Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.145
Πόντοι
3.796
χθες το απογευμα μια ψηλη με μαυρο κολαν και ακουστικα..Ελληνιδα νομιζω,ζητησε 30.Με 30 παω σε σπιτακι αλλα θελω να την δοκιμασω.Ποια ειναι;
Άμα ήταν πολύ αδύνατη είναι η Σόνια .κυκλοφορεί και με ένα σμαρτακι κάνε παζάρια πάει και με 20

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.798
Πόντοι
456
Άμα ήταν πολύ αδύνατη είναι η Σόνια .κυκλοφορεί και με ένα σμαρτακι κάνε παζάρια πάει και με 20
ναι,αρκετα αδυνατη.Ξανθια και δεν ειμαι σιγουρος για την 100% νηφαλιοτητα της

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.145
Πόντοι
3.796
ναι,αρκετα αδυνατη.Ξανθια και δεν ειμαι σιγουρος για την 100% νηφαλιοτητα της
Αυτή είναι .την ανέβασε πριν 3-4 σελίδες πίσω και ένας φωτογραφία ,αν και τον παροτρυνα να την σβήσει
Δες σελίδα 831

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.798
Πόντοι
456
ΝΑΙ,αυτη ειναι.Ειχα δει την φωτο αλλα δεν το θυμομουν

tonika

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2020
Like
204
Πόντοι
21
Μάγκες έχω ρεντα τώρα τελευταία και ούριο φυντανι 28αρα Άννα Ελληνίδα καλό κορίτσι βγαίνει περιστασιακά αδύνατη ανέβηκε και από πάνω με καβαλικεψε ομιλητική χαλαρή κάνα 20λεπτο τη γουστάρα πηγαίνοντας προς τη διχάλα προτού στρίψεις δεξιά απέναντι από το βουλγαράκι το χαζουλικο

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.124
Πόντοι
1.056
Μάγκες έχω ρεντα τώρα τελευταία και ούριο φυντανι 28αρα Άννα Ελληνίδα καλό κορίτσι βγαίνει περιστασιακά αδύνατη ανέβηκε και από πάνω με καβαλικεψε ομιλητική χαλαρή κάνα 20λεπτο τη γουστάρα πηγαίνοντας προς τη διχάλα προτού στρίψεις δεξιά απέναντι από το βουλγαράκι το χαζουλικο
Πρεζου να φανταστω κ αυτη;

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.124
Πόντοι
1.056
Όχι φίλε καμία σχέση ξέμεινε από δουλειά και το κάνει περιστασιακά καθαρη προσεκτικη
Δλδη απεναντι απο τους κάδους που καθεται η βουλγαρα που ζητά 30. Αρα η αδυνατη με το σκουφί/κουκούλα τώρα, η μία ακόμα που την φέρνει ο πιατσοβιος-νραβας με το peugot το ασημί. Αδυνατη κάστανο μαλλί.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.145
Πόντοι
3.796
Δλδη απεναντι απο τους κάδους που καθεται η βουλγαρα που ζητά 30. Αρα η αδυνατη με το σκουφί/κουκούλα τώρα, η μία ακόμα που την φέρνει ο πιατσοβιος-νραβας με το peugot το ασημί. Αδυνατη κάστανο μαλλί.
Και εμένα το μυαλό μου σε αυτήν με την κουκούλα πήγε ,προχθές εκεί ήταν και είχε και κίνηση .
Δεν κατάλαβα ποια λέει ο φίλος αλλά διχάλα και περιστασιακά δεν πάει μαζί .

Bboytt

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2022
Like
218
Πόντοι
20
Βολτα χθες απο 5:30 εως 6:30 το απογευμα.
Μονο η βουλγαρογυφτισα η ψηλη εκει στη πειραιως. Και μαζι της ηρθε μετα μια με σκουφι γυαλια και ασπρο παντελονι. Ντυμεννη σαν σκιερ. Κκαλη φαινοταν αλλα δεν την πηρα γιατι τι να γαμησεις. Αυτη θελει μια ωρα να ξεντυνεται …..
ενταξει κανει κρυο το καταλαβαινω , αλλα δεν σε ελκυε ετσι οπως ηταν. Στο τσακ ημουν να την παρω ξερει κανεις ποια ειναι ;

Bboytt

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2022
Like
218
Πόντοι
20
Ξεχασα να πω , εκει στην πειραιως για μοναστηριου ηταν και μια ξανθια χηλη αλλα μεγααλη. Δηλαδη 45+ μπορει και 50.

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.124
Πόντοι
1.056
Βολτα χθες απο 5:30 εως 6:30 το απογευμα.
Μονο η βουλγαρογυφτισα η ψηλη εκει στη πειραιως. Και μαζι της ηρθε μετα μια με σκουφι γυαλια και ασπρο παντελονι. Ντυμεννη σαν σκιερ. Κκαλη φαινοταν αλλα δεν την πηρα γιατι τι να γαμησεις. Αυτη θελει μια ωρα να ξεντυνεται …..
ενταξει κανει κρυο το καταλαβαινω , αλλα δεν σε ελκυε ετσι οπως ηταν. Στο τσακ ημουν να την παρω ξερει κανεις ποια ειναι ;
Σονια ελληνιδα κ η Σουλα γύφτισσα από Κρήτη με το γυαλι. Η άλλη είναι η μάνα της Σονιας

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
Λοιπόν περασμα με καφεδάκι και τσιγαράκι κυριακάτικο…!
Πάντα τις Κυριακές μετά τις 12 μέχρι μεσημέρι βρίσκεις κάτι!
Συνάντησα λοιπόν στο πόστο των Ανιλια-Ντανιελα την μουναρα Σβιετα….
Καβλα με κοντό στενή φούστα και καλτσον μαύρο με δαντέλες σχέδια.
Ήθελα να την πετυχω ρε νιαμου για να ψαρέψω και να κρίνω. Ξέρετε τι υπονοώ οι παλιοί.
Ένα σας λέω… το νου σας και πάντα με σκουφί
Ο διάλογος της με καβλωσε αλλά με άγχωσε παρά πολύ παράλληλα

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.124
Πόντοι
1.056
Λοιπόν περασμα με καφεδάκι και τσιγαράκι κυριακάτικο…!
Πάντα τις Κυριακές μετά τις 12 μέχρι μεσημέρι βρίσκεις κάτι!
Συνάντησα λοιπόν στο πόστο των Ανιλια-Ντανιελα την μουναρα Σβιετα….
Καβλα με κοντό στενή φούστα και καλτσον μαύρο με δαντέλες σχέδια.
Ήθελα να την πετυχω ρε νιαμου για να ψαρέψω και να κρίνω. Ξέρετε τι υπονοώ οι παλιοί.
Ένα σας λέω… το νου σας και πάντα με σκουφί
Ο διάλογος της με καβλωσε αλλά με άγχωσε παρά πολύ παράλληλα
Δλδη σε είπε για ακοποτο γαμησι / τιμή

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
Μετά από σκέψη και γνώμες από έμπιστα άτομα στο forum θα μοιραστω μαζί σας το διάλογο μας.

«Γεια σου Σβιετα, ποσο;»
«20 πιπα γαμησι»
«Πιπα χωρίς;»
«20!»
«Γαμησι χωρίς…;»
«Δεν κάνω, φοβάμαι προσέχω…»
(Γελάει όμως πονηρά και με καβλωνει απευθείας αυτή της η πουτανια)
«Εγώ πάντως είμαι καθαρός»
«Ε.. και γώ καθαρή είμαι απλά δε ξέρω πως είναι ο καθενας…»
«Ποσο λοιπόν;»
«Εεε τι να σ πω τώρα. Πες μου Εσυ ποσά δίνεις;»
«50;»
«Καλά, απλά μη χύσεις μέσα…»
«Έγινε έρχομαι σε λίγο»
«Να ξες θα είμαι εδώ μέχρι τις 2μιση»

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.145
Πόντοι
3.796
Μετά από σκέψη και γνώμες από έμπιστα άτομα στο forum θα μοιραστω μαζί σας το διάλογο μας.

«Γεια σου Σβιετα, ποσο;»
«20 πιπα γαμησι»
«Πιπα χωρίς;»
«20!»
«Γαμησι χωρίς…;»
«Δεν κάνω, φοβάμαι προσέχω…»
(Γελάει όμως πονηρά και με καβλωνει απευθείας αυτή της η πουτανια)
«Εγώ πάντως είμαι καθαρός»
«Ε.. και γώ καθαρή είμαι απλά δε ξέρω πως είναι ο καθενας…»
«Ποσο λοιπόν;»
«Εεε τι να σ πω τώρα. Πες μου Εσυ ποσά δίνεις;»
«50;»
«Καλά, απλά μη χύσεις μέσα…»
«Έγινε έρχομαι σε λίγο»
«Να ξες θα είμαι εδώ μέχρι τις 2μιση»
Ότι νάνε είναι η τύπισσα απλά.

Κατά τις 18:00 σήμερα ήταν γεμάτο πρεζουδες ,η μάνα της Σόνιας και δύο καινούρια βουλγαρακια ,ένα στην χλόης και ένα απέναντι .
Η Ιουλία στις λαμαρίνες .
Η μία ήταν μελαχρινή φορούσε μαύρο φόρεμα ,λιγο γεμάτη αλλά όχι χοντρή αρκετά εμφανισημη μπορώ να πω .
Στην χλόης καινούριο βουλγαρακι ίδιο στυλ ακριβώς με Ιουλία απλά κοκκινομάλλα ..φορούσε τζιν παντελόνι .
Ελληνικά μόνο τα πολύ βασικά ,σχεδόν καθόλου .20 ευρώ πίπα γκαμιση ,την πήρα για μια πίπα με 15 .
Πολύ ξενερωτη γενικά δεν μιλούσε καθόλου πήρε την πίπα με καποτα εννοείται και σηκώθηκε και έφυγε ..με το ζόρι συνενόηση λέει ότι την λένε Σοφια .
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Και κάπως έτσι μάθαμε ποιος είναι υπεύθυνος που από αύριο η Σβετα θα ζητάει 50€ :cheesy:
Για το ακαποτο ..μην μπερδεύεσαι!

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.124
Πόντοι
1.056
Ότι νάνε είναι η τύπισσα απλά.

Κατά τις 18:00 σήμερα ήταν γεμάτο πρεζουδες ,η μάνα της Σόνιας και δύο καινούρια βουλγαρακια ,ένα στην χλόης και ένα απέναντι .
Η Ιουλία στις λαμαρίνες .
Η μία ήταν μελαχρινή φορούσε μαύρο φόρεμα ,λιγο γεμάτη αλλά όχι χοντρή αρκετά εμφανισημη μπορώ να πω .
Στην χλόης καινούριο βουλγαρακι ίδιο στυλ ακριβώς με Ιουλία απλά κοκκινομάλλα ..φορούσε τζιν παντελόνι .
Ελληνικά μόνο τα πολύ βασικά ,σχεδόν καθόλου .20 ευρώ πίπα γκαμιση ,την πήρα για μια πίπα με 15 .
Πολύ ξενερωτη γενικά δεν μιλούσε καθόλου πήρε την πίπα με καποτα εννοείται και σηκώθηκε και έφυγε ..με το ζόρι συνενόηση λέει ότι την λένε Σοφια .
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Για το ακαποτο ..μην μπερδεύεσαι!
Στη Χλοης η Σοφία είναι από τις παλιές, έλειπε αρκετό καιρό κ ξαναγύρισε. Κάτι παίζει μαυτην γτ μου το είπε κ ένας φίλος. Ενω ξέρει ελληνικά κ να μιλάει το παίζει βουβη

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.145
Πόντοι
3.796
Στη Χλοης η Σοφία είναι από τις παλιές, έλειπε αρκετό καιρό κ ξαναγύρισε. Κάτι παίζει μαυτην γτ μου το είπε κ ένας φίλος. Ενω ξέρει ελληνικά κ να μιλάει το παίζει βουβη
Αυτή είναι ναι .5 λέξεις με το ζόρι είπε λες και ήταν μουγκή .
Κάνει μπαμ ότι γαμιεται με το ζόρι .
Πάντως με την Ιουλία σαν αδερφές είναι ίδια μούρη έχουν ..μου είπε και καλά ότι είναι και 20 χρόνων

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom