Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Αγαπητέ συνάδελφε simera, με συγχωρείς αλλά πρέπει να σου υποδείξω ότι έχει αναφερθεί πολλές φορές ότι η Λουίζα κυκλοφορεί με ασημί suzuki swift ενώ η Φιόνα βγαίνει χωρίς αυτοκίνητο! Για την Λουίζα το ανέφερα δύο φορές πριν από μερικά ποστ... Σοβαρά δεν το πρόσεξες ή κάνεις πλάκα;
Μην πάτε με τρανς, πάτε μόνο με πουτάνες. Αν είναι να πηγαίνετε με τρανς για το καλό τσιμπούκι και μόνο....τότε γιατί δεν πάτε με εγχειρισμένες ή με γυναίκες .
Και αν είναι να πληρώνετε μόνο για πίπα, τι να πω..
Οκ γόύστα είναι αυτά
Αλλά εγώ δεν μπορώ να σας καταλάβω
δεν το προσεξα συναδελφε
sorry
καμοια φορα μπλοκαρεις κιολα.
thanks.
Που θα τη βρουμε τη Φιονα ρε προεδρε δεν μπορω να την πετυχω με τιποτα.Μηπως βγαινει μονο ελαχιστες μερες?Και με την Ηλεκτρα τα ιδια.
παιδια μια Νελη την ξερει κανεις?την πηρα χθες και θελω κατι να μαθω.βγαινει εκει που βγαινει η φιονα.
ασε που μπορει να το κανουν και επιτηδες πλεον για να μην μπορουμε να συννενοηθουμεΚαλημέρα, pakara!
Ούτε εγώ έχω ξανακούσει για κοπέλα με τέτοιο όνομα, γι αυτό και ζητάω διευκρινήσεις, γιατί απ ότι λέγεται εδώ πολλές είναι γνωστές με 2-3 καλλιτεχνικά ψευδώνυμα
ασε που μπορει να το κανουν και επιτηδες πλεον για να μην μπορουμε να συννενοηθουμε
λοιπον ηταν ξανθια,καπως κοντουλα,και ομορφη θα ελεγα.νομιζα ηταν η φιονα καθως δεν την εχω ξαναδει(την φιονα )και ετσι δεν ξερω πως ειναι και απο οτι διαβαζω εδω βγαινει εκει στην αρχη της 26ης.τις ειπα ποσα και μου ειπε 40 στο αμαξι,τις ειπα να περασει.την ρωταω πως την λενε και μου λεει νελη.τις λεω εισαι απο δω δεν σε εχω ξαναδει και μου λεει οχι απο εδω αλλα εδω μενω χρονια.και οτι δεν βγαινει συχνα στην πιατσα.δεν εδωσα σημασια και αραξαμε καπου.το μονο κακο ειναι οτι μου τον βγαζει και αρχιζει να τον γλυφει ακαποτο,και εγω ο μα...κας δεν εκανα τιποτα,τα ρουφηξε ολα και μετα ανοιξε την πορτα και τα εφτυσε.τωρα ψιλοφοβαμαι μην ειχε τιποτα .απο τσιμπουκι κολας? ρωταω μηπως την γνωριζε καποιος και ειχε ακοθσει βαθμο επικυνδινοτητας.αυτα
Συνάδελφοι, τα ρουμανάκια στην ταβερνα παλιος σταθμός, την έχουν κανει?γιατι τωρα τελευταια που περασα δυο-τρεις φορες δεν τις ειδα
Πρόκειται μάλλον για μία ξανθούλα με ΧΑΛΑΣΜΕΝΑ ΔΟΝΤΙΑΧμ, άλλοι γνωρίζουν τα κορίτσια πολύ καλύτερα από μένα, αλλά προσωπικά δεν μου λέει τίποτα αυτή η περιγραφή... Αν και κάπου πρέπει να έχει αναφερθεί ότι βγαίνει και κάποια άλλη κοπέλα εκεί που βγαίνει και η Φιόνα, αλλά αυτή την στιγμή δεν μπορώ να βρω την αναφορά...!!!
Πάντως αν και την έχω δει μόνο μία φορά και κατά τα άλλα βασίζομαι στις περιγραφές των συναδέλφων, η περιγραφή δεν θυμίζει την Φιόνα. Δεν ξέρω τι να σου πω.
Όσο για το τσιμπούκι, όντως ήταν ένα μικρό ρίσκο αυτό που έκανες αλλά μπορώ να πω ότι έχω παρασυρθεί κι εγώ και το έκανα στο παρελθόν. Οι πιθανότητες να πάθεις κάτι πάντως πρέπει να είναι πολύ μικρές απ όσο ξέρω, ειδικά οι πιθανότητες να πάθεις κάτι πολύ σοβαρό πρέπει να είναι απειροελάχιστες.