Διαγραμμένο μέλος 229793
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2023
- Like
- 97
- Πόντοι
- 0
τζενη μιλφ στην μοναστηριου γνωμη? (Ξανθια κοντη λεπτη)
Τζένη η συλβιατζενη μιλφ στην μοναστηριου γνωμη? (Ξανθια κοντη λεπτη)
Συλβια ναιΤζένη η συλβια
Έτσι γίνονται οι μαλακίες με τα ονόματαΣυλβια ναι
Αυτή που ανέφερες χθες την είδα .Τωρα που το λες ναι μαλλον , εμ παντα αργα (12:30 +)στην διχαλα οπως πας για Μοναστηρ απο δεξια το προσωπο αγοροφαιρνει ναι και φοραει αποκρυπτικα ρουχα κατι γκρι φορεματα κατι τετοια , ψιλη λεπτη
Αρα καλη περιπτωση ειναι για δοκιμη δλδ...οταν λες καλη ειναι για τα χοντρα ? Γαμιεται μεσα στο αμαξι ? Τρωει καμια σφαλιαριτσα?Έτσι γίνονται οι μαλακίες με τα ονόματα
Καλη είναι για τα χοντρά .
Σταθερή τιμή στα 20 ,δεν βιάζεται γενικά μέχρι να τελειώσεις .
Τσιμπούκι καλουτσικο αν και αυτή παινεύει ότι κάνει το καλύτερο τσιμπούκι.
Μουνι πιγαδι όσο και να σου φαίνεται σκιννι
Έξω από το αμάξι την γάμησα μια φορά μόνο και μια φορά την έχω δώσει πίπα ..δεν γκρινιάζει γενικά αλλά δεν τρελάθηκα κιόλας ,τι να σου πω γούστα είναι αυτά .Αρα καλη περιπτωση ειναι για δοκιμη δλδ...οταν λες καλη ειναι για τα χοντρα ? Γαμιεται μεσα στο αμαξι ? Τρωει καμια σφαλιαριτσα?
Για την συγκεκριμενη λεω λες οτι ξερουμε οτι εχει μουνι αδερφε επειδη ειναι λιγο μιλφακι και χαλαρη μου βγαζει ετσι να την ξεφτυλισω μεσα στο αμαξι που ειναι και πετιτΈξω από το αμάξι την γάμησα μια φορά μόνο και μια φορά την έχω δώσει πίπα ..δεν γκρινιάζει γενικά αλλά δεν τρελάθηκα κιόλας ,τι να σου πω γούστα είναι αυτά .
Μέσα στο αμάξι δεν γαμαω ποτέ φίλε ..δεν ξέρεις τι έκπληξη θα έρθει όταν κατεβάσει το παντελονι
Δεν νομίζω να σου πει όχι ..είναι λίγο εκφυλη γουστάρει ,μιλάει κιόλας στο γαμησι ,σκίσε με ,γαμαμε και τέτοιαΓια την συγκεκριμενη λεω λες οτι ξερουμε οτι εχει μουνι αδερφε επειδη ειναι λιγο μιλφακι και χαλαρη μου βγαζει ετσι να την ξεφτυλισω μεσα στο αμαξι που ειναι και πετιτ
Δεν είπα για μουνι ..εννοείται ξέρουμε ποια έχει και ποια όχι .Για την συγκεκριμενη λεω λες οτι ξερουμε οτι εχει μουνι αδερφε επειδη ειναι λιγο μιλφακι και χαλαρη μου βγαζει ετσι να την ξεφτυλισω μεσα στο αμαξι που ειναι και πετιτ
Ωχ αμαν μην μου λες τετοια . Χαχα για αυτο ρωταω γιατι την καταλαβα λιγο . Να εισαι καλα φιλεΔεν νομίζω να σου πει όχι ..είναι λίγο εκφυλη γουστάρει ,μιλάει κιόλας στο γαμησι ,σκίσε με ,γαμαμε και τέτοια
Συννενοησου από την αρχή πάντως φίλε ,πες στα ίσα θέλω να σε γαμησω μέσα στο αμάξι κτλ ..μην πας ποτέ τυφλά στην πιάτσα για να μην κλάψεις τα λεφτά σουΩχ αμαν μην μου λες τετοια . Χαχα για αυτο ρωταω γιατι την καταλαβα λιγο . Να εισαι καλα φιλε
Εγινε παλιε , θενξ . Αα την ρωτησα αν κανει γυμνη πιπα και μου ειπε με τπτΣυννενοησου από την αρχή πάντως φίλε ,πες στα ίσα θέλω να σε γαμησω μέσα στο αμάξι κτλ ..μην πας ποτέ τυφλά στην πιάτσα για να μην κλάψεις τα λεφτά σου
Δεν ξέρω και εμένα με καποτα μου πήρε ,στην πιάτσα γυμνό δεν δίνωΕγινε παλιε , θενξ . Αα την ρωτησα αν κανει γυμνη πιπα και μου ειπε με τπτ
Πάλι το καυλωφορεμα που είναι ανοιχτό από τα πλάγια έβαλε;Περάστε να δείτε τι(δεν) φοράει η αλβανίδα σήμερα!!!
Όχι ένα διάφανο που φαίνονται όλα με την στρινγκαρα να κάνει μπαμ.Δεν ξέρω αν το έχει ξαναβάλει.Οποιος δεν το έχει δει πάντως αξίζει να περάσει σήμεραΠάλι το καυλωφορεμα που είναι ανοιχτό από τα πλάγια έβαλε;
να έβγαζε την ίδια καύλα και στο γαμησι όσο στο ντύσιμο θα ήταν κορυφή .Όχι ένα διάφανο που φαίνονται όλα με την στρινγκαρα να κάνει μπαμ.Δεν ξέρω αν το έχει ξαναβάλει.Οποιος δεν το έχει δει πάντως αξίζει να περάσει σήμερα
Βγαλε μια μακρινη φωτο και βαλε να δουμε.Όχι ένα διάφανο που φαίνονται όλα με την στρινγκαρα να κάνει μπαμ.Δεν ξέρω αν το έχει ξαναβάλει.Οποιος δεν το έχει δει πάντως αξίζει να περάσει σήμερα
Χθες πέρασες να την δεις με κόκκινο κολλητό κολάν που φαινόταν από πίσω τα κωλομερια?Όχι ένα διάφανο που φαίνονται όλα με την στρινγκαρα να κάνει μπαμ.Δεν ξέρω αν το έχει ξαναβάλει.Οποιος δεν το έχει δει πάντως αξίζει να περάσει σήμερα