Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Πω ρε πάκαρα... Δηλαδή η ξανθιά δίπλα στην Κάτια, που μιλούσε μαζί της και που μοιράζονται το ίδιο διαμέρισμα απ ότι κατάλαβα ήτανε η Ηλέκτρα...;;;!

δεν σε τρέλαινε όπως π.χ. η Λουίζα...

Κα Θα με ξαναβγάλεις στους δρόμους, ρε Πάκαρα, πάνω που είχα σκεφτεί να βάλω κανένα φράγκο στην άκρη...
εγω και η φανη παλη μονο μπορουμε να το κανουμε αυτο.
στο χωρο της πηγατε ή στο αμαξι;

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
οσο για τα λεφτα μην το συζητας.
ημουνα αθηνα πριν λιγο καιρο, και αν βαλεις αυτα που φαγαμε σε στριπτιτζαδικο και ...αλλου, τελικα αν και κατεβηκα για δουλεια δεν θελω καν να θυμαμαι τι ξοδεψα

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Στον χώρο της, που ήταν στην Μοναστηρίου, όχι πολύ μακριά απ την πιάτσα.
Καλή ήταν, και σε εμφάνιση μου άρεσε πολύ περισσότερο απ την Λουίζα και όπως έχω εξηγήσει δίνω μεγάλη έμφαση στην εμφάνιση για να με εμπνέει. Αλλά δυστυχώς υστερούσε σε απόδοση η Κάτια, λίγο απόμακρη, καμιά σχέση με Λουίζα. Η ξανθιά δίπλα της ήταν όντως η Ηλέκτρα; Εσύ έχεις πάρει την Κάτια για να μου πεις πώς σου φάνηκε;

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Στον χώρο της, που ήταν στην Μοναστηρίου, όχι πολύ μακριά απ την πιάτσα.
Καλή ήταν, και σε εμφάνιση μου άρεσε πολύ περισσότερο απ την Λουίζα και όπως έχω εξηγήσει δίνω μεγάλη έμφαση στην εμφάνιση για να με εμπνέει. Αλλά δυστυχώς υστερούσε σε απόδοση η Κάτια, λίγο απόμακρη, καμιά σχέση με Λουίζα. Η ξανθιά δίπλα της ήταν όντως η Ηλέκτρα; Εσύ έχεις πάρει την Κάτια για να μου πεις πώς σου φάνηκε;
λες να την πηρα; εγω ειμαι οπαδος.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
χαιρετιζω τα αλανια....πακαρα,προεδρο και καστελ...να στε καλα ρε μαγκες...σας διαβαζω και σας καμαρωνω ;)

Desperanto

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
0
Ξέρετε παιδιά μια Βάνα ξανθιά? Τι λέει καλή περίπτωση?

orgasm

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ρε συ φίλε μου την να πω για την CLK έχει καλό σωματάκι μεγάλο γαλακτερό αερόσακο αλλά δε μου βγάζει ρε συ τίποτα βέβαια ευγενικότατη διακριτική - μέση κατηγορία θα την χαρακτήριζα ... και το καλύτερο για το τέλος με λίγο παζάρι το 60 γίνεται 50 μη μασάς απλά κάτσε λίγο εκεί και κάνε παιχνίδι δλδ 60.00 είναι για τους γέρους τους άσχημους, θα περάσουμε καλά...κτλ κτλ και το 10Ε το πίνεις ποτάκι στην υγειά του site

Castell ευχαριστω για την πληροφορια.σιγουρα θα το πιω το ποτακι για την παρεα!!!

Maximilianos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
Η Κάτια ήταν καλή αλλά λίγο απαθής, δεν σε τρέλαινε όπως π.χ. η Λουίζα...

Γεια σου προεδράρα! Τελικά αυτή την φίλη της Ηλέκτρας πω την λένε???
Κάτια? Αντιγόνη? Εύα? ΄
Από κορμί τι έλεγε η τύπισσα πρόεδρε? Κάνε μια ενμέρωση αν δεν βαριέσαι
Ψηνόμουν να την πάρω την συγκεκριμένη, αλλά όλο κάτι συμβαίνει και λέω άντε άλλη φορά...

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Γεια σου συνάδελφε Dave! Κι εγώ άκουσα ότι η κοπέλα κυκλοφορεί με πολλά ονόματα, αλλά εμένα πάντως μου συστήθηκε ως Κάτια. Το "Αντιγόνη" πάντως θα ήταν πιο ταιριαστό για κάποια που είναι φίλη της Ηλέκτρας (αν με πιάνετε).

Τέσπα, να περάσω στο ψητό. Έκανα πιο πάνω μια αρκετά κατατοπιστική περιγραφή. Από κορμί μου άρεσε αρκετά, δηλαδή δεν είχε την έντονη αντρική κοψιά που έχουν κάποιες τρανς και σε ξενερώνουν. Επίσης πολύ ωραίο στήθος, αρκετά μεγάλο και αρκετά μαλακό, πολύ ρεαλιστικό! Γενικά από εμφάνιση μου άρεσε πολύ περισσότερο από την Λουίζα, που είναι η άλλη που έχω δοκιμάσει. Αλλά όπως προείπα με ξενέρωσε λίγο σε υπηρεσίες. Ήταν φιλική και φιλότιμη, δεν λέω, δηλαδή δεν ήταν βιαστική και δεν πήγε να με ξεπετάξει (αν και αυτό θα έλειπε, αν σκεφτείς ότι της άφησα 20€ παραπάνω γιατί βαριόμουν να πηγαίνω στο περίπτερο να χαλάσω), αλλά ήταν κάπως απόμακρη. Δηλαδή σε καμία περίπτωση δεν σου έβγαζε το πάθος και την καύλα που σου βγάζει η Λουίζα, ούτε κατά προσέγγιση, και γι' αυτό με ξενέρωσε και δυσκολεύτηκα να τελειώσω.

Σε κάλυψα, συνάδελφε; Κάποια άλλη διευκρίνιση; Πάντως θα ήθελα να δοκιμάσω κάποια που να συνδυάζει εντυπωσιακή εμφάνιση με καλή περιποίηση. Ποια προτείνεις;

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
  Πρόεδρε γίγαντα...πάλι έδρασες !!!! Λοιπόν να σου πώ την αλήθεια δε κατάλαβα για ποια μιλάς οπότε με βλέπω να κόβω βόλτες πάλι....τι ώρα βόλταρες? Πρόεδρε πρέπει να δοκιμάσεις ΦΙΟΝΑ αλλά πρέπει να την πετύχεις σε χαλαρή φάση δλδ όχι Παρ-Σαβ και κάπως αργά για να είναι cool και να μη βιάζεται, ακριβή μεν τα αξίζει δε. Πιστεύω ότι είναι must και πρέπει να δοκιμάσεις. Η κοπέλα είναι καθαρά επαγγελματίας 1.30 εμφανίζεται με το ΤΑΧΙ στην πένα και κατα τις 5.30 την κάνει... οπότε πιστεύω 5.00 είναι καλή ώρα. Ξέρω ότι τέτοιες ώρες είναι δύσκολες για σένα αλλά δοκίμασε να κάνεις και κονέ ειδικά άμα δόσεις και κάτι παραπάνω τότε το εκτιμάει ακόμη περισσότερο, (βέβαια θα ματώσει η τσέπη σου) μετά λαμβάνεις τηλ και δρας και με το φως της μέρας. Για το χαρακτήρα της τα έχω πει παλιότερα και δε την πολύ γουστάρω οπότε λίγο με το γάντι κυρίως για την πάρτη σου μη σου πει καμιά μαλακία και ξενερώσεις...γενικά σπάνια τρώει κολλήματα αλλά άμα κολλήσει...τέλος το καλύτερο χαλάρωσε και προσπάθησε να πιάσεις κουβέντα και προπαντός ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΖΑΡΙΑ !!!! ΟΤΙ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ, (για αυτό σου λέω ότι τα έξτρα θα τα εκτιμήσει). Πρόεδρε καλό βόλι !!!! περιμένουμε εντυπώσεις....

Χτες πάντως περίπου στις 12.00 στη 26ης η γνωστή με το μπλέ POLO, και στο στενό στα ΠΑΣΤΕΡ ακόμη μία αλλά ένεκα ότι ήμουν με παρέα δε γινόταν να δω καλύτερα...μετά κατά τις 5.30 ψιλό νέκρα στον ΟΠΑΠ, και μόνο η ΦΙΟΝΑ στην 26ης, καθυμερινη βλέπεις.

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Δαβίβ αδερφέ μου άμα υποψιαστώ ότι έχει κόψει τσάρκα και δε κατέθεσες την αναφορά σου θα αρχίσω να ανησυχώ, τουλάχιστον ο σκληρός πυρήνας πρέπει να είναι 1ος στα χαρακώματα !!!!  Το ίδιο ισχύει και για τους άλλους συναγωνιστές βεβαίως...άντε να βλέπω κίνηση...

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
σε βολτα που εκανα στην αθηνα και στις δυο πιατσες:
παρα πολλες τρανς, πολύ εντυπωσιακες σε εμφανιση αλλα ολες μα ολες στο δωματιο ζητησαν κατι παραπανω για να "περασουμε καλυτερα".
βεβαια το ειχαν αναφερει ολοι στο σχετικο θεμα αλλα ας πουμε οτι επεσα θυμα με τη θεληση μου.
ειναι η ιδεα μου ή εχει χαλαρωσει η κινηση στις πιατσες;

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Λοιπόν να σου πώ την αλήθεια δε κατάλαβα για ποια μιλάς οπότε με βλέπω να κόβω βόλτες πάλι....τι ώρα βόλταρες?

Castell, τώρα που πέρασε λίγος καιρός έχω ψιλοξεχάσει και τις λεπτομέρειες τύπου ακριβής ώρα, ακριβές σημείο κλπ., αλλά στο περίπου βόλταρα σχετικά νωρίς. Μετά το γαύρος-τσέλσι 0-0 πρέπει να ήτανε οπότε υπολόγιζε 12.30 στο περίπου. Έκανα μερικές γύρες και έβλεπα μόνο την Κάτια που σου λέω, οπότε στην 3η γύρα σταμάτησα να την φορτώσω. Εκείνη την στιγμή βέβαια εμφανίστηκε και μία άλλη κοπέλα, μια ξανθιά δίπλα στην Κάτια που (απ' ότι μου είπαν οι συναγωνιστές ήταν η Ηλέκτρα γιατί αυτές οι δύο βγαίνουν μαζί, στο ίδιο σημείο), αλλά φόρτωσα την Κάτια λόγω κεκτημένης ταχύτητας.

Πάντως μου κάνει εντύπωση που δεν ξέρεις την Κάτια. Όχι ότι εγώ την ήξερα, δηλαδή, αλλά οι υπόλοιποι μπαρουτοκαπνισμένοι βετεράνοι των πιατσών φαίνεται ότι την ξέρουν καλά! Άξια, αλλά μάλλον έχω υπερβολικές απαιτήσεις και δεν καλύπτονται.

Πρόεδρε πρέπει να δοκιμάσεις ΦΙΟΝΑ

Αυτό είναι κάτι που σκοπεύω να το κάνω. Φιόνα ή Ηλέκτρα σκεφτόμουν. Ίσως αυτές να είναι πιο κοντά σ' αυτό που ψάχνω. Η Φιόνα σίγουρα, απ' ότι μου λες αλλά ακούγεται πολύ ψυχρή και δύστροπη απ' την περιγραφή σου, και μπορεί να ξενερώσω. Πώς συγκρίνεις Ηλέκτρα με Φιόνα σε εμφάνιση, υπηρεσίες και χαρακτήρα;

ειναι η ιδεα μου ή εχει χαλαρωσει η κινηση στις πιατσες;

Εδώ, πάκαρα, αναφέρεσαι στις πιάτσες της Θεσ/νίκης; Ή στο πρόσφατο ταξίδι σου. Προσωπικά δεν ξέρω, αλλά σε όλα μου τα πρόσφατα περάσματα βρήκα πολύ λιγότερη κίνηση και ποικιλία απ' αυτό που περίμενα με βάση τις περιγραφές σας, τουλάχιστον απ' την πλευρά των κοριτσιών. Δεν ξέρω αν μειώθηκε και η πελατεία τους και παίζει κι αυτό ρόλο.

SLK200GR

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
391
Πόντοι
26
παιδες καλη τρανσ στην θεσ/νικη παιζει?

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
παιδες καλη τρανσ στην θεσ/νικη παιζει?

Κάνε καμία βόλτα προς 26ης την κατάλληλη ώρα και όλο και κάποια θα βρεις που να σου αρέσει. Αυτός είναι και ο μόνος τρόπος για να βρεις καλή τρανς, από αγγελίες είναι όλες χάλια...

Maximilianos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
Σε κάλυψα, συνάδελφε; Κάποια άλλη διευκρίνιση; Πάντως θα ήθελα να δοκιμάσω κάποια που να συνδυάζει εντυπωσιακή εμφάνιση με καλή περιποίηση. Ποια προτείνεις;

Προεδράρα μου ναι με κάλυψες απόλυτα με τα όσα εξέθεσες στην αναφορά σου.
Είναι τεράστιο θέμα το καλή περιποίηση. Το εντυπωσιακή εμφάνιση είναι πιο απλό.
Αναλόγως τι ακριβώς ψάχνεις (για την περιποίηση)
Από ότι έχω καταλάβει θέλεις να κάνει τρελές πίπες, να μην βιάζεται και να έχει πάθος.
Μάλλον την Φιόνα πρέπει να δοκιμάσεις (είναι "κάπως παράξενο" που δεν την δοκίμασες), από περιποίηση θεωρώ ότι είναι πολύ καλή (για παθητική ειδικά).
Και η Ηλέκτρα επίσης, όπως το έχω ξαναπεί.
Αλλά και πάλι ρε συ παιχταρά μου κατά την γνώμη μου είναι πάρα πολύ βασικό σε μία τρανς το πως είναι ο πελάτης:
1. Εμφανίσιμος
2. Καθαρός
3. Ευγενικός
Μην αρχίσετε πάλι να μου την λέτε, αλλά αν συνδυάζεις και τα 3 τότε οι τρανς γουστάρουν, καυλώνουν και η περιποίηση από μέτρια γίνεται σούπερ, όπως και το παζάρι (κυρίως μετά την πρώτη φορά, σε "ντίβες" του χώρου).
Και σχέση να έχουν οι τρανς γουστάρουν να πηδιούνται, στο κάτω κάτω σαν εμάς είναι άντρες και δεν είναι μονογαμικά όντα.
Ψαγμένα τα ανωτέρω τόσο από σχέσεις μου με τρανς όσο και από άλλες προσωπικές εμπειρίες.
Συνεπώς για αρχή δύο είναι οι επιλογές σου η Φιόνα και η Ηλέκτρα, αφού την Κάτια-Αντιγόνη την δοκίμασες και δεν ενθουσιάστηκες.
Αν κατέβεις πάντως Αθήνα θα χάσεις την μπάλα. Ό,τι θες θα βρεις.

Maximilianos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
Δαβίβ αδερφέ μου άμα υποψιαστώ ότι έχει κόψει τσάρκα και δε κατέθεσες την αναφορά σου θα αρχίσω να ανησυχώ, τουλάχιστον ο σκληρός πυρήνας πρέπει να είναι 1ος στα χαρακώματα !!!!  Το ίδιο ισχύει και για τους άλλους συναγωνιστές βεβαίως...άντε να βλέπω κίνηση...
Κάστελ τέρμα τα "χαρακώματα" για μένα προς το παρόν τουλάχιστον.
Βαρέθηκα και για χίλιους δυο λόγους απέχω εδώ και δύο περίπου χρόνια από το σεξ με τρανς και γενικότερα ιερόδουλες.
Απλά επειδή ξέρω αρκετά ασχολούμαι όποτε έχω σρόνο με το σάιτ και για αυτό και κάποιες αναφορές μου ή απόψεις μου.
Τυχαία είχα περάσει μία φορά με γκόμενα από 26ης και για αυτό έκανα μία αναφορά σε άλλο σχετικό θρεντ.
Πάντως όποτε τυχαίνει να περνάω θα αναφέρω ότι βλέπω.
Περιμένω και από άλλους συναγωνιστές το ίδιο. 

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Λοιπόν καλησπέρα τους φίλους συναγωνιστές,
      πακάρα αδερφέ μου θα συμφωνήσω μαζί σου και εγώ πιστεύω ότι τα πράγματα είναι αρκετά υποτονικά...και από πλευρά trans και απο τους πελάτες δε βλέπεις εκείνον τον πανικό που μέχρι να κάνεις την γύρα για να φορτώσεις είχε γίνει καπνός και κάποιος συναγωνιστής σε είχε προλάβει...
      Δαβίδ, θα συμφωνήσω μαζί σου στο σε όλα εκτός από το παζάρι ειδικά στην 26ης δύσκολα ρίχνεις της τιμές και δεν είναι λίγες οι φορές που σταμάτησα δε πήρα την 1η αλλά πχ την 3η και με το αράζει 1η ερώτηση πόσα σου είπε αυτή (με είχε δει ότι σταμάτησα και παζάρεψα) καλύτερες τιμές ίσως μόνο για το σπίτι όπου πραγματικά οι τιμές που λένε είναι ανάλογα με το πώς θα σε ζυγίζουν...(πχ Ηλέκτρα - προ site εποχή τώρα έχει fix τιμές :)
      Πρόεδρε, αυτό για σένα λοιπόν μήπως μιλάς για μια ξανθιά περίπου στο 1,75-1,80μ φοβερό πρόσωπο μελιά μάτια (καστανά με πράσινα) παιχνιδιάρα, μεγάλο στήθος 3~4 στρογγυλό και στητό και πρόσεξε " χωρίς εσώρουχα" ή φορούσε κάτι σαν μαγιό? Άμα λέμε αυτήν έχω να κάνω μεγάλο report :)
Μάγκες χαιρετώ και τα λέμε...

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
      Πρόεδρε, αυτό για σένα λοιπόν μήπως μιλάς για μια ξανθιά περίπου στο 1,75-1,80μ φοβερό πρόσωπο μελιά μάτια (καστανά με πράσινα) παιχνιδιάρα, μεγάλο στήθος 3~4 στρογγυλό και στητό και πρόσεξε " χωρίς εσώρουχα" ή φορούσε κάτι σαν μαγιό? Άμα λέμε αυτήν έχω να κάνω μεγάλο report :)
Μάγκες χαιρετώ και τα λέμε...

Φίλε μου Καστέλλ, με δυσκολεύεις τώρα γιατί πρέπει να ανακαλέσω τις λεπτομέρειες από μια βραδιά που είναι λίγο θολή στο μυαλό μου. Η Κάτια που πήρα εγώ δεν ήταν ξανθιά αλλά προς το κοκκινομάλλα, αλλά αυτό δεν σημαίνει και πολλά γιατί φαντάζομαι αλλάζουν συχνά μαλλί και στυλ τα κορίτσια. Μελιά μάτια θυμάμαι να είχε τώρα που το λες, πολύ ωραίο πρόσωπο, μεγάλο στρογγυλό και στητό στήθος όντως, και πολύ φυσικό στην αφή. Μαγιό βέβαια δεν θυμάμαι. Μπορείς να βρεις το report σου για να κάνουμε διασταύρωση; Εσύ με τι όνομα την ήξερες;

Υ.Γ. Γιατί θεωρείς ότι αραίωσε η κίνηση τελευταία; Έγινε κάτι που δεν το ξέρουμε;

rastafari2008

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
Πε παιδια τη Φιονα και τη Λουιζα που μπορουμε να τις βρουμε?Καντε μια περιγραφη γιατι πρεπει να εχασα επεισοδια.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom