Τι έγινε ρε μάγκες?... ακούσαμε ακαποτο και πέσαμε όλοι μαζί?
Πήγα την είδα την περίφημη Σβετα κατά τις 16,00 πέτυχα να την ξεφορτώνει μαύρο αυτοκίνητο τέρμα δεξιά πάνω στη γωνία και μέχρι να γυρίσω την φόρτωνε λευκό αυτοκίνητο...
Εντάξει ωραία δείχνει άλλα νομίζω κάνει μπαμ η γυφτιά συν πολύ αδύνατη συν τα ακάποτα που λέτε.... ξέρω γω
Απέναντι από το ερείπιο από νωρίς και μέχρι τώρα η μάνα που λέτε ψηλή ξανθιά μιλφ... παραδίπλα της κάνα δυο γυφτισες...
Μπροστά στο ερείπιο τώρα και μπροστά στο μαύρο Σμαρτ που αναφέρθηκε τι ωραίο μουνάκι ήταν αυτό? ξανθό πιπινι όμορφο κορμί λαμπάδα, είχε και μεγάλα ακουστικά στα αυτιά στην αρχή που την είδα... στεκόταν πολύ ώρα εκεί
Στη γωνία με Χλόης η ξανθιά Βουλγάρα μιλφ με το μίνι σχεδόν χοντρή πλέον και την βλέπω πάντα μέχρι τα ξημερώματα... και άλλα δύο γυφτακια εκεί μαζί της που δε βλέπω τις νύχτες όμως
Απέναντι τους η τρανς Βανέσα με έξαλλο ντύσιμο να πειράζει τους οδηγούς.
Ααα επίσης εκεί στη γωνία που ήταν η Σβετα δίπλα στο καφέ παρατήρησα ότι δουλεύει μια ξανθιά μιλφαρα
Γενικά καλή κίνηση για τόσο μεσημέρι... έφυγα έκανα μπουρδελοτσαρκα με αποτυχημένη κατάθεση.... ξαναγύρισα στην πιάτσα πάνω κάτω δεξιά αριστερά... λέω ας πιω και ένα καλό καφέ απ'έξω γιατί με το πρώτο λοκνταουν είχα πάρει μηχανή εσπρέσσο και το φτιάχνω μόνος μου... σταματάω λοιπόν στο 4all για καλό καφέ.... νερό με χρώμα ρε μαλάκες... στο σπίτι μου με οικιακή μηχανή βγάζω καλύτερο καφέ.
Εγώ άμα δε μου κάτσει ο καφές ή το γαμήσι τρελενομαι... και σήμερα δε μου έκατσε τίποτα από τα δύο.
Τώρα αργά φεύγοντας που είχε νυχτώσει κιόλας ήταν μόνο η μάνα η ξανθιά εκεί στο ίδιο σημείο