kokobikos30
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2015
- Κριτικές
- 3
- Like
- 528
- Πόντοι
- 36
Πσιδια 2 ξανθιες Γιαννιτσων με Βουτυρά ποιες ειναι; η μια τρανς σιγουα. Η αλλη ποια ειναι ;
Αλλη μία τρανς είναι κ η άλληΠσιδια 2 ξανθιες Γιαννιτσων με Βουτυρά ποιες ειναι; η μια τρανς σιγουα. Η αλλη ποια ειναι ;
Φίλε κ γώ τώρα γύρισαΜετα τις 1-2 μονο μαυρες και τραβελια .. Δύσκολα τα πράγματα για ξενυχτηδες
Καραξεπετες οι μαύρες , για αυτό δεν δοκιμασα για να ενημέρωσω, αλλά παλιότερα θυμαμαι είχε επιλογες ως αργά τις 3-4 και μου εκανε η εντύπωση αυτή η ελειψηΦίλε κ γώ τώρα γύρισα
Ένα μαυράκι κορμι λαμπάδα κατά έλεγε
Κρατήθηκα γιατί ξέρω φυσικά αλλά κατά έλεγε
Εκεινη η Σονια η μαυρουλα που χαθηκε; Εγω τα ειχα....βρει...μαζι της κ καθοταν οσο πηγαινε κ καναμε κ χαβαλε γιατι ηξερε αρκετα καλα Ελληνικα.Φίλε κ γώ τώρα γύρισα
Ένα μαυράκι κορμι λαμπάδα κατά έλεγε
Κρατήθηκα γιατί ξέρω φυσικά αλλά κατά έλεγε
Σε πιο σημείο ποιες λαμαρίνες?Στις λαμαρίνες μετά το today ένα μικρό που πιατσάρει, λίγο μελαμψό, τι φάση? Το έχει δοκιμάσει κανείς? Ρωτάει πρώτα από που είσαι και μετά λέει ένα εικοσάρικο
Απο οτι καταλαβα απο ανατολικα προς δυτικα μετα την διασταυρωση απο την αριστερη μερια του δρομου θα δεις μια αδυνατη μαυρουλα. Την εχω δει 2-3 φορες αλλα δεν σταματησαΣε πιο σημείο ποιες λαμαρίνες?
Εκεί πού μαζεύουν οι παλιατζήδες ακριβώς δίπλαΣε πιο σημείο ποιες λαμαρίνες?
Πάνω από 2 χρόνια?Πριν το Δημάκη αν κατάλαβα καλά!Έχω παρά πολύ καιρό να περάσω και έχουν αλλάξει τα πράγματα.
Από τις καραντινες και μετά καθώς έφυγα από Θεσσαλονίκη.... έρχομαι καμία βόλτα πλέον αλλά δεν πέρασα καθόλου από την περιοχή αλλά σκοπεύω να το κάνω σε λίγες μέρεςΠάνω από 2 χρόνια?
Αααα θυμήθηκα επιτέλους το username που είχα....το sioukis χθές το έκαναΑπό τις καραντινες και μετά καθώς έφυγα από Θεσσαλονίκη.... έρχομαι καμία βόλτα πλέον αλλά δεν πέρασα καθόλου από την περιοχή αλλά σκοπεύω να το κάνω σε λίγες μέρες
Ε όχι και για γλυψιμο την αλβανίδα ..γενικά στην πιάτσα όχι μόνο αυτή ..Με την αλβανίδα αρκετές φορές στο παρελθόν... μερικές φορές ήταν οκ αλλά έχει ένα σώμα και ένα κωλο για πολύ γλυψιμο ρε γαμωτο!
Μαζί σου τέτοια δεν γίνονται όσο καυλωμένος η πιωμενος και να είσαι!Αλλά έχει κωλαρα....Αννιλια κάτι διάβασα για τις άλλες 2 δεν νομίζωΕ όχι και για γλυψιμο την αλβανίδα ..γενικά στην πιάτσα όχι μόνο αυτή ..
Έχει 4-5 καλές η πιάτσα αλλά όλες στο ίδιο μοτίβο ,πολλά πολλά δεν έχει με καμία .
Εκτός από αυτές που είπες έχουμε πει και για Αννιλια Βουλγάρα ,για Νταίζη μοναστηριού και για καμία πίπα και Σύλβια ..
Ίσως την φίλη της Σίλβια την όμορφη την μελαχρινή αλλά δεν θυμάμαι όνομα.... πάντα περνούσα καλά αν και κάπως ψυχρή.Μαζί σου τέτοια δεν γίνονται όσο καυλωμένος η πιωμενος και να είσαι!Αλλά έχει κωλαρα....Αννιλια κάτι διάβασα για τις άλλες 2 δεν νομίζω