Tiger Ver.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2018
- Κριτικές
- 12
- Like
- 3.473
- Πόντοι
- 746
Το καταλαβα οτι δεν ειναι για στεγαστικο αλλα δεν ειπες τι ακριβως.Πάντως όχι για στεγαστικό!
Το καταλαβα οτι δεν ειναι για στεγαστικο αλλα δεν ειπες τι ακριβως.Πάντως όχι για στεγαστικό!
Πλάκα σου κάνω φίλε ,δεν υπονοούσα κάτι άλλο !Το καταλαβα οτι δεν ειναι για στεγαστικο αλλα δεν ειπες τι ακριβως.
Απλα επειδη παρακολουθουν κ πολλων ειδων μαλακες....γι αυτο ηθελα να το διευκρινισεις για να μην μπερδευονται αυτοι. Οχι εγω...Πλάκα σου κάνω φίλε ,δεν υπονοούσα κάτι άλλο !
Γάμησε τους άλλους ,μεταξύ μας νομίζω όλοι καταλαβαινομαστε ..Απλα επειδη παρακολουθουν κ πολλων ειδων μαλακες....γι αυτο ηθελα να το διευκρινισεις για να μην μπερδευονται αυτοι. Οχι εγω...
Ναι αυτή πρέπει να ήταν ,στα μούτρα όπως την είδα λίγο πλάγια γιατί ήταν ανάποδα από μένα σαν να είχε κάτι σαν ακμή .
Δεν ανέφερα για την Σβετα ότι είναι πρεζόνι ..
Αλλά και με τόσα ακαποτα γαμησια που κάνει ,κερασμενο να ήτανε πάλι δεν θα την γαμουσα
Ποιας εποχής κοπέλα λες ;στην πιάτσα με λίγο πρόλογο ή και κάτι τοις έξτρα σχεδόν όλες τον τρώνε ακάποτα. Μιας κοπέλας που το όνομα της μου διαφεύγει τώρα γκαστρώθηκε 3 φορές από πελάτες στην πιάτσα. Έγινε μαμά τρεις φορές.
Εγώ δεν γαμάω στην πιάτσα και δώρο να μου το δώσει κάποια γιατί κάνω μια δουλειά που χρειάζεται να έχω εξετάσεις καθαρές για ηπατίτιδα και hiv ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Επομένως δεν μπορώ να πάρω το ρίσκο να πηδήξω στην πιάτσα όπου το ακάποτο πάει σύννεφο
Ναι ρε φιλος εννοειται ολα καλα.Γάμησε τους άλλους ,μεταξύ μας νομίζω όλοι καταλαβαινομαστε ..
Αυτός που μπορεί να σε πει χαζό για την ερώτηση σίγουρα θα είναι από τους μαλακες του σάιτ
Ποιας εποχής κοπέλα λες ;
Όχι τωρινή.
Βάζεις καποτα και δεν πιάνεις τίποτα .
Δεν κάνουν όλες ακαποτα .
Συνήθως κάτι απελπισμένες για λεφτά τα κάνουν η ναρκωτικά
Μάλλον θα εννοείς την κατσαρίδα .για πιο παλιά αναφερόμουν πριν 3-4 χρόνια, όχι για τωρινή κοπέλα έχει γραφτεί και εδώ στο νήμα τότε ότι είχε μείνει έγκυος 3 φορές από πελάτες της. ο @Illuzion σίγουρα θα θυμάται γιατί δεν του ξεφεύγει κοπέλα και θυμάται σχεδόν όλες τις κοπέλες. Εγώ που δεν είμαι φαν της πιάτσας δεν μπορώ να θυμηθώ αν ήταν για κοπέλα από στούντιο θα το θυμόμουν
Μάλλον θα εννοείς την κατσαρίδα .
Επίσης βγαίναν και άλλες Βουλγάρες γκαστρωμενες στα παλιότερα χρόνια στην πιάτσα .
Και για τους παλιούς η Βικτώρια που έβγαινε κάποτε .
Έχει χαθεί αρκετά χρόνια αυτή .μάλλον η Βικτώρια ήταν αν δεν κάνω λάθος
Βάζεις καποτα και δεν πιάνεις τίποτα .
Δεν κάνουν όλες ακαποτα .
Συνήθως κάτι απελπισμένες για λεφτά τα κάνουν η ναρκωτικά
Έχει χαθεί αρκετά χρόνια αυτή .
Ρωσοποντια ,μικρή ήταν ωραίο γκομενάκι ..τελευταία χρόνια ήταν μπλεγμένη και αυτή με ναρκωτικά και έχω να την δω σίγουρα πριν την καραντίνα .
Θυμάμαι ένα μεσημέρι βγαίνω από one salonica χαμός από κόσμο στο δρόμο αυτοκίνητα ,οικογένειες και η Βικτωρία με μίνι φόρεμα και τα κωλομερια έξω κοντά στο τουντει να κουνάει τον κωλο της στα αυτοκίνητα
Φίλε μου άμα δίνεις τσιμπούκια χωρίς καποτα δεν είναι υποχρεωτικό να κολλήσεις από την πιάτσα ..άνετα κολλάς και σε μπουρδέλο,εσκορτ ,ακόμα και σε ένα κλαμπ από απλό γκομενάκι .επειδή η δουλειά μου σχετίζεται με τα τρόφιμα και εξετάσεις για ηπατίτιδα και hiv πρέπει να κάνω ανά τακτά χρονικά διαστήματα είναι δύσκολο να πάρω το ρίσκο γιατί το τσιμπούκι με καπότα με ξενίζει. Γι' αυτό αποφεύγω την πιάτσα τα τελευταία χρόνια. Παλαιότερα έπαιρνα κάποιες τώρα δύσκολα πλέον
Ζηλέψανε;;;!!!Σονια αμαξι κλασσικά με καινούργιο γαμπρό οδηγό στο Σμαρτ κ δουλειά μηδέν. Σουλα στο παράθυρο από έξω κ σου σου. Καλα ρε φιλε πουτανα βρήκες για γκομενα;;; Από τον έναν Αλβανό γαμπρο στον άλλον κ αυτη. Να δειτε κ κορδομα ο τυπος χαχαχαχα. Αυτές ούτε 1 πελατι όσοι ώρα έκανα βολτα.
Βασια επίσης έπιασε μουχλα το μουνι της μέσα στο αμάξι κ με τον βλακα να πηγαίνει με 10 χλμ στην Γιαννιτσων κ στην μοναστηριού. Ποιος θα τον βαρέσει φάπα δεν ξέρω ακόμα. Δουλειά μηδέν κ αυτη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
30 που ζητάει
Είναι αυτή που ανέφεραν τότε κάποιοι συναγωνιστές ότι τους είχε ώρα στο αμάξι και τους εσκαγε σπυράκια ! Χαχαχαχα...
από εκείνη την εποχή έχω να ψωνίσω κάτι από την πιάτσα
Λες να την χωσανε μέσα στον κάδο τελικά ;Αποτι κατάλαβα η Σοφια πρέπει να είναι...
Ζηλέψανε;;;!!!
Απο την αλλη καλα την καναν για να κρατανε σε ενα οριο οι τιμες....
έτσιΦίλε μου άμα δίνεις τσιμπούκια χωρίς καποτα δεν είναι υποχρεωτικό να κολλήσεις από την πιάτσα ..άνετα κολλάς και σε μπουρδέλο,εσκορτ ,ακόμα και σε ένα κλαμπ από απλό γκομενάκι .
Αυτές οι αρρώστιες βέβαια που ανέφερες πολύ δύσκολα να κολλήσεις σε οποιαδήποτε τομέα αλλά υπάρχουν αλλά χίλια δυο
χαχαχα ναιΕίναι αυτή που ανέφεραν τότε κάποιοι συναγωνιστές ότι τους είχε ώρα στο αμάξι και τους εσκαγε σπυράκια ! Χαχαχαχα...
Μεγάλη τρέλα μιλάμε