την προηγουμενη βδομαδα ειδα δυο γκομενες με ενα smart που την στηνουν στην στροφη για οπαπ ακριβως μετα τα φαναρια,η μια ψηλη ξανθια(αναφερθηκε σε προηγοθμενα μηνυματα)και η αλλη καστανη και πιο κοντη.εμενα για γυναικες μου φανηκαν,60ε μου ειπαν σε δικο τους χωρο.ξερετε κατι παραπανω?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (5 μέλη και 10 επισκέπτες)
rastafari2008
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Παιδια και εγω περασα απο Γιαννιτσων την παρασκευη το βραδι τα ιδια.Αυτη με τα μαυρα πριν το citygate στα αριστερα, μια γυφτισα στα δεξια και δυο τρανς μετα το citygate ειχα ξαναρωτησει γιαυτες αν ξερει κανεις τιποτα η μια ηταν με ενα βυσσινη C3 citroen η αλλη με τα ποδια.
rastafari2008
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Μην αγχωνεσαι ρε τ4444.... και χαλασμενα δοντια να ειχε δε λεει τιποτα.
kastroHELL
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπερίζω τους συναγωνιστές!!!!Ξέρει κανείς για κάποιες που τις πηδούν στις τουαλέτες του Σταθμού των τρένων???Νομίζω οτι παλεότερα στο φορουμ έγινε μια μικρή αναφορά αλλά χωρίς λεπτομέρειες!!!!!
zironvenom
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 484
- Πόντοι
- 6.045
Μην αγχωνεσαι ρε τ4444.... και χαλασμενα δοντια να ειχε δε λεει τιποτα.
χαλασμενα ηταν η της λειπανε μερικα μπροστινα?
the real joker
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ψαχνω για μιιλφοπιατσες τιποτα κανεις ξερει
Kastro, για τις τουαλέτες του σταθμού έχει γίνει αναφορά στο τοπικ "Hotels με ψωμί και κόπλα από τις ψώλες της Γιαννιτσών" ή κάπως έτσι αλλά όντως χωρίς πολλές λεπτομέρειες. Προσωπικά δεν έχω ακούσει κάτι σχετικό και δεν με εμπνέει η όλη κατάσταση.
Joker, milfόπιατσες και μένα θα με ενδιέφεραν πολύ αλλά δεν πρέπει να υπάρχει κάτι τέτοιο. Το πολύ να πετύχεις κανένα milf ξέμπαρκο πουθενά. Στο τόπικ "μπαρ γνωριμιών στην Θεσσαλονίκη" γίνεται εκτενής αναφορά σε κάποια παρακμιακά μαγαζιά στυλ μπουζούκια του 80', τα περισσότερα από τα οποία είναι στην Γιαννιτσών, όπου υποτίθεται ότι μαζεύονται milf και ψάχνουν για τεκνά. Όσοι όμως πήγαν για να το ελέγξουν (ανάμεσα σ αυτούς κι εγώ) διαπίστωσαν ότι η φάση είναι μούφα... Δεν παίζει κάτι. Τα milf είναι κυρίως gilf (grandmother I'd like to fuck) και δεν ψάχνουν τόσο για τεκνά...
Grxn, τι εννοείς με το "κάτι διακριτικό εκτός πιάτσας"; Κι εγώ γενικά προτιμώ πιο διακριτικές καταστάσεις και δεν μ αρέσει να κάνω κύκλους στις πιάτσες, αλλά οι επιλογές είναι περιορισμένες.
Joker, milfόπιατσες και μένα θα με ενδιέφεραν πολύ αλλά δεν πρέπει να υπάρχει κάτι τέτοιο. Το πολύ να πετύχεις κανένα milf ξέμπαρκο πουθενά. Στο τόπικ "μπαρ γνωριμιών στην Θεσσαλονίκη" γίνεται εκτενής αναφορά σε κάποια παρακμιακά μαγαζιά στυλ μπουζούκια του 80', τα περισσότερα από τα οποία είναι στην Γιαννιτσών, όπου υποτίθεται ότι μαζεύονται milf και ψάχνουν για τεκνά. Όσοι όμως πήγαν για να το ελέγξουν (ανάμεσα σ αυτούς κι εγώ) διαπίστωσαν ότι η φάση είναι μούφα... Δεν παίζει κάτι. Τα milf είναι κυρίως gilf (grandmother I'd like to fuck) και δεν ψάχνουν τόσο για τεκνά...
Grxn, τι εννοείς με το "κάτι διακριτικό εκτός πιάτσας"; Κι εγώ γενικά προτιμώ πιο διακριτικές καταστάσεις και δεν μ αρέσει να κάνω κύκλους στις πιάτσες, αλλά οι επιλογές είναι περιορισμένες.
the real joker
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
για μαυρες {οχι γιφτισες} ξερει κανεις κατι
kastroHELL
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Νομίζω και εγώ απο εκει το είδα και μου κεντρισε το ενδιαφερον JohnWoo!!!!
Υπέθεσα μήπως και ηπάρχει κάτι καλό εκεί κατω.... γιατί στις πιάτσες μας εδώ δεν λεει κατι το ιδιέτερο!!!!Αν και μεταξύ μας θα θελα πολύ να παρω καμία στις τουαλέτες...για αποθημένο!!!!!
Υπέθεσα μήπως και ηπάρχει κάτι καλό εκεί κατω.... γιατί στις πιάτσες μας εδώ δεν λεει κατι το ιδιέτερο!!!!Αν και μεταξύ μας θα θελα πολύ να παρω καμία στις τουαλέτες...για αποθημένο!!!!!
πριν χρονια ηξερα για τον σ.σταθμο οτι παιζει φαση και το ψωνιστηρι γινοταν στα τραπεζακια της καφετεριας που εχει μεσα ο σταθμος.και μιας και αναφερθηκε για μαγαζια της νυχτας,δεν ειναι του παροντως τοπικ αλλα ασ κανω την ερωτηση.ξερει κανεις τι παιζει με το barακι barock?ειναι στην β.ολγας αριστερα οπως πηγαινουμε λιγο πριν την μαρτιου.
kastroHELL
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
SATYROS09 θα πάω να κάνω μια επιτόπια έρευνα να δω αν παιζει κάτι...η ελπίδα πεθαίνει τελευταία!!!!Για το μπαρακι που λες δυστηχώς δεν μπορώ να σε διαφωτίσω....
the real joker
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
μαγκες μολις εκανα μια γυρα να δω τι παιζει και απογοητευτηκα εχουμε και λεμε προς 26ης 2 τρααβελομαξα σκετη αηδια προς σιτυγκατε μια καχεχτικια ασχημη μαλλον ρουμανα και τελος μετα το σιτυγκατε αριστερα στροφη 2 τραβελια παλι με αμαξι σαν παλαιστες αλλλα ηταν και μια ψηλη διχως αμαξι με ωραιο προσωπο και ματια αλλα την προλαβαν καπιοι αλλοι δεν πιστευω να ηταν τραβελι και κατι αλλο μηπως ξερει κανεις για ελβιρα απο αγγαλιοφορο
η κατασταση συνεχιζει να ειναι ποιο χαλια απο ποτε
κανοντας και εγω μετα απο καιρο μια βολτα απο τα γνωστα μεροι
διαπιστωσα οτι πρεπει να εισαι πολυ τελιωμενος για να παρεις απο εκει τεμαχιο......
να θες να αυτοκτονησεις, να ειναι ειδη αρρωστος, να εχεις χασει τα λογικα σου κτλ.
ρε συναδελφοι ειναι δυνατον να ψωνιζεις πρεζονια, γυφτισες και οτι πεταμενο εχει βγει στο πεζοδρομιο
βρωμια, κυνδινος, αρρωστια στο full και οτι αλλο βαλει ο νους σας
καλα τα τραβελια ειναι οχι κατω του μετριου αλλα θα ελεγα δεν ειναι καν τραβελια..(δεν κατονομαζω για να μην εχουμε εξαρσεις) ειναι ανδρες με καλσον.
οι εξερεσεις πλεον εχουν παει αλλου γιατι προφανος ειδαν το κλιμα και διεκδηκουν μαλλον το δικο τους παραπανω κοπο (για μενα αχριες ειναι παλι) να κανουν ενα μπανιο παραπανω και να φοραν καθαρα ρουχα και να ειναι ποιο καλα βαμενες σε αλλη πιατσα ποιο παρθενα.
κανοντας και εγω μετα απο καιρο μια βολτα απο τα γνωστα μεροι
διαπιστωσα οτι πρεπει να εισαι πολυ τελιωμενος για να παρεις απο εκει τεμαχιο......
να θες να αυτοκτονησεις, να ειναι ειδη αρρωστος, να εχεις χασει τα λογικα σου κτλ.
ρε συναδελφοι ειναι δυνατον να ψωνιζεις πρεζονια, γυφτισες και οτι πεταμενο εχει βγει στο πεζοδρομιο
βρωμια, κυνδινος, αρρωστια στο full και οτι αλλο βαλει ο νους σας
καλα τα τραβελια ειναι οχι κατω του μετριου αλλα θα ελεγα δεν ειναι καν τραβελια..(δεν κατονομαζω για να μην εχουμε εξαρσεις) ειναι ανδρες με καλσον.
οι εξερεσεις πλεον εχουν παει αλλου γιατι προφανος ειδαν το κλιμα και διεκδηκουν μαλλον το δικο τους παραπανω κοπο (για μενα αχριες ειναι παλι) να κανουν ενα μπανιο παραπανω και να φοραν καθαρα ρουχα και να ειναι ποιο καλα βαμενες σε αλλη πιατσα ποιο παρθενα.
για μαυρες {οχι γιφτισες} ξερει κανεις κατι
Αν ψήνεσαι για μαύρες απ όσο ξέρω δεν θα βρεις σε πιάτσα. Ή σε κανένα μπουρδέλο ή σε πολλά κωλόμπαρα (το Sol μου έρχεται ως παράδειγμα, δες το σχετικό τόπικ), αλλά οι μαύρες των κωλόμπαρων είναι συνήθως τραγικά υπέρβαρα μπάζα. Στο λέω επειδή είχα κι εγώ την ίδια απορία παλιότερα και σ αυτές τις απαντήσεις κατέληξα.
Την Ελβίρα που λες δεν την ξέρω, αλλά γενικά ξέρω ότι πλέον από αγγελίες εφημερίδων στην καλύτερη περίπτωση μπορείς να βρεις κανένα μπάζο (όπως την Ντανιέλα - βλέπε αντίστοιχο τόπικ). Και ξαναλέω, αυτό είναι η καλύτερη δυνατή περίπτωση που μπορεί να σου τύχει μέσω αγγελίας.
trans!!!!!!!!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1