Ούτε εγώ είδα το μήνυμα παιδιά όντως βρωμάει η υπόθεση και συγχαρητήρια στον ακαλα που το βρήκε και το έφερε επιφάνεια.
Τώρα αυτός το να εμφανίστηκε μετά από δεκα χρόνια κ να γράψε ένα μήνυμα δε μου κολλάει. Νομίζω πως είναι κάποιος μέσα από πιατσα(νταβάς; Συγγενής; Προστασία; Άλλη πουτανα που ζηλευει;) που το κανε αυτό! Αλλά όπως υπενθύμισε κ ο φιλος crucifix, το κάνει γενικά αυτό η βουργαρα… και επίσης πολύ σωστή και η άλλη τοποθέτηση του συναγωνιστή που λέει πως θα μπορούσε να αγοράζει δικές της καποτες και να γαμιεται και ν λέει ψέμματα επίσης στον νταβά! Δλδ τι; απο τσιγκουνιά πάει ακαποτα;
Πάντως όντως πολύ καβλα Η άτιμη
Σε αλλά νέα απόψε βόλτα 9μιση με 11 παρά το απόλυτο τπτ… βασικά τα ίδια σχεδόν. Τέρμα αργά ήρθε η έγκυος
Πιο κει πριν διχάλα οι αδερφές Ανιλια
Σολ μελαχρινόχοντρη φιατ
Χομπιτ καβλακι απόψε με καυτό δερμάτινο μαύρο σορτσ
Πουθενά η ΑΛβα
Πουθενά οι συμπεθερ
Πουθενά ερποβασια
Πουθενά Ελενησια τιγερ
Λαμαρίνες σαν την άδικη κατάρα περιφερόταν η ίου-λια
Εθεάθη για δυο τρεις στιγμές με έναν τύπο η Μαρία η τσιγγάνα η ψηλή που βγαίνει απέναντι του σελ εκεί στο απροοπτο γωνία.. κολάν μαύρο ροζ μποτάκια. Πλέον πάει Αθήνα λέει. Μετά χάθηκε
Χλοης το γνωστό τρίο-κουαρτέτο, η Βασια(ολοήμερο ένσημο) με τη συμμορία της. Όσο ήταν εκεί δε με κανε κλικ να σταματήσω αλλά αργότερα ένα πουτανακι με κολάν ωραίο κ κωλαρα πήγε στο πόστο εκεί που είναι σια, έγκυος κτλ της μιλουσα κ δεν απαντούσε!! Και μετά από λίγο ήρθε βασια που απ ότι κατάλαβα είναι ο στρατηγός και έγινε της πουτανας. Φωνάζανε περνάνε τηλέφωνα σπρωξιές και αλλά τέτοια ωραία.
Ίσως επειδή έδινε άκυρο σε πελάτες κ η άλλη η παλιά από δίπλα που είναι γνωστή σε όλους μια μελαχρινή απ τα παλιά (έχει παρθεί αρκετές στο παρελθόν ) δεν έπαιρνε θέση σαν παλαιότερη-Βιεϊρίνια φάση. Αυτά
Αδωνη και Χιουμαξ δεν είδα πουθενά Ντεζυ δυστυχώς σε τσάρκα από ΚΤΕΛ-Λητω μέχρι και Γιαννιτσων κύκλο. Παρά μόνο ένα ζακοτραβελο εκεί στους κάδους που έβγαλα φωτο.
Ντιου… παίζει να σε είδα απόψε;