Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.905
Πόντοι
3.796
Ολα είναι πιθανά μη ξεχνάτε ότι προχθές π πήγε ο αλ μας είπε ότι δε προλάβαινε να πάει στο πόστο της αρά έπεσε δουλειά κ ίσως αυτό ενόχλησε κάποιους
Ολα παίζονται
Το πιο περίεργο σε κάθε τέτοια φάση ,είναι ότι οπότε αναφερθεί στο σάιτ βρωμιά και ακαποτια, συνεπάγεται αυτόματα με πολύ δουλειά ...κρίμα

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.905
Πόντοι
3.796
Κάτι ήξεραν από τότε για την πόλη μας καλύτερα...

Όλο το φόρουμ σε ένα τραγούδι

Τελευταία τροποποίηση:

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
Ρε παιδιά το Σάββατο απέναντι από την Φιονα είχε μια ψηλή λίγο γεμάτη με μαύρα μαλλιά και φορούσε μαύρο παλτό....ποια είναι;

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
Η γκαστρωμενη, Βουλγάρα
Γεμάτη μου φάνηκε ρε συ αλλά για γκαστρωμενη δεν μου έκανε... φυσικα μάλλον κάνω λάθος.....ότι είναι Βουλγάρα κάνει μπαμ από ένα χιλιόμετρο μακριά

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.905
Πόντοι
3.796
Γεμάτη μου φάνηκε ρε συ αλλά για γκαστρωμενη δεν μου έκανε... φυσικα μάλλον κάνω λάθος.....ότι είναι Βουλγάρα κάνει μπαμ από ένα χιλιόμετρο μακριά
Αν πας μια εβδομάδα πίσω στο φόρουμ έχει όλες τις λεπτομέρειες εκτός από το αν κάνει αγοράκι η κοριτσάκι.
Το μωρό είναι έτοιμο να βγει και αυτή ακόμα πιατσαρει.
Για αυτό φοράει και το παλτό

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
Αν πας μια εβδομάδα πίσω στο φόρουμ έχει όλες τις λεπτομέρειες εκτός από το αν κάνει αγοράκι η κοριτσάκι.
Το μωρό είναι έτοιμο να βγει και αυτή ακόμα πιατσαρει.
Για αυτό φοράει και το παλτό
Εντάξει την θυμάμαι από παλιά γιατί ούτως ή άλλως είναι στα γούστα μου.... αλλά ήμουν και με ένα φίλο και ειλικρινά δεν καταλάβαμε ότι είναι έγκυος....από κει πέρα εκτός απ' την αλβανίδα που οκ είναι κάρτα της πιάτσας δεν μπορώ να καταλάβω Χριστό για υπόλοιπες:tooth::tooth:

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
Ούτε εγώ είδα το μήνυμα παιδιά όντως βρωμάει η υπόθεση και συγχαρητήρια στον ακαλα που το βρήκε και το έφερε επιφάνεια.
Τώρα αυτός το να εμφανίστηκε μετά από δεκα χρόνια κ να γράψε ένα μήνυμα δε μου κολλάει. Νομίζω πως είναι κάποιος μέσα από πιατσα(νταβάς; Συγγενής; Προστασία; Άλλη πουτανα που ζηλευει;) που το κανε αυτό! Αλλά όπως υπενθύμισε κ ο φιλος crucifix, το κάνει γενικά αυτό η βουργαρα… και επίσης πολύ σωστή και η άλλη τοποθέτηση του συναγωνιστή που λέει πως θα μπορούσε να αγοράζει δικές της καποτες και να γαμιεται και ν λέει ψέμματα επίσης στον νταβά! Δλδ τι; απο τσιγκουνιά πάει ακαποτα;
Πάντως όντως πολύ καβλα Η άτιμη

Σε αλλά νέα απόψε βόλτα 9μιση με 11 παρά το απόλυτο τπτ… βασικά τα ίδια σχεδόν. Τέρμα αργά ήρθε η έγκυος
Πιο κει πριν διχάλα οι αδερφές Ανιλια
Σολ μελαχρινόχοντρη φιατ
Χομπιτ καβλακι απόψε με καυτό δερμάτινο μαύρο σορτσ
Πουθενά η ΑΛβα
Πουθενά οι συμπεθερ
Πουθενά ερποβασια
Πουθενά Ελενησια τιγερ
Λαμαρίνες σαν την άδικη κατάρα περιφερόταν η ίου-λια
Εθεάθη για δυο τρεις στιγμές με έναν τύπο η Μαρία η τσιγγάνα η ψηλή που βγαίνει απέναντι του σελ εκεί στο απροοπτο γωνία.. κολάν μαύρο ροζ μποτάκια. Πλέον πάει Αθήνα λέει. Μετά χάθηκε
Χλοης το γνωστό τρίο-κουαρτέτο, η Βασια(ολοήμερο ένσημο) με τη συμμορία της. Όσο ήταν εκεί δε με κανε κλικ να σταματήσω αλλά αργότερα ένα πουτανακι με κολάν ωραίο κ κωλαρα πήγε στο πόστο εκεί που είναι σια, έγκυος κτλ της μιλουσα κ δεν απαντούσε!! Και μετά από λίγο ήρθε βασια που απ ότι κατάλαβα είναι ο στρατηγός και έγινε της πουτανας. Φωνάζανε περνάνε τηλέφωνα σπρωξιές και αλλά τέτοια ωραία.
Ίσως επειδή έδινε άκυρο σε πελάτες κ η άλλη η παλιά από δίπλα που είναι γνωστή σε όλους μια μελαχρινή απ τα παλιά (έχει παρθεί αρκετές στο παρελθόν ) δεν έπαιρνε θέση σαν παλαιότερη-Βιεϊρίνια φάση. Αυτά

Αδωνη και Χιουμαξ δεν είδα πουθενά Ντεζυ δυστυχώς σε τσάρκα από ΚΤΕΛ-Λητω μέχρι και Γιαννιτσων κύκλο. Παρά μόνο ένα ζακοτραβελο εκεί στους κάδους που έβγαλα φωτο.

Ντιου… παίζει να σε είδα απόψε;

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.905
Πόντοι
3.796
Ούτε εγώ είδα το μήνυμα παιδιά όντως βρωμάει η υπόθεση και συγχαρητήρια στον ακαλα που το βρήκε και το έφερε επιφάνεια.
Τώρα αυτός το να εμφανίστηκε μετά από δεκα χρόνια κ να γράψε ένα μήνυμα δε μου κολλάει. Νομίζω πως είναι κάποιος μέσα από πιατσα(νταβάς; Συγγενής; Προστασία; Άλλη πουτανα που ζηλευει;) που το κανε αυτό! Αλλά όπως υπενθύμισε κ ο φιλος crucifix, το κάνει γενικά αυτό η βουργαρα… και επίσης πολύ σωστή και η άλλη τοποθέτηση του συναγωνιστή που λέει πως θα μπορούσε να αγοράζει δικές της καποτες και να γαμιεται και ν λέει ψέμματα επίσης στον νταβά! Δλδ τι; απο τσιγκουνιά πάει ακαποτα;
Πάντως όντως πολύ καβλα Η άτιμη

Σε αλλά νέα απόψε βόλτα 9μιση με 11 παρά το απόλυτο τπτ… βασικά τα ίδια σχεδόν. Τέρμα αργά ήρθε η έγκυος
Πιο κει πριν διχάλα οι αδερφές Ανιλια
Σολ μελαχρινόχοντρη φιατ
Χομπιτ καβλακι απόψε με καυτό δερμάτινο μαύρο σορτσ
Πουθενά η ΑΛβα
Πουθενά οι συμπεθερ
Πουθενά ερποβασια
Πουθενά Ελενησια τιγερ
Λαμαρίνες σαν την άδικη κατάρα περιφερόταν η ίου-λια
Εθεάθη για δυο τρεις στιγμές με έναν τύπο η Μαρία η τσιγγάνα η ψηλή που βγαίνει απέναντι του σελ εκεί στο απροοπτο γωνία.. κολάν μαύρο ροζ μποτάκια. Πλέον πάει Αθήνα λέει. Μετά χάθηκε
Χλοης το γνωστό τρίο-κουαρτέτο, η Βασια(ολοήμερο ένσημο) με τη συμμορία της. Όσο ήταν εκεί δε με κανε κλικ να σταματήσω αλλά αργότερα ένα πουτανακι με κολάν ωραίο κ κωλαρα πήγε στο πόστο εκεί που είναι σια, έγκυος κτλ της μιλουσα κ δεν απαντούσε!! Και μετά από λίγο ήρθε βασια που απ ότι κατάλαβα είναι ο στρατηγός και έγινε της πουτανας. Φωνάζανε περνάνε τηλέφωνα σπρωξιές και αλλά τέτοια ωραία.
Ίσως επειδή έδινε άκυρο σε πελάτες κ η άλλη η παλιά από δίπλα που είναι γνωστή σε όλους μια μελαχρινή απ τα παλιά (έχει παρθεί αρκετές στο παρελθόν ) δεν έπαιρνε θέση σαν παλαιότερη-Βιεϊρίνια φάση. Αυτά

Αδωνη και Χιουμαξ δεν είδα πουθενά Ντεζυ δυστυχώς σε τσάρκα από ΚΤΕΛ-Λητω μέχρι και Γιαννιτσων κύκλο. Παρά μόνο ένα ζακοτραβελο εκεί στους κάδους που έβγαλα φωτο.

Ντιου… παίζει να σε είδα απόψε;
Όχι σήμερα δεν ήμουν πιάτσα ! Χαχαχαχα

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.481
Πόντοι
746
Μηπως ειναι κ φιλος με τον Λεων ο συγκεκριμενος που εγραψε αυτο το μηνυμα!!!!

Leon4321

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2023
Like
8
Πόντοι
0
Μηπως ειναι κ φιλος με τον Λεων ο συγκεκριμενος που εγραψε αυτο το μηνυμα!!!!
Παιδάκι μου εμένα μη με συγκρίνεται με τα άτομα εδώ που είστε μέσα….. Γιατί δε σε βλέπω καλά tiger Θα σε φάω με τα ρούχα αν σε βρω

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.087
Πόντοι
2.356
Παιδάκι μου εμένα μη με συγκρίνεται με τα άτομα εδώ που είστε μέσα….. Γιατί δε σε βλέπω καλά tiger Θα σε φάω με τα ρούχα αν σε βρω
Ακόμα να μας πεις πόσα δίνεις εσύ όμως κ ποιες πήρες
Κανε καμία ενημέρωσή

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.481
Πόντοι
746
Τρελο παιδι. Τι φαντασιωσεις ειν αυτες που εχεις!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom