You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)
Πιο πιθανό να την εκραξαν γυναίκες φίλεΕντάξει ρε μάγκες; την φάγατε την Βουλγάρα την γκάστρωμενη;
Μου είπε η κοπέλα μέσω viber ότι την έκραξαν κάνα 2-3 που βγαίνει με την κοιλιά τούρλα και μου είπε δεν ξανά βγαίνει
Εννοείται ρε φίλε... Χαβαλε κάνουμε... Αλλά κατά βάθος να ξέρετε η Βουλγάρα είναι πολύ ωραίο τυπάκι αν εξαιρέσεις την κοιλουμπαΠιο πιθανό να την εκραξαν γυναίκες φίλε
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.865
- Πόντοι
- 3.796
Εγώ σε είπα ότι θα ξεγεννας στο αμάξι αλλά εσύ επέμενες ότι είναι 6 μηνών ..εκτός αν βγουν 7μηνητικαΕννοείται ρε φίλε... Χαβαλε κάνουμε... Αλλά κατά βάθος να ξέρετε η Βουλγάρα είναι πολύ ωραίο τυπάκι αν εξαιρέσεις την κοιλουμπα
Δεν γέννησε ακόμη.... Έχει 2.5 μήνες μου είπε χθες έστειλε και φώτο η κοπέλα... Την φάγατε την φάγατε!Εγώ σε είπα ότι θα ξεγεννας στο αμάξι αλλά εσύ επέμενες ότι είναι 6 μηνών ..εκτός αν βγουν 7μηνητικα
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.865
- Πόντοι
- 3.796
Τι 2,5 μήνες βρε γκαζακι,Δεν γέννησε ακόμη.... Έχει 2.5 μήνες μου είπε χθες έστειλε και φώτο η κοπέλα... Την φάγατε την φάγατε!
Πρώτη φορά βλέπεις γκαστρωμενη;αυτή δεν χωράει στη θέση του συνοδηγού με τέρμα πίσω το κάθισμα .
Τέλος πάντων,δεν είναι πρόβλημα μας πότε θα γεννήσει άσε να ανησυχεί ο άντρας της .
Διαγραμμένο μέλος 229793
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2023
- Like
- 97
- Πόντοι
- 0
Λαιβ Αλβα τερμα μινι καυλωτικη λεοπαρ φουστιτσα με χαμηλες μποτουλες με τακουνι . Ποσο καυλα ειναι αυτη η γυναικα και ποσο κριμα που ειναι ξενερωτη
Almanaco
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 5.744
- Πόντοι
- 1.336
ΚαταφθάνωΛαιβ Αλβα τερμα μινι καυλωτικη λεοπαρ φουστιτσα με χαμηλες μποτουλες με τακουνι . Ποσο καυλα ειναι αυτη η γυναικα και ποσο κριμα που ειναι ξενερωτη
Διαγραμμένο μέλος 229793
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2023
- Like
- 97
- Πόντοι
- 0
Αν την φορτωσει σημερα κανεις ας ενημερωσει αν ηταν δοτικη και αν αφηνε πιασιματα κτλπ
Διαγραμμένο μέλος 229793
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2023
- Like
- 97
- Πόντοι
- 0
Παιδια ειπαμε την αλβα την προσεχει ενας φουσκωτουλης με ενα σμαρτακι?
Almanaco
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 5.744
- Πόντοι
- 1.336
Τώρα που είπες φούσκοτουλης, Μόλις είδα το χοντρότραβελο (Το πιο ανώμαλο κρεβάτι) επάνω σε μηχανακι να το φορτώνει ένας πιτσιρίκος, και η μηχανή να έχει κλατάρει και να μην μπορεί να προχωρήσει! Χαχαχα χα χα! Δεν έχω σταματήσει να γελάω
Διαγραμμένο μέλος 229793
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2023
- Like
- 97
- Πόντοι
- 0
Θα μου δωσεις και εμενα απαντηση γτ εχω στορυ ταιμ?Τώρα που είπες φούσκοτουλης, Μόλις είδα το χοντρότραβελο (Το πιο ανώμαλο κρεβάτι) επάνω σε μηχανακι να το φορτώνει ένας πιτσιρίκος, και η μηχανή να έχει κλατάρει και να μην μπορεί να προχωρήσει! Χαχαχα χα χα! Δεν έχω σταματήσει να γελάω
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.865
- Πόντοι
- 3.796
Σου έδωσα απάντηση με λαϊκ ..για δώσε στορυ ταιμΘα μου δωσεις και εμενα απαντηση γτ εχω στορυ ταιμ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ποιο χοντροτραβελο ;;;με την bmw?Τώρα που είπες φούσκοτουλης, Μόλις είδα το χοντρότραβελο (Το πιο ανώμαλο κρεβάτι) επάνω σε μηχανακι να το φορτώνει ένας πιτσιρίκος, και η μηχανή να έχει κλατάρει και να μην μπορεί να προχωρήσει! Χαχαχα χα χα! Δεν έχω σταματήσει να γελάω
Διαγραμμένο μέλος 229793
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2023
- Like
- 97
- Πόντοι
- 0
Πετυχα την αλβα σε ενα ψιλικατσοδικο ξηροκρινη κατα τις 12:15 και λεω αυτη ειναι ρε μλκ ? Σαγιοναριτσα φορμιτσα ζεβρα και κοντομανικο . Βγαινουμε και οι δυο εξω απο το μαγαζι και λεω τωρα να την ρωτησω η θα γινει μαλακια . Ε τελικα κρατηθηκα και ευτυχως γτ μπηκε στο σμαρτακι με τον φουσκα μετα παντως ειναι 35 η ρουφιανα φαινεται ετσι οπως την ειδα εγω
Almanaco
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 5.744
- Πόντοι
- 1.336
Ναι ρεΣου έδωσα απάντηση με λαϊκ ..για δώσε στορυ ταιμ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ποιο χοντροτραβελο ;;;με την bmw?
Στο κανεσεξ έτσι είναι η ατάκα της!
Το πιο ανώμαλο κρεβάτι !
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.865
- Πόντοι
- 3.796
Αυτό ήταν το στορυ ...;και αύριο άμα πας έχει λαϊκή θα πάει για ψώνια .Πετυχα την αλβα σε ενα ψιλικατσοδικο ξηροκρινη κατα τις 12:15 και λεω αυτη ειναι ρε μλκ ? Σαγιοναριτσα φορμιτσα ζεβρα και κοντομανικο . Βγαινουμε και οι δυο εξω απο το μαγαζι και λεω τωρα να την ρωτησω η θα γινει μαλακια . Ε τελικα κρατηθηκα και ευτυχως γτ μπηκε στο σμαρτακι με τον φουσκα μετα παντως ειναι 35 η ρουφιανα φαινεται ετσι οπως την ειδα εγω
Τι φοβήθηκες να μιλήσεις ;και από την Γιαννιτσών άμα την πάρεις μπροστά της κάθεται επειδή δεν τον έχεις προσέξει ;
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.085
- Πόντοι
- 2.356
Πέρασμά κατά τις 10 Γιαννιτσών προς ΚΤΕΛ Άλβα απούσα απέναντί από το 4al η Αναστασία η ξανθιά τζάμπα πάει αυτό το κορμί στη συνέχεια διασταύρωση Κωλέττη μπλόκο σταματούσαν μηχανές στην χλόης η βάσια με την αδερφή της σοφίας στην πρώτη γύρα έλειπε δουλεύει το κορίτσι σκληρά στο τέλος δεξιά έλειπαν οι αδερφές ήταν μόνο η γύφτοβουλαρα π είναι η σαβούρα π στέκεται μαζί τους απέναντί το μικρό έλειπε,
αυτό ήταν ο στόχος μου
Διχάλα άδεια
επιστροφή από μοναστηριού οπού ήταν μόνο οι συμπεθέρες αριστερά τιμήθηκε η Έλενα καλή όπως πάντα πιο πέρα το καβλακι η βάσια απούσα
αυτό ήταν ο στόχος μου
Διχάλα άδεια
επιστροφή από μοναστηριού οπού ήταν μόνο οι συμπεθέρες αριστερά τιμήθηκε η Έλενα καλή όπως πάντα πιο πέρα το καβλακι η βάσια απούσα
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.865
- Πόντοι
- 3.796
Τουλάχιστον είναι ειλικρινής!Ναι ρε
Στο κανεσεξ έτσι είναι η ατάκα της!