Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.124
Πόντοι
1.056
επειδή η δουλειά μου σχετίζεται με τα τρόφιμα και εξετάσεις για ηπατίτιδα και hiv πρέπει να κάνω ανά τακτά χρονικά διαστήματα είναι δύσκολο να πάρω το ρίσκο γιατί το τσιμπούκι με καπότα με ξενίζει. Γι' αυτό αποφεύγω την πιάτσα τα τελευταία χρόνια. Παλαιότερα έπαιρνα κάποιες τώρα δύσκολα πλέον
Πιπες ακαποτες ξέρουμε όλοι ποιες κανουν με έξτρα λεφτα. Όλο κ έχουμε ακούσει κάτι. Τωρα αν το κάνουν σε όλους δεν ξέρω. Πέρα από τα πρεζόνια που είναι το πρώτο πράγμα που κάνουν κ μάλλον μόνο αυτό κανουν. Πλέον 30αρια πάντως οι περισσότερες ζητάνε κ πιο πολυ στους καινούργιος το κάνουν δεν εννοώ ηλικιακα.
Βικτωρία... Έχω ξεχάσει την φάτσα της εντελος

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.149
Πόντοι
3.796

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.149
Πόντοι
3.796
Πιπες ακαποτες ξέρουμε όλοι ποιες κανουν με έξτρα λεφτα. Όλο κ έχουμε ακούσει κάτι. Τωρα αν το κάνουν σε όλους δεν ξέρω. Πέρα από τα πρεζόνια που είναι το πρώτο πράγμα που κάνουν κ μάλλον μόνο αυτό κανουν. Πλέον 30αρια πάντως οι περισσότερες ζητάνε κ πιο πολυ στους καινούργιος το κάνουν δεν εννοώ ηλικιακα.
Βικτωρία... Έχω ξεχάσει την φάτσα της εντελος
Την ξέρεις σίγουρα ,πολλά χρόνια στην πιάτσα .
Ψιλή κοπέλα ,λίγο φουσκωμένα χείλη ωραίο σώμα τότε .
Έβγαινε από τουντει μέχρι το μεταξύ μας

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
673
Πόντοι
366
Άμα δεν κατεβάσει την τιμή ..βλέπω να την προλαβαίνει ο σκουπίδιαρης
Ναι ειναι πολλα για πιατσα....
Ποιος πουστης ομως τα δινει αυτα....κοψιμο ταρχιδια θελει

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.574
Πόντοι
746
Άμα δεν κατεβάσει την τιμή ..βλέπω να την προλαβαίνει ο σκουπίδιαρης
Γιατι ποσο χρεωνει η συγκεκριμενη; Οι αλλες ειναι στη μιση τιμη δηλαδη; Μηπως αλλος ειναι ο λογος;

• Like
Αντιδράσεις: L3fos

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.124
Πόντοι
1.056
Είναι αυτή που ανέφεραν τότε κάποιοι συναγωνιστές ότι τους είχε ώρα στο αμάξι και τους εσκαγε σπυράκια ! Χαχαχαχα...
Μεγάλη τρέλα μιλάμε
Την ξέρεις σίγουρα ,πολλά χρόνια στην πιάτσα .
Ψιλή κοπέλα ,λίγο φουσκωμένα χείλη ωραίο σώμα τότε .
Έβγαινε από τουντει μέχρι το μεταξύ μας
Κάτι θυμάμαι αλλά μαύρη οθόνη το μυαλο. Εχει πάθει τιλτ ο εγκέφαλος

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.149
Πόντοι
3.796
Πάνε μια βόλτα σε λίγο και θα δεις τι μαλακες υπάρχουν ούτε παζάρια ούτε τίποτα σταματάνε ήδη με ανοιχτή πόρτα

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.235
Πόντοι
3.346
Φίλε μου άμα δίνεις τσιμπούκια χωρίς καποτα δεν είναι υποχρεωτικό να κολλήσεις από την πιάτσα ..άνετα κολλάς και σε μπουρδέλο,εσκορτ ,ακόμα και σε ένα κλαμπ από απλό γκομενάκι .
Αυτές οι αρρώστιες βέβαια που ανέφερες πολύ δύσκολα να κολλήσεις σε οποιαδήποτε τομέα αλλά υπάρχουν αλλά χίλια δυο

ακάποτα έπαιρνα συνήθως κοπέλες της διπλανής πόρτας στην Ουκρανία που τις έβρισκα μέσω tinder και mamba που θεωρητικά δεν ήταν 100% εκδιδόμενες αλλά το κάνανε περιστασιακά για χαρτζιλίκι τις λεγόμενες semipro που αναφέραμε στα νήματα της Ουκρανίας και της Ρωσίας.
ένας φίλος μου στο Κίεβο πριν τον πόλεμο άρπαξε παράσημο από μια 20 χρόνη κοπελίτσα semipro

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.149
Πόντοι
3.796
ακάποτα έπαιρνα συνήθως κοπέλες της διπλανής πόρτας στην Ουκρανία που τις έβρισκα μέσω tinder και mamba που θεωρητικά δεν ήταν 100% εκδιδόμενες αλλά το κάνανε περιστασιακά για χαρτζιλίκι τοις λεγόμενες semipro που αναφέραμε στα νήματα της Ουκρανίας και της Ρωσίας.
ένας φίλος μου στο Κίεβο πριν τον πόλεμο άρπαξε παράσημο από μια 20 χρόνη κοπελίτσα semipro
Μόλις θα σου το έλεγα ..αυτές είναι πιο επικυνδινες ειδικά του ανατολικού μπλοκ και Βαλκανίων

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.574
Πόντοι
746
ακάποτα έπαιρνα συνήθως κοπέλες της διπλανής πόρτας στην Ουκρανία που τις έβρισκα μέσω tinder και mamba που θεωρητικά δεν ήταν 100% εκδιδόμενες αλλά το κάνανε περιστασιακά για χαρτζιλίκι τοις λεγόμενες semipro που αναφέραμε στα νήματα της Ουκρανίας και της Ρωσίας.
Μεγαλο παρασημο;

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.149
Πόντοι
3.796

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.235
Πόντοι
3.346

έτσι ακριβώς για πιάτσα είναι πολλά και τα 20 ευρώ όποιος πάει να δώσει περισσότερα καταστρέφει όλο το σύστημα

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.574
Πόντοι
746
ευτυχώς όχι, μια λοίμωξη της ουροδόχου άρπαξε, πήρε αγωγή με αντιβίωση και όλα οκ
Πριν καποιο διαστημα επισκεφθηκα την πολη σας για εξετασεις. Το παιδι που ηταν εκει μου ειπε οτι ( εκτος απο τις λεγομενες ευπαθεις ομαδες) ανεβαινει κ ο αριθμος ατομων...ειδικα γυναικων...της διπλανης πορτας. Που λες αυτη αποκλειεται να εχει κατι.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.235
Πόντοι
3.346
Πριν καποιο διαστημα επισκεφθηκα την πολη σας για εξετασεις. Το παιδι που ηταν εκει μου ειπε οτι ( εκτος απο τις λεγομενες ευπαθεις ομαδες) ανεβαινει κ ο αριθμος ατομων...ειδικα γυναικων...της διπλανης πορτας. Που λες αυτη αποκλειεται να εχει κατι.

και όμως τα ΣΜΝ θερίζουν (περισσότερο στις γυναίκες από ότι σ' εμάς) οι θεωρητικά ακίνδυνες κοπέλες της διπλανής πόρτας είναι οι πιο επίφοβες για παράσημο γιατί κατά κύριο λόγο γαμιούνται χωρίς καπότα

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.149
Πόντοι
3.796
Δεν είπε κάτι παράλογο .
Δεν ήμαστε μόνο εμείς οι μπουρδελιαρηδες σε επικίνδυνο σπορ..
Παίζει πολύ απιστία γενικά .
Και έχει ανέβει πολύ και ο αριθμός των πουστηδων ( κρυφοπουστηδων ) πολλοί εξ αυτών δε παντρεμένοι ..
Ακόμη όλη αυτή η σαπιλα που μας έχουν κουβαλήσει με βάρκες στην Ελλάδα γαμαει στα μπουρδέλα και στις πιάτσες με τα επιδόματα που παίρνουν

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.574
Πόντοι
746
και όμως τα ΣΜΝ θερίζουν οι θεωρητικά ακίνδυνες κοπέλες της διπλανής πόρτας είναι οι πιο επίφοβες για παράσημο
Ετσι ακριβως φιλος. Αλλα κατσε γιατι υπαρχουν κ 30 ποσοι επισκεπτες στο νημα αυτο. Μην τους τρομαζουμε!!!!!!

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.149
Πόντοι
3.796
Ετσι ακριβως φιλος. Αλλα κατσε γιατι υπαρχουν κ 30 ποσοι επισκεπτες στο νημα αυτο. Μην τους τρομαζουμε!!!!!!
Οι γυναίκες τους τον παίρνουν ακαποτα να ξέρεις ..για αυτό κρυφοκοιτανε το νήμα ! Χαχαχααχ

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.235
Πόντοι
3.346
Και έχει ανέβει πολύ και ο αριθμός των πουστηδων ( κρυφοπουστηδων ) πολλοί εξ αυτών δε παντρεμένοι ..

μεγάλο θέμα και αυτό αυτή η κατηγορία των κρυφό gay είναι η μεγαλύτερη εστία μετάδοσης νοσημάτων γιατί πηγαίνουν παράλληλα και με γυναίκες και γίνεται ένας κακός χαμός της αύξησης των λοιμώξεων

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom