Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (3 μέλη και 7 επισκέπτες)

giopaneli

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Σορυ παιδια λαθος, ασημι Φορντ ηταν τελικα, Σουζι νομιζω

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Αγαπητέ συνάδελφε simera, με συγχωρείς αλλά πρέπει να σου υποδείξω ότι έχει αναφερθεί πολλές φορές ότι η Λουίζα κυκλοφορεί με ασημί suzuki swift ενώ η Φιόνα βγαίνει χωρίς αυτοκίνητο! Για την Λουίζα το ανέφερα δύο φορές πριν από μερικά ποστ... Σοβαρά δεν το πρόσεξες ή κάνεις πλάκα;

δεν το προσεξα συναδελφε
sorry
καμοια φορα μπλοκαρεις κιολα.
thanks.

rastafari2008

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
Που θα τη βρουμε τη Φιονα ρε προεδρε δεν μπορω να την πετυχω με τιποτα.Μηπως βγαινει μονο ελαχιστες μερες?Και με την Ηλεκτρα τα ιδια.

rastafari2008

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
Μην πάτε με τρανς, πάτε μόνο με πουτάνες. Αν είναι να πηγαίνετε με τρανς για το καλό τσιμπούκι και μόνο....τότε γιατί δεν πάτε με εγχειρισμένες ή με γυναίκες  :think:.
Και αν είναι να πληρώνετε μόνο για πίπα, τι να πω..
Οκ γόύστα είναι αυτά
Αλλά εγώ δεν μπορώ να σας καταλάβω 

Αντε να βρεις αυτη την πιπα σε πουτανα......Και δεν αναφερθηκαμε μονο στην πιπα.Ολο το 15λεπτο αξιζε παρολο που δεν πηδηξα.....

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
δεν το προσεξα συναδελφε
sorry
καμοια φορα μπλοκαρεις κιολα.
thanks.

Δεν κάνει τίποτα συνάδελφε, απλά απόρησα γιατί πραγματικά αναφέρθηκε πριν μερικά ποστς και λέω "δεν μπορεί, χαβαλέ θα κάνει"!!

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Που θα τη βρουμε τη Φιονα ρε προεδρε δεν μπορω να την πετυχω με τιποτα.Μηπως βγαινει μονο ελαχιστες μερες?Και με την Ηλεκτρα τα ιδια.

Προς αποφυγήν παρεξηγήσεως, να διευκρινήσω ότι εγώ στις πιάτσες έχω πάει περίπου 5-6 φορές μέσα στον τελευταίο χρόνο επειδή γενικά δεν έχω ούτε τον χρόνο ούτε την υπομονή για αλλεπάλληλους γύρους εκείνες τις ώρες. Οπότε με 5-6 επισκέψεις δεν μπορώ να βγάζω ασφαλή συμπεράσματα.

Στις βόλτες που έκανα εγώ, ας πούμε, την Φιόνα την είχα δει μία φορά αλλά (κακώς) δεν την φόρτωσα, και μία άλλη φορά που με πρόλαβε και την φόρτωσε άλλος συνάδελφος. Την Ηλέκτρα και αυτήν την είδα μόνο μία φορά και τότε είχα αποφασίσει ήδη να φορτώσω την Κάτια.

Οπότε και εγώ δεν τις είδα πολλές φορές τις δύο που λες, αλλά σύμφωνα με τα λεγόμενα μιας ομάδας βετεράνων συναδέλφων από εδώ που έχω ήδη κατονομάσει, και η Φιόνα και η Ηλέκτρα βγαίνουν (ή έστω έβγαιναν, δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι τελευταία) αρκετά συχνά. Ίσως να βγαίνουν σχετικά αργά, π.χ. για την Φιόνα έχω ακούσει ότι συνήθως βγαίνει μετά τη 1.30. Την Ηλέκτρα όμως την φορά που την είδα ήταν νωρίς, περίπου 12.30 ή 1 παρά το αργότερο.

Άρα και πάλι δεν ξέρω τι να σου πω, φίλε μου. Ίσως είναι και θέμα τύχης, ίσως να έχει αραιώσει η κίνηση τελευταία. Προσωπικά θα κάνω ένα πέρασμα το σ/κ ή έστω από βδομάδα για να δω τι παίζει και θα ενημερώσω.

netronios

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
1
Συνάδελφοι, τα ρουμανάκια στην ταβερνα παλιος σταθμός, την έχουν κανει?γιατι τωρα τελευταια που περασα δυο-τρεις φορες δεν τις ειδα

rastafari2008

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
Και εγω θα βγω στη γυρα μια απο αυτες της μερες να δω τι παιζει.Παντως νομιζω πως γενικοτερα επικρατει μια νεκρα.

t4444

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
παιδια μια Νελη την ξερει κανεις?την πηρα χθες και θελω κατι να μαθω.βγαινει εκει που βγαινει η φιονα.

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
παιδια μια Νελη την ξερει κανεις?την πηρα χθες και θελω κατι να μαθω.βγαινει εκει που βγαινει η φιονα.

Δεν ξέρω αν την έχω δει ποτέ, συνάδελφε. Για εξήγησε. Πώς βγαίνει; Με τα πόδια ή με αμάξι; Πώς είναι εμφανησιακά;

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
καλημερα προεδρε.
το ονομα δε μου λεει κατι

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Καλημέρα, pakara!

Ούτε εγώ έχω ξανακούσει για κοπέλα με τέτοιο όνομα, γι αυτό και ζητάω διευκρινήσεις, γιατί απ ότι λέγεται εδώ πολλές είναι γνωστές με 2-3 καλλιτεχνικά ψευδώνυμα

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Καλημέρα, pakara!

Ούτε εγώ έχω ξανακούσει για κοπέλα με τέτοιο όνομα, γι αυτό και ζητάω διευκρινήσεις, γιατί απ ότι λέγεται εδώ πολλές είναι γνωστές με 2-3 καλλιτεχνικά ψευδώνυμα
ασε που μπορει να το κανουν και επιτηδες πλεον για να μην μπορουμε να συννενοηθουμε :grin: :grin: :grin:

SATYROS09

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ασε που μπορει να το κανουν και επιτηδες πλεον για να μην μπορουμε να συννενοηθουμε :grin: :grin: :grin:

αυτο ειναι το μονο σιγουρο!
λοιπον και εγω αρκετο καιρο ειχα να περασω απο τις πιατσες αλλα κατι μερες πριν του εδωσα και καταλαβε :rockon:

τριτη-ωρα 00.30:αρκετα πριν το citygate ψηλη καστανη νταρντανοβα με καμπαρτινα(δεν την ξερω,οπιος ξερει για αυτες που θα αναφερω ασ κανει σχολιο)λιγο πιο κατω στα σκοτεινα μια μαλλον γυφτισα,στο φαναρι ακριβως για να στριψεις για οπαπ ξανθια με τζιν και μποτες,μου φανηκε καλη στην φατσα γιατι απο σωμα εσκιζε(γυναικα :think:μαλλον),στο πρωτο στενο μετα τον οπαπ 2 transαμαξα το ενα κοκκινο(μαλλον cincouencento)το αλλο δεν θυμαμαι και στην 26ης τιποτα.

τεταρτη-ωρα 00.30:οι ιδιες στην γιαννιτσων,η ξανθια μιλουσε στο τηλ. μετα το citygate ειχε μια τελειωμενη (μαλλον) αλβανιδα με τον αλβανο της πεταμενο στο πεζοδρομιο,μετα τον οπαπ 1 transamaξο και στην 26ης τιποτα :rockon:

πεμπτη-ωρα 02.00:βροχη,στην γιαννιτσων καμια εκτος την ξανθια που καποιος την φορτωνε εκεινη την ωρα που περνουσα.στην 26ης στην πρωτη σταση 2 transαμαξα(polo ηταν δεν θυμαμαι,εβρεχε πολυ) :rockon:

ειχα να κανω καιρο τετοιο report για την περιοχη.οποιος ξερει για αυτες που ειπα ας κανει μια αναφορα προς βοηθεια ολων μας αν και θα την χασουμε την μπαλα με τοσα ονοματα που αλλαζουν οι κουκλες.

t4444

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
λοιπον ηταν ξανθια,καπως κοντουλα,και ομορφη θα ελεγα.νομιζα ηταν η φιονα καθως δεν την εχω ξαναδει(την φιονα )και ετσι δεν ξερω πως ειναι και απο οτι διαβαζω εδω βγαινει εκει στην αρχη της 26ης.τις ειπα ποσα και μου ειπε 40 στο αμαξι,τις ειπα να περασει.την ρωταω πως την λενε και μου λεει νελη.τις λεω εισαι απο δω δεν σε εχω ξαναδει και μου λεει οχι απο εδω αλλα εδω μενω χρονια.και οτι δεν βγαινει συχνα στην πιατσα.δεν εδωσα σημασια και αραξαμε καπου.το μονο κακο ειναι οτι μου τον βγαζει και αρχιζει να τον γλυφει ακαποτο,και εγω ο μα...κας δεν εκανα τιποτα,τα ρουφηξε ολα και μετα ανοιξε την πορτα και τα εφτυσε.τωρα ψιλοφοβαμαι μην ειχε τιποτα .απο τσιμπουκι κολας? ρωταω μηπως την γνωριζε καποιος και ειχε ακοθσει βαθμο επικυνδινοτητας.αυτα

god_gr

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Like
4
Πόντοι
6
Μεγάλο μπουκι-τσι η νέλη !!!!

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
λοιπον ηταν ξανθια,καπως κοντουλα,και ομορφη θα ελεγα.νομιζα ηταν η φιονα καθως δεν την εχω ξαναδει(την φιονα )και ετσι δεν ξερω πως ειναι και απο οτι διαβαζω εδω βγαινει εκει στην αρχη της 26ης.τις ειπα ποσα και μου ειπε 40 στο αμαξι,τις ειπα να περασει.την ρωταω πως την λενε και μου λεει νελη.τις λεω εισαι απο δω δεν σε εχω ξαναδει και μου λεει οχι απο εδω αλλα εδω μενω χρονια.και οτι δεν βγαινει συχνα στην πιατσα.δεν εδωσα σημασια και αραξαμε καπου.το μονο κακο ειναι οτι μου τον βγαζει και αρχιζει να τον γλυφει ακαποτο,και εγω ο μα...κας δεν εκανα τιποτα,τα ρουφηξε ολα και μετα ανοιξε την πορτα και τα εφτυσε.τωρα ψιλοφοβαμαι μην ειχε τιποτα .απο τσιμπουκι κολας? ρωταω μηπως την γνωριζε καποιος και ειχε ακοθσει βαθμο επικυνδινοτητας.αυτα

Χμ, άλλοι γνωρίζουν τα κορίτσια πολύ καλύτερα από μένα, αλλά προσωπικά δεν μου λέει τίποτα αυτή η περιγραφή... Αν και κάπου πρέπει να έχει αναφερθεί ότι βγαίνει και κάποια άλλη κοπέλα εκεί που βγαίνει και η Φιόνα, αλλά αυτή την στιγμή δεν μπορώ να βρω την αναφορά...!!!

Πάντως αν και την έχω δει μόνο μία φορά και κατά τα άλλα βασίζομαι στις περιγραφές των συναδέλφων, η περιγραφή δεν θυμίζει την Φιόνα. Δεν ξέρω τι να σου πω.

Όσο για το τσιμπούκι, όντως ήταν ένα μικρό ρίσκο αυτό που έκανες αλλά μπορώ να πω ότι έχω παρασυρθεί κι εγώ και το έκανα στο παρελθόν. Οι πιθανότητες να πάθεις κάτι πάντως πρέπει να είναι πολύ μικρές απ όσο ξέρω, ειδικά οι πιθανότητες να πάθεις κάτι πολύ σοβαρό πρέπει να είναι απειροελάχιστες.

thessal

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Like
18
Πόντοι
1
της εχουν πιασει το εχω γραψη το ιδιο βραδυ
Συνάδελφοι, τα ρουμανάκια στην ταβερνα παλιος σταθμός, την έχουν κανει?γιατι τωρα τελευταια που περασα δυο-τρεις φορες δεν τις ειδα

Maximilianos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
Χμ, άλλοι γνωρίζουν τα κορίτσια πολύ καλύτερα από μένα, αλλά προσωπικά δεν μου λέει τίποτα αυτή η περιγραφή... Αν και κάπου πρέπει να έχει αναφερθεί ότι βγαίνει και κάποια άλλη κοπέλα εκεί που βγαίνει και η Φιόνα, αλλά αυτή την στιγμή δεν μπορώ να βρω την αναφορά...!!!

Πάντως αν και την έχω δει μόνο μία φορά και κατά τα άλλα βασίζομαι στις περιγραφές των συναδέλφων, η περιγραφή δεν θυμίζει την Φιόνα. Δεν ξέρω τι να σου πω.

Όσο για το τσιμπούκι, όντως ήταν ένα μικρό ρίσκο αυτό που έκανες αλλά μπορώ να πω ότι έχω παρασυρθεί κι εγώ και το έκανα στο παρελθόν. Οι πιθανότητες να πάθεις κάτι πάντως πρέπει να είναι πολύ μικρές απ όσο ξέρω, ειδικά οι πιθανότητες να πάθεις κάτι πολύ σοβαρό πρέπει να είναι απειροελάχιστες.
Πρόκειται μάλλον για μία ξανθούλα με ΧΑΛΑΣΜΕΝΑ ΔΟΝΤΙΑ

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
α... πες του τετοια για χαλασμενα δοντια να παθει εγκεφαλικο τωρα :2funny:
ρε εσεις μην φορτωνετε οτι να νε απο εκει...ειδικα γυφτυσες και αθλια τραβελια
ξερεται τι σκατα κουβαλανε πανω τους
και οσοι εχετε και γκομενες προσοχη στα ακαποτα γιατι η μολυνσουλα ειναι μεταδοτικη απο στομα σε στομα ;)

εχω εχω αλαξει δρομολογιο για αυτο δεν εχω δωσει εδω και καιρο ρεπορταζ, αλλα απο οτι βλεπω μια απο τα ιδια...κοινος χαλια!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom