Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)
Εγγρ.
14 Μαρ 2022
Like
640
Πόντοι
81
Περασμα σημερα στις 1130 πηγα να βρω την σονια. Οχι σονια δεν βρηκα αλλα δεν βρηκα τπτ κατι τρανς πριν το σελ μετα το σελ η αλβανιδα κατι μαυρες πιο περα. Μετα το ονε σαλονικα ειχε μερικες γυφτισες και κατι τσουβαλακια ουτε εδωσα σημασια πριν υην διχαλα μια ξανθια αλλα φαινοταν οτι ειχε μουτρα και δεν σταματησα. Γενικα πολυ κακο κοσμο. Αν καποιος ξερει μερες και ωρες που μπορω να πετυχω την σονια ας μου στειλει ενα μηνυμα

Deadpool22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2018
Like
1.032
Πόντοι
200
Καλησπέρα, λόγω απειρίας τι ώρα θεωρείται καλή για πέρασμα από την πιάτσα?γτ έχει τύχει να περάσω αργα κατά τις 2-3 και συνήθως βρίσκω μόνο τις μαυρουλες

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.834
Πόντοι
4.766
Καλησπέρα, λόγω απειρίας τι ώρα θεωρείται καλή για πέρασμα από την πιάτσα?γτ έχει τύχει να περάσω αργα κατά τις 2-3 και συνήθως βρίσκω μόνο τις μαυρουλες
Αν πας γύρω στις 10 θα είσαι τζετ μπορείς να βρεις αρκετές... ...:wink:

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
8.991
Πόντοι
2.356
Περασμα σημερα στις 1130 πηγα να βρω την σονια. Οχι σονια δεν βρηκα αλλα δεν βρηκα τπτ κατι τρανς πριν το σελ μετα το σελ η αλβανιδα κατι μαυρες πιο περα. Μετα το ονε σαλονικα ειχε μερικες γυφτισες και κατι τσουβαλακια ουτε εδωσα σημασια πριν υην διχαλα μια ξανθια αλλα φαινοταν οτι ειχε μουτρα και δεν σταματησα. Γενικα πολυ κακο κοσμο. Αν καποιος ξερει μερες και ωρες που μπορω να πετυχω την σονια ας μου στειλει ενα μηνυμα
Περίπου 9 με 12 πού πηγαίνω εκεί την βρίσκω οπότε καλά πήγες ίσως να έτυχε πότε είναι με την μάνα της Γιαννιτσών με Χαλκίδος η με μία άλλη δε θυμάμαι όνομά πριν την διχάλα ένα 2 στενά

Clemens.

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2022
Like
4
Πόντοι
0
Καλημέρα, για πείτε τώρα ποια θεωρείτε το καλύτερο αυτή την περίοδο; εγω ψηφίζω Άννα μελαχρινή μετά το shell. Μιλάω για εμφάνιση γιατί για τη πράξη δεν πολυασχολουμαι προσωπικά, αρκεί φυσικά μην είναι αγενεστατη κάποια
Για να την ψηφίζεις πάει να πει ότι πήρες κάποιες κ σ άρεσε αυτή περισσότερο δεν είδαμε καμία ενημέρωσή όμως
Από όσες έχω πάρει από Γιαννιτσών είναι η καλύτερη με διαφορά σε εμφάνιση. Είναι άνετα για να δουλέψει σε στούντιο. Δεν λέω ότι είναι καλή στα του παιχνιδιού γιατί στο αμαξι δεν κοιτάω να μαμησω σαν σε τσόντα , για ξέπετες παμε όλοι νομίζω εκεί. Σίγουρα δεν ήταν εκνευριστική σαν τις μαύρες που πολλές φορές είναι αγενής.. την πηρα κατά τις 00.30 φαινόταν κουρασμένη αλλά η τύπισσα έχει κόρμαρα και ενα πολύ ωραίο πρόσωπο.. σαν Άννα μου συστήθηκε και μάλλον είναι από Αλβανία.

ST@Lone

Μέγας
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Κριτικές
38
Like
2.443
Πόντοι
4.110
Από όσες έχω πάρει από Γιαννιτσών είναι η καλύτερη με διαφορά σε εμφάνιση. Είναι άνετα για να δουλέψει σε στούντιο. Δεν λέω ότι είναι καλή στα του παιχνιδιού γιατί στο αμαξι δεν κοιτάω να μαμησω σαν σε τσόντα , για ξέπετες παμε όλοι νομίζω εκεί. Σίγουρα δεν ήταν εκνευριστική σαν τις μαύρες που πολλές φορές είναι αγενής.. την πηρα κατά τις 00.30 φαινόταν κουρασμένη αλλά η τύπισσα έχει κόρμαρα και ενα πολύ ωραίο πρόσωπο.. σαν Άννα μου συστήθηκε και μάλλον είναι από Αλβανία.
Τα έχουμε πει 1εκ φορές για τη συγκεκριμένη. μη σπαμάρεις ή προμοτάρεις στο νήμα. Αν δε σε ενδιαφέρει η πράξη μπες ινστα, πάνε παραλία και χάζευε. εδώ για να γμάμε είμαστε, πρώτο ρόλο παίζει αν κατέχει το άθλημα ή όχι. γι αυτό τη πληρώνεις όχι για τα μούτρα της. αν το έχει όλο το πακέτο ακόμα καλύτερα, σπάνιο όμως.

Τελευταία τροποποίηση:

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
8.991
Πόντοι
2.356
Καλημέρα, για πείτε τώρα ποια θεωρείτε το καλύτερο αυτή την περίοδο; εγω ψηφίζω Άννα μελαχρινή μετά το shell. Μιλάω για εμφάνιση γιατί για τη πράξη δεν πολυασχολουμαι προσωπικά, αρκεί φυσικά μην είναι αγενεστατη κάποια

Με το τσιγκέλι στα βγάζουμε ποιες ήταν οι άλλες πού πήρες κ σε τι δε σ άρεσαν

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796

Είναι η γνωστή Μαρία αλβανίδα.οτι έχει ωραίο σώμα έχει ..αλλά όχι και όμορφη ..τι στις 00:30 τι στις 21:00 το ίδιο θα ήταν δεν είναι κούραση ..

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
8.991
Πόντοι
2.356
Είναι η γνωστή Μαρία αλβανίδα.οτι έχει ωραίο σώμα έχει ..αλλά όχι και όμορφη ..τι στις 00:30 τι στις 21:00 το ίδιο θα ήταν δεν είναι κούραση ..
Δε την είδε μέρα κ άβαφη γιαυτό
Αν κ στην Γιαννιτσών την κωλαρα της βλέπουμε όχι την φάτσα της

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.740
Πόντοι
1.336
Τη βλέπω συχνά άβαφη
Χαλι μαύρο και χωρίς ρούχα ακόμη σχεδόν

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.524
Πόντοι
456
Μαρια αλβανιδα λετε την κατσαριδα;

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Μανα και κόρη μαζί της περνεις ?
Δεν έχει ακουστεί φίλε ,αλλά έτσι που μαλώνουν δεν θα σου βγει σε καλό !
Μην βάζεις ψιλά τον πήχη δεν θα μοιάζει καθόλου με τσόντα !

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Τι να απέγινε αυτή η ψυχή;
Δεν έχει ακουστεί κάτι ,αλλά και σίγουρα δεν θα είναι αυτό που ήταν .
Μπορεί να την έχει κάνει εξωτερικό όπως πολλές άλλες ,αλλά πιστεύω οι συνήθειες δεν κόβονται

sargiris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
764
Πόντοι
366
Δεν έχει ακουστεί κάτι ,αλλά και σίγουρα δεν θα είναι αυτό που ήταν .
Μπορεί να την έχει κάνει εξωτερικό όπως πολλές άλλες ,αλλά πιστεύω οι συνήθειες δεν κόβονται
Αν θυμάμαι καλά, πρέπει να είχε κάνει προσθετικη τελευταία. Άρα επένδυσε πάνω της προφανώς για να αλλάξει level.
Αν πήγε σε κανένα στούντιο πάντως, θα ζήτησε 1000% να έχει διάδρομο. Πώς να κόψει τόσο περπάτημα!

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Αν θυμάμαι καλά, πρέπει να είχε κάνει προσθετικη τελευταία. Άρα επένδυσε πάνω της προφανώς για να αλλάξει level.
Αν πήγε σε κανένα στούντιο πάντως, θα ζήτησε 1000% να έχει διάδρομο. Πώς να κόψει τόσο περπάτημα!
Για στούντιο δύσκολα την κόβω !
Είναι σαν την άγρια φύση αυτές της πιάτσας δεν μπορείς να τις βάζεις σε στούντιο !
Απάντηση και στον αγαπούλη πιο πάνω που θέλει σε στούντιο την αλβανίδα !
Έχουν μάθει την ξεπετα και το όρθιο ,δεν μπορούν να προσαρμοστούν σε κανόνες και προγράμματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom