Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.909
Πόντοι
3.796
Δεν είμαι καθόλου αδικος και την Ζβεζα πριν εξαφανιστεί την έπαιρνα συνέχεια και έτσι την έλεγα Βουλγάρα γύφτισσα δεν πάει να πει κάτι αυτό... Μόνο για Έλενα ανέφερα που μου αρέσει αρκετά αλλά εκεί δεν θέλω να την πάρω μόνο για ξενοδοχείο την είχα πει..Ντεζη συγνώμη για την έκφραση είναι μόνο σιχαμα ειδικά το καλοκαίρι που φαίνεται το δέρμα της και τα τατουάζ της μόνο ξενερωμα
Και ντεζη ,Έλενα το ίδιο είναι ,η μία γυφτοβουλγαρα και η άλλη γυφτοαλβανιδα και λέει ότι είναι και Ελληνίδα και καλά ..έχει αναφερθεί εδώ ότι έχουν και γύφτους άντρες

lanoche21

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2022
Like
716
Πόντοι
81
Αν την είδες να κινείται προς τα πάνω στην αντιπροσωπεία αυτοκινήτων και στην στάση που έχει εκεί... είναι η μιλφ Νταίζη επίσης Βουλγάρα αδύνατη για όσους τους αρέσουν μιλφακια αδύνατα.. από τις πιο παλιές που συνεχίζει την θυμάμαι ακόμα από το 2018 έβγαινε...
Νομιζω ναι. Μου εκανε εντυπωση. Ηθελα να τη παρω, τουλαχιστον να ρωτησω πληροφοριες, περασα πανω απο 10 φορες και η ελειπε η την πετυχαινα στο φορτωμα. ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.909
Πόντοι
3.796
Τι να σου πω φιλε μου δεν εχω ιδεα... η Αννιλια και η αδερφη ειναι δυο μαζι που καθονται εκει πριν τη διχαλα και παραδιπλα ειναι η εξαρτημενη ΠΑΡΑ πολυ αδυνατη?
Ναι αυτές φίλε.
Αυτή την Νταίζη μιλφ την ψάχνουμε για τεστ ντραιβ μια εβδομάδα τώρα

lanoche21

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2022
Like
716
Πόντοι
81
Ναι αυτές φίλε.
Αυτή την Νταίζη μιλφ την ψάχνουμε για τεστ ντραιβ μια εβδομάδα τώρα
Εχω περασει συνολο απ τη πιατσα περιπου 5 φορες. Χθες ειχε με διαφορα τη λιγοτερη κινηση και φορτωνοταν χωρις αυριο! Οποτε η δοκιμη θα ειναι σα να συναντουμε μονοκερο..

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.909
Πόντοι
3.796
Εχω περασει συνολο απ τη πιατσα περιπου 5 φορες. Χθες ειχε με διαφορα τη λιγοτερη κινηση και φορτωνοταν χωρις αυριο! Οποτε η δοκιμη θα ειναι σα να συναντουμε μονοκερο..
Θα έρθει η ώρα της αργά η γρήγορα ..έτυχε μην νομίζεις ότι έτσι φορτώνονται καθε μέρα .και εγώ πέρασα και δεν είχε πολλές πουτανες μπορεί αυτός να ήταν ο λόγος

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
Θα έρθει η ώρα της αργά η γρήγορα ..έτυχε μην νομίζεις ότι έτσι φορτώνονται καθε μέρα .και εγώ πέρασα και δεν είχε πολλές πουτανες μπορεί αυτός να ήταν ο λόγος
Κι όμως κάθε μέρα συνέχεια την παίρνουνε γιατί εκεί που βγαίνει στο filoxenia κοντά δηλαδή δεν έχει άλλες ιερόδουλες και δεν έχει ανταγωνισμο

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.909
Πόντοι
3.796
Κι όμως κάθε μέρα συνέχεια την παίρνουνε γιατί εκεί που βγαίνει στο filoxenia κοντά δηλαδή δεν έχει άλλες ιερόδουλες και δεν έχει ανταγωνισμο
Ποιες είναι οι πιο συχνές ώρες που βγαίνει;έχω περάσει και απόγευμα και βράδυ και δεν την βρίσκω ,παλιά την έβλεπα τώρα που την ψάχνω δεν εμφανίζεται

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
Ποιες είναι οι πιο συχνές ώρες που βγαίνει;έχω περάσει και απόγευμα και βράδυ και δεν την βρίσκω ,παλιά την έβλεπα τώρα που την ψάχνω δεν εμφανίζεται
9 με 11 οι στάνταρ ώρες της...η καβατζα της είναι στην αλάνα απέναντι από το grand hotel

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Ντεζη βουλγαρα 40+, σίγουρα κ πριν το 2018 εβγαινε. Μπορει κ μέσα στο 2010 να την πρώτο είδα. Καλοκαίρια εβγαινε με καφτο σορτς τζιν στις αρχές. Ειχε κ γαμψη μυτι που την έκανε πλαστική. Επερνε κ στο σπίτι τής πολύ παλιά τώρα όχι. Βγαινει 9.00 με 9.30 από το γραντ χοτελι μέχρι μεταχειρισμενα Γιαννιρης, κ απο τις δύο πλευρές μοναστηριου. Καβαντζα όπως είπε ο φίλος απεναντι στην αλάνα του γραντ η στο Κορδελιό στα τρένα. Καμια φορα κ στο εγκατελημενο στο φανάρι που στρίβει για κτελ στην Αγ. Παρασκευής(οδος). Νορμαλ σώμα κανονικό όχι αδύνατο πολύ μαύρο μαλλί, ωραίο αφράτο κωλαρακι κ ωραιο βυζακι. Πολύ καλή πίπα. Ωραια πιασίματα γενικά. 20 ευρώ πιπα κ σεξ. Χρόνια στο κουρμπέτι κ πριν έρθει Ελλάδα

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.909
Πόντοι
3.796
Έλα ...μην ντρέπεστε .
Ποιος βγήκε γύρα σήμερα και ποιός γάμησε ;

Όλοι εχθές περάσαμε;

tonika

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2020
Like
204
Πόντοι
21
Ας βάλω κ γώ τον πρόλογο σαν επίλογο!
ΑΛ ίδιο σενάριο ακροβως!
Καρμπόν ομωσ!
Βόλτα στις 3 κ κάτι με 4μιση. Το απόλυτο τίποτα.
Βγηκα λυσσασμένος για να χύσω τη Σβιετα μόνο με πιπα μαλακια φυσικά ύστερα από τις αποκαλύψεις, αλλά πουθενά! Πρωτότυπο για Κυριακή ειδικά και μεσημέρι. Απέναντι Σονια με ωραίο σύνολο αλλά πρεζέ αύρα, μαζί με Μαρία γύφτο Κρητικιά με κιτς γυαλί ηλίου early 00’s. Διχάλα κλειστή με έργα εως τη στροφή εκεί στο γιαννιρη με τους κάδους περί hcv, όποτε πήγα μοναστηριου μέχρι grand και εκεί μανούβρα στο kiddo πρώην λητω μπας και πετύχω Ντεζυ, αλλά που…
Στα καπάκια πήγα τσάρκα ρδελα αλλά όντως πολύ υποτονικά… 2 στα 3 paradise κλειστά κ πολύ μετριότις
Όταν λες Ντεζυ όχι αυτή που κάθεται με Έλενα στη ζμοναστηριου αλλά στο τερμα Διχάλα...

Τη πήδηξα σήμερα κορμί λαμπάδα πίπα τρομερή καλό άτομο με λέει οπότε θες γάμησε με την άφησα κάνα 10λεπτο να με πιπωνει

tonika

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2020
Like
204
Πόντοι
21
Ντεζη βουλγαρα 40+, σίγουρα κ πριν το 2018 εβγαινε. Μπορει κ μέσα στο 2010 να την πρώτο είδα. Καλοκαίρια εβγαινε με καφτο σορτς τζιν στις αρχές. Ειχε κ γαμψη μυτι που την έκανε πλαστική. Επερνε κ στο σπίτι τής πολύ παλιά τώρα όχι. Βγαινει 9.00 με 9.30 από το γραντ χοτελι μέχρι μεταχειρισμενα Γιαννιρης, κ απο τις δύο πλευρές μοναστηριου. Καβαντζα όπως είπε ο φίλος απεναντι στην αλάνα του γραντ η στο Κορδελιό στα τρένα. Καμια φορα κ στο εγκατελημενο στο φανάρι που στρίβει για κτελ στην Αγ. Παρασκευής(οδος). Νορμαλ σώμα κανονικό όχι αδύνατο πολύ μαύρο μαλλί, ωραίο αφράτο κωλαρακι κ ωραιο βυζακι. Πολύ καλή πίπα. Ωραια πιασίματα γενικά. 20 ευρώ πιπα κ σεξ. Χρόνια στο κουρμπέτι κ πριν έρθει Ελλάδα
Αστέρι η γκόμενα αλλά δε πιστεύω να ναι 40

tonika

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2020
Like
204
Πόντοι
21
Αν την είδες να κινείται προς τα πάνω στην αντιπροσωπεία αυτοκινήτων και στην στάση που έχει εκεί... είναι η μιλφ Νταίζη επίσης Βουλγάρα αδύνατη για όσους τους αρέσουν μιλφακια αδύνατα.. από τις πιο παλιές που συνεχίζει την θυμάμαι ακόμα από το 2018 έβγαινε...
Καβλα

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.909
Πόντοι
3.796

tonika

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2020
Like
204
Πόντοι
21
Πήρες την σωστή Νταίζη φίλε ;σίγουρα ;
Δώσε παραπάνω στοιχεία τι και πως η φάση να ξέρουμε
Μελαχροινη μικρό σχετικά βυζάκια ωραίο σώμα πίπα άνετη έβγαλε όλα τα ρούχα της παιδιά σκέτη γκαβλα μέχρι και σπίτι της την πήγα προσοχή μη μου τη χαλασετε

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.483
Πόντοι
746
Μελαχροινη μικρό σχετικά βυζάκια ωραίο σώμα πίπα άνετη έβγαλε όλα τα ρούχα της παιδιά σκέτη γκαβλα μέχρι και σπίτι της την πήγα προσοχή μη μου τη χαλασετε
Ολογυμνη; Εξω η μεσα στο αυτοκινητο η φααη;

• Like
Αντιδράσεις: tonika

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.909
Πόντοι
3.796
Το τελευταίο που έγραψες πολύ σωστό , δυστυχώς υπάρχουν και αυτοί που θα προσπαθήσουν να χαλάσουν την φάση ,όχι επίτηδες,πιο πολύ λόγο υπερμαλακινσης που τους κυριεύει.
Η καβατζα ισχύει;απέναντι από Γκραντ χοτελ ,η κοντά στη διχάλα;

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
Αυτη δεν χάλασε τόσο χρόνια, τώρα θα χαλάσει;
Ακριβώς τι ατάκα ήταν αυτή που είπε...λες και είναι δύο μήνες που βγήκε... παίζει να είναι και η πιο παλιά από όσες βγαίνουν αφού είπες ότι την ξέρεις ακόμα πιο πολλά χρόνια πριν..."μην την χαλάσουμε" ???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom