Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (2 μέλη και 4 επισκέπτες)

komarov

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2021
Like
1.297
Πόντοι
206
Δηλαδη σου αρεσουν τα πρεζακια φιλος;
Γενικά γουστάρω κατακάθια της κοινωνίας.. Δυστυχώς δεν είμαι τόσο θαρραλέος για να πάω μαζί τους. Για αυτό ρωτάω εδώ τι παίζει με αυτές.
Στην τελική για να είναι εκεί που είναι δεν είμαι ο μόνος που γουστάρει

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.857
Πόντοι
3.796

Γενικά γουστάρω κατακάθια της κοινωνίας.. Δυστυχώς δεν είμαι τόσο θαρραλέος για να πάω μαζί τους. Για αυτό ρωτάω εδώ τι παίζει με αυτές.
Ναι αλλά αφού δεν τολμάς να πας ,γιατί ρωτάς τότε ;
Τζανκια είναι όλα εκεί από διχάλα και μετά .
Οι θαρραλέοι τα καρφώνουν με το καλησπέρα ,ξέρουν που βρίσκονται και πότε .
Και 5 το πρωί να βγαίνει η άλλη έχει ήδη ουρά πελατακια της

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Τα κατακάθια έχουν κ παρελκόμενα.. Σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό. Αν κατάλαβες τι εννοώ. Τωρα αν σε αρέσει η απλησια σε σώμα κ ρούχα, η μηδενική υγιεινή σε όλα τα επίπεδα, τα κίτρινα κ πεσμένα δόντια η αναπνοή πουτσιλας κ αφαγιας, οι πληγές ανοιχτές από βελόνα και συψη τότε τι να πω, κλείσε κ ενα ραντεβου με γιατρό ή Αγ. Πετρο.

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
Πρόσεχε ρε μαλακα
Θα κολλήσεις τίποτα θα κλαις μετά

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.475
Πόντοι
746
Δεν σε κρινω φιλος οπως κ κανεναν για τα γουστα κ τις επιλογες. Εγω ευχομαι παντως να μην σου ερθει το θαρρος.

Εγγρ.
23 Φεβ 2023
Like
97
Πόντοι
0
Περασμα 9:30 , μετα απο αρρωστο σεξακι με την δικια μου στο αμαξι με σφαλιαρες και πμιξιματα περναω απο πιατσα γτ ηθελα κ αλλη μια πιπα απο καποια απο τα κοριτσα μας που μου βγαχει ενα ενδιαφερον . καμια αλλη ενδιαφερουσα (οχι αλβα , οχι βουλγαρακι στους καδους το οποιο εχει εξαφανηστει τελευταια που πηγε ρε μλκς?)αρα κατευθειαν ερωτηση για πιπα Ιουλια . Λεει 20 λεω 15 , λεει οχι και γυρναει αλλου , φευγω κατευθειαν . Αη γαμησου μωρη πατσαβουρα . Παντως καλα δεν την εκανα ? Ουτε λιγο παζαρι μωρη πουτανα ? Μηννδεχεσται μαγκες αμα δεν παζαρευουν και αμα αδιαφορουν και κατευθειαν . Αυτα

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.857
Πόντοι
3.796
Περασμα 9:30 , μετα απο αρρωστο σεξακι με την δικια μου στο αμαξι με σφαλιαρες και πμιξιματα περναω απο πιατσα γτ ηθελα κ αλλη μια πιπα απο καποια απο τα κοριτσα μας που μου βγαχει ενα ενδιαφερον . καμια αλλη ενδιαφερουσα (οχι αλβα , οχι βουλγαρακι στους καδους το οποιο εχει εξαφανηστει τελευταια που πηγε ρε μλκς?)αρα κατευθειαν ερωτηση για πιπα Ιουλια . Λεει 20 λεω 15 , λεει οχι και γυρναει αλλου , φευγω κατευθειαν . Αη γαμησου μωρη πατσαβουρα . Παντως καλα δεν την εκανα ? Ουτε λιγο παζαρι μωρη πουτανα ? Μηννδεχεσται μαγκες αμα δεν παζαρευουν και αμα αδιαφορουν και κατευθειαν . Αυτα
Είσαι και από τους τυχερούς που σου απάντησε και 20 ! Χαχαχαχα..
Έχει θέματα φίλε η Ιουλία .
Άλλες φορές σου μιλάει ,μπορεί να πας την άλλη μέρα και να σου γυρίσει την πλάτη .
Είναι λίγο μαλακισμενο και από ότι κατάλαβα είναι ανάλογα πόσο κίνηση έχει ,άμα έχει δουλειά το παίζει επιλεκτική .
Όταν είναι με τις ώρες μια στις λαμαρίνες μια απέναντι με το τσιγάρο στο στόμα που το κρατάει σαν πούρο στα χέρια της ..παντού μια χαρά μιλάει .
Εμένα μια μου μιλάει μια όχι .
Την άλλη φορά σταματάω την ρωτάω ποσό και με διώχνει και την επόμενη μέρα το απόγευμα περνάω και μου χαμογελάει με νόημα ..δεν βγάζεις άκρη

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.857
Πόντοι
3.796

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.536
Πόντοι
456
Σαββατο πρωι βρηκα μια που ειπε την λενε Χρυσα.Εχει πολυ μεγαλες ρωγες!Μπηκαμε σε ενα ερειπιο και εχυσα πανω στον (παρθενο δηλωνει) κωλο της.Δεν μου φανηκε για τζανκι αλλα ποτε δεν ξερεις οποτε δεν εδωσα ουτε πιπα.Στα θετικα οι ρωγαρες και η ομορφη μαυρη κορδοναρα αναμεσα στα κωλομαγουλα της

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.857
Πόντοι
3.796
Σαββατο πρωι βρηκα μια που ειπε την λενε Χρυσα.Εχει πολυ μεγαλες ρωγες!Μπηκαμε σε ενα ερειπιο και εχυσα πανω στον (παρθενο δηλωνει) κωλο της.Δεν μου φανηκε για τζανκι αλλα ποτε δεν ξερεις οποτε δεν εδωσα ουτε πιπα.Στα θετικα οι ρωγαρες και η ομορφη μαυρη κορδοναρα αναμεσα στα κωλομαγουλα της
Η γνωστή Χρύσα .
Την έχουμε αναφέρει χίλιες φορές ,βγαίνει περίεργες ώρες και μέρες .
Επίσης έχουμε αναφέρει αρκετοι τελευταία ότι καμία σχέση με παλιά ,πλέον πρέπει να είναι αρκετά μπλεγμένη με τα περίεργα ..

Έχει πολύ ωραίο κωλαρακι βέβαια,αλλά δεν το δίνει .
Να διευκρινίζεις ακριβώς ...( Έχει μεγάλη ρώγα) είναι παραπλάνηση .
Έχει πεταχτες ρώγες ναι ,αλλά βυζί ανύπαρκτο,δεν έχει καθόλου στήθος .
Δυστυχώς ενώ είναι από τις πιο ωραίες που έχουμε στην πιάτσα πρέπει να βουλιάζει και αυτή στο βούρκο

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.536
Πόντοι
456
Η γνωστή Χρύσα .
Την έχουμε αναφέρει χίλιες φορές ,βγαίνει περίεργες ώρες και μέρες .
Επίσης έχουμε αναφέρει αρκετοι τελευταία ότι καμία σχέση με παλιά ,πλέον πρέπει να είναι αρκετά μπλεγμένη με τα περίεργα ..

Έχει πολύ ωραίο κωλαρακι βέβαια,αλλά δεν το δίνει .
Να διευκρινίζεις ακριβώς ...( Έχει μεγάλη ρώγα) είναι παραπλάνηση .
Έχει πεταχτες ρώγες ναι ,αλλά βυζί ανύπαρκτο,δεν έχει καθόλου στήθος .
Δυστυχώς ενώ είναι από τις πιο ωραίες που έχουμε στην πιάτσα πρέπει να βουλιάζει και αυτή στο βούρκο
δεν ειπα πως ειναι βυζαρου,για ρωγες μιλησα.Αν ειναι εθισμενη,κριμα

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.857
Πόντοι
3.796
δεν ειπα πως ειναι βυζαρου,για ρωγες μιλησα.Αν ειναι εθισμενη,κριμα
Σίγουρα κάτι παίρνει φίλε δεν είναι όπως παλιά .φαίνεται .
Ούτε είναι τόσο περιποιημένη όπως έβγαινε κάποτε .

Διάβασε ξανά το ποστ σου πως πέρασες και πες μου αν είσαι ένα μέλος που το διαβάζει τι θα καταλάβεις ..
Έτσι όπως το περιγράφεις είναι σαν να μιλάς για καμία βυζαρου

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Σίγουρα κάτι παίρνει φίλε δεν είναι όπως παλιά .φαίνεται .
Ούτε είναι τόσο περιποιημένη όπως έβγαινε κάποτε .

Διάβασε ξανά το ποστ σου πως πέρασες και πες μου αν είσαι ένα μέλος που το διαβάζει τι θα καταλάβεις ..
Έτσι όπως το περιγράφεις είναι σαν να μιλάς για καμία βυζαρου
Για την Χρύσα έγραψα εγώ πριν καμιά 10 με 15 μέρες. Προφανώς αυτά που γράφω η γράφουμε πέφτουν στο κενό. Τι να πω. Οπως λέει κ ο το άσμα "
Παίζεις με τη φλόγα
Εγώ στο ‘πα
Πως στο τέλος θα καείς"

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.857
Πόντοι
3.796
Για την Χρύσα έγραψα εγώ πριν καμιά 10 με 15 μέρες. Προφανώς αυτά που γράφω η γράφουμε πέφτουν στο κενό. Τι να πω. Οπως λέει κ ο το άσμα "
Παίζεις με τη φλόγα
Εγώ στο ‘πα
Πως στο τέλος θα καείς"
Το θυμάμαι ότι ενημερωσες και εσύ ,για αυτό είπα ότι πολλά μέλη έχουν αναφέρει ότι κάτι δεν πάει καλά καιρό τώρα .
Και εγώ παλιά την φόρτωνα ,αλλά από τότε που έχει αλλάξει το αποφεύγω

komarov

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2021
Like
1.297
Πόντοι
206
Πρόσεχε ρε μαλακα
Θα κολλήσεις τίποτα θα κλαις μετά
Παιδια σας ευχαριστω για τις συμβουλες και το λεω σοβαρα και οχι ειρωνικα.. Αλλα αυτος ειναι ο λογος που δεν παω! Για αυτο δεν τολμαω!

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
Εθεάθησαν… 8-9 μ.μ.

Αλβα με ροζ σορτς. Δεν της έκανε ωραίο κωλο. Μποτάκια με τακούνι τύπου πουτανέ

Επιτέλους επανεμφάνιση Ελενη-Σια-tiger με καυτό μαύρο κολάν και γενικά ωραία ντυμενη και λιμπιστερη. Έμπαινα άνετα σήμερα

Τις εκεί πέρα δεν τις αναφέρω, βαριέμαι. Τις ξέρετε

Black χοντρόwoman στο πόστο της

Ιου-λια και αυτή απέναντι

Βασια στη χλοης με τη συμμορίας της μια εκ των οποίων την έχω σταμπάρει καιρο τώρα, όλο με κάτι φουστανάκια και σορτσάκια, φαίνεται ωραίο κωλαρακι

Απέναντι η τρελή ασχημομούρα

Μαμα-κορη(ωραία σήμερα)και γύφτο κρητικιά

Ανιλια με πολύ ωραίο outfit τύπου ξερογλυφομαι με τα μπούτια έξω, ρούχα σε ταμπα αποχρώσεις. Παρέα η αδερφή της

Απέναντι καβλακι κάδου

Μοναστηριου συμπεθερες παρέα και η Συλβι με ροζ outfit καβλακι μου φάνηκε απόψε. Με πήραν χαμπάρι από απέναντι και άρχισαν να χορεύουν σαν τρελες! Βρωμες…
Διέκρινα κλασικά Έλενα ανάμεσα των, μπουταρες για χυσιμο Γαμω την κωλαρα της!

Σκεφτόμουν ποια να επιλέξω και μ ρθε επιφοίτηση να καλέσω Ντεσυ!
Την πήρα, το σήκωσε, βρεθήκαμε εκεί στο βενζινάδικο απέναντι και πήγαμε στο γνωστό.

Ξεντυθήκαμε επ αυτοκινε και μου χάρισε για άλλη μια φορά με άνεση χρόνου μια ωραία εμπειρία
Πιπα με νόημα και eye contact, καθαρισμός κραγιόν για ευνόητους, χάδια παντού, καβλο λόγια, γαμησι με αγκωμαχητα… επαγγελματίας!

Αυτή η γυναίκα, δεν πάει ο νους σου τι είναι. Κυρία κανονική! Ωραία κ απλά ντυμενη!

@DEWARSS άντε ρε μλκ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom