Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

maver fucker

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
796
Πόντοι
81
Παιδιά την παίρνω κοντά δεκα χρόνια
Από τότε που ήταν γαμηστρωνας το πάρκινγκ πίσω απ το τουντει Κωλέττη
Μου είπε πριν λίγο καιρο ότι έχει μια πάθηση που προκαλεί επιληψία κ πρέπει να πηγαίνει μια στο τόσο να της αλλάζουν το αίμα. Γιατί τα χάπια της είναι πολύ ακριβά και τα έπαιρνε στη Γερμανία που πηγαίνει κατά καιρούς
(Πάλι εγκυκλοπαιδική ενημέρωση)
Παλιά είχε και σπίτι καβάτζα που με είχε πάει και είχα πάρει μια ψηλή φιλη της μελαχρινή ναραμου πριν τέσσερα πέντε χρόνια, και ενώ αυτή μαγείρευε! το ανέφερα άλλωστε πρόσφατα.
Παιδιά ποτε δε βρώμησε αλήθεια, σώμα μέτριο οκ αλλά πάντα καλό γαμησι. Αντέχει

Al την έγκυο μελαχρινή τη λένε Μαρία
Απ τα λίγα γαμησια που έκανα με φουλ πάθος και στο πίσω κάθισμα

Να σημειώσω την ημέρα τριγυρνάει με ένα κοντό πακιστανό στο κέντρο
την εχω δει και εγω κεντρο που λες..

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.574
Πόντοι
746
Δηλαδη κ μεις που ψαχνουμε νυφη μας παιρνει εκει!!!!

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.149
Πόντοι
3.796
Ναι ρε φιλε αυτός. Κάποτε την έστηνε στην αλβανιδα. Τωρα την έχει αμαξι και καμια φορα κουβαλανε κ ενα κροσακι με μαύρο μαλλί. Καμια φορα έχει κ έναν άλλον μαζί του. Την πέφτουν στην διχαλα η στο κόκκινο Όταν δεν βγαίνει η Βάσια τον βλέπεις στημμένο να καρτερί την εμφάνιση της. Χαχαχα
Τον έχω αναφέρει και εγώ.ναι.
Είναι απλά τραγικοί φίλε .
Γαμπριζουν στην πιάτσα και όπως είπες ..κορδονονται κιόλας ..όλοι ξαφνικά θέλουν να γίνουν νταβαδες .
Αυτοί μόνο ζημιά κάνουν στην πιάτσα και σίγουρα είναι και από τις αιτίες που πουλάνε τρελιτσα μερικές και ζητάνε και τρελα λεφτά

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.957
Πόντοι
4.766
Περασμα εχθες κατά της 9.30. Αλβανιδα στο πόστο της. Στο 4αλλ η χοντρη με το σγουρο μαλλί απεναντι Μαρία η έγκυος κ η Εμη η κοντη βουλγαρα με κοκκινες μπότες καμια φορα. Στο φανάρι today η Κασσάνδρα η αδυνατη βουλγαρα πογ από ξανθο γυφτε το έκανε σκατι γυφτε. Φιατ κοοκινο στο πόστο κανονικά. Χλοης η Βάσια με την αλλη που μοιάζει πολύ με Σοφια(Galia) μαζί τους η χοντρη η Μαγιά κ μια ακόμη από τις παλιές πολύ αδύνατη που μαζεύει με τον άντρα της απο τους κάδους διαφορά. Απεναντι η Ελένη η μεγάλη στην ηλικα με το καρέ κάστανο μαλλί. Ανήλια κ Ντανιέλε μαζί με την Ιβανκα την κοντη την μαυρομαλλα μεγάλη σε ηλικία. Απεναντι το βουλγαρακι των κάδων κ διχάλα η Καμέλια πλέον πρεζου κ με την σφραγίδα μαζί της το κροσακι που εβγαινε παλιά με την Έλενα μοναστηριου ου(Θανάσης). Ντεζη κλασσικά grand hotel επίσης συμπεθέρα τρίο μαζί eurobank. Βασια κ αυτη πιο κάτω πριν το Ροτόντα. Σονια μαμά κ Σουλα κάναν τριγωνικη στον Παπαδατο
Έκλαψα με τον κρος που τον είπες Θανάση...χθες με είδε με έστειλε φιλί και εγώ τον κοροιδεψα όπως πάντα...και άρχισε να φωνάζει "χοντρέ" γυρνά πίσω, μόνο μαύρες θα γαμας....?? :2funny: Εν τω μεταξύ δεν είμαι χοντρός είμαι στυλ θηριώδης όπως ο γκλετσος στα 90ς..... :zfuck: ... Αλβανίδα με τις άλλες δύο Βουλγάρες πηγαίνανε τσαμπουκαλεμενες προς στο Today τι παικτηκε...δεν είδα τι έγινε...

maver fucker

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
796
Πόντοι
81
καλησπερα και απο μενα..ειπα να γινω μελος να τα λεμε συναγωνιστες..

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.957
Πόντοι
4.766
Πριν λίγο πέρασα πολύ χαλαρα τα πράγματα.
Απέναντι από την διχάλα ήταν μια γυφτοβουλγαρα με κοντή φούστα και μαύρο καλσόν ,καλή φαίνεται από μακριά αλλά η φάτσα είναι κάπως ..πρέπει να τριπιεται και αυτή .
Στη στάση μια κοκκινομάλλα με ένα μακρύ μαύρο μπουφάν και στο ερείπιο η μάνα της Σόνιας απέναντι ,η άλλη η μαυρομαλλα μάλλον που δηλώνει κριτικια ;;
Και η γυφτοβουλγαρα που στέκεται συνήθως χλόης ..αυτή μάλλον που έγραψες με τον άντρα της γιατί μιλούσε με έναν λιγδιαρη ώρα.
Η ξανθιά Βουλγαρα λίγο χοντροκωλα που περπατούσε στο ερείπιο είναι η γνωστή ακα ;γιατί την είδα πλάτη με μπλε φόρεμα και δεν κατάλαβα
Αδερφέ θέλεις εντατικά μαθήματα για πιάτσες... δηλαδή η Ζβεντα είναι χοντροκωλα να τον πετάξουμε στην χωματερή και να γίνουμε ερημίτες τι ήταν αυτό που πέταξες... Κορμάρα έχει με κωλαρακι ωραίο κοντραρει γενικά άνετα την Αλβανίδα στα ίσια

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.149
Πόντοι
3.796
Αδερφέ θέλεις εντατικά μαθήματα για πιάτσες... δηλαδή η Ζβεντα είναι χοντροκωλα να τον πετάξουμε στην χωματερή και να γίνουμε ερημίτες τι ήταν αυτό που πέταξες... Κορμάρα έχει με κωλαρακι ωραίο κοντραρει γενικά άνετα την Αλβανίδα στα ίσια
Τότε δεν παίζει να ήταν αυτή η ζβεντα ,γιατί άμα λες ότι αυτός ο κωλος κοντραρει της αλβανίδας ..μάλλον εσύ κάτι δεν βλέπεις καλά !
Δεν παίζει για κωλαρα αυτό που είδα .
Ούτε στο πέταγμα εννοείται δεν φτάνει της αλβανίδας

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
Να σημειώσω την ημέρα τριγυρνάει με ένα κοντό πακιστανό στο κέντρο
Που τον πετυχαίνεις ρε σύ Ιλ και το ξέρεις αυτό;;;!!!! Χαχαχαχαχα!
Πάντως έχω δει μέρα άπειρες φορές Αλβα και ξανθιά Άννα κοντό μαλλί περούκα που έβγαινε απέναντι από το ΟΝΕ SALONICA στους Αμπελοκήπους, και άλλες τόσες βραδιές φορτωμένη σε μηχανόβιους την Ρουμάνα χομπιτ συμπεθέρα!
Αλλά εσυ το πηγες ένα βήμα παραπέρα!!
Also I have μια απορία: η Ντεζη ήταν ακριβώς έξω από το grand; Ποτε θα την πετυχω ρε μπουστη ….;!

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.149
Πόντοι
3.796
Δηλαδη κ μεις που ψαχνουμε νυφη μας παιρνει εκει!!!!
Ίσα ίσα θα κονοματε την δόση σας και άμα περισσεύει και τίποτα θα σε κερνάει και κανένα κρύο σαντουιτσακι από τουντει :cheesy:

• Like
Αντιδράσεις: tonika

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.957
Πόντοι
4.766
Τότε δεν παίζει να ήταν αυτή η ζβεντα ,γιατί άμα λες ότι αυτός ο κωλος κοντραρει της αλβανίδας ..μάλλον εσύ κάτι δεν βλέπεις καλά !
Δεν παίζει για κωλαρα αυτό που είδα .
Ούτε στο πέταγμα εννοείται δεν φτάνει της αλβανίδας
Εννοείται άλλη είδες... σίγουρα δεν ήταν αυτή..

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.124
Πόντοι
1.056
Που τον πετυχαίνεις ρε σύ Ιλ και το ξέρεις αυτό;;;!!!! Χαχαχαχαχα!
Πάντως έχω δει μέρα άπειρες φορές Αλβα και ξανθιά Άννα κοντό μαλλί περούκα που έβγαινε απέναντι από το ΟΝΕ SALONICA στους Αμπελοκήπους, και άλλες τόσες βραδιές φορτωμένη σε μηχανόβιους την Ρουμάνα χομπιτ συμπεθέρα!
Αλλά εσυ το πηγες ένα βήμα παραπέρα!!
Also I have μια απορία: η Ντεζη ήταν ακριβώς έξω από το grand; Ποτε θα την πετυχω ρε μπουστη ….;!
Όλες φάκελομενες τις έχω πιατσα κ δελα χαχχαχα. Καλα μου ξεφεύγουν κ κάποια γεγονότα γτ έλειπα κ 3 χρονια. Ντεζη ναι απεναντι στο σημείο που ξεκιναει η καβαντζα της. Πολλές φορές περπατάει κ filoxenia και βενζινάδικο aegean από την απέναντι μεριά. Γενικα κάνει διαδρομές. Καλα αλβανιδα άπειρες φορές με τον νταβα/άντρας της. Από τα δελα παντος πετυχαινα πολύ συχνά την Αλινα (εριμιτη η ρουμανα με το τρελό τσιμπούκι) χαιρετιομασταν κανονικά μόνο καφε δεν πίναμε. Που χάθηκε αυτή η ψυχή. Λογικα παντρεύτηκε γτ είχε γκομενο Έλληνα τότε κ ωραιος κιόλας. Οπως κ η Ναστια στο Bella Donna εκτός αν τον χώρισε. Τυφλά να έχουν η Ελληνιδες γιαγιάδες που την στήνουν στο μπαλκονι με τα ραντάρ χαχαχχαχσ

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.124
Πόντοι
1.056
Πριν λίγο πέρασα πολύ χαλαρα τα πράγματα.
Απέναντι από την διχάλα ήταν μια γυφτοβουλγαρα με κοντή φούστα και μαύρο καλσόν ,καλή φαίνεται από μακριά αλλά η φάτσα είναι κάπως ..πρέπει να τριπιεται και αυτή .
Στη στάση μια κοκκινομάλλα με ένα μακρύ μαύρο μπουφάν και στο ερείπιο η μάνα της Σόνιας απέναντι ,η άλλη η μαυρομαλλα μάλλον που δηλώνει κριτικια ;;
Και η γυφτοβουλγαρα που στέκεται συνήθως χλόης ..αυτή μάλλον που έγραψες με τον άντρα της γιατί μιλούσε με έναν λιγδιαρη ώρα.
Η ξανθιά Βουλγαρα λίγο χοντροκωλα που περπατούσε στο ερείπιο είναι η γνωστή ακα ;γιατί την είδα πλάτη με μπλε φόρεμα και δεν κατάλαβα
Η Σβετα δεν ειναι πρεζονι. Αυτη με το μαύρο μπουφάν πρέπει να είναι η Νίκη που όλο εβγαινε με μαύρες φόρμες κ κολλάν. Ετσι με ένα αχανές βλέμμα. Αυτη η χοντρόκωλα πρέπει να είναι η Μαρία η βουλγαρα η σπηριαρα φοράει καμια φορα ένα μωβ κολαν η τζιν σορτσάκι με καλσον

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.149
Πόντοι
3.796
Η Σβετα δεν ειναι πρεζονι. Αυτη με το μαύρο μπουφάν πρέπει να είναι η Νίκη που όλο εβγαινε με μαύρες φόρμες κ κολλάν. Ετσι με ένα αχανές βλέμμα. Αυτη η χοντρόκωλα πρέπει να είναι η Μαρία η βουλγαρα η σπηριαρα φοράει καμια φορα ένα μωβ κολαν η τζιν σορτσάκι με καλσον
Ναι αυτή πρέπει να ήταν ,στα μούτρα όπως την είδα λίγο πλάγια γιατί ήταν ανάποδα από μένα σαν να είχε κάτι σαν ακμή .
Δεν ανέφερα για την Σβετα ότι είναι πρεζόνι ..
Αλλά και με τόσα ακαποτα γαμησια που κάνει ,κερασμενο να ήτανε πάλι δεν θα την γαμουσα

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.235
Πόντοι
3.346
Όλες φάκελομενες τις έχω πιατσα κ δελα χαχχαχα. Καλα μου ξεφεύγουν κ κάποια γεγονότα γτ έλειπα κ 3 χρονια. Ντεζη ναι απεναντι στο σημείο που ξεκιναει η καβαντζα της. Πολλές φορές περπατάει κ filoxenia και βενζινάδικο aegean από την απέναντι μεριά. Γενικα κάνει διαδρομές. Καλα αλβανιδα άπειρες φορές με τον νταβα/άντρας της. Από τα δελα παντος πετυχαινα πολύ συχνά την Αλινα (εριμιτη η ρουμανα με το τρελό τσιμπούκι) χαιρετιομασταν κανονικά μόνο καφε δεν πίναμε. Που χάθηκε αυτή η ψυχή. Λογικα παντρεύτηκε γτ είχε γκομενο Έλληνα τότε κ ωραιος κιόλας. Οπως κ η Ναστια στο Bella Donna εκτός αν τον χώρισε. Τυφλά να έχουν η Ελληνιδες γιαγιάδες που την στήνουν στο μπαλκονι με τα ραντάρ χαχαχχαχσ

η Νάστυα από το bella dona είχε παντρευτεί και τώρα χώρισε?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πάντως όχι για στεγαστικό!

χαχα σίγουρα!

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.124
Πόντοι
1.056
Κοκό ,ζαπρε ..τι σημασία έχει ..:cheesy:παντως δεν παίζει να κυκλοφορούσε με γούνα
Screenshot_20230218_191931.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom