Σε κάλυψα, συνάδελφε; Κάποια άλλη διευκρίνιση; Πάντως θα ήθελα να δοκιμάσω κάποια που να συνδυάζει εντυπωσιακή εμφάνιση με καλή περιποίηση. Ποια προτείνεις;
Προεδράρα μου ναι με κάλυψες απόλυτα με τα όσα εξέθεσες στην αναφορά σου.
Είναι τεράστιο θέμα το καλή περιποίηση. Το εντυπωσιακή εμφάνιση είναι πιο απλό.
Αναλόγως τι ακριβώς ψάχνεις (για την περιποίηση)
Από ότι έχω καταλάβει θέλεις να κάνει τρελές πίπες, να μην βιάζεται και να έχει πάθος.
Μάλλον την Φιόνα πρέπει να δοκιμάσεις (είναι "κάπως παράξενο" που δεν την δοκίμασες), από περιποίηση θεωρώ ότι είναι πολύ καλή (για παθητική ειδικά).
Και η Ηλέκτρα επίσης, όπως το έχω ξαναπεί.
Αλλά και πάλι ρε συ παιχταρά μου κατά την γνώμη μου είναι πάρα πολύ βασικό σε μία τρανς το πως είναι ο πελάτης:
1. Εμφανίσιμος
2. Καθαρός
3. Ευγενικός
Μην αρχίσετε πάλι να μου την λέτε, αλλά αν συνδυάζεις και τα 3 τότε οι τρανς γουστάρουν, καυλώνουν και η περιποίηση από μέτρια γίνεται σούπερ, όπως και το παζάρι (κυρίως μετά την πρώτη φορά, σε "ντίβες" του χώρου).
Και σχέση να έχουν οι τρανς γουστάρουν να πηδιούνται, στο κάτω κάτω σαν εμάς είναι άντρες και δεν είναι μονογαμικά όντα.
Ψαγμένα τα ανωτέρω τόσο από σχέσεις μου με τρανς όσο και από άλλες προσωπικές εμπειρίες.
Συνεπώς για αρχή δύο είναι οι επιλογές σου η Φιόνα και η Ηλέκτρα, αφού την Κάτια-Αντιγόνη την δοκίμασες και δεν ενθουσιάστηκες.
Αν κατέβεις πάντως Αθήνα θα χάσεις την μπάλα. Ό,τι θες θα βρεις.