Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

m3_343

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2021
Like
60
Πόντοι
0
Ξενοδοχείο κάποια από αυτές έρχεται?

Εγγρ.
14 Μαρ 2022
Like
640
Πόντοι
81
Ξενοδοχείο κάποια από αυτές έρχεται?
η σονια σιγουρα, η ντεζυ η σιλβια, η μαρια η αλβανιδα αυτες σιγουρα γιατι μου το προτειναν. αλλα δεν ξερω κατα ποσο αξιζουν. δινω 90 ευρωπουλα και παιρνω εσκορτ για 30 λεπτα που θα ιεναι σιγουρα καλυτερα

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.582
Πόντοι
746
Μετρια πραγματα. Τωρα οσο για κρεβατι....τι να σου πω; Δεν εχω δοκιμασει

• Like
Αντιδράσεις: m3_343

georgekp34

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
3.324
Πόντοι
736
Σημερινη βολτα μαρια αλβανιδα μεγαλη καυλοεμφανιση με ολοσωμη φορμα με στρας που φαινοταν το στρινγκ αλλα επειδη δεν ηθελα ξεπετα προσπερασα, στην γωνια συην στροφη προς fever μια κοντη μαυρομαλλα με ταττοο στο ποδι αδιαφορη μου φανηκε, λιγο πιο περα σε ενα σκαλακι η μαμα της σονιας. Επιτελους πετυχενω την σονια κοντα στο ερειπιο μαζι με μια αλλη μελαχρινη φορτωνω σονια παιδια δεν ξερω για μενα οτι καλυτερο σε πιατσα απο αποψη εμφανισης υπηρεσιων πολυ δυνατη πιπα και γενικα καλη συμετοχη, παρολο που αργησα να τελειωσω καθησε χωρις γκρινια μαλλον θα γινει το στανταρακι μου. Στην επιστροφη εξω απo eurobank η ξανθια η σιλβια κλασσικα στο ποστο της.
Ποια είναι η Σόνια ρε συναγωνιστή? Παίζει περιγραφή ? Μια μελαχρινή κοντουλα αδύνατη? Και σε ποιο ύψος την βρίσκουμε?

Εγγρ.
14 Μαρ 2022
Like
640
Πόντοι
81
Ποια είναι η Σόνια ρε συναγωνιστή? Παίζει περιγραφή ? Μια μελαχρινή κοντουλα αδύνατη? Και σε ποιο ύψος την βρίσκουμε?
Ψηλη αδυνατη με καστανα μαλλια, εγω την πετυχα στην γιαννιτσων απο ανατολικα προς δυτικα ακριβως συην γωνια που στριβεις δεξια για να πας στην πειραιως(κοντα στο ερειπιο) αμα της μιλησεις στην αρχη σου φαινεται λιγο τσαμπουκαλου αλλα δεν ειναι ετσι τελικα

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.582
Πόντοι
746
Ψηλη αδυνατη με καστανα μαλλια, εγω την πετυχα στην γιαννιτσων απο ανατολικα προς δυτικα ακριβως συην γωνια που στριβεις δεξια για να πας στην πειραιως(κοντα στο ερειπιο) αμα της μιλησεις στην αρχη σου φαινεται λιγο τσαμπουκαλου αλλα δεν ειναι ετσι τελικα
Κανει κ πολυ χαβαλε. Αλλα δεν χωραει μεσα στο αυτοκινητο!!!!

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.665
Πόντοι
2.356

SweetZeta

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2022
Like
16
Πόντοι
0
Παιδιά υπάρχει καμία στην πιάτσα τέρμα αδύνατη; Γουστάρω πολύ skinny σωματακια!

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.213
Πόντοι
3.796
Ευχαριστώ
Τι ηλικίες έχουν;
Μέχρι τώρα καλά τα πήγαινες .. άσε τις ηλικίες αυτά είναι λεπτομέρειες!
Πέρα από την πλάκα η Σύλβια δεν είναι πιτσιρικά αλλά είναι η πιο σκιννυ μετά πας Νταίζη...
Θες μουνι το θες και ξυρισμένο που λέμε ..!

SweetZeta

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2022
Like
16
Πόντοι
0
Μέχρι τώρα καλά τα πήγαινες .. άσε τις ηλικίες αυτά είναι λεπτομέρειες!
Πέρα από την πλάκα η Σύλβια δεν είναι πιτσιρικά αλλά είναι η πιο σκιννυ μετά πας Νταίζη...
Θες μουνι το θες και ξυρισμένο που λέμε ..!
Δεν θέλω μόνο πιτσιρικες, δεν έχω θέμα με τις ηλικίες απλά ρωτάω για να ξέρω. Και οι μιλφ μου αρέσουν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom