Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (5 μέλη και 9 επισκέπτες)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Ε ναι γυφτο βουλγαρα είναι, δεν είναι πολύ αδυνατη όπως σου φάνηκε, νορμαλ σώμα κ ωραια κωλο έχει. Τωρα για ακαποτα γαμησια δεν ξέρω δεν με ειπε ποτέ ούτε το ζήτησα, για ακα τσιμπούκι ξέρω ότι κάνει γτ το εχει πει.
Το ξανθό κουκλάκι στο Σμαρτ ποιο είναι?

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Ε ναι γυφτο βουλγαρα είναι, δεν είναι πολύ αδυνατη όπως σου φάνηκε, νορμαλ σώμα κ ωραια κωλο έχει. Τωρα για ακαποτα γαμησια δεν ξέρω δεν με ειπε ποτέ ούτε το ζήτησα, για ακα τσιμπούκι ξέρω ότι κάνει γτ το εχει πει.
Να σου πω και να κάνει δε με νοιάζει κιόλας... πρώτη φορά το ακούμε μήπως? όλες κάνουν...
Σαν αυτούς που πέφτουν από τα σύννεφα όταν δουν πακηδες στα μπουρδέλα??
Αλλά είδα έχει ζήτηση
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Η κόρη της ξανθιάς π λέγαμε χθες ξεχνάω το όνομά
Ααα κόρη και μαμά στήνονται απέναντι δηλαδή... μάλιστα ενδιαφέρον

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Να σου πω και να κάνει δε με νοιάζει κιόλας... πρώτη φορά το ακούμε μήπως? όλες κάνουν...
Σαν αυτούς που πέφτουν από τα σύννεφα όταν δουν πακηδες στα μπουρδέλα??
Αλλά είδα έχει ζήτηση

Ααα κόρη και μαμά στήνονται απέναντι δηλαδή... μάλιστα ενδιαφέρον
Την παίρνουν αβέρτα, αν έβγαινε βράδυ θα μάλωναν οι πουτανες να την διώξουν γτ δεν θα είχαν δουλειά

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Η Σονια ειναι, 1.8 φεύγα ύψος αδυνατη. Κάνει πιατσα με την μάνα της. Έβαλε κ τρέσες γιαυτο την μπερδευεις με αλλη
Ναι βέβαια τα μπέρδεψα.... γιατί για Σόνια έχω στο μυαλό μου μια όμορφη μελαχρινή που βγαίνει στο ύψος του today νύχτες και συνήθως κρατάει και μια μπύρα... την έψαχνε ο dewars τις προάλλες αν θυμάμαι

Ααα εσύ τη Χρύσα ψάχνεις??... άρα τα μπέρδεψα

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.903
Πόντοι
3.796
Ναι βέβαια τα μπέρδεψα.... γιατί για Σόνια έχω στο μυαλό μου μια όμορφη μελαχρινή που βγαίνει στο ύψος του today νύχτες και συνήθως κρατάει και μια μπύρα... την έψαχνε ο dewars τις προάλλες αν θυμάμαι

Ααα εσύ τη Χρύσα ψάχνεις??... άρα τα μπέρδεψα
Αυτή που είδες κοντά στο τουντει και κρατούσε μπύρα σίγουρα ήταν η Χρύσα .
Η Σόνια είναι όπως την περιέγραψε ο Illuzion

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Την μαμα της Σονιας την εχει παρει καποιος;;;;
Υποψιάζομαι ότι στο κόλπο είναι και ο μπαμπάς...ο μπάρμπας τους μιλούσε για ώρα μια τη μία και μια την άλλη και αργότερα τον είδα στο προποτζιδικο, λογικά επένδυε την είσπραξη της μέρας :cheesy:
Τον ίδιο τύπο βλέπω και νύχτες στη γωνία με Χαλκίδος

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.903
Πόντοι
3.796
Υποψιάζομαι ότι στο κόλπο είναι και ο μπαμπάς...ο μπάρμπας τους μιλούσε για ώρα μια τη μία και μια την άλλη και αργότερα τον είδα στο προποτζιδικο, λογικά επένδυε την είσπραξη της μέρας :cheesy:
Τον ίδιο τύπο βλέπω και νύχτες στη γωνία με Χαλκίδος
Κάποιος πρέπει να τα τρώει να κινείται το χρήμα...δεν είναι μπαμπάς .
Έχει αναφερθεί πιο παλιά ,νταβας της μάνας είναι νομίζω και από ότι φαίνεται και κόρης

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
Βγήκες σήμερα ;έχει τίποτα πιάτσα;
Ήθελα σήμερα σαν τρελος αλλά λόγω οικογενειακών υποχρ έμεινα μέσα ξαι φυσικά μετά είδα την ψωλη κατά του βαζελου κ ξερό έχυσα! Εσυ;

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.903
Πόντοι
3.796
Ήθελα σήμερα σαν τρελος αλλά λόγω οικογενειακών υποχρ έμεινα μέσα ξαι φυσικά μετά είδα την ψωλη κατά του βαζελου κ ξερό έχυσα! Εσυ;
Όχι για αυτό ρωτάω .
Τώρα νύχτα άμα κυκλοφορεί τίποτα

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.903
Πόντοι
3.796
Νεότερή ενημέρωση, στο δρόμο που κατέβαινε για το fever, πάνω στη διασταύρωση είναι η κοντή η γεματούλα με κοντές φούστες και ψηλοτάκουνα που φοράει συνήθως ή μπότες ψηλές και μαζί της δύο τρία τσουβαλάκια ακόμα, βουλγαρογιούφτσες
Η κοντή γεματουλα που φορούσε μπότες ,είναι αυτή η Βουλγάρα που ρωτούσε παλιά και ο Αλ Πατσίνο .
Κάνει και πολύ παρέα με την γκαστρωμενη,έχει δοκιμαστεί από κανέναν ;

stefanosTellog

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2013
Like
8
Πόντοι
0
Την Σβέτα πρασινομάτα ,την πήρα τελικα χωρίς καπότα. Μου το πρότεινε και δεν άντεξα. Την πήρα και μουνί και κώλο χωρίς καπότα με τα ίδια λεφτά. Η εμπειρία από κώλο ήταν άθλια καθώς έβγαλε σκατό..Έμαθα ότι τα ακάποτα τα κάνει για να κρατάει τα λεφτά η ίδια και όχι ο νταβάς. Ο νταβάς της δίνει π.χ 20 καπότες συγκεκριμένης βουλγάρικης μάρκας προφυλακτικά που δεν υπάρχουν στα Ελληνικά περίπτερα και αν γυρίσει με 12 προφυλακτικά σημαίνει ότι πήγε με 8 αντρες. Την πηγαίνει ο ίδιος στο πόστο της και ο ο ίδιος την παίρνει. Όταν κάνει ένα ακάποτο γαμήσι κρύβει τα λεφτά στο σουτιέν της και τα κρατάει για την ίδια! Έτσι δεν ξερει ποσα πραγματικά γαμησια εκανε. Κλέβει τον νταβατζή της! Και εγώ νόμιζα ότι της αρέσω και έκανε μόνο σε μένα ακάποτο! Γι' αυτό δεν θα την ξαναπάρω ποτέ ξανά!

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.903
Πόντοι
3.796

Stories

Νέο!