You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 220243
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2022
- Like
- 640
- Πόντοι
- 81
η σονια σιγουρα, η ντεζυ η σιλβια, η μαρια η αλβανιδα αυτες σιγουρα γιατι μου το προτειναν. αλλα δεν ξερω κατα ποσο αξιζουν. δινω 90 ευρωπουλα και παιρνω εσκορτ για 30 λεπτα που θα ιεναι σιγουρα καλυτεραΞενοδοχείο κάποια από αυτές έρχεται?
Tiger Ver.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2018
- Κριτικές
- 12
- Like
- 3.582
- Πόντοι
- 746
Η Μιμη μου ειχε πει 50 για μιση ωρα κ η Ελενα 60 για μιση κ 120 για μια.Ξενοδοχείο κάποια από αυτές έρχεται?
Η Μιμή στη καβατζα είναι καλή? Ξενοδοχείο να αξίζει να δοκιμάσουμε?Η Μιμη μου ειχε πει 50 για μιση ωρα κ η Ελενα 60 για μιση κ 120 για μια.
Tiger Ver.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2018
- Κριτικές
- 12
- Like
- 3.582
- Πόντοι
- 746
Μετρια πραγματα. Τωρα οσο για κρεβατι....τι να σου πω; Δεν εχω δοκιμασει
Διαγραμμένο μέλος 215864
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2021
- Like
- 3.716
- Πόντοι
- 456
Δε φτάνει που είναι ξεπετες είναι και ακριβες ξεπέτες δηλαδη
georgekp34
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.324
- Πόντοι
- 736
Ποια είναι η Σόνια ρε συναγωνιστή? Παίζει περιγραφή ? Μια μελαχρινή κοντουλα αδύνατη? Και σε ποιο ύψος την βρίσκουμε?Σημερινη βολτα μαρια αλβανιδα μεγαλη καυλοεμφανιση με ολοσωμη φορμα με στρας που φαινοταν το στρινγκ αλλα επειδη δεν ηθελα ξεπετα προσπερασα, στην γωνια συην στροφη προς fever μια κοντη μαυρομαλλα με ταττοο στο ποδι αδιαφορη μου φανηκε, λιγο πιο περα σε ενα σκαλακι η μαμα της σονιας. Επιτελους πετυχενω την σονια κοντα στο ερειπιο μαζι με μια αλλη μελαχρινη φορτωνω σονια παιδια δεν ξερω για μενα οτι καλυτερο σε πιατσα απο αποψη εμφανισης υπηρεσιων πολυ δυνατη πιπα και γενικα καλη συμετοχη, παρολο που αργησα να τελειωσω καθησε χωρις γκρινια μαλλον θα γινει το στανταρακι μου. Στην επιστροφη εξω απo eurobank η ξανθια η σιλβια κλασσικα στο ποστο της.
Διαγραμμένο μέλος 220243
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2022
- Like
- 640
- Πόντοι
- 81
Ψηλη αδυνατη με καστανα μαλλια, εγω την πετυχα στην γιαννιτσων απο ανατολικα προς δυτικα ακριβως συην γωνια που στριβεις δεξια για να πας στην πειραιως(κοντα στο ερειπιο) αμα της μιλησεις στην αρχη σου φαινεται λιγο τσαμπουκαλου αλλα δεν ειναι ετσι τελικαΠοια είναι η Σόνια ρε συναγωνιστή? Παίζει περιγραφή ? Μια μελαχρινή κοντουλα αδύνατη? Και σε ποιο ύψος την βρίσκουμε?
Tiger Ver.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2018
- Κριτικές
- 12
- Like
- 3.582
- Πόντοι
- 746
Κανει κ πολυ χαβαλε. Αλλα δεν χωραει μεσα στο αυτοκινητο!!!!Ψηλη αδυνατη με καστανα μαλλια, εγω την πετυχα στην γιαννιτσων απο ανατολικα προς δυτικα ακριβως συην γωνια που στριβεις δεξια για να πας στην πειραιως(κοντα στο ερειπιο) αμα της μιλησεις στην αρχη σου φαινεται λιγο τσαμπουκαλου αλλα δεν ειναι ετσι τελικα
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.665
- Πόντοι
- 2.356
Μέσα δε χωράει έξω δε την φτάνεις γαμησεταΚανει κ πολυ χαβαλε. Αλλα δεν χωραει μεσα στο αυτοκινητο!!!!
Tiger Ver.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2018
- Κριτικές
- 12
- Like
- 3.582
- Πόντοι
- 746
Ναι ρε συ. Αν δεν σκυψει πολυ κ στηθει κανονικα ορθια....αστα να πανε.Μέσα δε χωράει έξω δε την φτάνεις γαμησετα
Ωχ... δηλαδή εγώ που είμαι 1.70 και έχω μικρό αυτοκίνητο ας μην το δοκιμάσω καλύτεραΝαι ρε συ. Αν δεν σκυψει πολυ κ στηθει κανονικα ορθια....αστα να πανε.
Tiger Ver.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2018
- Κριτικές
- 12
- Like
- 3.582
- Πόντοι
- 746
Εννοια σου κ θα το τακτοποιησει αυτη το θεμα!!!!Ωχ... δηλαδή εγώ που είμαι 1.70 και έχω μικρό αυτοκίνητο ας μην το δοκιμάσω καλύτερα
θα της προτείνω ξενοδοχείο εκτός αν έχει χώρο αρκεί να μην ζητήσει πολλάΕννοια σου κ θα το τακτοποιησει αυτη το θεμα!!!!
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.665
- Πόντοι
- 2.356
Πάρε ένα τούβλο μαζί σου κ την έφτασεςΩχ... δηλαδή εγώ που είμαι 1.70 και έχω μικρό αυτοκίνητο ας μην το δοκιμάσω καλύτερα
σύνθια και νταιζη στη μοναστηρίουΠαιδιά υπάρχει καμία στην πιάτσα τέρμα αδύνατη; Γουστάρω πολύ skinny σωματακια!
Ευχαριστώσύνθια και νταιζη στη μοναστηρίου
Τι ηλικίες έχουν;
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 19.213
- Πόντοι
- 3.796
Μέχρι τώρα καλά τα πήγαινες .. άσε τις ηλικίες αυτά είναι λεπτομέρειες!Ευχαριστώ
Τι ηλικίες έχουν;
Πέρα από την πλάκα η Σύλβια δεν είναι πιτσιρικά αλλά είναι η πιο σκιννυ μετά πας Νταίζη...
Θες μουνι το θες και ξυρισμένο που λέμε ..!
Δεν θέλω μόνο πιτσιρικες, δεν έχω θέμα με τις ηλικίες απλά ρωτάω για να ξέρω. Και οι μιλφ μου αρέσουνΜέχρι τώρα καλά τα πήγαινες .. άσε τις ηλικίες αυτά είναι λεπτομέρειες!
Πέρα από την πλάκα η Σύλβια δεν είναι πιτσιρικά αλλά είναι η πιο σκιννυ μετά πας Νταίζη...
Θες μουνι το θες και ξυρισμένο που λέμε ..!