Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

elgreco90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2023
Κριτικές
4
Like
2.988
Πόντοι
726
Εντάξει ρε μάγκες; την φάγατε την Βουλγάρα την γκάστρωμενη;
Μου είπε η κοπέλα μέσω viber ότι την έκραξαν κάνα 2-3 που βγαίνει με την κοιλιά τούρλα και μου είπε δεν ξανά βγαίνει

Vascoda25

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2022
Κριτικές
1
Like
998
Πόντοι
81
Εντάξει ρε μάγκες; την φάγατε την Βουλγάρα την γκάστρωμενη;
Μου είπε η κοπέλα μέσω viber ότι την έκραξαν κάνα 2-3 που βγαίνει με την κοιλιά τούρλα και μου είπε δεν ξανά βγαίνει
Πιο πιθανό να την εκραξαν γυναίκες φίλε

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
Σωστό.
Η Αλβα και η Βασια την έκραζαν πολύ

elgreco90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2023
Κριτικές
4
Like
2.988
Πόντοι
726
Πιο πιθανό να την εκραξαν γυναίκες φίλε
Εννοείται ρε φίλε... Χαβαλε κάνουμε... Αλλά κατά βάθος να ξέρετε η Βουλγάρα είναι πολύ ωραίο τυπάκι αν εξαιρέσεις την κοιλουμπα

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.865
Πόντοι
3.796
Εννοείται ρε φίλε... Χαβαλε κάνουμε... Αλλά κατά βάθος να ξέρετε η Βουλγάρα είναι πολύ ωραίο τυπάκι αν εξαιρέσεις την κοιλουμπα
Εγώ σε είπα ότι θα ξεγεννας στο αμάξι αλλά εσύ επέμενες ότι είναι 6 μηνών ..εκτός αν βγουν 7μηνητικα

elgreco90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2023
Κριτικές
4
Like
2.988
Πόντοι
726
Εγώ σε είπα ότι θα ξεγεννας στο αμάξι αλλά εσύ επέμενες ότι είναι 6 μηνών ..εκτός αν βγουν 7μηνητικα
Δεν γέννησε ακόμη.... Έχει 2.5 μήνες μου είπε χθες έστειλε και φώτο η κοπέλα... Την φάγατε την φάγατε!

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.865
Πόντοι
3.796
Δεν γέννησε ακόμη.... Έχει 2.5 μήνες μου είπε χθες έστειλε και φώτο η κοπέλα... Την φάγατε την φάγατε!
Τι 2,5 μήνες βρε γκαζακι,
Πρώτη φορά βλέπεις γκαστρωμενη;αυτή δεν χωράει στη θέση του συνοδηγού με τέρμα πίσω το κάθισμα .
Τέλος πάντων,δεν είναι πρόβλημα μας πότε θα γεννήσει άσε να ανησυχεί ο άντρας της .

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
Το ξέρουμε ότι είναι ωραίο τυπακι το έχουμε δηλώσει
Έχω αναφέρει πως είναι από Τις λίγες περιπτώσεις που δε μ πέφτει όταν δίνω πόνο

Εγγρ.
23 Φεβ 2023
Like
97
Πόντοι
0
Λαιβ Αλβα τερμα μινι καυλωτικη λεοπαρ φουστιτσα με χαμηλες μποτουλες με τακουνι . Ποσο καυλα ειναι αυτη η γυναικα και ποσο κριμα που ειναι ξενερωτη

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
Τώρα που είπες φούσκοτουλης, Μόλις είδα το χοντρότραβελο (Το πιο ανώμαλο κρεβάτι) επάνω σε μηχανακι να το φορτώνει ένας πιτσιρίκος, και η μηχανή να έχει κλατάρει και να μην μπορεί να προχωρήσει! Χαχαχα χα χα! Δεν έχω σταματήσει να γελάω

Εγγρ.
23 Φεβ 2023
Like
97
Πόντοι
0
Τώρα που είπες φούσκοτουλης, Μόλις είδα το χοντρότραβελο (Το πιο ανώμαλο κρεβάτι) επάνω σε μηχανακι να το φορτώνει ένας πιτσιρίκος, και η μηχανή να έχει κλατάρει και να μην μπορεί να προχωρήσει! Χαχαχα χα χα! Δεν έχω σταματήσει να γελάω
Θα μου δωσεις και εμενα απαντηση γτ εχω στορυ ταιμ?

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.865
Πόντοι
3.796
Θα μου δωσεις και εμενα απαντηση γτ εχω στορυ ταιμ?
Σου έδωσα απάντηση με λαϊκ ..για δώσε στορυ ταιμ :cheesy:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ποιο χοντροτραβελο ;;;με την bmw?

Εγγρ.
23 Φεβ 2023
Like
97
Πόντοι
0
Πετυχα την αλβα σε ενα ψιλικατσοδικο ξηροκρινη κατα τις 12:15 και λεω αυτη ειναι ρε μλκ ? Σαγιοναριτσα φορμιτσα ζεβρα και κοντομανικο . Βγαινουμε και οι δυο εξω απο το μαγαζι και λεω τωρα να την ρωτησω η θα γινει μαλακια . Ε τελικα κρατηθηκα και ευτυχως γτ μπηκε στο σμαρτακι με τον φουσκα μετα παντως ειναι 35 η ρουφιανα φαινεται ετσι οπως την ειδα εγω

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
Σου έδωσα απάντηση με λαϊκ ..για δώσε στορυ ταιμ :cheesy:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ποιο χοντροτραβελο ;;;με την bmw?
Ναι ρε
Στο κανεσεξ έτσι είναι η ατάκα της!
Το πιο ανώμαλο κρεβάτι !

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.865
Πόντοι
3.796
Πετυχα την αλβα σε ενα ψιλικατσοδικο ξηροκρινη κατα τις 12:15 και λεω αυτη ειναι ρε μλκ ? Σαγιοναριτσα φορμιτσα ζεβρα και κοντομανικο . Βγαινουμε και οι δυο εξω απο το μαγαζι και λεω τωρα να την ρωτησω η θα γινει μαλακια . Ε τελικα κρατηθηκα και ευτυχως γτ μπηκε στο σμαρτακι με τον φουσκα μετα παντως ειναι 35 η ρουφιανα φαινεται ετσι οπως την ειδα εγω
Αυτό ήταν το στορυ ...;και αύριο άμα πας έχει λαϊκή θα πάει για ψώνια .
Τι φοβήθηκες να μιλήσεις ;και από την Γιαννιτσών άμα την πάρεις μπροστά της κάθεται επειδή δεν τον έχεις προσέξει ;

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356
Πέρασμά κατά τις 10 Γιαννιτσών προς ΚΤΕΛ Άλβα απούσα απέναντί από το 4al η Αναστασία η ξανθιά τζάμπα πάει αυτό το κορμί στη συνέχεια διασταύρωση Κωλέττη μπλόκο σταματούσαν μηχανές στην χλόης η βάσια με την αδερφή της σοφίας στην πρώτη γύρα έλειπε δουλεύει το κορίτσι σκληρά στο τέλος δεξιά έλειπαν οι αδερφές ήταν μόνο η γύφτοβουλαρα π είναι η σαβούρα π στέκεται μαζί τους απέναντί το μικρό έλειπε,
αυτό ήταν ο στόχος μου
Διχάλα άδεια
επιστροφή από μοναστηριού οπού ήταν μόνο οι συμπεθέρες αριστερά τιμήθηκε η Έλενα καλή όπως πάντα πιο πέρα το καβλακι η βάσια απούσα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom