Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Ελβιρα απο Τσιμισκη ειχα παρει πριν χρονια εγω, δεν ξερω αν λεμε την ιδια Ελληνιδα 40+ ωραιο σωμα ξανθια οχι τρανς κτλ. τσιμισκη 80κατι νομιζω

t4444

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
ρε παιδια αυτην την ελβιρα παλιοτερα λεγατε οτι ειναι τρανσ ,τωρα λετε οτι δεν ειναι.τι παιζει τελικα ?υπαρχει σιγουρη αποψη? και το αλλο αν αγιζει γιατι ειμαι φθν των milf.

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
Παιδιά, κάνατε καμία  βόλτα τις τελευταίες ημέρες απο Γιαννιτσών, κλπ? παίζει τίποτε?

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Παιδιά, κάνατε καμία  βόλτα τις τελευταίες ημέρες απο Γιαννιτσών, κλπ? παίζει τίποτε?
χθες βραδυ περασα απο εκει πολυ νεκρα φιλε δεν αξιζει, κατι τραβελια στα αμαξια τπτ αλλο α! και μια καμμενη γυφτισα πρεζονι καργα

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Ρε καημους που εχει ο κοσμος!!!!!
Τελικα η μ.....ια  ειναι  φιλοσοφια απο μονη της!!!!!!!!!!
Professor ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ μου είσαι TRANS, ο καθένας στο κλάδο του και εσύ στο κλαρί !!!!! έχεις το PHD σου...

georgegrgr

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2002
Like
2
Πόντοι
0
Χθες εκανα μια βολτα απο γιαννιτσων... Τα τραβελια μεταφερθηκαν παντου βλεπω!! σε ολη τη γιαννιτσων ακομα κ στο περιπτερο (διπλα στο dolce vita) που ειναι κλασσικο στεκι απο τις πουτανες! Χθες ειχε μια γυφτισσα στα φαναρια στο ster ωραιο κομματι.. ξερει κανεις τπτ? Α κ ενα κοντοπουτανο εμε κοκκινο κολαν πιο περα! Αυτη ψαχνω! κατα τισ 22.30 την ειδα αλλα μετα την εχασα.. Οποιος ξερει ας ενημερωσει.. Παντως σε γενικες γραμμες δεν ειχε πολλα κ παντα μια απο τα ιδια.. Νεο αιμα ρε!!

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
ΣΥμφωνώ με το φίλο.ξέρει κανείς τπτ για τις δύο αυτές που λέει ο συναγωνιστής?

kanonieris19

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
0
καλησπερα συναγωνιστες ξερει κανεις τιποτα για μια τρανς με ασημι μερσεντες εχει καμια σχεση με τη miuna στο fatsa.gr αμα ξερει κανεις περισσοτερα ας στειλει και πμ

kanonieris19

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
0
ρε ξερει κανεις τιπιτα για την μερσεντες και την ηλεκτρα

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
η Ηλεκτρα αν δεν κανω λαθος πρεπει να φυγε Αθηνα για την Μερσεντες την εχω δει αλλα δεν ξερω τπτ παραπανω

kanonieris19

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
0
ποτε προλαβε και εφυγε αφου εγραφε εδω καμια αλλη καλη ξερεις πχ εγω βρηκα στο fatsa.gr μια stellahot και μια sexyariel

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
δεν παω ρε φιλε με trans δεν κατεχω το σπορ εχει πολυ καιρο να εμφανιστει παντως

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Mercendes κυκλοφορούν 2 μία με την CLK-ασημί  και μία με την SLK-μαύρη για ποια λες?

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
αφού εργάζονται σκληρά ρε συ Βαλεντίνο τα κορίτσια... :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom