Κοψτω και πετα το στην θαλασσαΤην Σβέτα πρασινομάτα ,την πήρα τελικα χωρίς καπότα. Μου το πρότεινε και δεν άντεξα. Την πήρα και μουνί και κώλο χωρίς καπότα με τα ίδια λεφτά. Η εμπειρία από κώλο ήταν άθλια καθώς έβγαλε σκατό..Έμαθα ότι τα ακάποτα τα κάνει για να κρατάει τα λεφτά η ίδια και όχι ο νταβάς. Ο νταβάς της δίνει π.χ 20 καπότες συγκεκριμένης βουλγάρικης μάρκας προφυλακτικά που δεν υπάρχουν στα Ελληνικά περίπτερα και αν γυρίσει με 12 προφυλακτικά σημαίνει ότι πήγε με 8 αντρες. Την πηγαίνει ο ίδιος στο πόστο της και ο ο ίδιος την παίρνει. Όταν κάνει ένα ακάποτο γαμήσι κρύβει τα λεφτά στο σουτιέν της και τα κρατάει για την ίδια! Έτσι δεν ξερει ποσα πραγματικά γαμησια εκανε. Κλέβει τον νταβατζή της! Και εγώ νόμιζα ότι της αρέσω και έκανε μόνο σε μένα ακάποτο! Γι' αυτό δεν θα την ξαναπάρω ποτέ ξανά!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (2 μέλη και 18 επισκέπτες)
Illuzion
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2019
- Like
- 4.974
- Πόντοι
- 456
Πως μου ξέφυγε το μνμα σου.... Αρχικα κοψτον πέτα τον όπως ανέφερε κ ο φιλος κ μετα μάζεψε λεφτά για γιατρούς κ εξετάσεις. Είναι το λιγότερο που μπορώ να σου πω. Και αν νομίζεις ότι είσαι τυχερός κ δεν κόλλησες τπτα απλά άλλαξε πλευρό. Φαντάζομαι ότι τα δίνεις κ ακαποτα κ στην διχαλα στην παρέα εκεί τον τζανκι. Που σημαίνει ότι εκτός ότι είσαι επικυνδηνος είσαι κ επικυνδηνος κ για όλους. Δε σε λυπάμαι καθόλου ειλικριναΤην Σβέτα πρασινομάτα ,την πήρα τελικα χωρίς καπότα. Μου το πρότεινε και δεν άντεξα. Την πήρα και μουνί και κώλο χωρίς καπότα με τα ίδια λεφτά. Η εμπειρία από κώλο ήταν άθλια καθώς έβγαλε σκατό..Έμαθα ότι τα ακάποτα τα κάνει για να κρατάει τα λεφτά η ίδια και όχι ο νταβάς. Ο νταβάς της δίνει π.χ 20 καπότες συγκεκριμένης βουλγάρικης μάρκας προφυλακτικά που δεν υπάρχουν στα Ελληνικά περίπτερα και αν γυρίσει με 12 προφυλακτικά σημαίνει ότι πήγε με 8 αντρες. Την πηγαίνει ο ίδιος στο πόστο της και ο ο ίδιος την παίρνει. Όταν κάνει ένα ακάποτο γαμήσι κρύβει τα λεφτά στο σουτιέν της και τα κρατάει για την ίδια! Έτσι δεν ξερει ποσα πραγματικά γαμησια εκανε. Κλέβει τον νταβατζή της! Και εγώ νόμιζα ότι της αρέσω και έκανε μόνο σε μένα ακάποτο! Γι' αυτό δεν θα την ξαναπάρω ποτέ ξανά!
Εγώ έχω να την δω μήνες πάντως. Όχι ότι κατεβαίνω και κάθε μέρα βέβαια.Ε δε μπορώ να καταλάβω αλλά λογικά την έχω δει... αύριο άμα κινηθώ μεσημέρι στην περιοχή θα κάνω μια έρευνα.
Γιατί έχω μια ανεκπλήρωτη υποχρέωση από την προηγούμενη Κυριακή
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.905
- Πόντοι
- 3.796
Ο χαζός που όντως κατά κάποιον τρόπο διέφυγε το μνμ από όλους ,δεν ξέρω τι σκατα απόκρυψη έγινε .η είναι τρολ ,η καθηστερημενος η πιο επικίνδυνος και από τζανκι η οτιδήποτε .Πως μου ξέφυγε το μνμα σου.... Αρχικα κοψτον πέτα τον όπως ανέφερε κ ο φιλος κ μετα μάζεψε λεφτά για γιατρούς κ εξετάσεις. Είναι το λιγότερο που μπορώ να σου πω. Και αν νομίζεις ότι είσαι τυχερός κ δεν κόλλησες τπτα απλά άλλαξε πλευρό. Φαντάζομαι ότι τα δίνεις κ ακαποτα κ στην διχαλα στην παρέα εκεί τον τζανκι. Που σημαίνει ότι εκτός ότι είσαι επικυνδηνος είσαι κ επικυνδηνος κ για όλους. Δε σε λυπάμαι καθόλου ειλικρινα
Εκτός ότι βγάζει φοβερή δυσφήμιση προς την σβετα ,
είναι τρελά όλα αυτά που λέει και δυστυχώς μακάρι να μην αληθεύουν κιόλας
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.905
- Πόντοι
- 3.796
Τώρα εμφανίστηκε αυτό φίλε ,χθες που είχαμε την συζήτηση κάπως δεν φαινόταν στο φόρουμΠαιδιά για αυτό σχολιασα , λέω δεν παίζει να είδαν το μήνυμα και να συνέχισαν να συζητάνε σαν να μην έγινε τίποτα
Crucifix
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2014
- Κριτικές
- 63
- Like
- 7.897
- Πόντοι
- 4.766
Σιγά ρε φίλε υπερβολικός μου φαίνεσαι...Λες και δεν μπορεί να πάρει δικά της προφυλακτικά εκτός από αυτά που της δίνει ο Βούλγαρος...ότι φαίνεται απατεωνισσα κάνει μπαμ από τον τρόπο που σου μιλάει... παρόλο που είναι πολύ καυλα...το κάνει να βγάζει πιο πολλά φράγκα και να κρατάει και πελάτες σταθερούς που το ακαποτο τους φτιάχνει περισσότερο...Αλλά ακαποτο στον κωλο και με σκατα να βγάζει ? Από αυτό μόνο μπορείς να πάθεις μεγάλη ζημιά...στο νιμου οι πιθανότητες είναι σαφώς πιο λίγεςΤην Σβέτα πρασινομάτα ,την πήρα τελικα χωρίς καπότα. Μου το πρότεινε και δεν άντεξα. Την πήρα και μουνί και κώλο χωρίς καπότα με τα ίδια λεφτά. Η εμπειρία από κώλο ήταν άθλια καθώς έβγαλε σκατό..Έμαθα ότι τα ακάποτα τα κάνει για να κρατάει τα λεφτά η ίδια και όχι ο νταβάς. Ο νταβάς της δίνει π.χ 20 καπότες συγκεκριμένης βουλγάρικης μάρκας προφυλακτικά που δεν υπάρχουν στα Ελληνικά περίπτερα και αν γυρίσει με 12 προφυλακτικά σημαίνει ότι πήγε με 8 αντρες. Την πηγαίνει ο ίδιος στο πόστο της και ο ο ίδιος την παίρνει. Όταν κάνει ένα ακάποτο γαμήσι κρύβει τα λεφτά στο σουτιέν της και τα κρατάει για την ίδια! Έτσι δεν ξερει ποσα πραγματικά γαμησια εκανε. Κλέβει τον νταβατζή της! Και εγώ νόμιζα ότι της αρέσω και έκανε μόνο σε μένα ακάποτο! Γι' αυτό δεν θα την ξαναπάρω ποτέ ξανά!
GARGANDUAZZZ
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2020
- Like
- 756
- Πόντοι
- 81
Παίδες μια προστυχιφατσα μοναστηριού που είναι με ένα ψηλό χοντρό τραβελο συνέχεια,
1ον νορμάλ όλα καλά..?
2ον όνομα στάνταρ πόστο κλπ εντυπώσεις?
1ον νορμάλ όλα καλά..?
2ον όνομα στάνταρ πόστο κλπ εντυπώσεις?
Crucifix
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2014
- Κριτικές
- 63
- Like
- 7.897
- Πόντοι
- 4.766
Τα έχουμε ξαναπεί πιο παλιά... Είναι μια ψηλή ξανθιά πρεζου που έβγαινε εκεί στην διχάλα.. ηλικία κάπου 35 με φωνή σαν μπουκωμενη και έκανε πολλά ακαποτα για αυτό κόλλησε κιόλας...Το όνομα Μαριάνα ή Μαριάνθη.Ποια σκατα είναι αυτή η ξανθιά Εύη που έχει γεμίσει αυτός όλη την πιάτσα με σπρέι;
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.996
- Πόντοι
- 13.755
10 χρόνια μέλος και πρώτο μήνυμα αυτό το τραβηγμένο σενάριο.Εγω προσωπικά δεν πειθομαι...πιο πολύ προσπάθεια να την κάνει ζημιά μου δείχνει εμένα τώρα που αναφέρθηκε το όνομα της και απ'ότι λέτε είναι και καλήΕίναι το πρώτο τ μήνυμα κ έπρεπε να περάσει από έγκρισή
Το ότι μπορεί να είναι νταβας κάποιας π την κάνει ζημία η σβεντα ούτε σας πέρασε από το μυαλό??
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.905
- Πόντοι
- 3.796
Σωστός φίλε,δεν πρόσεξα ότι είναι πρώτο μνμ για αυτό άργησε να εμφανιστεί.Είναι το πρώτο τ μήνυμα κ έπρεπε να περάσει από έγκρισή
Το ότι μπορεί να είναι νταβας κάποιας π την κάνει ζημία η σβεντα ούτε σας πέρασε από το μυαλό??
Δίκιο έχεις και ότι είναι νταβας ..μάθανε τώρα και μπλέκονται και με τα ίντερνετ
Crucifix
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2014
- Κριτικές
- 63
- Like
- 7.897
- Πόντοι
- 4.766
Ποια ζημιά αφού είναι πραγματικότητα ότι κάνει με πελάτες χωρίς προφυλακτικόΕίναι το πρώτο τ μήνυμα κ έπρεπε να περάσει από έγκρισή
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.087
- Πόντοι
- 2.356
Κ ναταν η μονη εΠοια ζημιά αφού είναι πραγματικότητα ότι κάνει με πελάτες χωρίς προφυλακτικό
Μπορεί να έτυχε με κάποιον κ βρήκε αφορμή ο τύπος
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.905
- Πόντοι
- 3.796
Εγώ πιστεύω ότι το φορτηγάκι που κατεβαίνει κάθε εβδομάδα για δωρεάν τεστ νοσημάτων,πρέπει να γίνει πρόταση να τις κάνει υποχρεωτικό έλεγχο με παρουσία της αστυνομίας αφού πλέον δεν υπάρχει το αυτόφωρο για πορνεία.
Έχει καταντήσει αηδία όλη αυτή η κατάσταση με τα ακαποτα
Έχει καταντήσει αηδία όλη αυτή η κατάσταση με τα ακαποτα
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.087
- Πόντοι
- 2.356
Δηλαδή εσείς πιστεύετε ότι ο τύπος βγήκε να καυχηθεί ότι την πήρε ακαποτα να τον πούμε μπράβο?
Μιλήσαμε αρκετά γιαυτην τελευταία κ κάποιον ενοχλήσαμε έτσι πιστεύω εγώ
Υγ δε την έχω πάρει ποτέ αν κ θα ήθελα δε βολεύουν οι ώρες
Μιλήσαμε αρκετά γιαυτην τελευταία κ κάποιον ενοχλήσαμε έτσι πιστεύω εγώ
Υγ δε την έχω πάρει ποτέ αν κ θα ήθελα δε βολεύουν οι ώρες
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.905
- Πόντοι
- 3.796
Υπάρχει και αυτή η πλευρά! Μην σου φαίνεται απίθανο !Δηλαδή εσείς πιστεύετε ότι ο τύπος βγήκε να καυχηθεί ότι την πήρε ακαποτα να τον πούμε μπράβο?
Όχι ότι το πιστεύω βέβαια
Crucifix
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2014
- Κριτικές
- 63
- Like
- 7.897
- Πόντοι
- 4.766
Δεν νομίζω ότι είναι κάποιος νταβας με δέκα χρόνια εγγραφή στο σάιτ ούτε κάποιος που θέλει να σπιλώσει ή να προμοταρει την συγκεκριμένη... μάλλον θα βρήκε ευκαιρία με όλα αυτά που λέγαμε τόσο καιρό να δοκιμάσει και να γράψει με περηφάνια ότι έκανε... εκτός αν είναι κάποιος καμενος παπαρας που απλά το έγραψε για να υπάρχουν αντιδράσεις και να τον απαντήσουμε..Δηλαδή εσείς πιστεύετε ότι ο τύπος βγήκε να καυχηθεί ότι την πήρε ακαποτα να τον πούμε μπράβο?
Crucifix
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2014
- Κριτικές
- 63
- Like
- 7.897
- Πόντοι
- 4.766
Ναι αυτή έτσι κι αλλιώς είχε ανέκαθεν πολύ δουλειά πάντα την παίρνουν... Μαζί με την Αλβανιδα τα πιο ωραία σώματα στην πιάτσα..δεν νομίζω να έπαιξε ρόλο αυτό...Ολα είναι πιθανά μη ξεχνάτε ότι προχθές π πήγε ο αλ μας είπε ότι δε προλάβαινε να πάει στο πόστο της αρά έπεσε δουλειά κ ίσως αυτό ενόχλησε κάποιους
Ολα παίζονται