Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.790
Πόντοι
3.796
Ε άντε ρε Ντιου ναουμε!
Σε λίγο θα την ξαναπάρω και γω τη γραια μετά από καιρο!
Κατουρούσα προχθές δίπλα της και ξερογλυφοταν
Εσύ για να κατουρουσες πάλι δίπλα της κάτι ήθελες από το κορίτσι :cheesy:μαλλον εσύ ξερογλυφοσουν

Bboytt

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2022
Like
218
Πόντοι
20
Η γριά με το αμάξι εμφανίστηκε σήμερα που δεν πέρασα ,ήθελα να την δω γιατί περιμένει και ο Alfie να δει αν θα φορτωσω .
Πως την είδες ;τρώγεται;
Η κοντή απέναντι από την αλβανίδα είναι αυτή με τις κόκκινες μπότες που λέμε ,σαν τον παπουτσομενο γάτο.
Αυτή με το σκισμένο παντελόνι που είδες είναι η Σύλβια ,άμα κοιτούσες ακριβώς απέναντι θα έβλεπες και την Νταίζη και την Έλενα .
Η ξανθιά που περιφερόταν πάνω κάτω είναι η γυφτοβουλγαρα που στέκεται στη διασταύρωση του τουντει .
Η συλβια ηταν στα μηχανακια. Απεναντι απο eurobank, δηλαδη η νταιζυ και η ελενα στεκονται στην πλευρα της eurobank?
Η γρια παιδια ναι τρωγοταν , εγω δεν εχω τετοια γουστα φυσικα αλλα φαινοταν καλη επιλογη για τους λατρες.
Η μαρια η αλβανιδα προσφερει και δωματιο με 50 λεει.
Αυτη στη χλοης ειναι η βασια ;
Απο βασια , συλβια, νταιζυ , ελενα ποια ειναι καλυτερη να δοκιμασω και να πω αποψεις ;
Πηρα μαρια αλβανιδα, πιπα 2 λεπτα και πισοκολλητο μετα και ολο δε βολευοταν και εκανε πανω κατω. Δε μπορουσα να το βαλω με τιποτα. Και δε τη ξανα πηρα. Ενταξει ειπαμε 5 λεπτα οκ. Αλλα ασε με να το βαλω και να χυσω. Δε ζηταμε πολυτελειες. Αυτα απο εμενα παιδια.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.790
Πόντοι
3.796
Η συλβια ηταν στα μηχανακια. Απεναντι απο eurobank, δηλαδη η νταιζυ και η ελενα στεκονται στην πλευρα της eurobank?
Η γρια παιδια ναι τρωγοταν , εγω δεν εχω τετοια γουστα φυσικα αλλα φαινοταν καλη επιλογη για τους λατρες.
Η μαρια η αλβανιδα προσφερει και δωματιο με 50 λεει.
Αυτη στη χλοης ειναι η βασια ;
Απο βασια , συλβια, νταιζυ , ελενα ποια ειναι καλυτερη να δοκιμασω και να πω αποψεις ;
Πηρα μαρια αλβανιδα, πιπα 2 λεπτα και πισοκολλητο μετα και ολο δε βολευοταν και εκανε πανω κατω. Δε μπορουσα να το βαλω με τιποτα. Και δε τη ξανα πηρα. Ενταξει ειπαμε 5 λεπτα οκ. Αλλα ασε με να το βαλω και να χυσω. Δε ζηταμε πολυτελειες. Αυτα απο εμενα παιδια.
Απέναντι από την Σύλβια στέκονται στο στενάκι πριν την καβατζα .
Η Βάσια δεν είναι αυτή που είδες .η Βάσια είναι ξανθιά λίγο νταρντανα και στέκεται συνέχεια εκεί .μάλλον θα την είχε φορτώσει πάλι ο alfie .
Από αυτές που είπες πιστεύω καλύτερη επιλογή είναι η Έλενα αλλά κάνε παζάρι γιατί θα σε ξεκινήσει από 30 μην τα δώσεις .
Την αλβανίδα πρέπει να την κουμαντάρεις εσύ στο γαμησι άμα την αφήσεις αυτήν εννοείται θα σε κάνει πονηριές.μολις στηθεί βάλτο καλά μέσα και μην βγαίνεις κάρφωνε αλύπητα .

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.740
Πόντοι
1.336
Εσύ για να κατουρουσες πάλι δίπλα της κάτι ήθελες από το κορίτσι :cheesy:μαλλον εσύ ξερογλυφοσουν
Δεν ντρέπομαι να το πω αν ήθελα να προκαλέσω κάτι. Βλέπεις πάντως συνυπογράφουν και άλλοι στο περί γριάς. Μάλλον μου μυρίζεται ότι το πας για αποφυγή…! Μη τσιγκουνεύεσαι ρε! Ορμα! Είναι σαν από γερμανική τσόντα να πούμε η frauline γραια!

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.790
Πόντοι
3.796
Δεν ντρέπομαι να το πω αν ήθελα να προκαλέσω κάτι. Βλέπεις πάντως συνυπογράφουν και άλλοι στο περί γριάς. Μάλλον μου μυρίζεται ότι το πας για αποφυγή…! Μη τσιγκουνεύεσαι ρε! Ορμα! Είναι σαν από γερμανική τσόντα να πούμε η frauline γραια!
Δεν μπορώ να την πετύχω ρε συ 3 μέρες συνεχόμενα πέρασα και εχθές που δεν έκανα γύρα πήγε ο τύπος και την βρήκε

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.864
Πόντοι
4.766
Δεν μπορώ να την πετύχω ρε συ 3 μέρες συνεχόμενα πέρασα και εχθές που δεν έκανα γύρα πήγε ο τύπος και την βρήκε
Παρασκευή είναι πάντα...και νωρίς 7-8 εκεί είναι

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.473
Πόντοι
746
Επειδη ειπε ο φιλος για Μαρια Αλ. κ δωματιο. Εχει καποιος δοκιμασει;

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.790
Πόντοι
3.796
Επειδη ειπε ο φιλος για Μαρια Αλ. κ δωματιο. Εχει καποιος δοκιμασει;
Μην πετάς τα λεφτά σου φίλε,δεν βλέπεις τι κάνουν στην πιάτσα ;τα έχουμε ξανά πει μην παίρνεται για χοτελ η δωμάτιο ως τώρα κανένας δεν έχει δώσει κριτική ότι πέρασε καλά

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.473
Πόντοι
746
Μην πετάς τα λεφτά σου φίλε,δεν βλέπεις τι κάνουν στην πιάτσα ;τα έχουμε ξανά πει μην παίρνεται για χοτελ η δωμάτιο ως τώρα κανένας δεν έχει δώσει κριτική ότι πέρασε καλά
Ναι δεν περιμενω κατι ιδιαιτερο. Απλα για την εμπειρια...ξυνομαι!!!!!

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.966
Πόντοι
456
Φεύγοντας απο εμπορικό κατά της 4.30 πετυχα Χρύσα στην γωνια της χλοης. Είπα δεν γαμιεται ας την παρω, πάει πάρα πολύς καιρος που την πειρα. Οπως την πήρα την άφησα. Με στην βρωμιά τα χέρια της κ κατι πληγές στα δάχτυλα, φουλ σουβας στο προσωπο είδα τις ατέλειες τις και πόσο άσχημη είναι κ ξενέρωσα. Χωριά ότι ήταν πρεισμένη στους λεμφαδένες του λαιμού της κ δεν μου άρεσε αυτό. Άνοιξα παράθυρα 3 λεπτά να φύγει κ η μπόχα από την βρώμα. Ένα τεράστιο X. Τριπλ ΧΧΧ. βασικα.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.790
Πόντοι
3.796
Φεύγοντας απο εμπορικό κατά της 4.30 πετυχα Χρύσα στην γωνια της χλοης. Είπα δεν γαμιεται ας την παρω, πάει πάρα πολύς καιρος που την πειρα. Οπως την πήρα την άφησα. Με στην βρωμιά τα χέρια της κ κατι πληγές στα δάχτυλα, φουλ σουβας στο προσωπο είδα τις ατέλειες τις και πόσο άσχημη είναι κ ξενέρωσα. Χωριά ότι ήταν πρεισμένη στους λεμφαδένες του λαιμού της κ δεν μου άρεσε αυτό. Άνοιξα παράθυρα 3 λεπτά να φύγει κ η μπόχα από την βρώμα. Ένα τεράστιο X. Τριπλ ΧΧΧ. βασικα.
Παει χάλασε και αυτή .
Όταν πρώτο ξαναεμφανίστηκε ήταν μια χαρά ,τελευταίους μήνες όλο στα χαμένα την βλέπεις και άσχετες ώρες και σημεία .

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.045
Πόντοι
2.356
Παει χάλασε και αυτή .
Όταν πρώτο ξαναεμφανίστηκε ήταν μια χαρά ,τελευταίους μήνες όλο στα χαμένα την βλέπεις και άσχετες ώρες και σημεία .
Χρύσα εννοεί αυτή π στεκόταν στην Χαλκίδος

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.790
Πόντοι
3.796
Χρύσα εννοεί αυτή π στεκόταν στην Χαλκίδος
Την γνωστή Χρύσα αυτή με το βάψιμο -σχιστο μάτι.
Κατάλαβα φίλε ποια λέει για αυτό το λέω και εγώ ,από το καλοκαίρι και αυτή είναι κάπως στα χαμένα

Τελευταία τροποποίηση:

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.045
Πόντοι
2.356
Την γνωστή Χρύσα αυτή με το βάψιμο -σχιστο μάτι.
Κατάλαβα φίλε ποια λέει για αυτό το λέω και εγώ ,από το καλοκαίρι και αυτή είναι κάπως στα χαμένα
Το χλόης με μπέρδεψε λίγο

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.740
Πόντοι
1.336
Τα ελεγα εγώ από πέρσι.. φαίνεται η ζαπρε ρε μαλακες τι να λέμε τώρα… το νου σας. Γι αυτό πάντα την έπαιρνα για να τη χαϊδεύω τον κωλο

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.790
Πόντοι
3.796
Τα ελεγα εγώ από πέρσι.. φαίνεται η ζαπρε ρε μαλακες τι να λέμε τώρα… το νου σας. Γι αυτό πάντα την έπαιρνα για να τη χαϊδεύω τον κωλο
Εντάξει φίλε για αυτό βάζουμε την καποτα .
Απλά όσο πάει και χειροτερεύει συνέχεια η πιάτσα και δεν έχει κυκλοφορήσει καθόλου νέο αίμα ..δεν βάζω μέσα τα βουλγαρακια που μόνο νέο αίμα δεν είναι αφού τα έχει ξεκωλιασει όλο το σαντανσκι και τώρα ζητάνε 30 για Γιαννιτσών

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.527
Πόντοι
456
χθες το απογευμα μια ψηλη με μαυρο κολαν και ακουστικα..Ελληνιδα νομιζω,ζητησε 30.Με 30 παω σε σπιτακι αλλα θελω να την δοκιμασω.Ποια ειναι;

• Like
Αντιδράσεις: tonika

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom