DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.786
- Πόντοι
- 3.796
Ωραίος φίλε πολύ καλή και λεπτομερείς βόλτα . ευχαριστούμε για το κείμενο .αρχικα ζητω συγνωμη για το μακροσκελες σχολιο. σαββατο 3/9 περασμα περιπου 10 παρα και αποχωρηση καπου στις 11μιση με αρκετα περασματα. αρχικα να σχολιασω οτι αυτο το πραμα με τα ηλεκτρικα πατινια να πεταγονται απο το πουθενα και τις μαυρες μονο που δεν σου ανοιγουν με το ετσι θελω την πορτα να μπουν μεσα πρεπει καπως να σταματησει. ξεκιναμε λοιπον τη βολτα μας, ανατολικα προς δυτικα με μια ακριβως στη γωνια απεναντι απο το σελλ, καμια 50 χρονων ξανθια καλο σωμα γιατην ηλικια της φορουσε ολοσωμη γαλαζια παντελονα? πως το λενε δε ξερω, ειχα ανοικτο παραθυρο μου κανει παρεουλα θελουμε οπα λεω δουλευεις εδω γτ μου λεει εμεις οι ποιο μεγαλες μουνι δεν εχουμε? γελασα μου κανει και κωλαρα εχουμε δωσε ενα 30ρι και βαρα αλυπητα οτι θες. λεω θα κανω μια βολτα και βλεπουμε. εσυ χανεις με λεει δε θα ειμαι για πολυ σημερα. στα επομενα 2 περασμα στο ενα ηταν στο αλλο οχι. ρωτησα ονομα μου ειπε αννα. δε την ειχα ξαναδει. (τα γνωστα βοδια απεναντι στο ποστο τους να χορευουν με τους πατσαδες να πηγαινουν σαν ζελεδες )πιο κατω μαρια αλβανιδα κλασικα με τον μισο κωλο εξω μαυρο σορτσακι μπλουσακι. μετα στο 4αλλ η ελενη με λαχανι συνολακι πολυ περιποιημενη λογο σαββατου μαλλον γτ προχτες που ξαναπερασα ηταν σαν να πηγαινει στη λαικη. σταματησα να παρω μπυρα και παραδοξως μου επιασε την παρλα. την λεω σε καποια φαση πως τοπαθες και δεν ασχολεισε με το κινητο γελασε λιγο θες να παμε με λεει αλλα 30 ακατεβατα. ναι λεω τρεχοντας. διπλα μια χοντρουλα μαυρομαλλα με κοκκινο φορεμα την επριζε ενας μπαρμπας καμια 80 χρονων, θελει και να γαμησει δε κοιταει θα μεινει πανω στο εργο. μπαινω στο αυτοκινητο μεχρι το φαναρι στο εμπορικο μαυρες. απο νωρις εχτες. κλασικα οι χοντρογυφτισες στη σταση στο κινεζικο πιο κατω στον παπαδατο το διδιμο μανα κορη να μαλωνουν κλασικα πραματα. πριν τη διχαλα για κτελ η γεματουλα η μαυρομαλα δε θυμαμαι ονομα μαζι με ανισα η οποια φορουσε κοντη μαυρη φουστα και κοκκινο μπλουζακι, καυλιαρικο ντυσιμο λεω θα κανω μια γυρα και αν δεν εχει κατι αλλο εδω θα μαστε. πριν το βενζιναδικο στο σκοταδι στα δεντρα μια φυγουρα κανω στα σταματησω ακουω ενα ομορφε εγω την κανω εγινε το κωλι μου σημερα σαν την τρυπα του οζοντος. αλλαξαν ποστο οι μερακλιδες? τεσπα,ανεβαινοντας μοναστηριου μεχρι το φαναρι της κολετη τπτ, εκει στο φανρι η συλβια ντυμενη στα μαυρα στο ποστο της και απεναντι απο το πλυντηριο αυτοκινητων το ντεμεκ παρτουζοδιδιμο. εδω και μια βδομαδα λογω δουλειας που περναω απο το σημειο ιδιο ντυσιμο ρε παιδια η μια μαυρο φορεμα η αλλη τζιν σορτσακι πορτοκαλι μπλουζακι. ξανακατεβαινοντας στην γιαννιτσων ενα ξανθο μαζι με τον μπαρμπα νταβα στη σταση στο εμπορικο. γυρισα στο φαναρι για να την δω καλυτερα δε μου θυμιζε κατι ειχε κοσμο σταματησε και καποιος λεω θα ξαναπερασω το κανω και βλεπω να σφυναρει το αλαυρι διπλα στα παιδακι που περιμεναν το λεωφορειο. δε παμε καλα. αργοτερα αλλαξαν ποστο πηγαν προς τον παπαδατο και μαλωναν με την ψηλη φωνες ιστοριες. η ανισα που ελεγα να φορτωσω μπαινοβγαινε συνεχεια και εκει που λεω ηρθε η σειρα μου την βλεπω μιλα με ενα ρακοσυλεκτη και πανε στη καβατσα. ο τυπας περασε διπλα μου οσο μιλουσα με την ελενη και η μποχα ηταν αλλο πραμα, που να πας με αυτον βρε κοριτσι μου. ξενερωσα και δεν την πηρα. λεω ας κανω αλλη μια στροφη και φευγεις μετα. δεν ειχε αλλαξει κατι μεχρι που ειδα μια φυγουρα στη γωνια στα μεταχειρισμενα του γιανιρη, ψηλη καστανοξανθη μαλλια μεχρι τη μεση , μακρυ φορεμα πρασιμο με κατι σχεδια σαν λουλουδια γενικα ωραιο σωμα και προσωπο. απο οτι προλαβα να δω περιπου στα 35 την εκοψα. εκανα να γυρισω λεω μηπως περιμενει το αστικο γτ ηταν και κατι πακιστανα εκει και πηγε πιο διπλα βλεπω σταματησε αλλος μιλησαν κανα 2λεπτο και φορτωθηκε. ξερουμε ποια ειναι? δεν την εχω ξαναδει τουλαχιστο απο οτι προλαβα να δω δε μου θυμιζε καποια. και σε αυτο το σημειο οταν φευγω απο τη δουλεια μου τις αλλες μερες δεν ηταν θα την ειχα δει. ξερουμε τιποτα?
Όντως η φούστα που φορούσε χθες η αννιλια κάτι σαν δερμάτινη ήταν καύλα .
Αυτή με τα πράσινα πρέπει να την είχα δει και εγώ την προηγούμενη βδομάδα με μια άσπρη φούστα .πριν την αννιλια στεκόταν;