Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (3 μέλη και 16 επισκέπτες)

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
Η Σόνια είναι αυτή ρε φίλε .
Και κακός βάζεις την φωτό της εδω.
Καλύτερα να την κατεβάσεις .
Τι θα πει μόνο 30 ;με 30 είπαμε πας σε στούντιο στην πιάτσα το οκ είναι 20 ευρώ ..
Σίγουρα δεν έχεις εμπειρία το καταλαβαίνω η είσαι μικρός .
Αλλά σαν συμβουλή σου τα λέω .
Τουλάχιστον το καλό είναι ότι έτσι μάθαμε το πραγματικό της όνομα

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.907
Πόντοι
3.796
Τουλάχιστον το καλό είναι ότι έτσι μάθαμε το πραγματικό της όνομα
Δεν νομίζω ότι μας ενδιέφερε τόσο και αυτό φίλε .
Άμα αρχίσουμε να την λέμε και αυτήν με 5 ονόματα πάλι θα γίνει μπερδεμα εδώ μέσα

Εγγρ.
1 Μαΐ 2022
Like
170
Πόντοι
1
Πόσες φορές το έχω σκεφτεί να γίνει καμία μαλακια και άντε να το δικαιολογήσεις !
Και το θέμα είναι να είναι έστω έως βραδάκι π είναι και κάτι ανοιχτό, αλλιώς την κάτσαμε
Πιθανές δικαιολογίες:

1) Φίλος/Συνάδελφος που μένει εκεί
2) Φαγητό από κάποια καντίνα που δήθεν είναι λίγο πιο πέρα και είναι φοβερή
3) Πας στο μπουζουκομάγαζο που δεν θυμάμαι πως λέγετε κοντά στην shell κάπου εκεί
4) Πας η γυρνάς από Mc Donalds drive through (απένατι απο το εμπορικό κέντρο είναι και ίσως 24ώρο)
5) Πας να πάρεις απο τον Τερκενλή στα ΚΤΕΛ γιατί που να παρκάρεις στο κέντρο (κλείνει 11)
6) Πάς στο Θες Πλύσιμο (24ωρο πλύντηριο στην γιαννιτσων και στην μοναστηρίου)

Εξαρτάται απο το που μένεις και πολλά άλλα ελπίζω να έδωσα καμία ιδέα

Εγγρ.
1 Μαΐ 2022
Like
170
Πόντοι
1
Σας είπα προχθές για τη βασια περί ακα
Όσον αφορά Σβιετα, ειδικά Κυριακές μεσημέρια με απόγευματα είναι στάνταρ εκεί στο ερειπωμένο
Σε βάζει μέσα περπατάς πάνω σε ότι βρωμια φαντάζεσαι και αν έχει κίνηση σε πάει τέρμα πίσω μέσα σε κάτι κλαδιά κ φυλλωσιές
Και παιδια. . . Και άλλες το κάνουν ακα
Και δεν αναφέρομαι σε πρεζονια
Τουλάχιστον στο παρελθόν
Το έκανα εικόνα (πρόσθεσα και πολλές σύριγγες με την φαντασία μου και απόκοσμη μυρωδιά) και αναγούλιασα. Θαυμάζω όσους μπορούν και γαμάνε εκεί μέσα. Το παραδέχομαι είμαι φλώρος.

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.483
Πόντοι
746
Πήγα σήμερα μια βόλτα από την πιάτσα πολύ νωρίς (20:00) και πέτυχα αυτήν. Μου έδωσε το τηλ. της και στο Viber αυτή η φάτσα βγαίνει. Κορμάρα αλληνίδα εντλώς ήθελε μόνον 30 € για αμάξι και άγνωστο πόσο για hotel !

1674766958379.png
Αυτο το....μονο....30 πως το εννοεις;

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.907
Πόντοι
3.796
Φίλος ούτε η Σύλβια εθεάθη τι συνέβει? Δεν παίρνω ανεξάρτητη εδω όνομα δεν θα πω απάτη!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μακρυά απο μια εδω!ΟΥΣΤ! Ζητάνε 100 ευρώ δυο φορές και λένε αν δεν έχουμε χημεία ..ΔΡΟΜΟ! Άρε Γιαννιτσών εσύ μας δίνεις τίμιες κοπέλες!
Χαλάρωσε ρε Μάρκο,τι έπαθες μεσημεριατικα ;
Αυτές όλες μαζί είναι Σύλβια ,Νταίζη και Έλενα μπορει να βγαίνουν απλά νωρίς και να μην τις πετυχαίνεις

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.907
Πόντοι
3.796
Φίλος θέλω να πάρω μια καλή προς το sell έχει καμμιά καλή όχι μπετατζή-cros,...μην κάψουμε βενζίνα τσάμπα..τι ώρες?
Πηγαινε από τις 20:00 με 21:00 θα βρεις εκεί σίγουρα .

zipas

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
571
Πόντοι
81
Πήγα σήμερα μια βόλτα από την πιάτσα πολύ νωρίς (20:00) και πέτυχα αυτήν. Μου έδωσε το τηλ. της και στο Viber αυτή η φάτσα βγαίνει. Κορμάρα αλληνίδα εντλώς ήθελε μόνον 30 € για αμάξι και άγνωστο πόσο για hotel !

1674766958379.png
Πρεζα

zipas

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
571
Πόντοι
81

1674766958379.png
Τρελοφατσα…

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.907
Πόντοι
3.796
Χαχαχαχαχα....ειστε ολοι καλεσμενοι!!!
Να κάνουν μια τέτοια είσοδο στο καραμέλα η στο φουλ μουν και να το ονομάσουν "το στόμα του λύκου "

Θα καλέσεις και το λιοντάρι;

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.483
Πόντοι
746
Να κάνουν μια τέτοια είσοδο στο καραμέλα η στο φουλ μουν και να το ονομάσουν "το στόμα του λύκου "

Θα καλέσεις και το λιοντάρι;
Φιλαρακι μου ειναι πλεον ο Λεων.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Σήμερα μεσημέρι στην πιάτσα πιο μειωμένη κινητικότητα σε σχέση με την προηγούμενη Κυριακή...

Απέναντι από το ερείπιο η Σόνια με τη μάνα της και λίγο παραπάνω ο μπαμπάς να τις προσέχει από το αυτοκίνητο :grin:
Λίγο παραπάνω άλλες δύο μελαχρινές σαν γύφτισσες τις οποίες δε θυμάμαι να έχω ξαναδεί η μία εκ των οποίων έδειχνε για πρεζόνι...η Σβετα έλλειπε όσες φορές κι αν πέρασα αλλά στο πόστο της εκεί στη γωνία στο καφέ δηλαδή ήταν μια ξανθιά μιλφ την οποία επίσης δεν έχω ξαναδεί

Στη γωνία στη Χλόης μια μελαχρινή πολύ χοντρή και τώρα αργά πριν αποχωρήσω εμφανίστηκε και το όμορφο γυφτάκι που στήνεται στις λαμαρίνες και κοιτούσε συνομωτικα γύρω γύρω... Ιουλία την λέτε αν θυμάμαι.
Στο κομμάτι πριν το φανάρι της Κωλέττη τίποτα απολύτως...
Έκανα και ενδιάμεσο πέρασμα από τα μπουρδέλα εννοείται όπου και εκεί επικρατούσε ησυχία και έφυγα άπραγος

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.907
Πόντοι
3.796
Σήμερα μεσημέρι στην πιάτσα πιο μειωμένη κινητικότητα σε σχέση με την προηγούμενη Κυριακή...

Απέναντι από το ερείπιο η Σόνια με τη μάνα της και λίγο παραπάνω ο μπαμπάς να τις προσέχει από το αυτοκίνητο :grin:
Λίγο παραπάνω άλλες δύο μελαχρινές σαν γύφτισσες τις οποίες δε θυμάμαι να έχω ξαναδεί η μία εκ των οποίων έδειχνε για πρεζόνι...η Σβετα έλλειπε όσες φορές κι αν πέρασα αλλά στο πόστο της εκεί στη γωνία στο καφέ δηλαδή ήταν μια ξανθιά μιλφ την οποία επίσης δεν έχω ξαναδεί

Στη γωνία στη Χλόης μια μελαχρινή πολύ χοντρή και τώρα αργά πριν αποχωρήσω εμφανίστηκε και το όμορφο γυφτάκι που στήνεται στις λαμαρίνες και κοιτούσε συνομωτικα γύρω γύρω... Ιουλία την λέτε αν θυμάμαι.
Στο κομμάτι πριν το φανάρι της Κωλέττη τίποτα απολύτως...
Έκανα και ενδιάμεσο πέρασμα από τα μπουρδέλα εννοείται όπου και εκεί επικρατούσε ησυχία και έφυγα άπραγος
Πέρασα και εγώ κατά τις 19:00 πολύ λίγα πράγματα από ότι συνήθως ..η Ιουλία εκεί στις λαμαρίνες ήταν ,όταν καπνίζει τσιγάρο με θυμίζει εκείνα τα ανήλικα γυφτακια που σου ζητάνε αναπτήρα ..πιο μεγάλο από το κεφάλι της είναι !
Η αδερφή της ανιλιας ήταν πριν την διχάλα .
Η διχαλα στη στροφή προς ΚΤΕΛ ήταν κλειστή λόγο έργων .
Προς την χλόης η χοντρή που ανέφερε ο Αλ και η μάνα της σονιας .αυτά για την ώρα ..
Είναι λίγο βαρετή η μέρα και δεν ξέρω αν έχω όρεξη να περάσω και πιο αργά .
Όποιος βγει να ενημερώσει .

lanoche21

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2022
Like
716
Πόντοι
81
Μεγαλη βολτα σημερα 21 00 με 22 30. Ονοματα δε ξερω οποτε θα προσπαθησω να ειμαι περιγραφικος. Για αρχη δεν υπηρχε ΚΑΜΙΑ τρανς και καμια αφρικανη τουλαχιστον στη γυρα που κανω εγω που ειναι απο σελ μεχρι και τη διχαλα, μετα ολη τη μοναστηριου και στο σταθμο δεξια και παλι γιαννιτσων.
Ηταν απεναντι απ το σελ και και στα 30 μετρα παρακατω εξω απ τη car glass ενα αστερι με ενα παντελονι που δεξια - αριστερα ειχε ανοιγματα και ασπρο μπουφαν απο πανω. Παρα πολυ ομορφο μωρο νεα και φοβερο κορμι. Απεναντι ακριβως μια ΠΟΛΥ παχουλη μελαχροινη με μια αλλη μελαχροινη νορμαλ σωμα αδιαφορες και οι δυο. Λιγο παρακατω οπως κοιταμε προς κτελ στην αριστερη μερια του δρομου μια αδυνατη με μαυρο κολαν πιθανοτατα τσιγγανουλα αδιαφορη κι αυτη.
Απο απεναντι μετα το φαναρι one salonika μια παχουλη με κοτσο τα μαλλια που φορτωνοταν συνεχως.
Τιποτα αξιολογο μεχρι διχαλα ουτε καν κοσμος (ο δρομος προς κτελ ειναι κλειστος οπως ειπε ο φιλος παραπανω) και ακριβως στη διχαλα στη γωνια πριν το τελευταιο στενο, απο δεξια μερια μια ξανθια και μια μελαχροινη νορμαλ σε σωματα αδιαφορες σε προσωπο. Στα 5 μετρα απο αυτες μια εξαρτημενη ΠΑΡΑ πολυ αδυνατη αλλα φαινοταν οτι ειναι ομορφο κοριτσι. Απεναντι αλλη μια εξαρτημενη που με το ζορι στεκοταν και μια 40-45 η οποια φαινοταν παρα πολυ καλη και πιθανοτατα να ειναι σε κατι καλη για φορτωνοταν ΣΥΝΕΧΕΙΑ. Γυρισα δεκα φορες να τη βρω και η ελειπε η καποιος τη φορτωνε.
Μοναστηριου στο μαγαζι με τα μηχανακι δυο ΓΛΥΦΙΤΖΟΥΡΙΑ με κολαν λαχανι η μια και μαυρο η αλλο και απεναντι μια πετιτ ξανθια που οσο πολυ μου αρεσε απο μακρια τοσο απογοητευτηκα οταν σταματησα να της μιλησω. Πολυ ευγενικη και ευδιαθετη 20 ζητησε και γενικα δεν εχει κατι ασχημο απλα απογοητευτηκα γιατι οπως περναω τοσο καιρο και τη βλεπω νομιζω οτι ηταν δεκα επιπεδα πανω. Μονο σε αυτην μιλησα ενω θα επρεπε να εχω σταματησει και στα γλυφιτζουρια απεναντι αλλα ειχε παρα πολυ κινηση και δε με βολευε δυστυχως....

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.540
Πόντοι
456
εγω ειμαι υπερ των φωτογραφιων.Θα ηθελα ολα τα κοριτσια να εχουν προφιλ,να ανεβαουν ωτο και πληροφοριες.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.087
Πόντοι
2.356
Κ μίας κ μας λείπει το ενδιάμεσο κατά τις 8 με 8.30 έκανα μία βόλτα το μωρό π είπε ο φίλος με τα ανοίγματα στο παντελόνι δεν ήταν άλλη από την Αλβανίδα την ξεπετάχτρα στην Κωλέττη η Ιουλία μαζί με ένα Βούλγαρογυφτάκι ξανθό λεπτό τα λέγανε από κει κ μετά το χάος στο τελείωμα δεξιά η Άννιλια με την αδερφή της επιστροφή από μοναστηριού αριστερά μόνη της η Έλενα κ απέναντί η ξανθιά μιλφ συλβια έκανα μία δεύτερη γύρα κ ήταν αρκετή δεν είχε τίποτε άλλο είχε κ κρύο αρκετό

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom