Tiger Ver.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2018
- Κριτικές
- 12
- Like
- 3.475
- Πόντοι
- 746
Αυτο ηθελα να πω....Π είναι ο τύπος π έψαχνε πρεζάκια να τον βρήκαμε μία
Αυτο ηθελα να πω....Π είναι ο τύπος π έψαχνε πρεζάκια να τον βρήκαμε μία
Γενικά γουστάρω κατακάθια της κοινωνίας.. Δυστυχώς δεν είμαι τόσο θαρραλέος για να πάω μαζί τους. Για αυτό ρωτάω εδώ τι παίζει με αυτές.Δηλαδη σου αρεσουν τα πρεζακια φιλος;
Τρομακτική προσ
Ναι αλλά αφού δεν τολμάς να πας ,γιατί ρωτάς τότε ;Γενικά γουστάρω κατακάθια της κοινωνίας.. Δυστυχώς δεν είμαι τόσο θαρραλέος για να πάω μαζί τους. Για αυτό ρωτάω εδώ τι παίζει με αυτές.
Στην τελική για να είναι εκεί που είναι δεν είμαι ο μόνος που γουστάρει
Τα κατακάθια έχουν κ παρελκόμενα.. Σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό. Αν κατάλαβες τι εννοώ. Τωρα αν σε αρέσει η απλησια σε σώμα κ ρούχα, η μηδενική υγιεινή σε όλα τα επίπεδα, τα κίτρινα κ πεσμένα δόντια η αναπνοή πουτσιλας κ αφαγιας, οι πληγές ανοιχτές από βελόνα και συψη τότε τι να πω, κλείσε κ ενα ραντεβου με γιατρό ή Αγ. Πετρο.Γενικά γουστάρω κατακάθια της κοινωνίας.. Δυστυχώς δεν είμαι τόσο θαρραλέος για να πάω μαζί τους. Για αυτό ρωτάω εδώ τι παίζει με αυτές.
Πρόσεχε ρε μαλακαΓενικά γουστάρω κατακάθια της κοινωνίας.. Δυστυχώς δεν είμαι τόσο θαρραλέος για να πάω μαζί τους. Για αυτό ρωτάω εδώ τι παίζει με αυτές.
Δεν σε κρινω φιλος οπως κ κανεναν για τα γουστα κ τις επιλογες. Εγω ευχομαι παντως να μην σου ερθει το θαρρος.Γενικά γουστάρω κατακάθια της κοινωνίας.. Δυστυχώς δεν είμαι τόσο θαρραλέος για να πάω μαζί τους. Για αυτό ρωτάω εδώ τι παίζει με αυτές.
Είσαι και από τους τυχερούς που σου απάντησε και 20 ! Χαχαχαχα..Περασμα 9:30 , μετα απο αρρωστο σεξακι με την δικια μου στο αμαξι με σφαλιαρες και πμιξιματα περναω απο πιατσα γτ ηθελα κ αλλη μια πιπα απο καποια απο τα κοριτσα μας που μου βγαχει ενα ενδιαφερον . καμια αλλη ενδιαφερουσα (οχι αλβα , οχι βουλγαρακι στους καδους το οποιο εχει εξαφανηστει τελευταια που πηγε ρε μλκς?)αρα κατευθειαν ερωτηση για πιπα Ιουλια . Λεει 20 λεω 15 , λεει οχι και γυρναει αλλου , φευγω κατευθειαν . Αη γαμησου μωρη πατσαβουρα . Παντως καλα δεν την εκανα ? Ουτε λιγο παζαρι μωρη πουτανα ? Μηννδεχεσται μαγκες αμα δεν παζαρευουν και αμα αδιαφορουν και κατευθειαν . Αυτα
Θα εμφανιστεί πάλι ,εκτός άμα μπήκε σε άλλα κόλπα .Το καδοβουλγαρακι που εχει παει ?
Η γνωστή Χρύσα .Σαββατο πρωι βρηκα μια που ειπε την λενε Χρυσα.Εχει πολυ μεγαλες ρωγες!Μπηκαμε σε ενα ερειπιο και εχυσα πανω στον (παρθενο δηλωνει) κωλο της.Δεν μου φανηκε για τζανκι αλλα ποτε δεν ξερεις οποτε δεν εδωσα ουτε πιπα.Στα θετικα οι ρωγαρες και η ομορφη μαυρη κορδοναρα αναμεσα στα κωλομαγουλα της
δεν ειπα πως ειναι βυζαρου,για ρωγες μιλησα.Αν ειναι εθισμενη,κριμαΗ γνωστή Χρύσα .
Την έχουμε αναφέρει χίλιες φορές ,βγαίνει περίεργες ώρες και μέρες .
Επίσης έχουμε αναφέρει αρκετοι τελευταία ότι καμία σχέση με παλιά ,πλέον πρέπει να είναι αρκετά μπλεγμένη με τα περίεργα ..
Έχει πολύ ωραίο κωλαρακι βέβαια,αλλά δεν το δίνει .
Να διευκρινίζεις ακριβώς ...( Έχει μεγάλη ρώγα) είναι παραπλάνηση .
Έχει πεταχτες ρώγες ναι ,αλλά βυζί ανύπαρκτο,δεν έχει καθόλου στήθος .
Δυστυχώς ενώ είναι από τις πιο ωραίες που έχουμε στην πιάτσα πρέπει να βουλιάζει και αυτή στο βούρκο
Σαντασκι?Θα εμφανιστεί πάλι ,εκτός άμα μπήκε σε άλλα κόλπα .
Πιθανόν να είναι στο εξωτικό Σαντάνσκι και να τρώει τα λεφτά που μάζεψε
Σίγουρα κάτι παίρνει φίλε δεν είναι όπως παλιά .φαίνεται .δεν ειπα πως ειναι βυζαρου,για ρωγες μιλησα.Αν ειναι εθισμενη,κριμα
Πόλη της Βουλγαρίας,Σαντασκι?
Για την Χρύσα έγραψα εγώ πριν καμιά 10 με 15 μέρες. Προφανώς αυτά που γράφω η γράφουμε πέφτουν στο κενό. Τι να πω. Οπως λέει κ ο το άσμα "Σίγουρα κάτι παίρνει φίλε δεν είναι όπως παλιά .φαίνεται .
Ούτε είναι τόσο περιποιημένη όπως έβγαινε κάποτε .
Διάβασε ξανά το ποστ σου πως πέρασες και πες μου αν είσαι ένα μέλος που το διαβάζει τι θα καταλάβεις ..
Έτσι όπως το περιγράφεις είναι σαν να μιλάς για καμία βυζαρου
Το θυμάμαι ότι ενημερωσες και εσύ ,για αυτό είπα ότι πολλά μέλη έχουν αναφέρει ότι κάτι δεν πάει καλά καιρό τώρα .Για την Χρύσα έγραψα εγώ πριν καμιά 10 με 15 μέρες. Προφανώς αυτά που γράφω η γράφουμε πέφτουν στο κενό. Τι να πω. Οπως λέει κ ο το άσμα "
Παίζεις με τη φλόγα
Εγώ στο ‘πα
Πως στο τέλος θα καείς"
Παιδια σας ευχαριστω για τις συμβουλες και το λεω σοβαρα και οχι ειρωνικα.. Αλλα αυτος ειναι ο λογος που δεν παω! Για αυτο δεν τολμαω!Πρόσεχε ρε μαλακα
Θα κολλήσεις τίποτα θα κλαις μετά