DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.905
- Πόντοι
- 3.796
Καλά μην περίμενες να γίνει και θαμώνας !Π χάθηκε αυτή η ψυχή
Ήρθε πέταξε τις μπηχτες και έφυγε .
Καλά μην περίμενες να γίνει και θαμώνας !Π χάθηκε αυτή η ψυχή
Δεν είναι μόνο ένας ....είναι πολλοί και φοβερά εκνευριστικοι.Καιρο θελω να το πω. Ειναι κ ενας.........αντρας..........που κοβει βολτες στην πιατσα. Τον εχω πετυχει δυο τρεις φορες. Κανα δυο σταματησαν κιολας κ μιλουσαν μαζι του.
Σε Κολωνά ας πέσουν πάνω μας να μη πέσουν κ άντε μετά να δικαιολογήσεις τι ήθελες τέτοια ώρα στη ΓιαννιτσώνΔεν είναι μόνο ένας ....είναι πολλοί και φοβερά εκνευριστικοι.
Σε καρφώνουν με τα μάτια μπας και τους το δώσεις στο στόμα .
Ακολουθούν από πίσω σου με το αμάξι λες και ήμαστε κομβοι και περιμένουν μπας και τους γαμησει κανένας ..
Το πιο αστείο είναι όταν οδηγαν στο αντίθετο ρεύμα και γυρνάνε και σε κοιτάνε στα μάτια και γυρνάει το κεφάλι τους σαν τον εξορκιστή..απορώ πως δεν καρφώνονται σε καμία κολώνα
Έτσι ακριβώςΔεν είναι μόνο ένας ....είναι πολλοί και φοβερά εκνευριστικοι.
Σε καρφώνουν με τα μάτια μπας και τους το δώσεις στο στόμα .
Ακολουθούν από πίσω σου με το αμάξι λες και ήμαστε κομβοι και περιμένουν μπας και τους γαμησει κανένας ..
Το πιο αστείο είναι όταν οδηγαν στο αντίθετο ρεύμα και γυρνάνε και σε κοιτάνε στα μάτια και γυρνάει το κεφάλι τους σαν τον εξορκιστή..απορώ πως δεν καρφώνονται σε καμία κολώνα
Πόσες φορές το έχω σκεφτεί να γίνει καμία μαλακια και άντε να το δικαιολογήσεις !Σε Κολωνά ας πέσουν πάνω μας να μη πέσουν κ άντε μετά να δικαιολογήσεις τι ήθελες τέτοια ώρα στη Γιαννιτσών
Τον άλλον που είναι παρκαρισμενος στις λαμαρίνες και σε κοιτάει πάντα με το τσιγάρο στο χέρι και ανοιχτό το στόμα τον έχεις δει ;μαλακα μου έρχεται να σταματήσω και να τον καρφώσω σφαλιάραΈτσι ακριβώς
Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτός με τη bmw σειρα1
Βρε δε μπορούμε ούτε να κατουρήσουμε πλέον στην πιάτσα.. με το που ξεκουμπώνεις το παντελόνι τσουπ αμέσως κάποιος εμφανίζεται...Καιρο θελω να το πω. Ειναι κ ενας.........αντρας..........που κοβει βολτες στην πιατσα. Τον εχω πετυχει δυο τρεις φορες. Κανα δυο σταματησαν κιολας κ μιλουσαν μαζι του.
Πρόσεχε γιατί είναι ικανοί να καταπιουν και τα κατουρα !Βρε δε μπορούμε ούτε να κατουρήσουμε πλέον στην πιάτσα.. με το που ξεκουμπώνεις το παντελόνι τσουπ αμέσως κάποιος εμφανίζεται...
Εγώ κατουρούσα συνήθως κάτω από το σχολείο απέναντι από το media δηλαδή
Εχει κ απο αυτους που πληρώνουν να τους κατουρανε στην πιατσα οι πουρανες η να μυριζουν κάλτσες πουτανας κ να τον παίζουνΠρόσεχε γιατί είναι ικανοί να καταπιουν και τα κατουρα !
Σήμερα απέναντι από το σχολείο προβλέπω καρτερια
Το θυμάμαι ! Είχε αναφερθεί παλιά οτι τα ζητούσαν από τις πουτανες ..πρέπει να βάλουμε τον αλφι να κάνει κανένα hangover να το ψάξει..Εχει κ απο αυτους που πληρώνουν να τους κατουρανε στην πιατσα οι πουρανες η να μυριζουν κάλτσες πουτανας κ να τον παίζουν
Ετοιμαστητε να σκάσουν όλοι οι κωλοτρυπιδατοι πίσω από τους θάμνους !Εγώ πάντως κατουράω απέναντι από το sol λίγο πριν στρίψεις αναγκαστικά αριστερά προς χαρλεαδες κ τρανς! Χααχχα
Λες εκεί για να πηγαίνεις άλλου ρε ουίσκιΕτοιμαστητε να σκάσουν όλοι οι κωλοτρυπιδατοι πίσω από τους θάμνους !
Φαντάζεσαι εκεί που κατουράς να σκάσει κανένας και να σου την τιναξει;χαχαχαχαΛες εκεί για να πηγαίνεις άλλου ρε ουίσκι
Ποια σκατα είναι αυτή η ξανθιά Εύη που έχει γεμίσει αυτός όλη την πιάτσα με σπρέι;
Στον δεύτερο κάδο πάντως το εκανε και στίχο -τραγουδι ,έχει καλλιτεχνικη φλέβα ο τύποςμαλλον καποια που μετάδωσε ηπατίτιδα σε κάποιον άτυχο