Μάγκες έχω ρεντα τώρα τελευταία και ούριο φυντανι 28αρα Άννα Ελληνίδα καλό κορίτσι βγαίνει περιστασιακά αδύνατη ανέβηκε και από πάνω με καβαλικεψε ομιλητική χαλαρή κάνα 20λεπτο τη γουστάρα πηγαίνοντας προς τη διχάλα προτού στρίψεις δεξιά απέναντι από το βουλγαράκι το χαζουλικο
Μάγκες έχω ρεντα τώρα τελευταία και ούριο φυντανι 28αρα Άννα Ελληνίδα καλό κορίτσι βγαίνει περιστασιακά αδύνατη ανέβηκε και από πάνω με καβαλικεψε ομιλητική χαλαρή κάνα 20λεπτο τη γουστάρα πηγαίνοντας προς τη διχάλα προτού στρίψεις δεξιά απέναντι από το βουλγαράκι το χαζουλικο
Δλδη απεναντι απο τους κάδους που καθεται η βουλγαρα που ζητά 30. Αρα η αδυνατη με το σκουφί/κουκούλα τώρα, η μία ακόμα που την φέρνει ο πιατσοβιος-νραβας με το peugot το ασημί. Αδυνατη κάστανο μαλλί.
Δλδη απεναντι απο τους κάδους που καθεται η βουλγαρα που ζητά 30. Αρα η αδυνατη με το σκουφί/κουκούλα τώρα, η μία ακόμα που την φέρνει ο πιατσοβιος-νραβας με το peugot το ασημί. Αδυνατη κάστανο μαλλί.
Και εμένα το μυαλό μου σε αυτήν με την κουκούλα πήγε ,προχθές εκεί ήταν και είχε και κίνηση .
Δεν κατάλαβα ποια λέει ο φίλος αλλά διχάλα και περιστασιακά δεν πάει μαζί .
Βολτα χθες απο 5:30 εως 6:30 το απογευμα.
Μονο η βουλγαρογυφτισα η ψηλη εκει στη πειραιως. Και μαζι της ηρθε μετα μια με σκουφι γυαλια και ασπρο παντελονι. Ντυμεννη σαν σκιερ. Κκαλη φαινοταν αλλα δεν την πηρα γιατι τι να γαμησεις. Αυτη θελει μια ωρα να ξεντυνεται …..
ενταξει κανει κρυο το καταλαβαινω , αλλα δεν σε ελκυε ετσι οπως ηταν. Στο τσακ ημουν να την παρω ξερει κανεις ποια ειναι ;
Βολτα χθες απο 5:30 εως 6:30 το απογευμα.
Μονο η βουλγαρογυφτισα η ψηλη εκει στη πειραιως. Και μαζι της ηρθε μετα μια με σκουφι γυαλια και ασπρο παντελονι. Ντυμεννη σαν σκιερ. Κκαλη φαινοταν αλλα δεν την πηρα γιατι τι να γαμησεις. Αυτη θελει μια ωρα να ξεντυνεται …..
ενταξει κανει κρυο το καταλαβαινω , αλλα δεν σε ελκυε ετσι οπως ηταν. Στο τσακ ημουν να την παρω ξερει κανεις ποια ειναι ;
Λοιπόν περασμα με καφεδάκι και τσιγαράκι κυριακάτικο…!
Πάντα τις Κυριακές μετά τις 12 μέχρι μεσημέρι βρίσκεις κάτι!
Συνάντησα λοιπόν στο πόστο των Ανιλια-Ντανιελα την μουναρα Σβιετα….
Καβλα με κοντό στενή φούστα και καλτσον μαύρο με δαντέλες σχέδια.
Ήθελα να την πετυχω ρε νιαμου για να ψαρέψω και να κρίνω. Ξέρετε τι υπονοώ οι παλιοί.
Ένα σας λέω… το νου σας και πάντα με σκουφί
Ο διάλογος της με καβλωσε αλλά με άγχωσε παρά πολύ παράλληλα
Λοιπόν περασμα με καφεδάκι και τσιγαράκι κυριακάτικο…!
Πάντα τις Κυριακές μετά τις 12 μέχρι μεσημέρι βρίσκεις κάτι!
Συνάντησα λοιπόν στο πόστο των Ανιλια-Ντανιελα την μουναρα Σβιετα….
Καβλα με κοντό στενή φούστα και καλτσον μαύρο με δαντέλες σχέδια.
Ήθελα να την πετυχω ρε νιαμου για να ψαρέψω και να κρίνω. Ξέρετε τι υπονοώ οι παλιοί.
Ένα σας λέω… το νου σας και πάντα με σκουφί
Ο διάλογος της με καβλωσε αλλά με άγχωσε παρά πολύ παράλληλα
Μετά από σκέψη και γνώμες από έμπιστα άτομα στο forum θα μοιραστω μαζί σας το διάλογο μας.
«Γεια σου Σβιετα, ποσο;»
«20 πιπα γαμησι»
«Πιπα χωρίς;»
«20!»
«Γαμησι χωρίς…;»
«Δεν κάνω, φοβάμαι προσέχω…»
(Γελάει όμως πονηρά και με καβλωνει απευθείας αυτή της η πουτανια)
«Εγώ πάντως είμαι καθαρός»
«Ε.. και γώ καθαρή είμαι απλά δε ξέρω πως είναι ο καθενας…»
«Ποσο λοιπόν;»
«Εεε τι να σ πω τώρα. Πες μου Εσυ ποσά δίνεις;»
«50;»
«Καλά, απλά μη χύσεις μέσα…»
«Έγινε έρχομαι σε λίγο»
«Να ξες θα είμαι εδώ μέχρι τις 2μιση»
Μετά από σκέψη και γνώμες από έμπιστα άτομα στο forum θα μοιραστω μαζί σας το διάλογο μας.
«Γεια σου Σβιετα, ποσο;»
«20 πιπα γαμησι»
«Πιπα χωρίς;»
«20!»
«Γαμησι χωρίς…;»
«Δεν κάνω, φοβάμαι προσέχω…»
(Γελάει όμως πονηρά και με καβλωνει απευθείας αυτή της η πουτανια)
«Εγώ πάντως είμαι καθαρός»
«Ε.. και γώ καθαρή είμαι απλά δε ξέρω πως είναι ο καθενας…»
«Ποσο λοιπόν;»
«Εεε τι να σ πω τώρα. Πες μου Εσυ ποσά δίνεις;»
«50;»
«Καλά, απλά μη χύσεις μέσα…»
«Έγινε έρχομαι σε λίγο»
«Να ξες θα είμαι εδώ μέχρι τις 2μιση»
Κατά τις 18:00 σήμερα ήταν γεμάτο πρεζουδες ,η μάνα της Σόνιας και δύο καινούρια βουλγαρακια ,ένα στην χλόης και ένα απέναντι .
Η Ιουλία στις λαμαρίνες .
Η μία ήταν μελαχρινή φορούσε μαύρο φόρεμα ,λιγο γεμάτη αλλά όχι χοντρή αρκετά εμφανισημη μπορώ να πω .
Στην χλόης καινούριο βουλγαρακι ίδιο στυλ ακριβώς με Ιουλία απλά κοκκινομάλλα ..φορούσε τζιν παντελόνι .
Ελληνικά μόνο τα πολύ βασικά ,σχεδόν καθόλου .20 ευρώ πίπα γκαμιση ,την πήρα για μια πίπα με 15 .
Πολύ ξενερωτη γενικά δεν μιλούσε καθόλου πήρε την πίπα με καποτα εννοείται και σηκώθηκε και έφυγε ..με το ζόρι συνενόηση λέει ότι την λένε Σοφια .
Κατά τις 18:00 σήμερα ήταν γεμάτο πρεζουδες ,η μάνα της Σόνιας και δύο καινούρια βουλγαρακια ,ένα στην χλόης και ένα απέναντι .
Η Ιουλία στις λαμαρίνες .
Η μία ήταν μελαχρινή φορούσε μαύρο φόρεμα ,λιγο γεμάτη αλλά όχι χοντρή αρκετά εμφανισημη μπορώ να πω .
Στην χλόης καινούριο βουλγαρακι ίδιο στυλ ακριβώς με Ιουλία απλά κοκκινομάλλα ..φορούσε τζιν παντελόνι .
Ελληνικά μόνο τα πολύ βασικά ,σχεδόν καθόλου .20 ευρώ πίπα γκαμιση ,την πήρα για μια πίπα με 15 .
Πολύ ξενερωτη γενικά δεν μιλούσε καθόλου πήρε την πίπα με καποτα εννοείται και σηκώθηκε και έφυγε ..με το ζόρι συνενόηση λέει ότι την λένε Σοφια .
Στη Χλοης η Σοφία είναι από τις παλιές, έλειπε αρκετό καιρό κ ξαναγύρισε. Κάτι παίζει μαυτην γτ μου το είπε κ ένας φίλος. Ενω ξέρει ελληνικά κ να μιλάει το παίζει βουβη
Στη Χλοης η Σοφία είναι από τις παλιές, έλειπε αρκετό καιρό κ ξαναγύρισε. Κάτι παίζει μαυτην γτ μου το είπε κ ένας φίλος. Ενω ξέρει ελληνικά κ να μιλάει το παίζει βουβη
Αυτή είναι ναι .5 λέξεις με το ζόρι είπε λες και ήταν μουγκή .
Κάνει μπαμ ότι γαμιεται με το ζόρι .
Πάντως με την Ιουλία σαν αδερφές είναι ίδια μούρη έχουν ..μου είπε και καλά ότι είναι και 20 χρόνων