Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (3 μέλη και 13 επισκέπτες)

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.574
Πόντοι
746
Ειχα κανει πριν λιγο καιρο μια κουβεντα μ εναν συναγωνιστη εδω για την συγκεκριμενη (Συλβια) κ ειπε οτι μυριζε εντονα οταν τα κατεβασε κ ξεκινησαν. Αν ηταν κακη στιγμη η οχι....Ας πουν κι αλλοι που την εχουν παρει.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.153
Πόντοι
3.796
Ειχα κανει πριν λιγο καιρο μια κουβεντα μ εναν συναγωνιστη εδω για την συγκεκριμενη (Συλβια) κ ειπε οτι μυριζε εντονα οταν τα κατεβασε κ ξεκινησαν. Αν ηταν κακη στιγμη η οχι....Ας πουν κι αλλοι που την εχουν παρει.
Σε μένα φίλε δεν μου ήρθε κάτι .
Αλλά την γάμησα έξω από το αμάξι εννοείται,ακόμα και την καποτα μου την έβγαλε αυτή με μωρομαντηλο δεν είχα θέματα

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
Αν και νομίζω ήμουν εγώ αυτός, σε μένα έχει 2/2 τελευταία όπως κ η Ντεζη

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.574
Πόντοι
746
Ντιου εχω σοβαρο θεμα με τις οσμες. Κ ειχα πει οτι θα την παρω...αλλα μου αλλαξε τα σχεδια. Απο τοτε κανα δυο φορες που ηρθα κ την εβλεπα στις γυρες ελεγα....σταματαω-δεν σταματαω κ ξανα!!!!

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.574
Πόντοι
746

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
Λοιπόν δυστυχώς δεν προλαβα να πετυχω την Αλβα
Αλλά είδα πρώτη φορά μελαχρινό μιλφ (δηλώνει 37 γελάω, καθώς είναι τουλάχιστον 40) μελαχρινή, ΒουλγαροΙνδιανοφατσα,ζητάει 25€ πιπα κ γαμησι και 15€ μόνο μαλακια και λίγο (χαχα) πιπα. Εν ονόματι -κλασικά τι άλλο- Μαρία! Την είδα να φορτώνεται απέναντι από συμπεθερες εκεί στο γωνιακό με τα σκαλάκια κ γουρλωσα τα μάτια γιατί δε φάνηκαν τα μούτρα της παρά μόνο το καβλωτικο outfit (δερμάτινα κολλητά καρέ wannabe μαλλί) Παρακολούθηση διακριτική μέχρι στροφή του 4all μοναστηριου που έστριψε ο μύστης, γιατί δεν ήθελα να τη χασω, μέχρι που τελείωσαν κ μίλησα μαζι της! Δε φορτώθηκε γιατί ενώ από μακρυά ενθουσιάστηκα, από κοντά θύμιζε τελευταίο των μοϊκανων!

Θα ήθελα πάντως να την χύσω στο δερμάτινο out fit της!

Another time!

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.153
Πόντοι
3.796
Λοιπόν δυστυχώς δεν προλαβα να πετυχω την Αλβα
Αλλά είδα πρώτη φορά μελαχρινό μιλφ (δηλώνει 37 γελάω, καθώς είναι τουλάχιστον 40) μελαχρινή, ΒουλγαροΙνδιανοφατσα,ζητάει 25€ πιπα κ γαμησι και 15€ μόνο μαλακια και λίγο (χαχα) πιπα. Εν ονόματι -κλασικά τι άλλο- Μαρία! Την είδα να φορτώνεται απέναντι από συμπεθερες εκεί στο γωνιακό με τα σκαλάκια κ γουρλωσα τα μάτια γιατί δε φάνηκαν τα μούτρα της παρά μόνο το καβλωτικο outfit (δερμάτινα κολλητά καρέ wannabe μαλλί) Παρακολούθηση διακριτική μέχρι στροφή του 4all μοναστηριου που έστριψε ο μύστης, γιατί δεν ήθελα να τη χασω, μέχρι που τελείωσαν κ μίλησα μαζι της! Δε φορτώθηκε γιατί ενώ από μακρυά ενθουσιάστηκα, από κοντά θύμιζε τελευταίο των μοϊκανων!

Θα ήθελα πάντως να την χύσω στο δερμάτινο out fit της!

Another time!
Ρε τρελέ έχει μια εβδομάδα που την ανέφερα .
Από τότε τα φοράει τα δερμάτινα βάλε και εσύ μια στάμπα ..

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
Συγγνώμη ναι ανέφερες απλά δυο μαζί και αυτή ήταν σόλο και λέω μπας κ ηταν άλλη. Γιατί το διευκρινίζω στο μήνυμα μου πως ΕΓΩ την είδα πρώτη φορά! Όχι πως είναι νέα

Υγ ακόμα χρωστάς επίσκεψη σε σατανογρια μπλε αμάξι στενό Πειραιώς

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.153
Πόντοι
3.796
Συγγνώμη ναι ανέφερες απλά δυο μαζί και αυτή ήταν σόλο και λέω μπας κ ηταν άλλη. Γιατί το διευκρινίζω στο μήνυμα μου πως ΕΓΩ την είδα πρώτη φορά! Όχι πως είναι νέα

Υγ ακόμα χρωστάς επίσκεψη σε σατανογρια μπλε αμάξι στενό Πειραιώς
Την πέτυχα ρε προχθές αλλά ήταν σε αντίθετη κίνηση με το αμάξι .
Αυτή για καμία λαϊκή είναι ...σίγουρα γαμιεται ;

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
Ναι
Από ότι είδα

tonika

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2020
Like
204
Πόντοι
21
Καινούριο γκαβλακι καμέλια μπλε μάτια αδύνατη 10 ευρώ πίπα άνετη με το χρόνο ομιλητική αδύνατη πριν τη διχάλα.καμια 100 μέτρα μας.ξελαφρωσε

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.983
Πόντοι
4.766
Καινούριο γκαβλακι καμέλια μπλε μάτια αδύνατη 10 ευρώ πίπα άνετη με το χρόνο ομιλητική αδύνατη πριν τη διχάλα.καμια 100 μέτρα μας.ξελαφρωσε
Τι καινούργια πλάκα κάνεις.... αυτή είναι πιο παλιά από την Αλβανιδα....άσε που περπατάει και μιλάει συνέχεια μόνη της....Και όπως είπε ο προηγούμενος φίλος είναι και ψιλοπρεζου.... Καμία της προκοπής θα μας πείτε?

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
Καραούλι από τις 6μιση μέχρι τις 8παρα με στόχο ΑΛΒΑ. Πλέον θα τη λέω ΚΑΛΒΑ!
Καυτό λευκό σορτς, έξτρα καβλωτικο καλσόν με σχέδια, δερμάτινο τζάκετ. Μια καβλα γενικα
Εντονο Smokey eye
Την πήρα για πιπα
Της είπα «σκάσε μην αρχίζεις να μιλας κ να φωνάζεις και μπιξε μου τα νύχια σου στα αρχιδια μου!»
Βαριέμαι να αναφερθώ σ υπόλοιπες
Ντιου η Ντένη Μαρκορά σε περίμενε από τις 6 στο στενό

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.714
Πόντοι
456
Καυτό λευκό σορτς, έξτρα καβλωτικο καλσόν με σχέδια, δερμάτινο τζάκετ. Μια καβλα γενικα
Εντονο Smokey eye
Την πήρα για πιπα
Της είπα «σκάσε μην αρχίζεις να μιλας κ να φωνάζεις και μπιξε μου τα νύχια σου στα αρχιδια μου!»
Στη θέση σου θα δίσταζα να είμαι τόσο έντονος μαζί της για ευνόητους λόγους.. Κ για να σε προλαβω την εχω πάρει στο παρελθόν

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
Στη θέση σου θα δίσταζα να είμαι τόσο έντονος μαζί της για ευνόητους λόγους.. Κ για να σε προλαβω την εχω πάρει στο παρελθόν
Δε μ λέει κτ αυτό
Με την Αλβα πλέον είμαστε πολύ καλοί φίλοι για δεδομένα πιάτσας κ την έχω θάρρος

Τελευταία τροποποίηση:

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.983
Πόντοι
4.766
Τι καινούργια πλάκα κάνεις.... αυτή είναι πιο παλιά από την Αλβανιδα....άσε που περπατάει και μιλάει συνέχεια μόνη της....Και όπως είπε ο προηγούμενος φίλος είναι και ψιλοπρεζου.... Καμία της προκοπής θα μας πείτε
Εντονο Smokey eye
Την πήρα για πιπα
Η Αλβανίδα είναι μόνο να πηγαίνεις έτοιμος καυλωμένος να της δίνεις 20 ευρο να την ξεφτιλιζεις κανένα 5 λεπτό και άντε γεια... τίποτα παραπάνω... ούτε πίπα που δεν κάνει σχεδόν καθόλου

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.153
Πόντοι
3.796
Εντονο Smokey eye
Την πήρα για πιπα
Χαχαχαχα....σήμερα δεν έχει βόλτες !
Άλλος είναι περίπολο .
Πρόσεχε η αλβανίδα μην την πάρει ο ύπνος καμία μέρα και κάνει μαξιλάρι τα αρχιδια σου.
Ποια πρεζου λέει ο τύπος πιο πάνω; Την μαυριδερη;

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.983
Πόντοι
4.766
Δε μ λέει αυτό
Με την Αλβα πλέον είμαστε πολύ καλοί φίλοι για δεδομένα πιάτσας κ την έσω θάρρος
Έτσι ακριβώς και εγώ την ξέρω καλά... κάθε φορά που με βλέπει μου λέει..που είσαι "ρε @ρχιδι" και εγώ της απαντάω έλα μωρη "πιτσκα" ..... μέναμε και κοντά μία εποχή κιόλας είχε πολύ φάση

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom