DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.790
- Πόντοι
- 3.796
Όχι ρε φίλε! Όχι τέτοια πράγματα!Δε την ρώτησές αν κάνει golden shower
Όχι ρε φίλε! Όχι τέτοια πράγματα!Δε την ρώτησές αν κάνει golden shower
Εσύ για να κατουρουσες πάλι δίπλα της κάτι ήθελες από το κορίτσι μαλλον εσύ ξερογλυφοσουνΕ άντε ρε Ντιου ναουμε!
Σε λίγο θα την ξαναπάρω και γω τη γραια μετά από καιρο!
Κατουρούσα προχθές δίπλα της και ξερογλυφοταν
Μπορεί να διψούσε το κορίτσι να το αφήσει έτσιΌχι ρε φίλε! Όχι τέτοια πράγματα!
Η συλβια ηταν στα μηχανακια. Απεναντι απο eurobank, δηλαδη η νταιζυ και η ελενα στεκονται στην πλευρα της eurobank?Η γριά με το αμάξι εμφανίστηκε σήμερα που δεν πέρασα ,ήθελα να την δω γιατί περιμένει και ο Alfie να δει αν θα φορτωσω .
Πως την είδες ;τρώγεται;
Η κοντή απέναντι από την αλβανίδα είναι αυτή με τις κόκκινες μπότες που λέμε ,σαν τον παπουτσομενο γάτο.
Αυτή με το σκισμένο παντελόνι που είδες είναι η Σύλβια ,άμα κοιτούσες ακριβώς απέναντι θα έβλεπες και την Νταίζη και την Έλενα .
Η ξανθιά που περιφερόταν πάνω κάτω είναι η γυφτοβουλγαρα που στέκεται στη διασταύρωση του τουντει .
Απέναντι από την Σύλβια στέκονται στο στενάκι πριν την καβατζα .Η συλβια ηταν στα μηχανακια. Απεναντι απο eurobank, δηλαδη η νταιζυ και η ελενα στεκονται στην πλευρα της eurobank?
Η γρια παιδια ναι τρωγοταν , εγω δεν εχω τετοια γουστα φυσικα αλλα φαινοταν καλη επιλογη για τους λατρες.
Η μαρια η αλβανιδα προσφερει και δωματιο με 50 λεει.
Αυτη στη χλοης ειναι η βασια ;
Απο βασια , συλβια, νταιζυ , ελενα ποια ειναι καλυτερη να δοκιμασω και να πω αποψεις ;
Πηρα μαρια αλβανιδα, πιπα 2 λεπτα και πισοκολλητο μετα και ολο δε βολευοταν και εκανε πανω κατω. Δε μπορουσα να το βαλω με τιποτα. Και δε τη ξανα πηρα. Ενταξει ειπαμε 5 λεπτα οκ. Αλλα ασε με να το βαλω και να χυσω. Δε ζηταμε πολυτελειες. Αυτα απο εμενα παιδια.
Δεν ντρέπομαι να το πω αν ήθελα να προκαλέσω κάτι. Βλέπεις πάντως συνυπογράφουν και άλλοι στο περί γριάς. Μάλλον μου μυρίζεται ότι το πας για αποφυγή…! Μη τσιγκουνεύεσαι ρε! Ορμα! Είναι σαν από γερμανική τσόντα να πούμε η frauline γραια!Εσύ για να κατουρουσες πάλι δίπλα της κάτι ήθελες από το κορίτσι μαλλον εσύ ξερογλυφοσουν
Δεν μπορώ να την πετύχω ρε συ 3 μέρες συνεχόμενα πέρασα και εχθές που δεν έκανα γύρα πήγε ο τύπος και την βρήκεΔεν ντρέπομαι να το πω αν ήθελα να προκαλέσω κάτι. Βλέπεις πάντως συνυπογράφουν και άλλοι στο περί γριάς. Μάλλον μου μυρίζεται ότι το πας για αποφυγή…! Μη τσιγκουνεύεσαι ρε! Ορμα! Είναι σαν από γερμανική τσόντα να πούμε η frauline γραια!
Παρασκευή είναι πάντα...και νωρίς 7-8 εκεί είναιΔεν μπορώ να την πετύχω ρε συ 3 μέρες συνεχόμενα πέρασα και εχθές που δεν έκανα γύρα πήγε ο τύπος και την βρήκε
Αν περάσω καλώς ,αλλιώς κάποια στιγμή από εβδομάδαΠαρασκευή είναι πάντα...και νωρίς 7-8 εκεί είναι
Μην πετάς τα λεφτά σου φίλε,δεν βλέπεις τι κάνουν στην πιάτσα ;τα έχουμε ξανά πει μην παίρνεται για χοτελ η δωμάτιο ως τώρα κανένας δεν έχει δώσει κριτική ότι πέρασε καλάΕπειδη ειπε ο φιλος για Μαρια Αλ. κ δωματιο. Εχει καποιος δοκιμασει;
Ναι δεν περιμενω κατι ιδιαιτερο. Απλα για την εμπειρια...ξυνομαι!!!!!Μην πετάς τα λεφτά σου φίλε,δεν βλέπεις τι κάνουν στην πιάτσα ;τα έχουμε ξανά πει μην παίρνεται για χοτελ η δωμάτιο ως τώρα κανένας δεν έχει δώσει κριτική ότι πέρασε καλά
Παει χάλασε και αυτή .Φεύγοντας απο εμπορικό κατά της 4.30 πετυχα Χρύσα στην γωνια της χλοης. Είπα δεν γαμιεται ας την παρω, πάει πάρα πολύς καιρος που την πειρα. Οπως την πήρα την άφησα. Με στην βρωμιά τα χέρια της κ κατι πληγές στα δάχτυλα, φουλ σουβας στο προσωπο είδα τις ατέλειες τις και πόσο άσχημη είναι κ ξενέρωσα. Χωριά ότι ήταν πρεισμένη στους λεμφαδένες του λαιμού της κ δεν μου άρεσε αυτό. Άνοιξα παράθυρα 3 λεπτά να φύγει κ η μπόχα από την βρώμα. Ένα τεράστιο X. Τριπλ ΧΧΧ. βασικα.
Χρύσα εννοεί αυτή π στεκόταν στην ΧαλκίδοςΠαει χάλασε και αυτή .
Όταν πρώτο ξαναεμφανίστηκε ήταν μια χαρά ,τελευταίους μήνες όλο στα χαμένα την βλέπεις και άσχετες ώρες και σημεία .
Την γνωστή Χρύσα αυτή με το βάψιμο -σχιστο μάτι.Χρύσα εννοεί αυτή π στεκόταν στην Χαλκίδος
Το χλόης με μπέρδεψε λίγοΤην γνωστή Χρύσα αυτή με το βάψιμο -σχιστο μάτι.
Κατάλαβα φίλε ποια λέει για αυτό το λέω και εγώ ,από το καλοκαίρι και αυτή είναι κάπως στα χαμένα
Τα ελεγα εγώ από πέρσι.. φαίνεται η ζαπρε ρε μαλακες τι να λέμε τώρα… το νου σας. Γι αυτό πάντα την έπαιρνα για να τη χαϊδεύω τον κωλοΦεύγοντας απο εμπορικό κατά της 4.30 πετυχα Χρύσα στην γωνια της χλοης. Είπα δεν γαμιεται ας την παρω, πάει πάρα πολύς καιρος που την πειρα. Οπως την πήρα την άφησα. Με στην βρωμιά τα χέρια της κ κατι πληγές στα δάχτυλα, φουλ σουβας στο προσωπο είδα τις ατέλειες τις και πόσο άσχημη είναι κ ξενέρωσα. Χωριά ότι ήταν πρεισμένη στους λεμφαδένες του λαιμού της κ δεν μου άρεσε αυτό. Άνοιξα παράθυρα 3 λεπτά να φύγει κ η μπόχα από την βρώμα. Ένα τεράστιο X. Τριπλ ΧΧΧ. βασικα.
Εντάξει φίλε για αυτό βάζουμε την καποτα .Τα ελεγα εγώ από πέρσι.. φαίνεται η ζαπρε ρε μαλακες τι να λέμε τώρα… το νου σας. Γι αυτό πάντα την έπαιρνα για να τη χαϊδεύω τον κωλο