Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (3 μέλη και 10 επισκέπτες)

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.153
Πόντοι
3.796
Έτσι γίνονται οι μαλακίες με τα ονόματα :cheesy:
Καλη είναι για τα χοντρά .
Σταθερή τιμή στα 20 ,δεν βιάζεται γενικά μέχρι να τελειώσεις .
Τσιμπούκι καλουτσικο αν και αυτή παινεύει ότι κάνει το καλύτερο τσιμπούκι.
Μουνι πιγαδι όσο και να σου φαίνεται σκιννι

• Like
Αντιδράσεις: Humax

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.153
Πόντοι
3.796
Τωρα που το λες ναι μαλλον , εμ παντα αργα (12:30 +)στην διχαλα οπως πας για Μοναστηρ απο δεξια το προσωπο αγοροφαιρνει ναι και φοραει αποκρυπτικα ρουχα κατι γκρι φορεματα κατι τετοια , ψιλη λεπτη
Αυτή που ανέφερες χθες την είδα .
Κροσακι είναι με μακρύ μαύρο μαλλί ..ήταν εκεί πριν το βενζινάδικο απέναντι από την διχάλα και μετά ήρθε και μια αδύνατη πρεζου και πήραν τον ποδαροδρομο για το ποτάμι .
Κατά τις 1'30 αυτά .
Γενικά εχθές η πιάτσα νεκρή ,αφού παντού γινόταν χαμός απο αστυνομία .
Στο τουντει πάλι βγήκε αυτός της τροχαίας μαζί με την ΟΠΚΕ,που τυχαίνει πάντα ο ίδιος να στήνει μπλόκο σε εκείνη την διασταύρωση.
Μόνο μαύρες έξω και μερικές τρανς ..στην χλόης είχαν μαζευτεί κάτι γύφτοι μαζί με τις κοπέλες και μάλλον υπήρχε γενική νευρικότητα ..δεν ξέρω τι προηγήθηκε.
Μοναστηριού 00:30 η ώρα ήταν η Σύλβια ,περίεργο που βγαίνει αργά τελευταία

Εγγρ.
23 Φεβ 2023
Like
97
Πόντοι
0
Έτσι γίνονται οι μαλακίες με τα ονόματα :cheesy:
Καλη είναι για τα χοντρά .
Σταθερή τιμή στα 20 ,δεν βιάζεται γενικά μέχρι να τελειώσεις .
Τσιμπούκι καλουτσικο αν και αυτή παινεύει ότι κάνει το καλύτερο τσιμπούκι.
Μουνι πιγαδι όσο και να σου φαίνεται σκιννι
Αρα καλη περιπτωση ειναι για δοκιμη δλδ...οταν λες καλη ειναι για τα χοντρα ? Γαμιεται μεσα στο αμαξι ? Τρωει καμια σφαλιαριτσα?

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.153
Πόντοι
3.796
Αρα καλη περιπτωση ειναι για δοκιμη δλδ...οταν λες καλη ειναι για τα χοντρα ? Γαμιεται μεσα στο αμαξι ? Τρωει καμια σφαλιαριτσα?
Έξω από το αμάξι την γάμησα μια φορά μόνο και μια φορά την έχω δώσει πίπα ..δεν γκρινιάζει γενικά αλλά δεν τρελάθηκα κιόλας ,τι να σου πω γούστα είναι αυτά .
Μέσα στο αμάξι δεν γαμαω ποτέ φίλε ..δεν ξέρεις τι έκπληξη θα έρθει όταν κατεβάσει το παντελονι

Εγγρ.
23 Φεβ 2023
Like
97
Πόντοι
0
Έξω από το αμάξι την γάμησα μια φορά μόνο και μια φορά την έχω δώσει πίπα ..δεν γκρινιάζει γενικά αλλά δεν τρελάθηκα κιόλας ,τι να σου πω γούστα είναι αυτά .
Μέσα στο αμάξι δεν γαμαω ποτέ φίλε ..δεν ξέρεις τι έκπληξη θα έρθει όταν κατεβάσει το παντελονι
Για την συγκεκριμενη λεω λες οτι ξερουμε οτι εχει μουνι αδερφε επειδη ειναι λιγο μιλφακι και χαλαρη μου βγαζει ετσι να την ξεφτυλισω μεσα στο αμαξι που ειναι και πετιτ

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.153
Πόντοι
3.796
Για την συγκεκριμενη λεω λες οτι ξερουμε οτι εχει μουνι αδερφε επειδη ειναι λιγο μιλφακι και χαλαρη μου βγαζει ετσι να την ξεφτυλισω μεσα στο αμαξι που ειναι και πετιτ
Δεν νομίζω να σου πει όχι ..είναι λίγο εκφυλη γουστάρει ,μιλάει κιόλας στο γαμησι ,σκίσε με ,γαμαμε και τέτοια

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.153
Πόντοι
3.796
Δεν είπα για μουνι ..εννοείται ξέρουμε ποια έχει και ποια όχι .
Για θέμα καθαριότητας μιλάμε

Εγγρ.
23 Φεβ 2023
Like
97
Πόντοι
0
Δεν νομίζω να σου πει όχι ..είναι λίγο εκφυλη γουστάρει ,μιλάει κιόλας στο γαμησι ,σκίσε με ,γαμαμε και τέτοια
Ωχ αμαν μην μου λες τετοια . Χαχα για αυτο ρωταω γιατι την καταλαβα λιγο . Να εισαι καλα φιλε

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.153
Πόντοι
3.796
Ωχ αμαν μην μου λες τετοια . Χαχα για αυτο ρωταω γιατι την καταλαβα λιγο . Να εισαι καλα φιλε
Συννενοησου από την αρχή πάντως φίλε ,πες στα ίσα θέλω να σε γαμησω μέσα στο αμάξι κτλ ..μην πας ποτέ τυφλά στην πιάτσα για να μην κλάψεις τα λεφτά σου

Εγγρ.
23 Φεβ 2023
Like
97
Πόντοι
0
Συννενοησου από την αρχή πάντως φίλε ,πες στα ίσα θέλω να σε γαμησω μέσα στο αμάξι κτλ ..μην πας ποτέ τυφλά στην πιάτσα για να μην κλάψεις τα λεφτά σου
Εγινε παλιε , θενξ . Αα την ρωτησα αν κανει γυμνη πιπα και μου ειπε με τπτ

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.153
Πόντοι
3.796

Vascoda25

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2022
Κριτικές
1
Like
1.012
Πόντοι
81
Πάλι το καυλωφορεμα που είναι ανοιχτό από τα πλάγια έβαλε;
Όχι ένα διάφανο που φαίνονται όλα με την στρινγκαρα να κάνει μπαμ.Δεν ξέρω αν το έχει ξαναβάλει.Οποιος δεν το έχει δει πάντως αξίζει να περάσει σήμερα

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.153
Πόντοι
3.796
Όχι ένα διάφανο που φαίνονται όλα με την στρινγκαρα να κάνει μπαμ.Δεν ξέρω αν το έχει ξαναβάλει.Οποιος δεν το έχει δει πάντως αξίζει να περάσει σήμερα
να έβγαζε την ίδια καύλα και στο γαμησι όσο στο ντύσιμο θα ήταν κορυφή .
Τέτοιο μουνι πάει χαμένο με την βαρεμάρα που έχει

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.482
Πόντοι
34.538
Βγαλε μια μακρινη φωτο και βαλε να δουμε.

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.983
Πόντοι
4.766
Χθες πέρασες να την δεις με κόκκινο κολλητό κολάν που φαινόταν από πίσω τα κωλομερια?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom