Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
καλα κανεις και το διευκρινιζεις διοτι εγω εννοω την 1η
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

οχι.. ακομα χειροτερα.
ειχα πεσει με τα μουτρα στα βυζια της κ εγλυφα για κανα 10λεπτο.
Μετα καταλαβαινεις..
Από τα βυζιά το κόλλησες ;;;
Πως έγινε αυτό;
Αν είχε έρπη στο βυζί θα φαινόταν σαν συγκαμενη

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
Από τα βυζιά το κόλλησες ;;;
Πως έγινε αυτό;
Αν είχε έρπη στο βυζί θα φαινόταν σαν συγκαμενη
πεντακαθαρα ηταν οπτικα τα βυζια της αλλα τα χειλια μου ειχαν γαμηθει λιγο.. ευτυχως ολα καλα

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.045
Πόντοι
2.356
Επίσης για τον φίλο @akala που αναρωτιέται να πω πως γράφονται πράγματα για δυο Βασιες. Δυο είναι οι Βασιες. Μια στη χλοης και η άλλη 8-11 περίπου στη μοναστηριου πριν τη Ροτόντα και μετά το στενό του 4all
Ερπη έχει αναφερθεί και από μένα που είδα με τα μάτια μου και από άλλους, οτι έχει η δεύτερη! Η μικρή στη μοναστηριου δλδ!
Μη μπερδεύετε τον κόσμο
Πες μας κ για τις νταιζες τώρα να μη τις μπερδεύουμε ούτε αυτές

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.045
Πόντοι
2.356
Χαχαχα! Γιατί δε μας τις λες εσυ εφόσον τις αναφέρεις κιολας;
Την μία ξέρω την μεγάλη ότι είναι καλή στην δουλειά της κ συμφώνησα με αυτά π έγραψες προχθές
Την άλλη δε την έχω πάρει

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.740
Πόντοι
1.336
Οκ
Ντεζη λοιπόν νεαρή κάτω από 30 πάντα απέναντι από τη στάση που είναι η Σύλβια στη eurobank επι της μοναστηριου. Μελαχρινή, αδύνατη με τατου. Πάντα μαζί με την Έλενα (γνωστές σα συμπεθερες)
Συχνά που την είχα φόρτωνα μύριζε το μουνι της. Ζητάει πάντα 30. Κάνει παρτουζα γιαλαντζί με την Έλενα. Ώρες 9παρα με 11 και ανάλογα τη μέρα. Καβάτζα της το στενό στο οποίο βρίσκεται μπροστά εκεί στα μηχανάκια.

Ντεζυ 40plus (δηλώνει 40 ακριβώς) καστανομαλλα συχνάζει από διχαλα έως grand hotel. Γενικά στη μοναστηριου είτε απ τη μεριά του ξενοδοχείου είτε απ την άλλη. Ώρες 8,9 με 11. Έτσι δηλωσε. Πολύ δοτική, ήρεμη και καθαρή. Ωραία πιπα με ορεινή ντυμένη απλά καθημερινά σε στυλ να μην πάει ο νους σου. Χαλαρή με τον χρόνο και καλή με τη συνομιλία. Ευχάριστος άνθρωπος. Καβάτζα της η αλάνα απέναντι από το grand hotel. Στα 20€.

Είναι περιττό να πω ποια είναι προτιμότερη

Αμφότερες Βουργαρες

Σας κάλυψα;

Υγ αν θέλετε μπορούμε να λέμε ΝτεζΗ με Η την ψαρομουνα και την ΝτεζΥ με Υ την τίμια μιλφ

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
Επίσης για τον φίλο @akala που αναρωτιέται να πω πως γράφονται πράγματα για δυο Βασιες. Δυο είναι οι Βασιες. Μια στη χλοης και η άλλη 8-11 περίπου στη μοναστηριου πριν τη Ροτόντα και μετά το στενό του 4all
Ερπη έχει αναφερθεί και από μένα που είδα με τα μάτια μου και από άλλους, οτι έχει η δεύτερη! Η μικρή στη μοναστηριου δλδ!
Μη μπερδεύετε τον κόσμο
Και το άλλο βλαμμένο με τη φούστα και το κοντό καρέ που βγαίνει μέχρι αργά τέρμα δεξιά πάνω στη Γιαννιτσών παρέα με τον κρος ποια είναι??
Γιατί εγώ εκείνη λέω Βάσια γιατί κάποιος μου το είπε μάλλον :birdman:

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.740
Πόντοι
1.336
Και το άλλο βλαμμένο με τη φούστα και το κοντό καρέ που βγαίνει μέχρι αργά τέρμα δεξιά πάνω στη Γιαννιτσών παρέα με τον κρος ποια είναι??
Δεν εζω γνώμη για τη συγκεκριμένη
Ούτε όνομα ούτε τίποτα
Την επισκιάζει ο κρος! Χαχαχαχ!

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
:cheesy::cheesy:δεν σου είπε ότι αυτή με το καρέ και την φούστα είναι ο κροσακος που λέμε τόσο καιρό;δύο κρος μαζί είναι εκεί ! Δεν είναι κοριτσάκι ...

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.740
Πόντοι
1.336

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Σ αυτό το σημείο να δώσω το σεβασμό μου στον «σεβαστό» πλέον dewars! Κι εις ανώτερα!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Περίπου!
Άσε τις μαλακίες ..χαχαχα
Τοσο καιρό βλέπει ο Αλ για Βάσια τον κροσακο εξαιτίας σου ..να δεις και τι κούνημα κάνει στη μέση του δρόμου όταν βάζει τα ακούστηκα ! Καμαρώνει και στους καθρέφτες

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
Τοσο καιρό βλέπει ο Αλ για Βάσια τον κροσακο εξαιτίας σου ..να δεις και τι κούνημα κάνει στη μέση του δρόμου όταν βάζει τα ακούστηκα ! Καμαρώνει και στους καθρέφτες
Ο κρος ξεχωρίζει ρε... φοράει και στραβά την περούκα.
Η άλλη κοπέλα είναι και στέκεται πολλές ώρες εκεί και κινείται και αρκετά, άλλες φορές πάει απέναντι στη διχάλα.Συνηθως φοράει τζην φούστα.
Αλλά την ξέρω Βάσια γιατί κάποιος από σας τους δύο μου την είπε Βάσια :knuppel: :cheesy:

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.740
Πόντοι
1.336
Ώπα τώρα κατάλαβα
ΑΛ ποτε δε σου είπα σε σένα ούτε σε κανέναν ότι η βασια είναι εκείνη που ούτε καν έχω παρατηρήσει καλά καλά.
Βασια είναι αυτή με τον ερπη στα χείλη στη μοναστηριου και η άλλη στη χλοης! Δε ξέρω άλλη βασια

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Ο κρος ξεχωρίζει ρε... φοράει και στραβά την περούκα.
Η άλλη κοπέλα είναι και στέκεται πολλές ώρες εκεί κ
Αυτό λέω Αλ .
Ο ψηλός έχει περούκα ..ο κροσακος έχει φυσικό καρε μαλλί και φουστιτσα ...
Και εγώ που και που τον μπερδεύω από μακριά !
Όσο πάει κοντεύει να περάσει και τα κορίτσια της πιάτσας ..χαχαχα
Περισυ τετοιο καιρό έβγαινε στο ροτόντα με ένα μπλου τζιν σορτσάκι και ένα άσπρο μπλουζάκι και τώρα δεν μπορείς να τον ξεχωρίσεις πλέον ..

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.740
Πόντοι
1.336
ποιες μαλακιες ρε Αφου έγινες σεβαστός! Δεν ειρωνεύομαι!
Και Εσυ τι είσαι; Ο δικηγόρος του ΑΛ;

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
ποιες μαλακιες ρε Αφου έγινε σεβαστός! Δεν ειρωνεύομαι!
Και Εσυ τι είσαι; Ο δικηγόρος του ΑΛ;
:cheesy::cheesy::cheesy::cheesy:ουτε εγώ το πρόσεξα νομιζα με ειρωνεύσαι ..
Τι άρχισες τσαμπουκαδες τώρα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom