Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
Όλα μια χαρά αλλά Σύλβια (Κλοντια το πραγματικό) εντελώς Αλβανίδα...και Έλενα νεαρή μισή Αλβανίδα ο ένας γονιός από Αλβανία...Η χοντρή με το κόκκινο αυτοκίνητο Μαρία...και η Βάσια η μεγάλη 44 χρόνων....

ΥΓ .. Αλβανίδα Μανιολα, γαμιολα!! :2funny:
Ελενα εννοεις απεναντι απο την Συλβια;;

Εγγρ.
23 Φεβ 2023
Like
97
Πόντοι
0
Βροχερή βόλτα με όλες στα πόστα τους .
Στροφή κτηνιατρείο,και τα 3 τρανσακια μέσα στο μπλε πεζό με αναμμένα αλαρμ.

Στο σελ η τρανς ψιλή ξανθιά με ομπρέλα και καπελάκι .
Η αλβανίδα με ομπρέλα και στρας φούστα στη θέση της και απέναντι η κοντή Βουλγάρα πάλι με στρας φόρεμα πριν το 4 all .

Η Άννα με καπελάκι πάλι η Βουλγάρα καθόταν μετά στα σκαλοπάτια .

Στο τουντει στο φανάρι η γυφτοβουλγαριτσα η αδύνατη και απέναντι στις λαμαρίνες η Ιουλία .

Στο στενό μέσα η τρανς με το γαλάζιο αμαξάκι και άλλα δύο μαύρα αμαξια με τρανς στο ένα είχε δύο μαζί .
Ονόματα δεν ξέρω όποιος ξέρει από τρανς ας ενημερώσει.
Η Μαρία με το κόκκινο αμάξι στη θέση της .
Στην χλόης η Βάσια με την Σοφία ,Βουλγάρες .
Στο στενό της Πειραιώς η Σόνια η οποία φορτώθηκε για μια πίπα .
Πριν την διχάλα η Ντανιέλα με την άλλη την μιλφ Βουλγάρα και κοντά στο βενζινάδικο η πρεζου η πολύ αδύνατη με το σκουφάκι .
Η καινούρια ανάμεσα στους κάδους πάλι .
Στο Γιαννιρη η Ντεσυ η οποία φορτώθηκε και εξαφανίστηκε οπότε δεν πρόλαβα .
Μοναστηριου οι δύο καινούριες ,η χοντρή και η άλλη με τα μαύρα που είπε ότι την λένε Μαρία .
Αμέσως μετά η Σύλβια και απέναντι η Ντεζυ με την Έλενα.
Πιο νωρίς απέναντι από το ερείπιο ήταν και η μάνα της Σόνιας με μια μαυρομαλλα σαν Βουλγάρα έμοιαζε και αυτή .μετά περπάτησαν μέχρι το ΟΠΑΠ στα τουντει.
Τι ωρα εγιναν αυτα ρε τυπε ? Εγω 11 που περασα ειδα 4-5 μονο και αλβα δεν ειδα

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.917
Πόντοι
3.796
Τι ωρα εγιναν αυτα ρε τυπε ? Εγω 11 που περασα ειδα 4-5 μονο και αλβα δεν ειδα
22:00 με 23:00 ,στις 23:00 έλειπε η αλβανίδα μόνο από Γιαννιτσών,αν πέρασες απλά μια φορά δεν σημαίνει ότι θα τις πετυχαινες όλες άμα ήταν φορτωμένες κάποιες. Μια ώρα έκανα κύκλους εκεί για αυτά που έγραψα

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.542
Πόντοι
456
Για αλλη μια φορα θα πω πως πρεπει να ανεβασουν οι ιδιες οι εργαζομενες φωτογραφιες τους ωστε να μην μπερδευομαστε.
2 Νταιζες,2 Μαριες,9 Λουντμιλες.Πως θα γινει!

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.917
Πόντοι
3.796
Για αλλη μια φορα θα πω πως πρεπει να ανεβασουν οι ιδιες οι εργαζομενες φωτογραφιες τους ωστε να μην μπερδευομαστε.
Δεν γίνεται αυτό που λες Ισίδωρε ,για πιάτσα μιλάμε .
Άμα γνωρίζεις πάνω κάτω τα σημεία που βγαίνουν δεν μπερδεύεσαι .

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.485
Πόντοι
746
Φιλος κ γω που ειμαι εκτος Θεσ/νικης....μετα απο οσα γραφουν τα παιδια εδω...κανα δυο τρεις ερωτησεις κ λιγες επισκεψεις στην πιατσα εμαθα τις περισσοτερες. Σχετικα ευκολο ειναι....ορεξη κ λιγη βενζινη παραπανω να εχεις κ ολα καλα!

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
ποτε δεν ειχα διαθεση να μαθω ονοματα
Ρε μπρο τι το υπέρ αναλύεις τότε;
Κατέβα κανε ένα μήνα βόλτες ρωτά ονοματα και θα ανακαλύψεις τα πάντα!
Αυτή είναι η μαγεία εξάλλου!
Μην τα θελετε ρε μαλακες όλα τυποποιημένα! Η άλλη το πρωί δουλεύει, έχει οικογένεια χίλια δυο! Που είδες κορίτσια από πιάτσα να βγάζει ονοματα και φωτο με διεύθυνση δλδ;! Θα μας τρέλανετε

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.542
Πόντοι
456
Ρε μπρο τι το υπέρ αναλύεις τότε;
Κατέβα κανε ένα μήνα βόλτες ρωτά ονοματα και θα ανακαλύψεις τα πάντα!
Αυτή είναι η μαγεία εξάλλου!
Μην τα θελετε ρε μαλακες όλα τυποποιημένα! Η άλλη το πρωί δουλεύει, έχει οικογένεια χίλια δυο! Που είδες κορίτσια από πιάτσα να βγάζει ονοματα και φωτο με διεύθυνση δλδ;! Θα μας τρέλανετε
Εγω το υπεραναλυω;Τοσα μηνυματα βλεπω να προσπαθειτε να βγαλετε ακρη αν η αλβανιδα ή η βουλγαρα βγαινει στο α ή το β σημειο,αν η νταιζη ά ή η νταιζη β ειναι αυτη με τον ωραιο κωλο και παει λεγοντας.Εγω κανω την βολτα μου και πλεον πολυ σπανια θα δοκιμασω καποια,προτιμω να δωσω κατι παραπανω και να παω σε ενα σπιτακι

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
Εγω το υπεραναλυω;Τοσα μηνυματα βλεπω να προσπαθειτε να βγαλετε ακρη αν η αλβανιδα ή η βουλγαρα βγαινει στο α ή το β σημειο,αν η νταιζη ά ή η νταιζη β ειναι αυτη με τον ωραιο κωλο και παει λεγοντας.Εγω κανω την βολτα μου και πλεον πολυ σπανια θα δοκιμασω καποια,προτιμω να δωσω κατι παραπανω και να παω σε ενα σπιτακι
Ωραιος
Νομίζω τα λύσαμε περί ποια είναι που
Καλή βόλτα στα ρδελα

Εγγρ.
23 Φεβ 2023
Like
97
Πόντοι
0
Περασμα 01:20
4 μαυρες στο τουντει πιο κατω τρακα οπου ειχε 3 περιπολικα με 10 μπατσους και 3 παλικαρια μαλλον πακιστανοι
Κατα τα αλλα αλλες 3-4 κοπελες . Θελω μα ρωτησω μπνο για μια ψιλουλα λεπτη που βγαινεινπαντα αργα στην διχαλα ξερουμε.μηπως τι και πως ?

Trelos_ak

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2021
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
0
Για τρανς Εμυ έχουμε καμία γνώμη ή άποψη πρόσφατη εμπειρίας?

adonis4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
1.214
Πόντοι
201
Περασμα 01:20
4 μαυρες στο τουντει πιο κατω τρακα οπου ειχε 3 περιπολικα με 10 μπατσους και 3 παλικαρια μαλλον πακιστανοι
Κατα τα αλλα αλλες 3-4 κοπελες . Θελω μα ρωτησω μπνο για μια ψιλουλα λεπτη που βγαινεινπαντα αργα στην διχαλα ξερουμε.μηπως τι και πως ?
Crossάκι αν καταλαβαίνω καλά ποια εννοείς

Εγγρ.
23 Φεβ 2023
Like
97
Πόντοι
0
Crossάκι αν καταλαβαίνω καλά ποια εννοείς
Τωρα που το λες ναι μαλλον , εμ παντα αργα (12:30 +)στην διχαλα οπως πας για Μοναστηρ απο δεξια το προσωπο αγοροφαιρνει ναι και φοραει αποκρυπτικα ρουχα κατι γκρι φορεματα κατι τετοια , ψιλη λεπτη

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.917
Πόντοι
3.796
Τωρα που το λες ναι μαλλον , εμ παντα αργα (12:30 +)στην διχαλα οπως πας για Μοναστηρ απο δεξια το προσωπο αγοροφαιρνει ναι και φοραει αποκρυπτικα ρουχα κατι γκρι φορεματα κατι τετοια , ψιλη λεπτη
Άμα κρύβει συνέχεια τα μούτρα η γυρνάει πλάτη κάθε φορά που περνάς είναι το κροσακι

Εγγρ.
23 Φεβ 2023
Like
97
Πόντοι
0
Άμα κρύβει συνέχεια τα μούτρα η γυρνάει πλάτη κάθε φορά που περνάς είναι το κροσακι
Μπα οχι τις μισες φορες καθετε σε ενα σκαλακι και μιλαει στο τηλ η καπνιζει αλλα σε κοιταει . Μαλλον μονο ενας τροπος να μαθω..

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.917
Πόντοι
3.796
Μπα οχι τις μισες φορες καθετε σε ενα σκαλακι και μιλαει στο τηλ η καπνιζει αλλα σε κοιταει . Μαλλον μονο ενας τροπος να μαθω..
Όχι φίλε ,δεν μου λέει κάτι .αν την ξανά δεις απλά σταματά και ρώτα .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom