Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.477
Πόντοι
746
Καιρο θελω να το πω. Ειναι κ ενας.........αντρας..........που κοβει βολτες στην πιατσα. Τον εχω πετυχει δυο τρεις φορες. Κανα δυο σταματησαν κιολας κ μιλουσαν μαζι του.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.905
Πόντοι
3.796
Καιρο θελω να το πω. Ειναι κ ενας.........αντρας..........που κοβει βολτες στην πιατσα. Τον εχω πετυχει δυο τρεις φορες. Κανα δυο σταματησαν κιολας κ μιλουσαν μαζι του.
Δεν είναι μόνο ένας ....είναι πολλοί και φοβερά εκνευριστικοι.
Σε καρφώνουν με τα μάτια μπας και τους το δώσεις στο στόμα .
Ακολουθούν από πίσω σου με το αμάξι λες και ήμαστε κομβοι και περιμένουν μπας και τους γαμησει κανένας ..
Το πιο αστείο είναι όταν οδηγαν στο αντίθετο ρεύμα και γυρνάνε και σε κοιτάνε στα μάτια και γυρνάει το κεφάλι τους σαν τον εξορκιστή..απορώ πως δεν καρφώνονται σε καμία κολώνα

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.087
Πόντοι
2.356
Ακολουθούν από πίσω σου με το αμάξι λες και ήμαστε κομβοι και περιμένουν μπας και τους γαμησει κανένας ..
Το πιο αστείο είναι όταν οδηγαν στο αντίθετο ρεύμα και γυρνάνε και σε κοιτάνε στα μάτια και γυρνάει το κεφάλι τους σαν τον εξορκιστή..απορώ πως δεν καρφώνονται σε καμία κολώνα
Σε Κολωνά ας πέσουν πάνω μας να μη πέσουν κ άντε μετά να δικαιολογήσεις τι ήθελες τέτοια ώρα στη Γιαννιτσών

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
Έτσι ακριβώς
Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτός με τη bmw σειρα1

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
Σε Κολωνά ας πέσουν πάνω μας να μη πέσουν κ άντε μετά να δικαιολογήσεις τι ήθελες τέτοια ώρα στη Γιαννιτσών
Πόσες φορές το έχω σκεφτεί να γίνει καμία μαλακια και άντε να το δικαιολογήσεις !
Και το θέμα είναι να είναι έστω έως βραδάκι π είναι και κάτι ανοιχτό, αλλιώς την κάτσαμε

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.905
Πόντοι
3.796
Έτσι ακριβώς
Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτός με τη bmw σειρα1
Τον άλλον που είναι παρκαρισμενος στις λαμαρίνες και σε κοιτάει πάντα με το τσιγάρο στο χέρι και ανοιχτό το στόμα τον έχεις δει ;:cheesy:μαλακα μου έρχεται να σταματήσω και να τον καρφώσω σφαλιάρα

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.905
Πόντοι
3.796
Πριν κανένα μήνα μπαίνω στο αδιέξοδο στην χλόης ,είχα φορτώσει την Χρύσα .
Από δεξιά στα δέντρα ένας γαμουσε τον κροσακο και από αριστερά τσιμπούκονοταν ένας με το τραβελι με το άσπρο αμάξι ..και εμείς κάναμε τσιγάρο και περιμέναμε σειρά να παρκάρουμε ..μετά λέτε δεν έχει μουνια η πιάτσα ..αφού δεν τα γαμαει κανένας ! :cheesy:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Βρε δε μπορούμε ούτε να κατουρήσουμε πλέον στην πιάτσα.. με το που ξεκουμπώνεις το παντελόνι τσουπ αμέσως κάποιος εμφανίζεται...
Εγώ κατουρούσα συνήθως κάτω από το σχολείο απέναντι από το media δηλαδή

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.905
Πόντοι
3.796
Βρε δε μπορούμε ούτε να κατουρήσουμε πλέον στην πιάτσα.. με το που ξεκουμπώνεις το παντελόνι τσουπ αμέσως κάποιος εμφανίζεται...
Εγώ κατουρούσα συνήθως κάτω από το σχολείο απέναντι από το media δηλαδή
Πρόσεχε γιατί είναι ικανοί να καταπιουν και τα κατουρα !

Σήμερα απέναντι από το σχολείο προβλέπω καρτερια :cheesy:

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Πρόσεχε γιατί είναι ικανοί να καταπιουν και τα κατουρα !

Σήμερα απέναντι από το σχολείο προβλέπω καρτερια :cheesy:
Εχει κ απο αυτους που πληρώνουν να τους κατουρανε στην πιατσα οι πουρανες η να μυριζουν κάλτσες πουτανας κ να τον παίζουν

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.905
Πόντοι
3.796
Εχει κ απο αυτους που πληρώνουν να τους κατουρανε στην πιατσα οι πουρανες η να μυριζουν κάλτσες πουτανας κ να τον παίζουν
Το θυμάμαι ! Είχε αναφερθεί παλιά οτι τα ζητούσαν από τις πουτανες ..πρέπει να βάλουμε τον αλφι να κάνει κανένα hangover να το ψάξει..
Να πούμε την κοντή που είναι σαν τον παπουτσομενο γάτο να τους δίνει να μυρίζουν τις μπότες της !

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
Εγώ πάντως κατουράω απέναντι από το sol λίγο πριν στρίψεις αναγκαστικά αριστερά προς χαρλεαδες κ τρανς! Χααχχα

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.905
Πόντοι
3.796
Εγώ πάντως κατουράω απέναντι από το sol λίγο πριν στρίψεις αναγκαστικά αριστερά προς χαρλεαδες κ τρανς! Χααχχα
Ετοιμαστητε να σκάσουν όλοι οι κωλοτρυπιδατοι πίσω από τους θάμνους !

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.905
Πόντοι
3.796
Λες εκεί για να πηγαίνεις άλλου ρε ουίσκι
Φαντάζεσαι εκεί που κατουράς να σκάσει κανένας και να σου την τιναξει;χαχαχαχα
Όλη τον ΓΑΜΑΘ κοροϊδεύουν αλλά τελικά τον έχουν διασύρει για άλλοθι δεν έχουν καμία διαφορά !

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
99966636-FD7A-4CA5-AA4C-90E43D07DE67.jpeg

DEWARSS