Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

kokobikos30

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2015
Κριτικές
3
Like
528
Πόντοι
36
Πσιδια 2 ξανθιες Γιαννιτσων με Βουτυρά ποιες ειναι; η μια τρανς σιγουα. Η αλλη ποια ειναι ;

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.740
Πόντοι
1.336
Μετα τις 1-2 μονο μαυρες και τραβελια .. Δύσκολα τα πράγματα για ξενυχτηδες
Φίλε κ γώ τώρα γύρισα
Ένα μαυράκι κορμι λαμπάδα κατά έλεγε
Κρατήθηκα γιατί ξέρω φυσικά αλλά κατά έλεγε

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
Φίλε κ γώ τώρα γύρισα
Καραξεπετες οι μαύρες , για αυτό δεν δοκιμασα για να ενημέρωσω, αλλά παλιότερα θυμαμαι είχε επιλογες ως αργά τις 3-4 και μου εκανε η εντύπωση αυτή η ελειψη

GARGANDUAZZZ

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2020
Like
756
Πόντοι
81
Ξέρει κάποιος κάτι για Μαρία μαν.? Με Γιώτα μπέμπα μαζί γυρνούσε μαύρο μαλλι

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.473
Πόντοι
746
Φίλε κ γώ τώρα γύρισα
Εκεινη η Σονια η μαυρουλα που χαθηκε; Εγω τα ειχα....βρει...μαζι της κ καθοταν οσο πηγαινε κ καναμε κ χαβαλε γιατι ηξερε αρκετα καλα Ελληνικα.

sioukis

Νέο Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Εγγρ.
14 Μαρ 2022
Like
640
Πόντοι
81
Σε πιο σημείο ποιες λαμαρίνες?
Απο οτι καταλαβα απο ανατολικα προς δυτικα μετα την διασταυρωση απο την αριστερη μερια του δρομου θα δεις μια αδυνατη μαυρουλα. Την εχω δει 2-3 φορες αλλα δεν σταματησα

sioukis

Νέο Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Πριν το Δημάκη αν κατάλαβα καλά!Έχω παρά πολύ καιρό να περάσω και έχουν αλλάξει τα πράγματα.

m3_343

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2021
Like
56
Πόντοι
0
Πάνω από 2 χρόνια?
Από τις καραντινες και μετά καθώς έφυγα από Θεσσαλονίκη.... έρχομαι καμία βόλτα πλέον αλλά δεν πέρασα καθόλου από την περιοχή αλλά σκοπεύω να το κάνω σε λίγες μέρες

m3_343

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2021
Like
56
Πόντοι
0
Από τις καραντινες και μετά καθώς έφυγα από Θεσσαλονίκη.... έρχομαι καμία βόλτα πλέον αλλά δεν πέρασα καθόλου από την περιοχή αλλά σκοπεύω να το κάνω σε λίγες μέρες
Αααα θυμήθηκα επιτέλους το username που είχα....το sioukis χθές το έκανα

Εγγρ.
14 Μαρ 2022
Like
640
Πόντοι
81
Σημερινη βολτα μαρια αλβανιδα μεγαλη καυλοεμφανιση με ολοσωμη φορμα με στρας που φαινοταν το στρινγκ αλλα επειδη δεν ηθελα ξεπετα προσπερασα, στην γωνια συην στροφη προς fever μια κοντη μαυρομαλλα με ταττοο στο ποδι αδιαφορη μου φανηκε, λιγο πιο περα σε ενα σκαλακι η μαμα της σονιας. Επιτελους πετυχενω την σονια κοντα στο ερειπιο μαζι με μια αλλη μελαχρινη φορτωνω σονια παιδια δεν ξερω για μενα οτι καλυτερο σε πιατσα απο αποψη εμφανισης υπηρεσιων πολυ δυνατη πιπα και γενικα καλη συμετοχη, παρολο που αργησα να τελειωσω καθησε χωρις γκρινια μαλλον θα γινει το στανταρακι μου. Στην επιστροφη εξω απo eurobank η ξανθια η σιλβια κλασσικα στο ποστο της.

m3_343

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2021
Like
56
Πόντοι
0
Επομένως έχουμε Σόνια και Χρύσα (γνώριμη από παλιά) που αξίζουν. μια Βουλγάρα πιτσιρίκα ξανθιά μετρίου αναστήματος Σοφία υπάρχει ακόμη στην πιάτσα? Ωραίο κορμάκι και φατσούλα αλλά ήταν με τις μέρες της.

m3_343

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2021
Like
56
Πόντοι
0
Με την αλβανίδα αρκετές φορές στο παρελθόν... μερικές φορές ήταν οκ αλλά έχει ένα σώμα και ένα κωλο για πολύ γλυψιμο ρε γαμωτο!

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Με την αλβανίδα αρκετές φορές στο παρελθόν... μερικές φορές ήταν οκ αλλά έχει ένα σώμα και ένα κωλο για πολύ γλυψιμο ρε γαμωτο!
Ε όχι και για γλυψιμο την αλβανίδα ..γενικά στην πιάτσα όχι μόνο αυτή ..
Έχει 4-5 καλές η πιάτσα αλλά όλες στο ίδιο μοτίβο ,πολλά πολλά δεν έχει με καμία .
Εκτός από αυτές που είπες έχουμε πει και για Αννιλια Βουλγάρα ,για Νταίζη μοναστηριού και για καμία πίπα και Σύλβια ..

m3_343

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2021
Like
56
Πόντοι
0
Ε όχι και για γλυψιμο την αλβανίδα ..γενικά στην πιάτσα όχι μόνο αυτή ..
Έχει 4-5 καλές η πιάτσα αλλά όλες στο ίδιο μοτίβο ,πολλά πολλά δεν έχει με καμία .
Εκτός από αυτές που είπες έχουμε πει και για Αννιλια Βουλγάρα ,για Νταίζη μοναστηριού και για καμία πίπα και Σύλβια ..
Μαζί σου τέτοια δεν γίνονται όσο καυλωμένος η πιωμενος και να είσαι!Αλλά έχει κωλαρα....Αννιλια κάτι διάβασα για τις άλλες 2 δεν νομίζω

m3_343

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2021
Like
56
Πόντοι
0
Μαζί σου τέτοια δεν γίνονται όσο καυλωμένος η πιωμενος και να είσαι!Αλλά έχει κωλαρα....Αννιλια κάτι διάβασα για τις άλλες 2 δεν νομίζω
Ίσως την φίλη της Σίλβια την όμορφη την μελαχρινή αλλά δεν θυμάμαι όνομα.... πάντα περνούσα καλά αν και κάπως ψυχρή.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom