You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 19.145
- Πόντοι
- 3.796
Εν μέρη έχει ένα δίκιο ..γιατί θα γίνεται κλασικά άσκοπο μποτιλιάρισμα ,όχι για να γαμησουν αλλά από την περιέργεια τους και μόνο !Ακριβώς τι ατάκα ήταν αυτή που είπε...λες και είναι δύο μήνες που βγήκε... παίζει να είναι και η πιο παλιά από όσες βγαίνουν αφού είπες ότι την ξέρεις ακόμα πιο πολλά χρόνια πριν..."μην την χαλάσουμε" ???
Θα περνάνε και θα σταματάνε να κοιτάνε απλά ,θα ρωτάνε κιόλας ' εσύ είσαι η Νταίζη που γράφουν στο bourdela;'
Το ξέρουμε καλά ,το έχουμε δει και στα στούντιο και παλιότερα στην πιάτσα .
Εγώ πάω κλασικά εκεί πριν τη διχάλα πριν το μαγαζάκι που χωράει ένα αμάξι μόνοΤο τελευταίο που έγραψες πολύ σωστό , δυστυχώς υπάρχουν και αυτοί που θα προσπαθήσουν να χαλάσουν την φάση ,όχι επίτηδες,πιο πολύ λόγο υπερμαλακινσης που τους κυριεύει.
Η καβατζα ισχύει;απέναντι από Γκραντ χοτελ ,η κοντά στη διχάλα;
Τι να πω ρε φίλε εγώ τόσα χρόνια δεν τη. Είχα ξαναδεί και με είπε βγαίνει κάνα 2 ώρες 8 με 10 εκεί στη διχάλα δεν την είχα ξαναδεί ίσως έβγαινε σε άλλο πόστο εκεί στη διχάλα συχνάζουν τα 2 τραβελια η άλλη η Βαλεντίνα με.τη καλή πίπα η ασκημουλα
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 19.145
- Πόντοι
- 3.796
Καλός φίλε ,καλά έκανες και ενημερωσες ,εγώ ακόμα να την πετύχω .Και μιλάω έτσι για Νταίζη γιατί με έκανε εντύπωση ότι δε βιαζόταν φιλούσε αρχιδια τα έβγαλε λες και την ήξερα χρόνια......ίσως είμαι φλώρος και εγώ τι να πω χαχα
Φλώρος ...φλωρος αλλά όλη την διχάλα βλέπω καλά την ξέρεις ..
Almanaco
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 5.744
- Πόντοι
- 1.336
Εσυ πριν από αυτό χρωστάς κ άλλο τεστ ντραιβ… μη ξεχνιόμαστεΝαι αυτές φίλε.
Αυτή την Νταίζη μιλφ την ψάχνουμε για τεστ ντραιβ μια εβδομάδα τώρα
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 19.145
- Πόντοι
- 3.796
Τι άλλο ;για την ίδια δεν μιλάμε ;Εσυ πριν από αυτό χρωστάς κ άλλο τεστ ντραιβ… μη ξεχνιόμαστε
Ποια λέει αυτός ;αυτή ανάμεσα στους κάδους;
Almanaco
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 5.744
- Πόντοι
- 1.336
Δε μου/μας είχες πει να πας στη γριετζο με το μπλε αμάξι εκεί στο στενό της Πειραιώς που βγαίνει πέμπτες με Κυριακές συνήθως; Έτσι θυμάμαι!Τι άλλο ;για την ίδια δεν μιλάμε ;
Ποια λέει αυτός ;αυτή ανάμεσα στους κάδους;
Όσον αφορά τη Ντεζυ (και επειδή εγώ το άρχισα περί τούτης δυο βδομάδες πριν) δεν την έχω ξαναπετύχει από τότες. Την είχα πετύχει διχαλα εκεί πριν την Ανιλια-Ντανιελα, κάνοντας μαλακια να μην την πάρω, και από τότε τη ψάχνω 8-11 από γκραντ έως γιαννιρη αλλα τπτ!
Μου χει γίνει εμμονή
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 19.145
- Πόντοι
- 3.796
Με έχετε μπερδέψει με αυτές εκεί από διχάλα και μετά ..Δε μου/μας είχες πει να πας στη γριετζο με το μπλε αμάξι εκεί στο στενό της Πειραιώς που βγαίνει πέμπτες με Κυριακές συνήθως; Έτσι θυμάμαι!
Όσον αφορά τη Ντεζυ (και επειδή εγώ το άρχισα περί τούτης δυο βδομάδες πριν) δεν την έχω ξαναπετύχει από τότες. Την είχα πετύχει διχαλα εκεί πριν την Ανιλια-Ντανιελα, κάνοντας μαλακια να μην την πάρω, και από τότε τη ψάχνω 8-11 από γκραντ έως γιαννιρη αλλα τπτ!
Μου χει γίνει εμμονή
Στο τέλος θα πρέπει να τις πάρουμε όλες στη σειρά για σιγουριά .
Τι γριετζο ρε ;για μιλφ έλεγες ,κανόνισε να πάω να συναντήσω κανένα ερείπιο
Δεν έχει πλέον η πιάτσα τίποτα αξιόλογο ......πριν καμιά 10 χρόνια όταν πρωτοξεκίνησα ήταν 2 εικοσάχρονα Βουλγαράκια στο φανάρι απέναντι που βγαίνουμε για εθνική οδό πόλεμος γινόταν δε κλείνανε μπούτι όλοι παρτουζα τις παιρνανεΚαλός φίλε ,καλά έκανες και ενημερωσες ,εγώ ακόμα να την πετύχω .
Φλώρος ...φλωρος αλλά όλη την διχάλα βλέπω καλά την ξέρεις ..
Almanaco
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 5.744
- Πόντοι
- 1.336
Κατάλαβες τώρα;Εγώ θα το ορμηξω άνετα ..
Δεν την πετυχαινω .
Άμα βρεθεί μπροστά μου θα φορτωθεί ..
Δώσε συντεταγμένες..ώρες και σημεία
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 19.145
- Πόντοι
- 3.796
Ναι κατάλαβα ...αλλά κοίτα μην πάω και τρομάξω ..είπαμε να κάνουμε φόρτωμα ,όχι τους ήρωεςΚατάλαβες τώρα;
Almanaco
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 5.744
- Πόντοι
- 1.336
Κάτι μ λέει πως πηγες να το αποφύγεις ευγενικά!Ναι κατάλαβα ...αλλά κοίτα μην πάω και τρομάξω ..είπαμε να κάνουμε φόρτωμα ,όχι τους ήρωες
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 19.145
- Πόντοι
- 3.796
Άμα τρομάξω θα το αποφύγω και χωρίς ευγένειες !Κάτι μ λέει πως πηγες να το αποφύγεις ευγενικά!
Johnny walker 48
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2023
- Like
- 59
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα καινούργιος συμπολεμιστης στον χώρο μια ερώτηση είδα σήμερα μια μαυρομαλα με ροζ μποτάκι Γιαννιτσών λίγο μετά το sell την είχα ξαναδεί με κόκκινες ψηλές μπότες και με ένα λευκό φόρεμα μέσα στην καύλα αν είναι εύκολο δώστε μου μερικές πληροφορίες ευχαριστώ εκ των προτέρων
Σήμερα η πιάτσα υπολειτουργούσε κατά τις 21.30 . Ελάχιστες κοπέλες! Μάλλον το κρύο έπαιξε το ρόλο του! Δύο απέναντι 4Αll( έγκυος κ μια ακομη) μετά today Ιουλία κ Βουλγαρα ξανθιά αδυνατούλα πιο κάτω η Βάσια η γεματουλα και πιο κάτω ανιλια κ Ντανιέλα κι διχάλα μια!
Απέναντι από ανιλια το μικρό δίπλα στον κάδο που ήταν τις προηγούμενες μέρες δεν το είδα. Ξέρουμε κάτι για αυτο.(υπηρεσιες)
Απέναντι από ανιλια το μικρό δίπλα στον κάδο που ήταν τις προηγούμενες μέρες δεν το είδα. Ξέρουμε κάτι για αυτο.(υπηρεσιες)
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.569
- Πόντοι
- 2.356
Η γνωστή Άλβανιδα Μαρία Τζένη κλπ γνωστή ξεπέτα έχουμε αναφερθεί πολλές φορές σ αυτήνΚαλησπέρα καινούργιος συμπολεμιστης στον χώρο μια ερώτηση είδα σήμερα μια μαυρομαλα με ροζ μποτάκι Γιαννιτσών λίγο μετά το sell την είχα ξαναδεί με κόκκινες ψηλές μπότες και με ένα λευκό φόρεμα μέσα στην καύλα αν είναι εύκολο δώστε μου μερικές πληροφορίες ευχαριστώ εκ των προτέρων