Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
Στη Χλοης η Σοφία είναι από τις παλιές, έλειπε αρκετό καιρό κ ξαναγύρισε. Κάτι παίζει μαυτην γτ μου το είπε κ ένας φίλος. Ενω ξέρει ελληνικά κ να μιλάει το παίζει βουβη
Αν δεν ήταν άλλη... λογικά μετά από τόσο καιρό θα τα ψιλοξεχασε και δεν θα μιλάει ακόμα.. Πρέπει να περάσω να τσεκαρω αν είναι αυτή...

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
Αυτή είναι ναι .5 λέξεις με το ζόρι είπε λες και ήταν μουγκή .
Κάνει μπαμ ότι γαμιεται με το ζόρι .
Πάντως με την Ιουλία σαν αδερφές είναι ίδια μούρη έχουν ..μου είπε και καλά ότι είναι και 20 χρόνων
Αν είναι όντως αυτή... είναι πολύ νεαρή το πολύ 22 να είναι,αν και έχει γεννήσει και αυτή όπως όλες που βγαίνουν

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.911
Πόντοι
3.796
Αν δεν ήταν άλλη... λογικά μετά από τόσο καιρό θα τα ψιλοξεχασε και δεν θα μιλάει ακόμα.. Πρέπει να περάσω να τσεκαρω αν είναι αυτή...
Πιστεύω ότι είναι όπως λέει ο Illuzion γιατί και εμένα μου φάνηκε για γνωστή φυσιογνωμία καθόλου καινούρια απλά μοιάζει και με την άλλη .

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Πιστεύω ότι είναι όπως λέει ο Illuzion γιατί και εμένα μου φάνηκε για γνωστή φυσιογνωμία καθόλου καινούρια απλά μοιάζει και με την άλλη .
Εβγαινε πάντα με την Βασια κ στην γωνια απέναντι από το 4αλλ. Κάποτε είχαν κ ενα καβλακι μαζί τους αδύνατο με τσιμπουκοχειλα. Αδυνατο. Είχαν κ στο κάνε σεξ αγγελίες

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Screenshot_20230213_190300_com.android.chrome.jpg

Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Screenshot_20230213_190241_com.android.chrome.jpg

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.911
Πόντοι
3.796
Εβγαινε πάντα με την Βασια κ στην γωνια απέναντι από το 4αλλ. Κάποτε είχαν κ ενα καβλακι μαζί τους αδύνατο με τσιμπουκοχειλα. Αδυνατο. Είχαν κ στο κάνε σεξ αγγελίες
Πάντως δεν αξίζει ..μέχρι και την καποτα στο χέρι μου έδωσε να την βάλω εγώ .
Απλά είναι καθαρή τουλάχιστον..στο τέλος μου έδωσε και μωρομαντηλο να σκουπιστω και την έκανε ..

Στο ερείπιο που είδε ο άλλος περιστασιακά γκομενάκια ..είναι τα τζανκια η μία απλά λόγο καιρού εχθές δεν φορούσε την κουκούλα ..και επειδή ήταν νωρίς όλα τα πρεζόνια είχαν μαζευτεί στο ερείπιο στη διχάλα δεν είχε καμία

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Πάντως δεν αξίζει ..μέχρι και την καποτα στο χέρι μου έδωσε να την βάλω εγώ .
Απλά είναι καθαρή τουλάχιστον..στο τέλος μου έδωσε και μωρομαντηλο να σκουπιστω και την έκανε ..

Στο ερείπιο που είδε ο άλλος περιστασιακά γκομενάκια ..είναι τα τζανκια η μία απλά λόγο καιρού εχθές δεν φορούσε την κουκούλα ..και επειδή ήταν νωρίς όλα τα πρεζόνια είχαν μαζευτεί στο ερείπιο στη διχάλα δεν είχε καμία
Στο ερείπιο κ στην διχαλα μόνον αυτές βγαίνουν. Κ τα κροσακια.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.911
Πόντοι
3.796
Στο ερείπιο κ στην διχαλα μόνον αυτές βγαίνουν. Κ τα κροσακια.
Ο μικρός ο κροσακος πάντως από τοτε που φόρεσε φούστα έχει πάρει όλους τους κρυφοπουστηδες της περιοχής ..όλη την ώρα από τις καβατζες βγαίνει

toymoii

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2011
Κριτικές
9
Like
693
Πόντοι
301
Η πιάτσα είναι γεμάτο μπατσικακαι σταματάνε κόσμο η Αλβανίδα εκεί και ποιο κάτω κάτι χοντρές για τα μάτια μου έφυγα σβηστός γτ ήρθαν και μηχανές

tonika

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2020
Like
204
Πόντοι
21
Δλδη απεναντι απο τους κάδους που καθεται η βουλγαρα που ζητά 30. Αρα η αδυνατη με το σκουφί/κουκούλα τώρα, η μία ακόμα που την φέρνει ο πιατσοβιος-νραβας με το peugot το ασημί. Αδυνατη κάστανο μαλλί.
Αδύνατη πολύ καστανό μαλλι

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.087
Πόντοι
2.356
Screenshot_20230213_190300_com.android.chrome.jpg

Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Screenshot_20230213_190241_com.android.chrome.jpg
Καμία από της δυο δεν είναι άγνωστή φάτσα καλούτσικη πολύ αδύνατη όμως αλλά δε προλάβαινε η βάσια όλο μονή της ήταν

Πέρασμά κατά της 9
Μαρία ξεπετα στη θέση της από κει κ πέρα ησυχία μέχρι την Ιουλία στις λαμαρίνες οπότε βαριοταν πήγαινέ απέναντί πριν την διχάλα δεξιά οι αδερφές μπρογιερ απέναντί ανάμεσα στους κάδους το μικρό με τα 30 λίγο συνέχεια προς ΚΤΕΛ κ ανεβαίνοντας στο πρώτο στενό στην μοναστηριού απέναντί η Ντάιζη π ψάχνουν πολλοί τελειώνοντας μοναστηριού στα σκαλάκια η βάσια μ κάτι κοτσίδες σαν του οβελίξ

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Καμία από της δυο δεν είναι άγνωστή φάτσα καλούτσικη πολύ αδύνατη όμως αλλά δε προλάβαινε η βάσια όλο μονή της ήταν

Πέρασμά κατά της 9
Μαρία ξεπετα στη θέση της από κει κ πέρα ησυχία μέχρι την Ιουλία στις λαμαρίνες οπότε βαριοταν πήγαινέ απέναντί πριν την διχάλα δεξιά οι αδερφές μπρογιερ απέναντί ανάμεσα στους κάδους το μικρό με τα 30 λίγο συνέχεια προς ΚΤΕΛ κ ανεβαίνοντας στο πρώτο στενό στην μοναστηριού απέναντί η Ντάιζη π ψάχνουν πολλοί τελειώνοντας μοναστηριού στα σκαλάκια η βάσια μ κάτι κοτσίδες σαν του οβελίξην επ
Η Σοφία η αλλιώς Galia είναι αυτή με την Βασια. 100% επιβεβαιώνω. Στην αγγελία που ανεβασα αυτή με το άσπρο. Δεν κάνω λαθος

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.911
Πόντοι
3.796
Η Σοφία η αλλιώς Galia είναι αυτή με την Βασια. 100% επιβεβαιώνω. Στην αγγελία που ανεβασα αυτή με το άσπρο. Δεν κάνω λαθος
Πιο πολύ πάντως μοιάζει αυτή με το μαύρο

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Ξανα λεω λάθος δεν κάνω. Εχθες φορούσε τζιν με άσπρα αθλητικά καθοταν μόνη της στην οδό χλοης χωρίς βάσια κατά της 10.30 με 11.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.087
Πόντοι
2.356
ποια ειναι η ξανθια;
Αυτή με το άσπρο είναι όντως η σοφία την ήξερα πολύ καλά την έπαιρνα τηλ κ έβγαινε με της μπιζαμες από το σπίτι με τον κορωνα όταν δε μας άφηναν να βγούμε χωρίς μήνυμα
Σήμερα η βάσια είχε αυτή π είπα κ δε ξέρει σχεδόν καθόλου ελληνικά αν είχε άλλη ώρα την σοφία δε το γνωρίζω τους είδα στο today με φως

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.911
Πόντοι
3.796
Αυτή με το άσπρο είναι όντως η σοφία την ήξερα πολύ καλά την έπαιρνα τηλ κ έβγαινε με της μπιζαμες από το σπίτι με τον κορωνα όταν δε μας άφηναν να βγούμε χωρίς μήνυμα
Σήμερα η βάσια είχε αυτή π είπα κ δε ξέρει σχεδόν καθόλου ελληνικά αν είχε άλλη ώρα την σοφία δε το γνωρίζω τους είδα στο today με φως
Δεν ήξερε ελληνικά

• Like
Αντιδράσεις: Humax

Bobiras12

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2022
Like
22
Πόντοι
0
Αυτή με τη Βάσια πρέπει να είναι η αδερφή της παλιότερης (σοφίας γκαλιας) γι'αυτό μη σας κάνει εντύπωση ότι δεν μιλάει καλά ελληνικά.κι μοιάζουν αρκετά!!!αν την πήρε κάποιος ασ μας πει εντυπώσεις!

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Αυτή με τη Βάσια πρέπει να είναι η αδερφή της παλιότερης (σοφίας γκαλιας) γι'αυτό μη σας κάνει εντύπωση ότι δεν μιλάει καλά ελληνικά.κι μοιάζουν αρκετά!!!αν την πήρε κάποιος ασ μας πει εντυπώσεις!
Ποια αδερφή της ρε φιλε. Δλδη σε λιγο θα κανω κ τεστ dna για να επιβεβαιώσω αυτά που βλέπω κ ξερω:cheesy::cheesy::cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom