργανο ενός αρσενικού ζώου το οποίου χρησιμοποιείται για την εναπόθεση σπέρματος στα θηλυκά (ή ερμαφρόδιτα) κατά τη διάρκεια της συνουσίας.[1][2] Γενικός χρησιμοποιείται και ως όρος χαρακτηρισμού: ο τύπος είναι για το πέος.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.089
Πόντοι
2.356
Μην ασχολείστε ο άνθρωπος είναι στόκος πάμε παρακάτω

Πριν το Πάσχα πού πέρασα ήταν παρούσες στην Γιαννιτσών η Αλβανίδα η Τζένη με την κωλαρα η Έλενα πριν το today κ από πάνω ακριβώς από την Έλενα στην μοναστηριού η βάσια το Βουλγαρακι
Κάτι σαβουρια μετά την Κωλέττη ούτε καν τα αναφέρω
Πήγε κανείς αυτές τις μέρες άλλαξε τίποτε η μπα

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.348
Πόντοι
201
Τυχερός είσαι... σε μένα μια μετά το τέλος έβγαλε την σκόνη και άρχισε να κάνει μυτιες... μιλάμε για τελείως cult καταστάσεις
Ας την κοπέλα μωρέ! Γαμηθηκε για αυτή την σκόνη να μην ρουφήξει

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.917
Πόντοι
3.796
Φτάνει ρε έχετε γαμησει όλο το θέμα ,3 σελίδες μαλακίες και αναφορά τίποτα .

Πέρασμα Δευτέρα και Τρίτη αργά βράδυ ,μόνο οι μαύρες σταθερά .την τρίτη ήταν και μια ξανθιά νταρντανοβουλγαρα ούτε σταμάτησα ,δεν μου άρεσε αλλά κατάλαβα γιατί λίγο πιο εκεί ήταν η μελαχρινή νταρντανοβουλγαρα

Η Τζένη είναι αυτή που στεκόταν λίγο μετά το σελ από δεξιά και φορούσε νομίζω μια ροζ φούστα ;για αργά μιλάμε πάντα .κωλο δεν μπόρεσα να δω αλλά από φάτσα και γενικά ωραία γκόμενα ,πρώτη φορά την είδα δεν ξέρω αν ήταν αυτή .
Πέτυχε κάνεις ξανά την Χρύσα ;από τότε που την είχα πάρει δεν έτυχε να την ξανά πετύχω .

Γενικά από ότι κατάλαβα επειδή πέρασα και νωρίς μια μέρα όλα τα καλά κυκλοφορούν κατά τις 10

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.002
Πόντοι
456
Σημερα κατα 10 το βραδυ εμφανιστηκε μια γυρω στα 25 μαύρο μαλλί σγουρο μαζεμενο, αδυνατο κ ψηλό, ελληνιδα. Το παράθυρο κατεβηκε για 5 δευτερολεπτα και ξανα ανεβηκε. " Γεια, με 50 ευρω ξεκιναω". Φαγαμε κ το μπινελικη που δεν την πειρα. Παντος φορτωθηκε 2 φορες απο κατι μαλακες που τις τα δωσανε. Ευγε!

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Σημερα κατα 10 το βραδυ εμφανιστηκε μια γυρω στα 25 μαύρο μαλλί σγουρο μαζεμενο, αδυνατο κ ψηλό, ελληνιδα. Το παράθυρο κατεβηκε για 5 δευτερολεπτα και ξανα ανεβηκε. " Γεια, με 50 ευρω ξεκιναω". Φαγαμε κ το μπινελικη που δεν την πειρα. Παντος φορτωθηκε 2 φορες απο κατι μαλακες που τις τα δωσανε. Ευγε!
50 ευρω πιατσα δε παμε καλα

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.002
Πόντοι
456
50 ευρω πιατσα δε παμε καλα
Αρα τι αλλο χρεωνει αφου ξεκιναει με 50. Παντως δεν τη κοβω να ξανα βγαινει γτ εφαγε πολλλα ακυρα παρόλο που φορτωθηκε 2 φορες. Το πολυ 40 λεπτα να εκατσε. Δεν ελςγε κ τπτα φατσικα. Μια μετρια πολυ καγκουρισα

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Αρα τι αλλο χρεωνει αφου ξεκιναει με 50. Παντως δεν τη κοβω να ξανα βγαινει γτ εφαγε πολλλα ακυρα παρόλο που φορτωθηκε 2 φορες. Το πολυ 40 λεπτα να εκατσε. Δεν ελςγε κ τπτα φατσικα. Μια μετρια πολυ καγκουρισα
πανκιο στυλ κι ετσι?

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Από Πτολεμαιδα η Κοζάνη είναι η κοπέλα. Είχε περσυ έναν κολλητό πούστη και έβγαιναν μαζί πακέτο. Την έπαιρνα και ερχόταν κ αυτός και πήγαινε πιο πέρα δεν ενοχλούσε. Είμαι σίγουρος που πλέον αυτός είναι το τραβελι που κουβαλάει σχεδόν πάντα μαζί της! Ένα ψηλό μελαχρινό!
Ναι η ελενα ειναι, έβγαινε και δίπλα στο Ροτόντα στη μοναστηριου, αργά μετά τα μεσάνυχτα με μια άλλη χοντρή μαζί, Στέλλα στο όνομα. Εγώ την είχα πάρει πριν ενάμιση χρόνο στο αμάξι αλλά με πήγε σε μια μεγάλη αλάνα στη Μενεμένη για να την γαμισω και η χοντρή περίμενε έξω από το αμάξι. Αυτή τότε ηταν πολυ αβγαλτη αλλά τον έφαγε άγρια. Ήθελα να την πάρω και στο ξενοδοχείο στη Ροτόντα που εμένα τότε αλλά ήθελε να φέρει μαζί της στο δωμάτιο και την χοντρή οπότε έκανα πίσω. Μετα απο 2-3 ημέρες την είδα στη Γιαννιτσών δίπλα στη shell με τον μπεν και ενα αλλο τραβελι ψηλό και θυμάμαι φοραγε ενα ξεκωλο λευκό σορτσάκι. Ωραιο γκομενακι αλλά τότε ήταν πολύ άπειρο.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.089
Πόντοι
2.356
Ναι η ελενα ειναι, έβγαινε και δίπλα στο Ροτόντα στη μοναστηριου, αργά μετά τα μεσάνυχτα με μια άλλη χοντρή μαζί, Στέλλα στο όνομα. Εγώ την είχα πάρει πριν ενάμιση χρόνο στο αμάξι αλλά με πήγε σε μια μεγάλη αλάνα στη Μενεμένη για να την γαμισω και η χοντρή περίμενε έξω από το αμάξι. Αυτή τότε ηταν πολυ αβγαλτη αλλά τον έφαγε άγρια. Ήθελα να την πάρω και στο ξενοδοχείο στη Ροτόντα που εμένα τότε αλλά ήθελε να φέρει μαζί της στο δωμάτιο και την χοντρή οπότε έκανα πίσω. Μετα απο 2-3 ημέρες την είδα στη Γιαννιτσών δίπλα στη shell με τον μπεν και ενα αλλο τραβελι ψηλό και θυμάμαι φοραγε ενα ξεκωλο λευκό σορτσάκι. Ωραιο γκομενακι αλλά τότε ήταν πολύ άπειρο.
Τότε τώρα τα έχει ξεπεράσει αυτά κ βγαίνει μόνη της

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
Να ειναι καλα ο plutarxos που την ειδε... :)

• Like
Αντιδράσεις: Larson

Moonwalker19

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2022
Like
88
Πόντοι
0
Καλημέρα ρδελα, διαβάζω αρκετούς μήνες το φόρουμ, σήμερα είπα να κανω εγγραφή να βάλω και εγώ το λιθαράκι μου εδώ. Πέρασμα χθες απο πιάτσα χαμός από κίνηση, δεν μπόρεσα να αντισταθώ, πηρα Μαρία Αλβανιδα γτ με αυτό το κοκκινο σι θρου που φορούσε και φαινοταν η κωλαρα με τη στριγκαρα έπρεπε να εκτονωθώ (ξέρω ξέρω φολα). Στη γνωστή καβατζα λοιπόν, λίγο πιπα η οποία πήγαινε σαν τρελή μεσα έξω (δεν είναι τοσο του γούστου μου, προτιμάω πιο αργά), και μετα στήσιμο και ξεσκισμα με θέα τον απίστευτο πάτο και από απέναντι στο δρόμο να εχουν σταματήσει κανα 2 αμάξια και να μας κοιτάζουν. Αλλα συνεχίσαμε κανονικά..

Τωρα το σημαντικό, φευγωντας από πιάτσα, στη Μοναστηρίου με ρεύμα προς κέντρο καμια 100-200 μέτρα πριν το ροτοντα, μια κοπέλα που πρώτη φορά τη βλέπω στο σημείο, με μαύρο καρέ μαλλί και πράσινο φόρεμα (φόρμα) κολλητό, πέρασα γρήγορα είδα ωραίο πρόσωπο, μεχρι να κανω μια γύρα να σταματησω για ρωτήσω πληροφορίες, την ειχαν μαζέψει... ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom