Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.524
Πόντοι
456
Η κατσαρίδα πριν 1-2 χρόνια έβαζε αγγελία στο κάνεσεξ και παρουσιαζόταν ως Πωλίνα

tonika

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2020
Like
204
Πόντοι
21
Μάγκες εγώ τις δοκίμασα σχεδόν αλλά τώρα τελευταία τα πιο τίμια λεφτά τα δίνω στη Σόνια αν και έχει ένα στυλ χαβαλε στη πίπα ούτε βιάζεται και έχει ένα μουνακι κάτσε καλά το χώνεις βαθιά και δε καταλαβαίνει τίποτα ορματε

tonika

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2020
Like
204
Πόντοι
21
Περασμα σημερα στις 1130 πηγα να βρω την σονια. Οχι σονια δεν βρηκα αλλα δεν βρηκα τπτ κατι τρανς πριν το σελ μετα το σελ η αλβανιδα κατι μαυρες πιο περα. Μετα το ονε σαλονικα ειχε μερικες γυφτισες και κατι τσουβαλακια ουτε εδωσα σημασια πριν υην διχαλα μια ξανθια αλλα φαινοταν οτι ειχε μουτρα και δεν σταματησα. Γενικα πολυ κακο κοσμο. Αν καποιος ξερει μερες και ωρες που μπορω να πετυχω την σονια ας μου στειλει ενα μηνυμα
Σόνια και ξερό ψωμια αν θες σου δίνω το κινητό της το καλύτερο αλανι

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
Σε πιο σημείο βγαίνει η Σονια;
Περιγραφη;

• Like
Αντιδράσεις: tonika

JerryBananas

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2018
Like
42
Πόντοι
0
Σόνια και ξερό ψωμια αν θες σου δίνω το κινητό της το καλύτερο αλανι
παντως δεν σε προδιαθετη οτι θα περασεις καλα.....για να τα λεμε και ολα μια φορα σταματησα να ρωτησω και με ξινισμενα μουτρα με σκαναρε και μου ειπε 30 πιπα σεξ σε πολυ μαγκιορικο στυλακι και δεν ψηθηκα καθολου

tonika

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2020
Like
204
Πόντοι
21
παντως δεν σε προδιαθετη οτι θα περασεις καλα.....για να τα λεμε και ολα μια φορα σταματησα να ρωτησω και με ξινισμενα μουτρα με σκαναρε και μου ειπε 30 πιπα σεξ σε πολυ μαγκιορικο στυλακι και δεν ψηθηκα καθολου
Έτσι είναι το στυλ αλλά πολύ απλό κορίτσι αν την πάρεις μια φορά εννοείται με 20 ευρώ όχι παραπάνω θα δεις

tonika

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2020
Like
204
Πόντοι
21
Σε πιο σημείο βγαίνει η Σονια;
Περιγραφη;
Γιαννιτσών μετά το ονε salonika kamia 300 metres και αριστερά και δεξιά καμιά φορά στα δεξιά με μια μελαχρινή .η Σόνια με 20 πάει άνετα η άλλη με τιποτα

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Πέρασα σήμερα από πιάτσα τίποτα πραγματικά .η αλβανίδα στο πόστο της μαζί με μια άλλη Βουλγάρα κοντή νταρντανουλα με τατουάζ δεν ξέρω πως την λένε .
Απέναντι στροφή φιβερ το τραβελι με το μαύρο μαλλί που είναι συνέχεια εκεί .
Οι μαύρες όλες στα πόστα τους .
Μετά το φανάρι του one η μαυροφορεμένη με το κόκκινο αμάξι και απέναντι δύο τραβελια με ένα μικρό αυτοκίνητο.
Μέχρι το βενζινάδικο τίποτα απολύτως σήμερα (εκτός τις μαύρες ).
Στο βενζινάδικο το κρασάκι που φοράει όλο τα μινι φορέματα .
Μοναστηριού μια πρεζου στην στάση ,που μάλλον βαριοταν και αυτή να σηκωθεί από κει .
Απέναντι το δίδυμο που κάνει πιάτσα .
Σήμερα την πήρα κανονικά με 20 ευρώ την μαυρομαλλα ,Χριστίνα νόμιζω; Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος .
Ωραία γκόμενα ωραίο σώμα αλλά στο γαμησι και στην πίπα ίδια φάση με την αλβανίδα ,τίποτα το ιδιαίτερο.
Απλά και πάλι γαμας με θέα ωραίο κωλαρακι.

Latinolover

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2021
Κριτικές
3
Like
565
Πόντοι
301
Παλικάρια καλησπέρα. Προχθές η Μαρία η Αλβανίδα μου πρότεινε έναντι αντιτίμου των 50€ να πάμε σπίτι της. Τι λέτε αξίζει;

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
8.991
Πόντοι
2.356
Πέρασα σήμερα από πιάτσα τίποτα πραγματικά .η αλβανίδα στο πόστο της μαζί με μια άλλη Βουλγάρα κοντή νταρντανουλα με τατουάζ δεν ξέρω πως την λένε .
Μετά το φανάρι του one η μαυροφορεμένη με το κόκκινο αμάξι και απέναντι δύο τραβελια με ένα μικρό αυτοκίνητο.
Μοναστηριού μια πρεζου στην στάση ,που μάλλον βαριοταν και αυτή να σηκωθεί από κει .
Σήμερα την πήρα κανονικά με 20 ευρώ την μαυρομαλλα ,Χριστίνα νόμιζω; Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος .
Ωραία γκόμενα ωραίο σώμα αλλά στο γαμησι και στην πίπα ίδια φάση με την αλβανίδα ,τίποτα το ιδιαίτερο.
Νταιζη κ Έλενα το δίδυμο στη μοναστηριού
Την Έλενα πρέπει να πήρες

iason123

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2022
Like
128
Πόντοι
0
Η κατσαρίδα πριν 1-2 χρόνια έβαζε αγγελία στο κάνεσεξ και παρουσιαζόταν ως Πωλίνα
Την είχα πάρει τηλέφωνο και δε μπορούσε ούτε να μιλήσει από την ζα. Νομίζω μου είχε πει ότι είχε χώρο κάπου πίσω από το lidl εκεί στην μοναστηριού δεν είμαι σίγουρος όμως.

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.834
Πόντοι
4.766
Έπειτα από μερικές γύρες της προάλλες, σταμάτησα με την δεύτερη στην Σίλβια. Με πήγε στην καβάντζα της πάνω απ' την Μοναστηρίου κλασσικά, καλή ευγενική, πολυλογού αλλά δεν με τελείωσε ποτέ! Στήθηκε και προσπαθούσε να γίνει και λίγο πρόστυχη αλλά δεν. Φοβόταν και μιλούσε πολύ για τους μπάτσους και εξαφανίστηκε τάκα τάκα.
Υγ.: Μόνο κόκκαλα εν τω μεταξύ, και ας είμαι λάτρεις των λεπτών και μικροκαμωμένων αυτή δεν κάνει θεωρώ. Πάμε για άλλα
Ακριβώς έτσι φίλε μου... εκτός από πολύ αδύνατη είναι και πολύ άσχημη δεν γίνεται να σε φτιάξει η ίδια πρέπει από πριν να πας έτοιμος....

Moonwalker19

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2022
Like
88
Πόντοι
0
θελω σήμερα να οιασω κωκαρακι Έλενας καθωε με πιπωνει, ξέρεις αν ειναι σηνερα κάτω να κατεβω;

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.740
Πόντοι
1.336
Πέρασμα κατά τις 8 με χρυσα μελαχρινή
Λατρεία του dew
Ρε μαλακες…. Θα το λέω κάθε φορά.
Τι παταρα έχει
Τι υφη, τι κορμοστασιά…. Άλλο πράμα

Dew οι φίλοι της είναι νορμαλ παιδιά λέει καμία σχέση με ζαπρε, μ έδειξε τα δόντια της λέγοντας ότι ξέρει πως ακούγεται πολύ ότι κάνει τέτοια αλλά δεν! Και φυσικά ούτε κόκα κάνω λέει ούτε πρεζα τπτ! Αν έκανα χιόνι θα βγαίνε κάθε μέρα!
Πάντως πολύ καβλα

Moonwalker19

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2022
Like
88
Πόντοι
0
Λατρεία του dew
Τι παταρα έχει

Dew οι φίλοι της είναι νορμαλ παιδιά λέει καμία σχέση με ζαπρε, μ έδειξε τα δόντια της λέγοντας ότι ξέρει πως ακούγεται πολύ ότι κάνει τέτοια αλλά δεν! Και φυσικά ούτε κόκα κάνω λέει ούτε πρεζα τπτ! Αν έκανα χιόνι θα βγαίνε κάθε μέρα!
Πάντως πολύ καβλα
ειναι ακομα κάτω;

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Λατρεία του dew
Τι παταρα έχει

Πάντως πολύ καβλα
Έχω να την πετύχω πολύ καιρό βγαίνει άλλες ώρες τώρα και δεν την πετυχαίνω όταν περνάω η είναι φορτωμένη

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
8.991
Πόντοι
2.356
Έχω να την πετύχω πολύ καιρό βγαίνει άλλες ώρες τώρα και δεν την πετυχαίνω όταν περνάω η είναι φορτωμένη
Προχθές κατά τις 9.30 περίπου πήγε στο today κάτι πήρε κ μετά κάθισε απέναντί σε ένα παγκάκι με ένα τύπο μεγάλο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom