Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (2 μέλη και 6 επισκέπτες)

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
orgasm το 30% των ποστ σου ειναι στο κάδο...αλλα εσυ επιμένεις να γράφεις κεφαλαία..

David

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
david με φοβισες τωρα,ξερεις κατι γιατι εσυ εχεις δοσει ακριβης περιγραφες. ?αν ξερεις please πες.
Όχι φίλε μου δεν ξέρω απολύτως τίποτε και για αυτό και δεν σχολίασα παραπάνω.
Από μακριά που την είχα δει φαινόταν καλό ξέκωλο, αλλά από κοντά έβγαλα το πάνω συμπέρασμα, δηλαδή στόμα χάλια... Τελείως. Δεν περιγράφω άλλο!! :dancing:

god_gr

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Like
4
Πόντοι
6
Προφανώς δεν πρόκειται να βγει νόημα με τέτοια posts, (συμπεριλαμβανομένου και του δικού μου...)

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Καλησπέρα σε προχθεσινή μου βόλτα μία από τα ίδια, ρε γμτ δε ξέρω αλλά παλιότερα αραιά και πού ερχόταν για λίγο καιρό βέβαια κάποια κομμάτια απο Αθήνα που πραγματικά σταματούσες να σκέφτεσαι !!! τώρα νομίζω ότι είμαστε σε βάλτο τα ίδια και τα ίδια, το smart όντος είναι new entry (δε δοκίμασα, ακόμη....) αλλά μέτρια πράγματα :(

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
t4444 απο το στόμα δύσκολα κολλάς αλλά όχι ότι είναι απίθανο, το νούμερο ένα είναι έρπης και αυτό όταν βρίσκεται σε έξαρση στον ασθενή (δλδ. θα δεις στα χείλια σκασίματα κτλ οπότε μακριά) αυτά πιστεύω εγώ πρέπει να προσέχεις, μήν μασάς και η Φιόνα όταν τα είχαμε καλά ακάποτη πίπα έκανε ;) και πάλι σε όποιον γουστάρει τα ίδια κάνει ....

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
TRANS μου τη δίνεις στα νεύρα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Λοιπόν έχω και εγώ μια απορία μια ξανθιά που έκανε πιάτσα στην διαγώνιο στα ΙΕΚ εκεί και πότε έβγαινε με ένα ρενο άσπρο πότε με τα πόδια έκανε πιάτσα εκεί και πολύ παρέα στην τρανσ με το πεζό ξέρει κανείς τίποτα για αυτή ????????? αν την πετύχετε ποντάρετε και δε θα χάσετε...κορμί τέλειο και πρόσωπο ωραίο, μελιά μάτι και παθιασμένη πιπατζού !!!!!

the real joker

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
γεμισε η πολη τραβελια και πουστηδες θα ξαναγυρισω στην λυση του γραφειου και θα ξανακανω σημερα μια τελευταια γυρα μπας και βρω καμια γυναικα

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
Έχει πάρει κανείς σας μία ξανθιά γύφτισσα που βγαίνει γιαννιτσών,μπροστά στο εμπορικό?έχει γίνει λόγος για αυτήν πιο πάνω?τι έχει δοκιμάσει κανείς να μας πει σχόλια??

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Έχει πάρει κανείς σας μία ξανθιά γύφτισσα που βγαίνει γιαννιτσών,μπροστά στο εμπορικό?έχει γίνει λόγος για αυτήν πιο πάνω?τι έχει δοκιμάσει κανείς να μας πει σχόλια??

Κάτι πρέπει να έχει αναφερθεί πιο πάνω για τις κοπέλες που βγαίνουν στην Γιαννιτσών αλλά δεν δοκίμασε κανείς γύφτισσα για να μας δώσει κριτική και μάλιστα πιστεύω ότι ο περισσότερος κόσμος δεν θα σκεφτόταν να φορτώσει γύφτισσα για λόγους στοιχειώδους υγιεινής...

angelsax24

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Κριτικές
2
Like
28
Πόντοι
0
Kαλησπερα σε ολουs τουs συναγωνιστες.λοιπον στην θεσσαλονικη υπαρχουν πολυ καλα τεμαχια στα lobby των μεγαλων ξενοδοχειων εκτος αυτων που ερχονται αμα ζητησεις απο τον barman του bar του ξενοδοχειου.πολλεσ ελληνιδες αλλα και τσεχια, ουγγαρια σλοβακια  οι οποιες ομως δουλευουν εκει μεσα μονο.αν θελετε πηγαινετε για ενα ποτο σε egnatia palace ,minerva

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Νόμιζα ότι είναι μύθος αυτό, συνάδελφε. Αλλά σίγουρα αξίζει μια δοκιμή!

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Kαλησπερα σε ολουs τουs συναγωνιστες.λοιπον στην θεσσαλονικη υπαρχουν πολυ καλα τεμαχια στα lobby των μεγαλων ξενοδοχειων εκτος αυτων που ερχονται αμα ζητησεις απο τον barman του bar του ξενοδοχειου.πολλεσ ελληνιδες αλλα και τσεχια, ουγγαρια σλοβακια  οι οποιες ομως δουλευουν εκει μεσα μονο.αν θελετε πηγαινετε για ενα ποτο σε egnatia palace ,minerva

Συναγωνιστή είσαι βάβαιος ή είναι φήμες που άκουσες η σου είπε φίλος ;

Διότι εγώ δεν έχω παρατηρησει κάτι.

Αν είσαι σίγουρος δώσε περισσότερες πληροφορίες όπως ποια ξενοδοχεία και τι τιμές.

Μου φαίνεται δύσκολο πάντως. Με κάτι τέτοιες μαλακίες ασχολίται η αστυνιμία.

orgasm

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα και παλι.

ερωτηση . αν γνωριζει κανεις κανενα τηλεφωνο απο την λιντα με την ασημι μερσεντες που αραζει απεναντι απο το citygate ας στειλει pm.
οτι γνωριζει τελος παντων.

να στε καλα!

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16

quote author=David link=topic=4191.msg467522#msg467522 date=1207561414]
Πρόκειται μάλλον για μία ξανθούλα με ΧΑΛΑΣΜΕΝΑ ΔΟΝΤΙΑ
[/quote]το όνομα της μήπως δεν είναι ακριβώς νέλυ αλλά λίγο διαφορετικό;
Οι κόκκινες μπότες κάτι μου λένε πάντως.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom