Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Δεν ηταν κομοδινο καλα περασα αλλα σε ολη την διαρκεια μου εδινε την εντυπωση οτι το μυαλο της ηταν στην πιατσα και οχι πως θα κανει τον πελατη ευχαριστημενο....

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.485
Πόντοι
746
Αν εννοείς τη Σια Ελενη ναι
Στο έχω πει κάνει περικοπές
Αλλά άσσος στο μανίκι είναι να έχει κρυο
Ελα από βδομάδα
Κ αυτη η ρημαδα η βενζινη....σημερα απο κει που βαζω την αλλαξε 3 φορες!!!!!! Αρχισαμε την ανηφορα παλι.

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.485
Πόντοι
746
Δεν ηταν κομοδινο καλα περασα αλλα σε ολη την διαρκεια μου εδινε την εντυπωση οτι το μυαλο της ηταν στην πιατσα και οχι πως θα κανει τον πελατη ευχαριστημενο....
Καταλαβα φιλος...

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Για να ειμαι ομως απολυτα δικαιος την ημερα που την πηρα μου ειπε πως το πρωι ειχε κανει εμβολιο για τον κοβιντ και ειχε μια αδιαθεσια...καποια στιγμη θα την ξαναπαρω

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.485
Πόντοι
746
Δε βρέθηκε κανείς να μας πει τι κ πως κρίμα είναι τέτοια γυναικάρα να πηγαίνει χαμένη
Ενώ την βλέπω χρόνια δε μ κάνει την αίσθηση ούτε καν να σταματήσω
Σαν να ειχα διαβασει παλιοτερα οταν ρωτησε καποιος στα cg....οταν εβαζε αγγελια....οτι δεν ηταν κ τοσο καλα τα πραγματα. Γι αυτο ρωτησα κ τον φιλο travestolagno που εχει εμπειρια κ μετραει η γνωμη του.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.129
Πόντοι
2.356
Να την βάλουμε στο πρόγραμμα τότε αν φυσικά πέσει στα 20

Εγγρ.
14 Μαρ 2022
Like
640
Πόντοι
81
Μετα απο μια απογοητευτικη βολτα στα σπιτακια λεω να παω πιατσα νωρις. Δεν το περιμενα αλλα βλεπω σονια με την μαυρομαλλα φιλη της αυτη η μαυρομαλλα καυλιαρα φαινεται αλλα κατι με σταματησε. Μετα απο λιγο κανει εμφανιση η ιουλια λεω εδω ειμαστε! Παω μου λεει 20 λεω δεν εχω τοσα 15 εχω το σκεφτεται και μου λεει ενταξει και την λεω μπα αστο μωρε αλλη φορα. Με εβριζε μετα αλλα πηρα το αιμα μου πισω για ολα τα ακυρα που με εριξε. Παντως αν δεν εχει δουλιτσα μια χαρα πεφτουν οι τιμες!

Jura194

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2014
Like
16
Πόντοι
0
Γρήγορη βόλτα 9 ωρα. Οι περισσότερες στα ποστα τους. Επισης επανεμφάνιση Σοφίας (Galia) μαζί με Βασια στην γνωστή γωνία που κατεβαίνει στην καβαντζα στο συνεργείο.
Γεια χαρά. Μιλάς σίγουρα για την γνωστή σοφία που δούλευε πολύ καιρό με την Βάσια. Ένα διάστημα δούλευε κι έγκυος. Αυτή έλειπε κανένα χρόνο . Ακούστηκε ότι παντρεύτηκε Βουλγαρία.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.129
Πόντοι
2.356
Γεια χαρά. Μιλάς σίγουρα για την γνωστή σοφία που δούλευε πολύ καιρό με την Βάσια. Ένα διάστημα δούλευε κι έγκυος. Αυτή έλειπε κανένα χρόνο . Ακούστηκε ότι παντρεύτηκε Βουλγαρία.
Ηταν κ μία νομίζω σοφία την έλεγαν π ήταν μόνιμα με ακουστικά στα αυτιά κ το κινητό στα χέρια κοντούλα κανονική κ νομίζω ήταν λίγο πρησμένη μπροστά κ ξαφνικά χάθηκε έκανε παρέα κ με την Ιουλία, αυτή είναι πολύ αδύνατη κ μέτρια στο ύψος
Τώρα αν της βαφτίζει η βάσια όλες Σοφίες τι να πω

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.129
Πόντοι
2.356
Μετα απο μια απογοητευτικη βολτα στα σπιτακια λεω να παω πιατσα νωρις. Δεν το περιμενα αλλα βλεπω σονια με την μαυρομαλλα φιλη της αυτη η μαυρομαλλα καυλιαρα φαινεται αλλα κατι με σταματησε. Μετα απο λιγο κανει εμφανιση η ιουλια λεω εδω ειμαστε! Παω μου λεει 20 λεω δεν εχω τοσα 15 εχω το σκεφτεται και μου λεει ενταξει και την λεω μπα αστο μωρε αλλη φορα. Με εβριζε μετα αλλα πηρα το αιμα μου πισω για ολα τα ακυρα που με εριξε. Παντως αν δεν εχει δουλιτσα μια χαρα πεφτουν οι τιμες!
Την Ιουλία αν κάνεις το λάθος κ την πάρεις με 15 ίσα π θα της τον ακουμπήσεις θα τα μαζέψει κ θα φύγει αυτό είναι σίγουρο

Jura194

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2014
Like
16
Πόντοι
0
Ηταν κ μία νομίζω σοφία την έλεγαν π ήταν μόνιμα με ακουστικά στα αυτιά κ το κινητό στα χέρια κοντούλα κανονική κ νομίζω ήταν λίγο πρησμένη μπροστά κ ξαφνικά χάθηκε έκανε παρέα κ με την Ιουλία, αυτή είναι πολύ αδύνατη κ μέτρια στο ύψος
Τώρα αν της βαφτίζει η βάσια όλες Σοφίες τι να πω
Σ' ευχαριστώ

• Like
Αντιδράσεις: Humax

adonis4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
1.214
Πόντοι
201
Βέβαια η Σβετα τα μεσημέρια είναι καβλά αλλά δεν τη κόβει κιόλας να βγει βράδυ. Που να γαμισεις με άγχος με φουλ κίνηση.
Εμφανίστηκε η Σβέτα; Κοιτάζω μεσημέρια και δεν την έχω δει εδώ και μήνες. Μπροστά στο ερείπιο όπως παλιά;

Καυλάρα καλή, δεν σηκώνει παζάρια αλλά για (καλή) ξεπέτα είναι ο ορισμός. 20 ακα πίπα, με 30 δίνει και κώλο αλλά θέλει ΠΡΟΣΟΧΗ γιατί γαμιέται και ακα. Διπλή καπότα.

Εγγρ.
14 Μαρ 2022
Like
640
Πόντοι
81
Την Ιουλία αν κάνεις το λάθος κ την πάρεις με 15 ίσα π θα της τον ακουμπήσεις θα τα μαζέψει κ θα φύγει αυτό είναι σίγουρο
Παντως νωρια που δεν ειχε κοσμο ουτε μια δεν ζητησε 30αρι σε αντιθεση με τα βραδια

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.917
Πόντοι
3.796
Παντως νωρια που δεν ειχε κοσμο ουτε μια δεν ζητησε 30αρι σε αντιθεση με τα βραδια
Στα 15 ευρώ να φανταστώ έπεσε μόνο για πιπα έτσι ;

Όσο δεν θα τις φορτώνεις τόσο θα πέφτουν ..
Εμένα πάντως προχθές πάλι έριξε άκυρο όταν πέρασα ,ενώ παλιά την έχω πάρει :cheesy::cheesy:εχει κάποιο προβλημα δεν ξέρω..σταμάτησα με το αμάξι και μου γύρισε την πλάτη και άρχισε να προχωράει !

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.917
Πόντοι
3.796
Εμφανίστηκε η Σβέτα; Κοιτάζω μεσημέρια και δεν την έχω δει εδώ και μήνες. Μπροστά στο ερείπιο όπως παλιά;

Καυλάρα καλή, δεν σηκώνει παζάρια αλλά για (καλή) ξεπέτα είναι ο ορισμός. 20 ακα πίπα, με 30 δίνει και κώλο αλλά θέλει ΠΡΟΣΟΧΗ γιατί γαμιέται και ακα. Διπλή καπότα.
Άμα γαμιεται ακα ..όχι διπλή καποτα ..
Κακός την ψάχνεις κιόλας τα μεσημέρια.

ale22

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2022
Like
631
Πόντοι
81
Ποια είναι αυτή που κάνει ακαποτα μην την πατήσουμε

diegito007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2022
Like
2.453
Πόντοι
441
Μόνο με σκουφάκι, μακρυά από όσες το κάνουν χωρίς προφύλαξη.

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
Πέρασμα μόλις από Γιαννιτσών. Στο 4all δύο μιλφογκιλφ που ειλικρινά με τρόμαξαν και απέναντι από το συνεργείο πριν το πρωην πρατηριο μαμά κόρη και μόλις φορτώνανε την κόρη μου διαφεύγουν τα ονόματα εννοείται την έκανα αχυστος. Παρθενικό ποστ μάγκες δείξτε επιείκεια δε θυμάμαι ονόματα
Παρθενικό ποστ και δείξαμε επιείκεια, εσυ όμως απ ότι βλέπω μπαίνεις καθημερινά συλλέγεις υλικό αλλά δεν εχεις δώσει ακόμα…

• Χαχα
Αντιδράσεις: Humax

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom