Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
Στα 15 ευρώ να φανταστώ έπεσε μόνο για πιπα έτσι ;

Όσο δεν θα τις φορτώνεις τόσο θα πέφτουν ..
Εμένα πάντως προχθές πάλι έριξε άκυρο όταν πέρασα ,ενώ παλιά την έχω πάρει :cheesy::cheesy:εχει κάποιο προβλημα δεν ξέρω..σταμάτησα με το αμάξι και μου γύρισε την πλάτη και άρχισε να προχωράει !
Ε ναι βρε μλκ Αφου λες κάθε φορά που πέρασες από τότε της έκανες στραβά μάτια και attitude με άλλες τανεσπου!

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
Πάντως τελευταία εμφανίζονται νέα πρόσωπα! Πως και;

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.087
Πόντοι
2.356
Παρθενικό ποστ και δείξαμε επιείκεια, εσυ όμως απ ότι βλέπω μπαίνεις καθημερινά συλλέγεις υλικό αλλά δεν εχεις δώσει ακόμα…
Θα μας πεθάνεις εσύ π το ξεθαψες αυτό πάλι το ποστ :tooth: :tooth: :tooth:

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Πολύ κέφι σήμερα η Σονια ηταν αξιογαμιτη,.
Βγηκε και μας εδειχνε την ευλυγισία της και η Χριστίνα, κάποτε είχε αγγελιες αυτή, "το κορίτσι λαστιχο", αλλά από υπηρεσίες στον έκανε λάστιχο..

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.887
Πόντοι
3.796

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.887
Πόντοι
3.796
Πολύ κέφι σήμερα η Σονια ηταν αξιογαμιτη,.
Βγηκε και μας εδειχνε την ευλυγισία της και η Χριστίνα, κάποτε είχε αγγελιες αυτή, "το κορίτσι λαστιχο", αλλά από υπηρεσίες στον έκανε λάστιχο..
Εγώ πάντως περνούσα γιατί είχα μια δουλειά το απόγευμα σταμάτησα να της μιλήσω την ώρα που χόρευε και μου γύρισε την πλάτη απλά .

Κάτι υπερφυσικό έχει το σημείο και δαιμονιζονται εκεί κοντά στα ερείπια ..προχθές η Ιουλία σήμερα αυτή ..

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
Μ αρέσει να κάνω αναδρομές στο παρελθόν
Πολλές φορές λύνω απορίες
Άλλες πάλι νοσταλγώ!

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Εγώ πάντως περνούσα γιατί είχα μια δουλειά το απόγευμα σταμάτησα να της μιλήσω την ώρα που χόρευε και μου γύρισε την πλάτη απλά .

Κάτι υπερφυσικό έχει το σημείο και δαιμονιζονται εκεί κοντά στα ερείπια ..προχθές η Ιουλία σήμερα αυτή ..
την Σονια την ξέρω απο το 18, πρέπει να ήμουν και ο πρώτος που ειχε γράψει για αυτήν, όσες φορές σταμάτησα ποτέ δεν είχα θέμα, πάντα μπαίνει στο αμάξι

adonis4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
1.214
Πόντοι
201
Ποια είναι αυτή που κάνει ακαποτα μην την πατήσουμε
Το έγραψα δύο post παραπάνω, η Σβέτα. Μου είχε κάνει τεράστια εντύπωση, μου είπε αν θες με γαμάς με τα ίδια λεφτά και ακα, δεν έχω τίποτα, είμαι καθαρή, πήγα στο νοσοκομείο. Ό,τι να 'ναι...
Έδωσα μια πίπα και έφυγα. Η αλήθεια είναι ότι την έχω γαμήσει μερικές φορές μετά από αυτό, με καπότα εννοείται, αν και έχει δίκιο ο φίλος DEWARSS, όταν γαμιούνται ακα καλύτερα να μένουμε τελείως μακριά. Από την άλλη, ξέρουμε μήπως ποιες το δίνουν και πόσο συχνά ακα; Το καλύτερο για εμάς και η μόνη ουσιαστικά προστασία μας είναι ΠΑΝΤΑ με καπότα.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.887
Πόντοι
3.796
Το έγραψα δύο post παραπάνω, η Σβέτα. Μου είχε κάνει τεράστια εντύπωση, μου είπε αν θες με γαμάς με τα ίδια λεφτά και ακα, δεν έχω τίποτα, είμαι καθαρή, πήγα στο νοσοκομείο. Ό,τι να 'ναι...
Έδωσα μια πίπα και έφυγα. Η αλήθεια είναι ότι την έχω γαμήσει μερικές φορές μετά από αυτό, με καπότα εννοείται, αν και έχει δίκιο ο φίλος DEWARSS, όταν γαμιούνται ακα καλύτερα να μένουμε τελείως μακριά. Από την άλλη, ξέρουμε μήπως ποιες το δίνουν και πόσο συχνά ακα; Το καλύτερο για εμάς και η μόνη ουσιαστικά προστασία μας είναι ΠΑΝΤΑ με καπότα.
Δεν ξέρουμε ούτε μπορούμε να μάθουμε πόσες το δίνουν άκα εννοείται.
Όπως είπες μόνη προστασία είναι η καποτα και αποφεύγεις όσο μπορείς τις ήδη γνωστές .
Και άλλες που θεωρούμε ότι δεν τα κάνουν μπορεί σε κάποιους συστηματικούς να δίνουν κανένα δωράκι

ale22

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2022
Like
631
Πόντοι
81
Δηλαδή κάθεται για πήδημα πχ με 20 ευρώ ακαποτο άντε μερικές παίρνουν παραπάνω και το κάνουν αυτήν με τα ίδια χρήματα ;
Τι μυαλά κυκλοφορούν εκεί

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Μια ψηλή ξανθιά μιλφ είναι αυτή??
Την προηγούμενη Κυριακή κατά τις 5 το απόγευμα ήταν ψηλά στη Γιαννιτσών δεξιά απέναντι από το ερείπιο αν λέμε την ίδια

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.887
Πόντοι
3.796
Δηλαδή κάθεται για πήδημα πχ με 20 ευρώ ακαποτο άντε μερικές παίρνουν παραπάνω και το κάνουν αυτήν με τα ίδια χρήματα ;
Καλά μην νομίζεις ότι η πιάτσα έχει και ξεφτέρια..
Και κάτι Ιουλιες και η άλλη στους κάδους που ζητάνε για απλό γαμησι 30ρια ,υποκινούμενες από τους νταβαδες τα ζητάνε ,όχι από μόνες τους .

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.887
Πόντοι
3.796
Μια ψηλή ξανθιά μιλφ είναι αυτή??
Την προηγούμενη Κυριακή κατά τις 5 το απόγευμα ήταν ψηλά στη Γιαννιτσών δεξιά απέναντι από το ερείπιο αν λέμε την ίδια
Όχι Αλ ,αυτή που λες είναι η μάνα της Σόνιας .
Αυτή που λένε είναι Βουλγάρα νομίζω 30ρα ξανθιά πράσινα μάτια

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Όχι Αλ ,αυτή που λες είναι η μάνα της Σόνιας .
Αυτή που λένε είναι Βουλγάρα νομίζω 30ρα ξανθιά πράσινα μάτια
Κατάλαβες ποια λέω... μια πολύ ψηλή ξανθιά, ίσιο μαλλί ωραίο πρόσωπο σχετικά...την βλέπω και νύχτες στη γωνία με Χαλκίδος.
Γιατί είχα καιρό να βολταρω μεσημέρι και την είδα εκεί ψηλά

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.087
Πόντοι
2.356
Κατάλαβες ποια λέω... μια πολύ ψηλή ξανθιά, ίσιο μαλλί ωραίο πρόσωπο σχετικά...την βλέπω και νύχτες στη γωνία με Χαλκίδος.
Η μανά της είναι αυτή π λες

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Μέτριο ανάστημα μαζεμενο μαλλί πάντα και κάθετε στο ερείπιο μόνο μεσημέρια για κάνα 3ωρο.βραδυ ποτέ δεν βγαίνει. Χρόνια είναι κ αυτη πιατσα απλά κάποιες στιγμές απουσιάζει αρκετά. Πονηρό βλέμμα πρασινοματα

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
Συν 20 ευρο χωρίς προφυλακτικό... αλλά εντύπωση μου έκανε που έλεγε ότι μπορείς και χωρίς προφυλακτικό και στον κ€λο ...Λες και είμαστε τίποτα πουστρ@κια να τον βάζουμε ακαποτα σε κ€λους..... Ανεξαρτήτως αυτό πάντως είναι από τις πιο καύλα που υπάρχουν στην πιάτσα τα τελευταία χρόνια..Της έχω δώσει πολύ χρήμα.....

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Μέτριο ανάστημα μαζεμενο μαλλί πάντα και κάθετε στο ερείπιο μόνο μεσημέρια για κάνα 3ωρο.βραδυ ποτέ δεν βγαίνει. Χρόνια είναι κ αυτη πιατσα απλά κάποιες στιγμές απουσιάζει αρκετά. Πονηρό βλέμμα πρασινοματα
Ε δε μπορώ να καταλάβω αλλά λογικά την έχω δει... αύριο άμα κινηθώ μεσημέρι στην περιοχή θα κάνω μια έρευνα.
Γιατί έχω μια ανεκπλήρωτη υποχρέωση από την προηγούμενη Κυριακή :grin:

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.887
Πόντοι
3.796
Συν 20 ευρο χωρίς προφυλακτικό... αλλά εντύπωση μου έκανε που έλεγε ότι μπορείς και χωρίς προφυλακτικό και στον κ€λο ...Λες και είμαστε τίποτα πουστρ@κια να τον βάζουμε ακαποτα σε κ€λους..... Ανεξαρτήτως αυτό πάντως είναι από τις πιο καύλα που υπάρχουν στην πιάτσα τα τελευταία χρόνια..Της έχω δώσει πολύ χρήμα.....
Εγώ όσο συνεχίζετε από το μεσημέρι πάντως να γράφετε τα ακα κατορθώματα της αντίθετα δεν παίζει να την αφήσω ούτε 10ρικο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom