Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
Μιλατε για την Χρυσα το ρωσακι;

JerryBananas

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2018
Like
42
Πόντοι
0
Να γραψω και εγω την εμπηρεια μου με την Συλβια πριν αρκετο καιρο....κανοντας βολτα και βλεπωντας διαφορα μπαζα και τσουβαλακια ....μην εχωντας επιλογη βλεπωντας την Συλβια το κατω κεφαλη με καλουσε να την μαρκαλεψω μιας και ειχε ξανα τιμηθει παλαιοτερα και πολυ ευχαριστα και με ανεση χρονου...
Οποτε παμε στην καβατζα απεναντι.....και βγαινω εξω καθως ποτε δεν μπαινει στο αμαξι τουλαχιστον μαζι μου ....(μπορει και λογο υψους
να φοβαται :grin: για να μην πολυλογο λοιπον περναει σκουφο και ξεκινα πιπα στην οποια πιο πολυ μαλακια μου τραβουσε παρα πιπα εκανε οπου την σταματησα και τις το ειπα και αρχισε να με λεει κατι δικαιολογιες τισ π...τσας το προσπερναω και την ξανα μπουκονω οπου κοντευε να μου "γδαρη" τον πουτσο με το δοντι ....παλι καλα δεν επεσετην σταματαω και τις το λεω παλι και μου διχνει ενα στρας που εχει στα δοντια
Νευριασμενοσ πια και για να μην παμε τζαμπα τα 20$ την στηνω στον τοιχο και σφυροκοπαω:rockon::happy: μεχρι να πει ελεος και καπου εκει ερχεται το τελος οπου πανω στην γκαβλα τις τραβαω ενα κολωμπατσο....παιζει να ειχε 2 μερες την παλαμη μου στον κολω τις....
τελικος απολογισμος .....δεν θα ξανα τιμηθει.....αν ειναι να τον κανω φετες τον βαζω και μονος μου στην ζαμπονομηχανη

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.740
Πόντοι
1.336
Να γραψω και εγω την εμπηρεια μου με την Συλβια πριν αρκετο καιρο....κανοντας βολτα και βλεπωντας διαφορα μπαζα και τσουβαλακια ....μην εχωντας επιλογη βλεπωντας την Συλβια το κατω κεφαλη με καλουσε να την μαρκαλεψω μιας και ειχε ξανα τιμηθει παλαιοτερα και πολυ ευχαριστα και με ανεση χρονου...
Οποτε παμε στην καβατζα απεναντι.....και βγαινω εξω καθως ποτε δεν μπαινει στο αμαξι τουλαχιστον μαζι μου ....(μπορει και λογο υψους
να φοβαται :grin: για να μην πολυλογο λοιπον περναει σκουφο και ξεκινα πιπα στην οποια πιο πολυ μαλακια μου τραβουσε παρα πιπα εκανε οπου την σταματησα και τις το ειπα και αρχισε να με λεει κατι δικαιολογιες τισ π...τσας το προσπερναω και την ξανα μπουκονω οπου κοντευε να μου "γδαρη" τον πουτσο με το δοντι ....παλι καλα δεν επεσετην σταματαω και τις το λεω παλι και μου διχνει ενα στρας που εχει στα δοντια
Νευριασμενοσ πια και για να μην παμε τζαμπα τα 20$ την στηνω στον τοιχο και σφυροκοπαω:rockon::happy: μεχρι να πει ελεος και καπου εκει ερχεται το τελος οπου πανω στην γκαβλα τις τραβαω ενα κολωμπατσο....παιζει να ειχε 2 μερες την παλαμη μου στον κολω τις....
τελικος απολογισμος .....δεν θα ξανα τιμηθει.....αν ειναι να τον κανω φετες τον βαζω και μονος μου στην ζαμπονομηχανη
Πολύ βαρύμαγκας δικέ μου
Η πιάτσα είναι όντως για ξαλαφρα!
Για το κάτι παραπάνω και αλατοπίπερα Δωσε ένα νταρικο τουλάχιστον και πάνε να κανεις αλλά πράματα με άνεση χώρου

iason123

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2022
Like
128
Πόντοι
0
Ρε μάγκες ποια στην πιάτσα θα σε κάνει να καυλώσεις αν δεν είσαι καυλωμένος από μόνος σου? Προσωπικά δεν έχω πάρει και πολλές αλλά όσες έχω πάρει αν δεν είχα πάει ήδη καυλωμένος δε θα εχυνα ποτέ.

Εκτός από μια τώρα που το σκέφτομαι. Έχει κάνα 3 χρόνια πέρασα από πιάτσα πρωί πριν τη δουλειά κατά τις 5 - 5 και κάτι, καθόταν μια 2 3 στενά πριν τη διχάλα από την πάνω μεριά, λόγο ώρας λέω μη ζητάς παραπάνω παρτην και ότι γίνει. Μπαίνει με τα πολλά, πίπα μέσα στο αμάξι θα της έδινα ήταν χειμώνας, μου λέει 15 και της έδωσα 20, λέει θες ακαποτο? Την κάτσαμε λέω από μέσα μου, ναι της λέω.

Με τα πολλά μου πήρε την καλύτερη πίπα που μου έχουν πάρει ποτέ, μέχρι τότε δεν ήξερα ότι γίνεται να σου κάνουν τέτοια πίπα.
Τωρα και να την δω δε θα την καταλάβω δυστυχώς, μόνο θυμάμαι τι φορούσε και σώμα τίποτα άλλο. Αλλά η ρουφιάνα τον έβαλε μέσα και τον ακούμπησε σε κάθε σημείο του στόματος της ήταν λες και τον έχω βάλει μέσα σε συνεφο.

Bboytt

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2022
Like
218
Πόντοι
20
Καλησπερα.
Γυρα στην πιατσα 9 η ωρα.
Δεν ξερω σχεδον καμια.
Εκει γιαννιτσων στον καραμπαση ενα οπελ κορσα παλιο μπλε σκουρο νομιζω ,μια τΑνα με τον νταβα μεσα. Ετοιμαζοταν να βγει πιατσα, οπως και εκανε 10 λεπτα μετα.
Μια μαυρομαλλα καλουτσικη. Ποια ειναι αυτη ; Η χρυσα που λετε ;
Προς το σελ απο τη μερια του σελ , μια ξανθια ψηλη με σορτσακι που ολη την ωρα κοιτουσε το κινητο. Και αυτη κΑλη σε σχεση με αλλες διασπαρτες τελειωμενες και χοντρες που υπηρχαν τριγυρω.
Και 9:20 σκαει μυτη η αλβανιδα η μαρια. Αννα μου συστηθηκε
Ασπρο σορτακι ξεκωλο ερχεται παραθυρο λεει γεια σου μωρο. 30 πιπα μουνακι.
Της λεω ενα εικοσαρικο εχω. Παμε λεει ανοιγει πορτα και μπαινει.
Με παει καβατζα πιπα ψιλοκαλη
2-3 λεπτα και στηνεται για καρφωμα.
Κωλαρακι ωραιο.
Ενταξει αμιλητη ακουνητη. Τελειωσα εφυγε και ουτε γεια δεν ειπε. Ε δε ζητας κατι αλλο απο πιατσα νομιζω. Αλλιως πας μπου.
Οκ ειναι ξεπετα και βιαστικη. Αλλα οι αλλες δεν παιρνονται με τιποτα εκτος απο 3-4

johnnyfive23

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2013
Κριτικές
6
Like
63
Πόντοι
1
Κατι αλλο σχετικο και ασχετο ηθελα να ρωτησω.Προς περιοχη Περαιας-Μηχανιωνας(δημος Θερμαϊκού) υπάρχει κανα πουτανακι?

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Καλησπερα.
Δεν ξερω σχεδον καμια.
Εκει γιαννιτσων στον καραμπαση ενα οπελ κορσα παλιο μπλε σκουρο νομιζω ,μια τΑνα με τον νταβα μεσα. Ετοιμαζοταν να βγει πιατσα, οπως και εκανε 10 λεπτα μετα.
Προς το σελ απο τη μερια του σελ , μια ξανθια ψηλη με σορτσακι που ολη την ωρα κοιτουσε το κινητο. Και αυτη κΑλη σε σχεση με αλλες διασπαρτες τελειωμενες και χοντρες που υπηρχαν τριγυρω.
Κωλαρακι ωραιο.
Ενταξει αμιλητη ακουνητη. Τελειωσα εφυγε και ουτε γεια δεν ειπε. Ε δε ζητας κατι αλλο απο πιατσα νομιζω. Αλλιως πας μπου.
Οκ ειναι ξεπετα και βιαστικη. Αλλα οι αλλες δεν παιρνονται με τιποτα εκτος απο 3-4
Ναι η Χρύσα είναι αυτή που ανέφερες φίλε .
Η ξανθιά δεν ξέρω αλλά στο σελ μπορεί να ήταν και τραβελακι .
Η αλβανίδα για το 20ρικο μια χαρά είναι ,έτσι και αλλιώς όλοι στην ίδια στάση την γαμανε να βλέπουν τον πάτο της .όλες το ίδιο γαμησι κάνουν δεν ξέρω γιατί χρειάζεται παραπάνω απαιτήσεις από μια πιο ωραία ενώ και η άσχημη πάλι έτσι θα σε ξεπεταξει .τουλάχιστον στα 20 θα έχεις στημένο και ένα ωραίο κωλαρακι αντί μια χοντρή μαύρη

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Καλησπερα.
Δεν ξερω σχεδον καμια.
Κωλαρακι ωραιο.
Η Χρύσα ήταν φίλε, εκεί βγαίνει, στην Οικονόμου με Γιαννιτσών. Αν δεις το χρεπι το κορσακι εκεί με ανοιχτά παράθυρα τότες κάπου εκεί κοντά θα ναι ή με πελάτη.
Και όχι μόνο βραδάκι..
Την Παρασκευή την πήρα 13:30 το μεσημέρι.
Όσο για το αν κάνει ουσίες..
Ποτά,..ανέκαθεν επινε πολύ, αλλά μια φορά που την είχα πάρει χοτελι, από το ψιλικατσιδικο που τώρα είναι το ΟΠΑΠ , δίπλα στο Today's, καμία ωρα μετά που την αφησα ξανα εκει με πήρε πίσω τηλέφωνο και με επριζε ότι δεν βρίσκει την τσάντα της και ότι είχε πάρα πολύ ακριβά αρώματα μέσα..

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Τι να απέγινε αυτή η ψυχή;
Πρην 3 χρόνια μου είχε στείλει μνμ λέγοντας μου ότι πήγε Γερμανία για δουλειά και ότι υην παράτησαν με τα παιδιά στο αεροδρόμιο χωρίς τίποτα και μου ζήτησε να της στείλω λεφτά να βγαλει εισιτήρια.
Της είπα ότι είμαι στο Άγιο Ορος και δεν έχω πρόσβαση σε τράπεζα, αλλά να μου στείλει και μια σελφι από το αεροδρόμιο, ως απόδειξη ότι είναι εκεί.
Δεν απάντησε και δεν είχα ξανά νέα της..

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Η Χρύσα ήταν φίλε, εκεί βγαίνει, στην Οικονόμου με Γιαννιτσών. Αν δεις το χρεπι το κορσακι εκεί με ανοιχτά παράθυρα τότες κάπου εκεί κοντά θα ναι ή με πελάτη.
Και όχι μόνο βραδάκι..
Την Παρασκευή την πήρα 13:30 το μεσημέρι.
Όσο για το αν κάνει ουσίες..
Ποτά,..ανέκαθεν επινε πολύ, αλλά μια φορά που την είχα πάρει χοτελι, από το ψιλικατσιδικο που τώρα είναι το ΟΠΑΠ , δίπλα στο Today's, καμία ωρα μετά που την αφησα ξανα εκει με πήρε πίσω τηλέφωνο και με επριζε ότι δεν βρίσκει την τσάντα της και ότι είχε πάρα πολύ ακριβά αρώματα μέσα..
μαστουρωμενη δεν την έχω δει σίγουρα .μόνο με μπύρα στο χέρι την έχω πετύχει .
Όσο για την τσάντα φίλε ,παίζει αλήθεια να την έχασε και να νόμιζε ότι μπορεί να την ξέχασε και εκεί που πήγατε .δεν είναι από αυτές που βάζει χέρι σε πράγματα

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Όσο για την τσάντα φίλε ,παίζει αλήθεια να την έχασε και να νόμιζε ότι μπορεί να την ξέχασε και εκεί που πήγατε .δεν είναι από αυτές που βάζει χέρι σε πράγματα
Ότι την έχασε την έχασε, τα πολύ ακριβά αρώματα που έπρεπε οπωσδήποτε να βρει είναι το ρεζουμέ

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Να σε ψυρισει δεν κοιτάει, αλλά δεν την λες και την πιο τακτοποιημενη, αν έχεις πάει σπίτι της θα έχεις δει το χάος

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Να σε ψυρισει δεν κοιτάει, αλλά δεν την λες και την πιο τακτοποιημενη, αν έχεις πάει σπίτι της θα έχεις δει το χάος
Έχει περίεργα κολλήματα απλά,όπως λες εσύ για τα αρώματα ,ένα βράδυ είχε κολλήσει ασταμάτητα να μιλάει για το κινητό της που μπλόκαρε η σιμ

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Έχει περίεργα κολλήματα απλά,όπως λες εσύ για τα αρώματα ,ένα βράδυ είχε κολλήσει ασταμάτητα να μιλάει για το κινητό της που μπλόκαρε η σιμ
Επίσης δεν την λες και την πιο έξυπνη, να συμπληρώσω..

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.740
Πόντοι
1.336
Εμένα χθες μ είπε ότι δεν έχει κινητό χάλασε κ τέτοια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Επίσης δεν την λες και την πιο έξυπνη, να συμπληρώσω..
την εξυπνάδα θα γαμησουμε σάματις;
Πηγες σπίτι της ρε σκύλε; Που μένει; Τι αντίκρυσαν τα μάτια σου;

Εγγρ.
14 Μαρ 2022
Like
640
Πόντοι
81
περασμα σημερα κατα της 10+ σκαω τηλεφωνο σονια και μου λεει μολις εφυγε απο πιατσα ξενερωνω για αρχη. παρουσες(αυτες που ειδα εγω τουλαχιστον) μαρια αλβανιδα με ξεκωλο μαυρο φορεμα λιγο πιο περα μια μαυρομαλλα γεματη με τατου και μια ξανθια με ωραιο σωμα εχουμε πει ονομα αλλα δεν το θυμαμαι. μαυρες δεν πετυχα οσο εκανα βολτα, σε ενα σκαλακι καθοταν αυτη η μαμα της σονιας πριν το one salonica. λιγο πριν την διχαλα οπως πας για κτελ δεξια μια ξανθια που καθοταν σε εκεινο το μισογκρεμισμενο σπιτακι. παω μοναστηριου και πετυχενω ντεζυ με ελενα. δεν ειχα ξαναπαρει ντεζυ οποτε την πηρα μονο για πιπα με 15(αν και ηθελε 20) αρκετα τημια μπορω να πω μου αρεσε που περασε σκουφο με το στομα και οχι με το χερι οπως ολες οι αλλες που εχω παρει. θα επαναληφθει επισκεψη στην πιατσα μπας και παρω την σονια επιτελους

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
8.991
Πόντοι
2.356
περασμα σημερα κατα της 10+ σκαω τηλεφωνο σονια και μου λεει μολις εφυγε απο πιατσα ξενερωνω για αρχη. παρουσες(αυτες που ειδα εγω τουλαχιστον) μαρια αλβανιδα με ξεκωλο μαυρο φορεμα λιγο πιο περα μια μαυρομαλλα γεματη με τατου και μια ξανθια με ωραιο σωμα εχουμε πει ονομα αλλα δεν το θυμαμαι. μαυρες δεν πετυχα οσο εκανα βολτα, σε ενα σκαλακι καθοταν αυτη η μαμα της σονιας πριν το one salonica. λιγο πριν την διχαλα οπως πας για κτελ δεξια μια ξανθια που καθοταν σε εκεινο το μισογκρεμισμενο σπιτακι. παω μοναστηριου και πετυχενω ντεζυ με ελενα. δεν ειχα ξαναπαρει ντεζυ οποτε την πηρα μονο για πιπα με 15(αν και ηθελε 20) αρκετα τημια μπορω να πω μου αρεσε που περασε σκουφο με το στομα και οχι με το χερι οπως ολες οι αλλες που εχω παρει. θα επαναληφθει επισκεψη στην πιατσα μπας και παρω την σονια επιτελους
Μία από τα ιδία κ εγώ κατά τις 10 αλλά μαζί με την ξανθιά μαμά ήταν κ η Χρύσα κ ακριβώς στην διχάλα μία ξανθιά με τον νταβα της παραδίπλα
Εγώ τίμησα την βάσια πάνω στην μοναστηριού απέναντί περίπου από το δίδυμο νταιζη κ Έλενα πού πήρες τίμια επιλογή με όμορφο κωλαρακι σταθερή αξία

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Στις λαμαρίνες μετά το today ένα μικρό που πιατσάρει, λίγο μελαμψό, τι φάση? Το έχει δοκιμάσει κανείς? Ρωτάει πρώτα από που είσαι και μετά λέει ένα εικοσάρικο:think:
Παίζει να είναι το πετιτ που ψάχνουμε εδώ και καιρό που μπαίνει επιλεκτικά σε πελάτες .όνομα δεν ξέρω .φόρτωσε το επιτέλους να μάθουμε λεπτομέρειες εγώ δεν μπορώ να το πετύχω ,μια φορά το βρήκα και μεχρι να γυρίσω εξαφανίστηκε

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.473
Πόντοι
746

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.473
Πόντοι
746
Το πέτυχα τελευταίες δύο γύρες που έκανα τελευταία(όνομα δεν λέει!) κι απ' ότι παρατήρησα μέχρι της 1.30 το πολύ να κάθεται, μπορεί και λίγο νωρίτερα να φεύγει. Θα τιμηθεί με την επόμενη πρώτη ευκαιρία λοιπόν, εκτός εάν πει κάτι αποτρεπτικό κάποιος άλλος συναγωνιστής
Αν σου πει Μίμη πριν λιγο καιρο την ειχα παρει κ ειχα γραψει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom