Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (2 μέλη και 7 επισκέπτες)

Bboytt

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2022
Like
218
Πόντοι
20
Περασμα 20:00 εως 21:30.
Αλβανιδα απουσα.
Κατι τζανκια προς διχαλα
Η μανα της σονιας πειραιως
Η συλβια μηχανακια.
Βρηκα και νταιζυ ελενα μαλλον. Διπλα στη συλβια.
Αυτη που μιλαει και κανονιζει. Η λιγο πιο γεματουλα. Εννοω οχι η σκινι , λεει 30 πιπα γαμησι και 20 η καθε μια παρτουζα.
Λεω εχω ενα 20 ρικο για σενα ελα αν θες. Οκ λεει αλλα αργεις να τελειωσεις ; Ε λεω τι να σου πω. Θα φανει. Ενταξει λεει αλλα δεν εχουμε πολυ χρονο !!!! Πριν μπει στο αμαξι!!! Οκ. Ολοι ξερουμε οτι ειναι 8-10 λεπτα.
Αλλα το να βιαζεσαι να φυγεις πριν μπεις στο αμαξι ε οχι ρε φιλε.
Με ξενερωσε δεν την πηρα.
Να δοκιμασω συλβια ; Αξιζει ;
Ποια να δοκιμασω να ενημερωσω κιολας ;
Μεχρι στιγμης μονο αλβανιδα δοκιμασα και να σας πω την αληθεια θα την επαιρνα αν ηταν εκει, γιατι ολες οι αλλες ηταν χαλια.
Δεν βγηκε καθολου.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.911
Πόντοι
3.796
Περασμα 20:00 εως 21:30.
Αλβανιδα απουσα.
Κατι τζανκια προς διχαλα
Η μανα της σονιας πειραιως
Η συλβια μηχανακια.
Βρηκα και νταιζυ ελενα μαλλον. Διπλα στη συλβια.
Αυτη που μιλαει και κανονιζει. Η λιγο πιο γεματουλα. Εννοω οχι η σκινι , λεει 30 πιπα γαμησι και 20 η καθε μια παρτουζα.
Λεω εχω ενα 20 ρικο για σενα ελα αν θες. Οκ λεει αλλα αργεις να τελειωσεις ; Ε λεω τι να σου πω. Θα φανει. Ενταξει λεει αλλα δεν εχουμε πολυ χρονο !!!! Πριν μπει στο αμαξι!!! Οκ. Ολοι ξερουμε οτι ειναι 8-10 λεπτα.
Αλλα το να βιαζεσαι να φυγεις πριν μπεις στο αμαξι ε οχι ρε φιλε.
Με ξενερωσε δεν την πηρα.
Να δοκιμασω συλβια ; Αξιζει ;
Ποια να δοκιμασω να ενημερωσω κιολας ;
Μεχρι στιγμης μονο αλβανιδα δοκιμασα και να σας πω την αληθεια θα την επαιρνα αν ηταν εκει, γιατι ολες οι αλλες ηταν χαλια.
Δεν βγηκε καθολου.
Η Έλενα που σου είπε 20 αλλά δεν έχουμε πολύ χρόνο..έτσι το δουλεύει το 20ρικο ,παίρνει παζάρι αλλά βιάζεται ..τουλάχιστον έχει ωραίο κωλαρακι .για μια φορά καλή είναι .
Αυτό που λένε για παρτουζα μην κάνεις κανένα αστείο και δώσεις λεφτά θα τα κλαίς.
Η Σύλβια στο 20ρικο δεν βιάζεται αλλά και αυτή είναι για την εμπειρία , τουλάχιστον το παλεύει είναι ευδιάθετη.
Κοντά στη διχάλα που είναι μια ξανθιά και μια μελαχρινή Βουλγάρες ,η ξανθιά είναι η αννιλια ,καλή και αυτή αν θες να δοκιμάσεις στα 20 .
Η Σόνια η πολύ αδύνατη που γυρνάει και με ένα σναρτ και φοράει συνέχεια ακουστικά ,με παζάρι μπορεί να σε πάρει με 20 αλλά συνήθως ζητάει 30ρια .
Τα βουλγαρακια γενικά έχουν γίνει ρίσκο γιατί τελευταία έχουν αρχίσει να δουλεύουν σαν τις μαύρες ,σκύβουν τον παίρνουν με απάθεια και μόλις τελειώνεις σηκώνουν παντελόνι και φεύγουν .

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
Εγώ τελευταία φορά ξενέρωσα και με Ανιλια πολύ γιατί στο δεκάλεπτο μ λέγε άντε άντε… οκ γλυκιά τρυφερή ωραίο κωλαρακι αλλά προσωπικά επειδή γυρνάω πολλά χρόνια στην πιάτσα ούτε καν η Αλβα (που είμαστε φίλοι πλεον) δε μ έχουν πει άντε τελείωνε! Οκ στο τέταρτο πάντα καταθέτω! Η Έλενα επειδή την μαζέψαμε απ πολύ μικρή πριν 3-4 χρόνια ( το έχω ξαναπεί, δεν ήξερε καν που είναι οι καβατζες και μ έλεγε πάνε με Εσυ) το μόνο που μ Λέει είναι «α μωρό μου εσυ ξέρω θες αυτό κ αυτό και αργείς να τελειώσεις» αλλά ξέρει καλά πως δε θα πάει πουθενά μέχρι να χύσω.
Αυτό κύριοι κερδίζεται με σωστή συμπεριφορά. Κάτι ανάμεσα σε οξυδέρκεια ενσυναισθηση και ευγένεια

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Φίλε δεν τα ξέρεις καλά.
Μπομπηρας είχες δίκιο τελικά Μετα απο έλεγχο πληροφοριών δεν είναι η Σοφία. Αλλα ρε φιλε τι ομοιότητα αυτή!! Τελικά η Σοφία κ πιο κοντη είναι κ πιο ανοιχτόχρωμη. Κλώνος χαχχαχα

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.911
Πόντοι
3.796
Μπομπηρας είχες δίκιο τελικά Μετα απο έλεγχο πληροφοριών δεν είναι η Σοφία. Αλλα ρε φιλε τι ομοιότητα αυτή!! Τελικά η Σοφία κ πιο κοντη είναι κ πιο ανοιχτόχρωμη. Κλώνος χαχχαχα
Σου είπα ότι μοιάζει πιο πολύ με την πρώτη στη φωτογραφία.
Και φέρνει λίγο Ιουλία .
Εγώ πάντως δύσκολα να την ξανά πάρω .
Αφού ήταν τόσο χάλια στη πίπα και το γαμησι φόλα θα είναι ..
Τουλάχιστον δεν ψωνιστηκε να ζητάει 30ρια

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.087
Πόντοι
2.356
Στο είπα την είδα στο today αλλά εσύ επέμενες
Γιαυτό κ δε μιλάει ελληνικά
Πάντως πολύ αδύνατη η τύπισσα αλλά δε κλείνει μπούτι

asimenio_alogo

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2013
Like
140
Πόντοι
0
Εγώ τελευταία φορά ξενέρωσα και με Ανιλια πολύ γιατί στο δεκάλεπτο μ λέγε άντε άντε… οκ γλυκιά τρυφερή ωραίο κωλαρακι αλλά προσωπικά επειδή γυρνάω πολλά χρόνια στην πιάτσα ούτε καν η Αλβα (που είμαστε φίλοι πλεον) δε μ έχουν πει άντε τελείωνε! Οκ στο τέταρτο πάντα καταθέτω! Η Έλενα επειδή την μαζέψαμε απ πολύ μικρή πριν 3-4 χρόνια ( το έχω ξαναπεί, δεν ήξερε καν που είναι οι καβατζες και μ έλεγε πάνε με Εσυ) το μόνο που μ Λέει είναι «α μωρό μου εσυ ξέρω θες αυτό κ αυτό και αργείς να τελειώσεις» αλλά ξέρει καλά πως δε θα πάει πουθενά μέχρι να χύσω.
Αυτό κύριοι κερδίζεται με σωστή συμπεριφορά. Κάτι ανάμεσα σε οξυδέρκεια ενσυναισθηση και ευγένεια
μάγκες η αννιλια έχει γίνει όπως είπε ο φίλος σαν τις μαύρες.5 λεπτά με βιασύνη και γκρίνια.
πλέον δεν αξίζει καθόλου πεταμένα λεφτά

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.911
Πόντοι
3.796
Αυτή στους κάδους η ψιλοκαινούρια κι η άλλη η γκαστρωμένη, σταμάτησα κανά δυο φορές τελευταία κι οι δυο τριαντάρια ακατέβατα. Ρε μην τους τα δίνετε, να πεινάσουν οι κάριες και να πέσουνε
Αυτό λέμε τόσο καιρό αλλά όλο φορτωμένες είναι

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Νύχτα Παρασκευής γύρω στη 1 και με καλό καιρό πολύ υποτονική κίνηση...
Στο 4all η έγκυος... απέναντι η κοντή Βουλγάρα βυζαρού με τα μακρυά μαλλιά ...
Λίγο παραπάνω στην Χαλκίδος η μάνα της Σόνιας.Αυτη το πάει σερί από το μεσημέρι ή κάνει κάνα διάλειμμα ας πούμε για να πλυθεί και μετά ξαναβγαίνει??

στα φανάρια οι μαύρες...
λίγο πριν το sol η μιλφ με το κόκκινο αμάξι ,πάρε ένα άλλο μπουφάν μωρή...

και τέρμα πάνω Γιαννιτσών δεξιά το χαζοκοριτσο με το σκουφάκι και τη φούστα Βάσια νομίζω

και από τρανς Νανά και Βικτώρια στον οπαπ, Φιόνα και Λάουρα στο 4λλ... και 4 γυφτακια Εμυ και Ζωή σε αμάξι, Μαλεβή και Ζοζέ πεζές από τη σελ μέχρι το κτηνιατρείο. Και ένα ακόμη απέναντι από το fever,μου διαφεύγει το όνομα τώρα

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Περασμα εχθες κατά της 9.30. Αλβανιδα στο πόστο της. Στο 4αλλ η χοντρη με το σγουρο μαλλί απεναντι Μαρία η έγκυος κ η Εμη η κοντη βουλγαρα με κοκκινες μπότες καμια φορα. Στο φανάρι today η Κασσάνδρα η αδυνατη βουλγαρα πογ από ξανθο γυφτε το έκανε σκατι γυφτε. Φιατ κοοκινο στο πόστο κανονικά. Χλοης η Βάσια με την αλλη που μοιάζει πολύ με Σοφια(Galia) μαζί τους η χοντρη η Μαγιά κ μια ακόμη από τις παλιές πολύ αδύνατη που μαζεύει με τον άντρα της απο τους κάδους διαφορά. Απεναντι η Ελένη η μεγάλη στην ηλικα με το καρέ κάστανο μαλλί. Ανήλια κ Ντανιέλε μαζί με την Ιβανκα την κοντη την μαυρομαλλα μεγάλη σε ηλικία. Απεναντι το βουλγαρακι των κάδων κ διχάλα η Καμέλια πλέον πρεζου κ με την σφραγίδα μαζί της το κροσακι που εβγαινε παλιά με την Έλενα μοναστηριου ου(Θανάσης). Ντεζη κλασσικά grand hotel επίσης συμπεθέρα τρίο μαζί eurobank. Βασια κ αυτη πιο κάτω πριν το Ροτόντα. Σονια μαμά κ Σουλα κάναν τριγωνικη στον Παπαδατο

Τελευταία τροποποίηση:

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Να σημειώσω ότι Αλβανίδα, έγκυος κ Εμη πήγαν μέχρι το βουλγαρακι με τα πόδια κ κάναν φασαρία. Μαζεύτηκαν όλες μα όλες εκεί. Γυρισμό με πόδια κ παλι όπου η έγκυος σταματούσε καθε 3 λεπτά να ξεπθαστει . Έσκυψε κιολας κ βγηκαν τα κωλομαγουλα τα παχιά εξω. Αϊδια σκέτη.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.911
Πόντοι
3.796
Να σημειώσω ότι Αλβανίδα, έγκυος κ Εμη πήγαν μέχρι το βουλγαρακι με τα πόδια κ κάναν φασαρία. Μαζεύτηκαν όλες μα όλες εκεί. Γυρισμό με πόδια κ παλι όπου η έγκυος σταματούσε καθε 3 λεπτά να ξεπθαστει . Έσκυψε κιολας κ βγηκαν τα κωλομαγουλα τα παχιά εξω. Αϊδια σκέτη.
Ποιο βουλγαρακι ;στους κάδους ;

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Σονια αμαξι κλασσικά με καινούργιο γαμπρό οδηγό στο Σμαρτ κ δουλειά μηδέν. Σουλα στο παράθυρο από έξω κ σου σου. Καλα ρε φιλε πουτανα βρήκες για γκομενα;;; Από τον έναν Αλβανό γαμπρο στον άλλον κ αυτη. Να δειτε κ κορδομα ο τυπος χαχαχαχα. Αυτές ούτε 1 πελατι όσοι ώρα έκανα βολτα.
Βασια επίσης έπιασε μουχλα το μουνι της μέσα στο αμάξι κ με τον βλακα να πηγαίνει με 10 χλμ στην Γιαννιτσων κ στην μοναστηριού. Ποιος θα τον βαρέσει φάπα δεν ξέρω ακόμα. Δουλειά μηδέν κ αυτη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ποιο βουλγαρακι ;στους κάδους ;
30 που ζητάει

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.911
Πόντοι
3.796
Πριν λίγο πέρασα πολύ χαλαρα τα πράγματα.
Απέναντι από την διχάλα ήταν μια γυφτοβουλγαρα με κοντή φούστα και μαύρο καλσόν ,καλή φαίνεται από μακριά αλλά η φάτσα είναι κάπως ..πρέπει να τριπιεται και αυτή .
Στη στάση μια κοκκινομάλλα με ένα μακρύ μαύρο μπουφάν και στο ερείπιο η μάνα της Σόνιας απέναντι ,η άλλη η μαυρομαλλα μάλλον που δηλώνει κριτικια ;;
Και η γυφτοβουλγαρα που στέκεται συνήθως χλόης ..αυτή μάλλον που έγραψες με τον άντρα της γιατί μιλούσε με έναν λιγδιαρη ώρα.
Η ξανθιά Βουλγαρα λίγο χοντροκωλα που περπατούσε στο ερείπιο είναι η γνωστή ακα ;γιατί την είδα πλάτη με μπλε φόρεμα και δεν κατάλαβα

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Μπορεί να μάλωσαν και για αυτό δεν είναι απίθανο!

Την Βάσια με ποιον βλάκα ; Με ένα ασημί αμάξι που την έχει μέρα νύχτα συνοδηγό;
Ναι ρε φιλε αυτός. Κάποτε την έστηνε στην αλβανιδα. Τωρα την έχει αμαξι και καμια φορα κουβαλανε κ ενα κροσακι με μαύρο μαλλί. Καμια φορα έχει κ έναν άλλον μαζί του. Την πέφτουν στην διχαλα η στο κόκκινο Όταν δεν βγαίνει η Βάσια τον βλέπεις στημμένο να καρτερί την εμφάνιση της. Χαχαχα

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Μπορεί να μάλωσαν και για αυτό δεν είναι απίθανο!

Την Βάσια με ποιον βλάκα ; Με ένα ασημί αμάξι που την έχει μέρα νύχτα συνοδηγό;
Να σημειώσω την ημέρα τριγυρνάει με ένα κοντό πακιστανό στο κέντρο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom