plutarxos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 673
- Πόντοι
- 366
Θα την βγαλουμε εμεις....την χρειαζόμαστε ακομη....Λες να την χωσανε μέσα στον κάδο τελικά ;
Θα την βγαλουμε εμεις....την χρειαζόμαστε ακομη....Λες να την χωσανε μέσα στον κάδο τελικά ;
Πιπες ακαποτες ξέρουμε όλοι ποιες κανουν με έξτρα λεφτα. Όλο κ έχουμε ακούσει κάτι. Τωρα αν το κάνουν σε όλους δεν ξέρω. Πέρα από τα πρεζόνια που είναι το πρώτο πράγμα που κάνουν κ μάλλον μόνο αυτό κανουν. Πλέον 30αρια πάντως οι περισσότερες ζητάνε κ πιο πολυ στους καινούργιος το κάνουν δεν εννοώ ηλικιακα.επειδή η δουλειά μου σχετίζεται με τα τρόφιμα και εξετάσεις για ηπατίτιδα και hiv πρέπει να κάνω ανά τακτά χρονικά διαστήματα είναι δύσκολο να πάρω το ρίσκο γιατί το τσιμπούκι με καπότα με ξενίζει. Γι' αυτό αποφεύγω την πιάτσα τα τελευταία χρόνια. Παλαιότερα έπαιρνα κάποιες τώρα δύσκολα πλέον
Άμα δεν κατεβάσει την τιμή ..βλέπω να την προλαβαίνει ο σκουπίδιαρηςΘα την βγαλουμε εμεις....την χρειαζόμαστε ακομη....
Την ξέρεις σίγουρα ,πολλά χρόνια στην πιάτσα .Πιπες ακαποτες ξέρουμε όλοι ποιες κανουν με έξτρα λεφτα. Όλο κ έχουμε ακούσει κάτι. Τωρα αν το κάνουν σε όλους δεν ξέρω. Πέρα από τα πρεζόνια που είναι το πρώτο πράγμα που κάνουν κ μάλλον μόνο αυτό κανουν. Πλέον 30αρια πάντως οι περισσότερες ζητάνε κ πιο πολυ στους καινούργιος το κάνουν δεν εννοώ ηλικιακα.
Βικτωρία... Έχω ξεχάσει την φάτσα της εντελος
Ναι ειναι πολλα για πιατσα....Άμα δεν κατεβάσει την τιμή ..βλέπω να την προλαβαίνει ο σκουπίδιαρης
Γιατι ποσο χρεωνει η συγκεκριμενη; Οι αλλες ειναι στη μιση τιμη δηλαδη; Μηπως αλλος ειναι ο λογος;Άμα δεν κατεβάσει την τιμή ..βλέπω να την προλαβαίνει ο σκουπίδιαρης
Είναι αυτή που ανέφεραν τότε κάποιοι συναγωνιστές ότι τους είχε ώρα στο αμάξι και τους εσκαγε σπυράκια ! Χαχαχαχα...
Μεγάλη τρέλα μιλάμε
Κάτι θυμάμαι αλλά μαύρη οθόνη το μυαλο. Εχει πάθει τιλτ ο εγκέφαλοςΤην ξέρεις σίγουρα ,πολλά χρόνια στην πιάτσα .
Ψιλή κοπέλα ,λίγο φουσκωμένα χείλη ωραίο σώμα τότε .
Έβγαινε από τουντει μέχρι το μεταξύ μας
Πάνε μια βόλτα σε λίγο και θα δεις τι μαλακες υπάρχουν ούτε παζάρια ούτε τίποτα σταματάνε ήδη με ανοιχτή πόρταΝαι ειναι πολλα για πιατσα....
Ποιος πουστης ομως τα δινει αυτα....κοψιμο ταρχιδια θελει
Φίλε μου άμα δίνεις τσιμπούκια χωρίς καποτα δεν είναι υποχρεωτικό να κολλήσεις από την πιάτσα ..άνετα κολλάς και σε μπουρδέλο,εσκορτ ,ακόμα και σε ένα κλαμπ από απλό γκομενάκι .
Αυτές οι αρρώστιες βέβαια που ανέφερες πολύ δύσκολα να κολλήσεις σε οποιαδήποτε τομέα αλλά υπάρχουν αλλά χίλια δυο
Μόλις θα σου το έλεγα ..αυτές είναι πιο επικυνδινες ειδικά του ανατολικού μπλοκ και Βαλκανίωνακάποτα έπαιρνα συνήθως κοπέλες της διπλανής πόρτας στην Ουκρανία που τις έβρισκα μέσω tinder και mamba που θεωρητικά δεν ήταν 100% εκδιδόμενες αλλά το κάνανε περιστασιακά για χαρτζιλίκι τοις λεγόμενες semipro που αναφέραμε στα νήματα της Ουκρανίας και της Ρωσίας.
ένας φίλος μου στο Κίεβο πριν τον πόλεμο άρπαξε παράσημο από μια 20 χρόνη κοπελίτσα semipro
Μεγαλο παρασημο;ακάποτα έπαιρνα συνήθως κοπέλες της διπλανής πόρτας στην Ουκρανία που τις έβρισκα μέσω tinder και mamba που θεωρητικά δεν ήταν 100% εκδιδόμενες αλλά το κάνανε περιστασιακά για χαρτζιλίκι τοις λεγόμενες semipro που αναφέραμε στα νήματα της Ουκρανίας και της Ρωσίας.
ένας φίλος μου στο Κίεβο πριν τον πόλεμο άρπαξε παράσημο από μια 20 χρόνη κοπελίτσα semipro
Μεγαλο παρασημο;
Δημοσίευση στο thread ''Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)'' Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες) - Page 494Κάτι θυμάμαι αλλά μαύρη οθόνη το μυαλο. Εχει πάθει τιλτ ο εγκέφαλος
Ναι ειναι πολλα για πιατσα....
Ποιος πουστης ομως τα δινει αυτα....κοψιμο ταρχιδια θελει
Πριν καποιο διαστημα επισκεφθηκα την πολη σας για εξετασεις. Το παιδι που ηταν εκει μου ειπε οτι ( εκτος απο τις λεγομενες ευπαθεις ομαδες) ανεβαινει κ ο αριθμος ατομων...ειδικα γυναικων...της διπλανης πορτας. Που λες αυτη αποκλειεται να εχει κατι.ευτυχώς όχι, μια λοίμωξη της ουροδόχου άρπαξε, πήρε αγωγή με αντιβίωση και όλα οκ
Πριν καποιο διαστημα επισκεφθηκα την πολη σας για εξετασεις. Το παιδι που ηταν εκει μου ειπε οτι ( εκτος απο τις λεγομενες ευπαθεις ομαδες) ανεβαινει κ ο αριθμος ατομων...ειδικα γυναικων...της διπλανης πορτας. Που λες αυτη αποκλειεται να εχει κατι.
Δεν είπε κάτι παράλογο .Πριν καποιο διαστημα επισκεφθηκα την πολη σας για εξετασεις. Το παιδι που ηταν εκει μου ειπε οτι ( εκτος απο τις λεγομενες ευπαθεις ομαδες) ανεβαινει κ ο αριθμος ατομων...ειδικα γυναικων...της διπλανης πορτας. Που λες αυτη αποκλειεται να εχει κατι.
Ετσι ακριβως φιλος. Αλλα κατσε γιατι υπαρχουν κ 30 ποσοι επισκεπτες στο νημα αυτο. Μην τους τρομαζουμε!!!!!!και όμως τα ΣΜΝ θερίζουν οι θεωρητικά ακίνδυνες κοπέλες της διπλανής πόρτας είναι οι πιο επίφοβες για παράσημο
Οι γυναίκες τους τον παίρνουν ακαποτα να ξέρεις ..για αυτό κρυφοκοιτανε το νήμα ! ΧαχαχααχΕτσι ακριβως φιλος. Αλλα κατσε γιατι υπαρχουν κ 30 ποσοι επισκεπτες στο νημα αυτο. Μην τους τρομαζουμε!!!!!!
Και έχει ανέβει πολύ και ο αριθμός των πουστηδων ( κρυφοπουστηδων ) πολλοί εξ αυτών δε παντρεμένοι ..