Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (3 μέλη και 9 επισκέπτες)

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Ε δε μπορώ να καταλάβω αλλά λογικά την έχω δει... αύριο άμα κινηθώ μεσημέρι στην περιοχή θα κάνω μια έρευνα.
Γιατί έχω μια ανεκπλήρωτη υποχρέωση από την προηγούμενη Κυριακή :grin:
Έχεις πμ

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Η μανά της είναι αυτή π λες
Την άλλη ρε τη θεία την ξανθιά τη Βουλγάρα που βγαίνει με τη μαύρη γούνα θυμάσαι το όνομα μήπως??... αυτήν είχα γαμησει πριν καμιά 10 χρόνια που είχε και τριχωτό μουνί αλλά δε μπορώ να θυμηθώ το όνομα

GARGANDUAZZZ

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2020
Like
756
Πόντοι
81
Η Σόνια εμένα με δούλεψε.το έχει κάνει και μαύρη.στηνετε στα 4,τάχα στον παίρνει να τον βάλει στο μουνι και τον πατάει ανάμεσα στα μπούτια χαμηλά για να σε ξεκαβλωσει

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
Εγώ όσο συνεχίζετε από το μεσημέρι πάντως να γράφετε τα ακα κατορθώματα της αντίθετα δεν παίζει να την αφήσω ούτε 10ρικο
Αν ήξερες τόσα χρόνια πόσες έχεις πάρει που κάνουν ακαποτα δεν θα περνούσες καν...και όχι με νορμάλ τύπους...με κάτι ναυάγια που ούτε να τους κοιτάξεις δεν μπορείς

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.901
Πόντοι
3.796
Τελευταία με έχει μπει στο μάτι αυτή που είναι μαζί με Έλενα ,η Νταίζη στην καβατζα μοναστηριού αλλά όλο 30 μου ζητάει και αυτή .
Όχι ότι είναι τίποτα το ιδιαίτερο αλλά έτσι αδύνατη σκιννυ που είναι θέλω να την πάρω μια φορά

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.087
Πόντοι
2.356
Την άλλη ρε τη θεία την ξανθιά τη Βουλγάρα που βγαίνει με τη μαύρη γούνα θυμάσαι το όνομα μήπως??... αυτήν είχα γαμησει πριν καμιά 10 χρόνια που είχε και τριχωτό μουνί αλλά δε μπορώ να θυμηθώ το όνομα
Δε την θυμάμαι

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
Η Σόνια εμένα με δούλεψε.το έχει κάνει και μαύρη.στηνετε στα 4,τάχα στον παίρνει να τον βάλει στο μουνι και τον πατάει ανάμεσα στα μπούτια χαμηλά για να σε ξεκαβλωσει
Με τις μαύρες έχει γέλιο... επειδή έχουν πηγάδια σκέφτεσαι.... Τώρα την γαμαω ή τον καρφώνω στον αέρα??? Πολλές φορές μου έχει τύχει :2funny:

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.901
Πόντοι
3.796
Αν ήξερες τόσα χρόνια πόσες έχεις πάρει που κάνουν ακαποτα δεν θα περνούσες καν...και όχι με νορμάλ τύπους...με κάτι ναυάγια που ούτε να τους κοιτάξεις δεν μπορείς
Το ξέρω ρε συ ,δεν είμαι χαζός ..απλός όσο αναφέρονται και φανερά εννοείται ξενερώνω και δεν παίζει να φορτωσω

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
Τελευταία με έχει μπει στο μάτι αυτή που είναι μαζί με Έλενα ,η Νταίζη στην καβατζα μοναστηριού αλλά όλο 30 μου ζητάει και αυτή .
Όχι ότι είναι τίποτα το ιδιαίτερο αλλά έτσι αδύνατη σκιννυ που είναι θέλω να την πάρω μια φορά
Σκέφτεσαι ένα καλό "σπάσιμο" όπως το λέμε επειδή είναι σκινι ή απλά μια δοκιμή να δεις εντυπώσεις?

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.901
Πόντοι
3.796
Σκέφτεσαι ένα καλό "σπάσιμο" όπως το λέμε επειδή είναι σκινι ή απλά μια δοκιμή να δεις εντυπώσεις?
Δοκιμή για εντυπώσεις ..
Και επειδή με καυλώνουν κάτι τέτοια .
Δεν σπάνε αυτές φίλε ,Βουλγάρα όσο σκινι και να είναι δεν την σπάς.εχουν φάει χιλιόμετρα πουτσες στο Σαντάνσκι.
Έτσι νόμιζα και με Ιουλία και Σύλβια και να ανεβάζεις στροφές δεν καταλάβαιναν τίποτα

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
Δοκιμή για εντυπώσεις ..
Και επειδή με καυλώνουν κάτι τέτοια .
Δεν σπάνε αυτές φίλε ,Βουλγάρα όσο σκινι και να είναι δεν την σπάς.εχουν φάει χιλιόμετρα πουτσες στο Σαντάνσκι.
Έτσι νόμιζα και με Ιουλία και Σύλβια και να ανεβάζεις στροφές δεν καταλάβαιναν τίποτα
Συμφωνώ και η Αλβανιδα μία από τα ίδια....

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
Η αλβανίδα απλά κοιμάται όρθια ..τι να καταλάβει ,την γαμας και χασμουριεται
Στην πίπα όντως γίνεται αυτό,στο σεξ με λίγο ζορισμα παραπάνω είναι πολύ καλή η φάση όσο θυμάμαι γιατί έχω πολύ καιρό να την πάρω...

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.901
Πόντοι
3.796
Στην πίπα όντως γίνεται αυτό,στο σεξ με λίγο ζορισμα παραπάνω είναι πολύ καλή η φάση όσο θυμάμαι γιατί έχω πολύ καιρό να την πάρω...
Ούτε κρύο ούτε ζέστη απλά στήνει την κωλαρα της και καρφώνεις ..

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
Κατάλαβες ποια λέω... μια πολύ ψηλή ξανθιά, ίσιο μαλλί ωραίο πρόσωπο σχετικά...την βλέπω και νύχτες στη γωνία με Χαλκίδος.
Γιατί είχα καιρό να βολταρω μεσημέρι και την είδα εκεί ψηλά
Αυτή είναι , με πράσινα μάτια κ βουλγαρική ξενική προφορα
Η μάνα είναι ελληνιδα

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
Σας είπα προχθές για τη βασια περί ακα
Όσον αφορά Σβιετα, ειδικά Κυριακές μεσημέρια με απόγευματα είναι στάνταρ εκεί στο ερειπωμένο
Σε βάζει μέσα περπατάς πάνω σε ότι βρωμια φαντάζεσαι και αν έχει κίνηση σε πάει τέρμα πίσω μέσα σε κάτι κλαδιά κ φυλλωσιές
Και παιδια. . . Και άλλες το κάνουν ακα
Και δεν αναφέρομαι σε πρεζονια
Τουλάχιστον στο παρελθόν

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.901
Πόντοι
3.796
Σας είπα προχθές για τη βασια περί ακα
Όσον αφορά Σβιετα, ειδικά Κυριακές μεσημέρια με απόγευματα είναι στάνταρ εκεί στο ερειπωμένο
Σε βάζει μέσα περπατάς πάνω σε ότι βρωμια φαντάζεσαι και αν έχει κίνηση σε πάει τέρμα πίσω μέσα σε κάτι κλαδιά κ φυλλωσιές
Και παιδια. . . Και άλλες το κάνουν ακα
Και δεν αναφέρομαι σε πρεζονια
Τουλάχιστον στο παρελθόν
Αυτό που σε χώνουν μέσα στα ερείπια τι βίτσιο πάλι..
Ξημερώματα στη Χλόης ολόκληρο αδιέξοδο ανοιχτοσια και η Ιουλία με είχε χώσει μεσα σε εκείνο το ερείπιο στην αρχή που στρίβεις στο στενό δεξιά να την γαμησω στα χαλάσματα

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Τι έγινε ρε μάγκες?... ακούσαμε ακαποτο και πέσαμε όλοι μαζί?:grin:
Πήγα την είδα την περίφημη Σβετα κατά τις 16,00 πέτυχα να την ξεφορτώνει μαύρο αυτοκίνητο τέρμα δεξιά πάνω στη γωνία και μέχρι να γυρίσω την φόρτωνε λευκό αυτοκίνητο...
Εντάξει ωραία δείχνει άλλα νομίζω κάνει μπαμ η γυφτιά συν πολύ αδύνατη συν τα ακάποτα που λέτε.... ξέρω γω

Απέναντι από το ερείπιο από νωρίς και μέχρι τώρα η μάνα που λέτε ψηλή ξανθιά μιλφ... παραδίπλα της κάνα δυο γυφτισες...
Μπροστά στο ερείπιο τώρα και μπροστά στο μαύρο Σμαρτ που αναφέρθηκε τι ωραίο μουνάκι ήταν αυτό? ξανθό πιπινι όμορφο κορμί λαμπάδα, είχε και μεγάλα ακουστικά στα αυτιά στην αρχή που την είδα... στεκόταν πολύ ώρα εκεί

Στη γωνία με Χλόης η ξανθιά Βουλγάρα μιλφ με το μίνι σχεδόν χοντρή πλέον και την βλέπω πάντα μέχρι τα ξημερώματα... και άλλα δύο γυφτακια εκεί μαζί της που δε βλέπω τις νύχτες όμως

Απέναντι τους η τρανς Βανέσα με έξαλλο ντύσιμο να πειράζει τους οδηγούς.
Ααα επίσης εκεί στη γωνία που ήταν η Σβετα δίπλα στο καφέ παρατήρησα ότι δουλεύει μια ξανθιά μιλφαρα :cheesy:

Γενικά καλή κίνηση για τόσο μεσημέρι... έφυγα έκανα μπουρδελοτσαρκα με αποτυχημένη κατάθεση.... ξαναγύρισα στην πιάτσα πάνω κάτω δεξιά αριστερά... λέω ας πιω και ένα καλό καφέ απ'έξω γιατί με το πρώτο λοκνταουν είχα πάρει μηχανή εσπρέσσο και το φτιάχνω μόνος μου... σταματάω λοιπόν στο 4all για καλό καφέ.... νερό με χρώμα ρε μαλάκες... στο σπίτι μου με οικιακή μηχανή βγάζω καλύτερο καφέ.
Εγώ άμα δε μου κάτσει ο καφές ή το γαμήσι τρελενομαι... και σήμερα δε μου έκατσε τίποτα από τα δύο.
Τώρα αργά φεύγοντας που είχε νυχτώσει κιόλας ήταν μόνο η μάνα η ξανθιά εκεί στο ίδιο σημείο

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Τι έγινε ρε μάγκες?... ακούσαμε ακαποτο και πέσαμε όλοι μαζί?:grin:
Πήγα την είδα την περίφημη Σβετα κατά τις 16,00 πέτυχα να την ξεφορτώνει μαύρο αυτοκίνητο τέρμα δεξιά πάνω στη γωνία και μέχρι να γυρίσω την φόρτωνε λευκό αυτοκίνητο...
Εντάξει ωραία δείχνει άλλα νομίζω κάνει μπαμ η γυφτιά συν πολύ αδύνατη συν τα ακάποτα που λέτε.... ξέρω γω

Απέναντι από το ερείπιο από νωρίς και μέχρι τώρα η μάνα που λέτε ψηλή ξανθιά μιλφ... παραδίπλα της κάνα δυο γυφτισες...
Μπροστά στο ερείπιο τώρα και μπροστά στο μαύρο Σμαρτ που αναφέρθηκε τι ωραίο μουνάκι ήταν αυτό? ξανθό πιπινι όμορφο κορμί λαμπάδα, είχε και μεγάλα ακουστικά στα αυτιά στην αρχή που την είδα... στεκόταν πολύ ώρα εκεί

Στη γωνία με Χλόης η ξανθιά Βουλγάρα μιλφ με το μίνι σχεδόν χοντρή πλέον και την βλέπω πάντα μέχρι τα ξημερώματα... και άλλα δύο γυφτακια εκεί μαζί της που δε βλέπω τις νύχτες όμως

Απέναντι τους η τρανς Βανέσα με έξαλλο ντύσιμο να πειράζει τους οδηγούς.
Ααα επίσης εκεί στη γωνία που ήταν η Σβετα δίπλα στο καφέ παρατήρησα ότι δουλεύει μια ξανθιά μιλφαρα :cheesy:

Γενικά καλή κίνηση για τόσο μεσημέρι... έφυγα έκανα μπουρδελοτσαρκα με αποτυχημένη κατάθεση.... ξαναγύρισα στην πιάτσα πάνω κάτω δεξιά αριστερά... λέω ας πιω και ένα καλό καφέ απ'έξω γιατί με το πρώτο λοκνταουν είχα πάρει μηχανή εσπρέσσο και το φτιάχνω μόνος μου... σταματάω λοιπόν στο 4all για καλό καφέ.... νερό με χρώμα ρε μαλάκες... στο σπίτι μου με οικιακή μηχανή βγάζω καλύτερο καφέ.
Εγώ άμα δε μου κάτσει ο καφές ή το γαμήσι τρελενομαι... και σήμερα δε μου έκατσε τίποτα από τα δύο.
Τώρα αργά φεύγοντας που είχε νυχτώσει κιόλας ήταν μόνο η μάνα η ξανθιά εκεί στο ίδιο σημείο
Ε ναι γυφτο βουλγαρα είναι, δεν είναι πολύ αδυνατη όπως σου φάνηκε, νορμαλ σώμα κ ωραια κωλο έχει. Τωρα για ακαποτα γαμησια δεν ξέρω δεν με ειπε ποτέ ούτε το ζήτησα, για ακα τσιμπούκι ξέρω ότι κάνει γτ το εχει πει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom