Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
673
Πόντοι
366
Παιδια σιγα σιγα με προσοχη!!

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.145
Πόντοι
3.796
Ακριβώς τι ατάκα ήταν αυτή που είπε...λες και είναι δύο μήνες που βγήκε... παίζει να είναι και η πιο παλιά από όσες βγαίνουν αφού είπες ότι την ξέρεις ακόμα πιο πολλά χρόνια πριν..."μην την χαλάσουμε" ???
Εν μέρη έχει ένα δίκιο ..γιατί θα γίνεται κλασικά άσκοπο μποτιλιάρισμα ,όχι για να γαμησουν αλλά από την περιέργεια τους και μόνο !
Θα περνάνε και θα σταματάνε να κοιτάνε απλά ,θα ρωτάνε κιόλας ' εσύ είσαι η Νταίζη που γράφουν στο bourdela;' :cheesy:
Το ξέρουμε καλά ,το έχουμε δει και στα στούντιο και παλιότερα στην πιάτσα .

tonika

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2020
Like
204
Πόντοι
21
Το τελευταίο που έγραψες πολύ σωστό , δυστυχώς υπάρχουν και αυτοί που θα προσπαθήσουν να χαλάσουν την φάση ,όχι επίτηδες,πιο πολύ λόγο υπερμαλακινσης που τους κυριεύει.
Η καβατζα ισχύει;απέναντι από Γκραντ χοτελ ,η κοντά στη διχάλα;
Εγώ πάω κλασικά εκεί πριν τη διχάλα πριν το μαγαζάκι που χωράει ένα αμάξι μόνο

tonika

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2020
Like
204
Πόντοι
21
Τι να πω ρε φίλε εγώ τόσα χρόνια δεν τη. Είχα ξαναδεί και με είπε βγαίνει κάνα 2 ώρες 8 με 10 εκεί στη διχάλα δεν την είχα ξαναδεί ίσως έβγαινε σε άλλο πόστο εκεί στη διχάλα συχνάζουν τα 2 τραβελια η άλλη η Βαλεντίνα με.τη καλή πίπα η ασκημουλα

tonika

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2020
Like
204
Πόντοι
21
Και μιλάω έτσι για Νταίζη γιατί με έκανε εντύπωση ότι δε βιαζόταν φιλούσε αρχιδια τα έβγαλε λες και την ήξερα χρόνια......ίσως είμαι φλώρος και εγώ τι να πω χαχα

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.145
Πόντοι
3.796
Και μιλάω έτσι για Νταίζη γιατί με έκανε εντύπωση ότι δε βιαζόταν φιλούσε αρχιδια τα έβγαλε λες και την ήξερα χρόνια......ίσως είμαι φλώρος και εγώ τι να πω χαχα
Καλός φίλε ,καλά έκανες και ενημερωσες ,εγώ ακόμα να την πετύχω .
Φλώρος ...φλωρος αλλά όλη την διχάλα βλέπω καλά την ξέρεις ..

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
Τι άλλο ;για την ίδια δεν μιλάμε ;
Ποια λέει αυτός ;αυτή ανάμεσα στους κάδους;
Δε μου/μας είχες πει να πας στη γριετζο με το μπλε αμάξι εκεί στο στενό της Πειραιώς που βγαίνει πέμπτες με Κυριακές συνήθως; Έτσι θυμάμαι!
Όσον αφορά τη Ντεζυ (και επειδή εγώ το άρχισα περί τούτης δυο βδομάδες πριν) δεν την έχω ξαναπετύχει από τότες. Την είχα πετύχει διχαλα εκεί πριν την Ανιλια-Ντανιελα, κάνοντας μαλακια να μην την πάρω, και από τότε τη ψάχνω 8-11 από γκραντ έως γιαννιρη αλλα τπτ!
Μου χει γίνει εμμονή

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.145
Πόντοι
3.796
Δε μου/μας είχες πει να πας στη γριετζο με το μπλε αμάξι εκεί στο στενό της Πειραιώς που βγαίνει πέμπτες με Κυριακές συνήθως; Έτσι θυμάμαι!
Όσον αφορά τη Ντεζυ (και επειδή εγώ το άρχισα περί τούτης δυο βδομάδες πριν) δεν την έχω ξαναπετύχει από τότες. Την είχα πετύχει διχαλα εκεί πριν την Ανιλια-Ντανιελα, κάνοντας μαλακια να μην την πάρω, και από τότε τη ψάχνω 8-11 από γκραντ έως γιαννιρη αλλα τπτ!
Μου χει γίνει εμμονή
Με έχετε μπερδέψει με αυτές εκεί από διχάλα και μετά ..
Στο τέλος θα πρέπει να τις πάρουμε όλες στη σειρά για σιγουριά .
Τι γριετζο ρε ;για μιλφ έλεγες ,κανόνισε να πάω να συναντήσω κανένα ερείπιο

tonika

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2020
Like
204
Πόντοι
21
Καλός φίλε ,καλά έκανες και ενημερωσες ,εγώ ακόμα να την πετύχω .
Φλώρος ...φλωρος αλλά όλη την διχάλα βλέπω καλά την ξέρεις ..
Δεν έχει πλέον η πιάτσα τίποτα αξιόλογο ......πριν καμιά 10 χρόνια όταν πρωτοξεκίνησα ήταν 2 εικοσάχρονα Βουλγαράκια στο φανάρι απέναντι που βγαίνουμε για εθνική οδό πόλεμος γινόταν δε κλείνανε μπούτι όλοι παρτουζα τις παιρνανε

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336

Bobiras12

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2022
Like
22
Πόντοι
0
Καλησπέρα φίλοι μου μέλη κι μη! Παλιοί και καινούριοι! Λέω κι εγώ σιγά σιγά να πάρω ενεργό μέρος .

Johnny walker 48

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2023
Like
59
Πόντοι
0
Καλησπέρα καινούργιος συμπολεμιστης στον χώρο μια ερώτηση είδα σήμερα μια μαυρομαλα με ροζ μποτάκι Γιαννιτσών λίγο μετά το sell την είχα ξαναδεί με κόκκινες ψηλές μπότες και με ένα λευκό φόρεμα μέσα στην καύλα αν είναι εύκολο δώστε μου μερικές πληροφορίες ευχαριστώ εκ των προτέρων

Bobiras12

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2022
Like
22
Πόντοι
0
Σήμερα η πιάτσα υπολειτουργούσε κατά τις 21.30 . Ελάχιστες κοπέλες! Μάλλον το κρύο έπαιξε το ρόλο του! Δύο απέναντι 4Αll( έγκυος κ μια ακομη) μετά today Ιουλία κ Βουλγαρα ξανθιά αδυνατούλα πιο κάτω η Βάσια η γεματουλα και πιο κάτω ανιλια κ Ντανιέλα κι διχάλα μια!
Απέναντι από ανιλια το μικρό δίπλα στον κάδο που ήταν τις προηγούμενες μέρες δεν το είδα. Ξέρουμε κάτι για αυτο.(υπηρεσιες)

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.569
Πόντοι
2.356
Καλησπέρα καινούργιος συμπολεμιστης στον χώρο μια ερώτηση είδα σήμερα μια μαυρομαλα με ροζ μποτάκι Γιαννιτσών λίγο μετά το sell την είχα ξαναδεί με κόκκινες ψηλές μπότες και με ένα λευκό φόρεμα μέσα στην καύλα αν είναι εύκολο δώστε μου μερικές πληροφορίες ευχαριστώ εκ των προτέρων
Η γνωστή Άλβανιδα Μαρία Τζένη κλπ γνωστή ξεπέτα έχουμε αναφερθεί πολλές φορές σ αυτήν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom