Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
Ελβιρα απο Τσιμισκη ειχα παρει πριν χρονια εγω, δεν ξερω αν λεμε την ιδια Ελληνιδα 40+ ωραιο σωμα ξανθια οχι τρανς κτλ. τσιμισκη 80κατι νομιζω
Ρε καημους που εχει ο κοσμος!!!!!TRANS μου τη δίνεις στα νεύρα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
χθες βραδυ περασα απο εκει πολυ νεκρα φιλε δεν αξιζει, κατι τραβελια στα αμαξια τπτ αλλο α! και μια καμμενη γυφτισα πρεζονι καργαΠαιδιά, κάνατε καμία βόλτα τις τελευταίες ημέρες απο Γιαννιτσών, κλπ? παίζει τίποτε?
ποιο νεκρα δεν γεινετε τιποτα απολυτοςΠαιδιά, κάνατε καμία βόλτα τις τελευταίες ημέρες απο Γιαννιτσών, κλπ? παίζει τίποτε?
Professor ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ μου είσαι TRANS, ο καθένας στο κλάδο του και εσύ στο κλαρί !!!!! έχεις το PHD σου...Ρε καημους που εχει ο κοσμος!!!!!
Τελικα η μ.....ια ειναι φιλοσοφια απο μονη της!!!!!!!!!!
Aμα σου λεω.................Professor ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ μου είσαι TRANS, ο καθένας στο κλάδο του και εσύ στο κλαρί !!!!! έχεις το PHD σου...
Με γεμάτο στόμα TRANS δε νομίζω να μπορείς να λες πολλά...Aμα σου λεω.................
α ρε χλιδη τα τραβελια...αφου κυκλοφορουν με mercedes...Mercendes κυκλοφορούν 2 μία με την CLK-ασημί και μία με την SLK-μαύρη για ποια λες?