Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Δεν θέλω μόνο πιτσιρικες, δεν έχω θέμα με τις ηλικίες απλά ρωτάω για να ξέρω. Και οι μιλφ μου αρέσουν
Σε νορμάλ αυτές τις δύο .
Αλλιώς μετά από Γιαννιτσών όλες οι σκιννυ είναι πρεζόνια

m3_343

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2021
Like
56
Πόντοι
0
Μέχρι τώρα καλά τα πήγαινες .. άσε τις ηλικίες αυτά είναι λεπτομέρειες!
Πέρα από την πλάκα η Σύλβια δεν είναι πιτσιρικά αλλά είναι η πιο σκιννυ μετά πας Νταίζη...
Θες μουνι το θες και ξυρισμένο που λέμε ..!
Η Νταίζη είναι μια skinny μελαχρινή με tattoos αν θυμάμαι καλά?

tonika

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2020
Like
204
Πόντοι
21
Σημερινη βολτα μαρια αλβανιδα μεγαλη καυλοεμφανιση με ολοσωμη φορμα με στρας που φαινοταν το στρινγκ αλλα επειδη δεν ηθελα ξεπετα προσπερασα, στην γωνια συην στροφη προς fever μια κοντη μαυρομαλλα με ταττοο στο ποδι αδιαφορη μου φανηκε, λιγο πιο περα σε ενα σκαλακι η μαμα της σονιας. Επιτελους πετυχενω την σονια κοντα στο ερειπιο μαζι με μια αλλη μελαχρινη φορτωνω σονια παιδια δεν ξερω για μενα οτι καλυτερο σε πιατσα απο αποψη εμφανισης υπηρεσιων πολυ δυνατη πιπα και γενικα καλη συμετοχη, παρολο που αργησα να τελειωσω καθησε χωρις γκρινια μαλλον θα γινει το στανταρακι μου. Στην επιστροφη εξω απo eurobank η ξανθια η σιλβια κλασσικα στο ποστο της.
Μόνο Σόνια ρε το καλύτερο κοριτσι

wolfgar

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Like
260
Πόντοι
21
Πέρασμα χθες κατά τις 1.30 από πιάτσα. Ότι χειρότερο έχω δει χρόνια τώρα. Ούτε επί κοβιντ. Μαύρες μετά το today στα δύο επόμενα στενά. Στο shell κλασικά ο χοντρός με το bmw και δύο τρία κρος της συμφοράς. Στα τελειώματα της Γιαννιτσών μια μελαχρινή και μια ξανθιά που για κάποιο λόγο μαζί εμφανίζονται μαζί χάνονται δεν το κατάλαβα ποτέ. Στο στενό που βγαίνει στην Πειραιώς τρεις τυπισσες τα δύο τραβελακια μια κρος. Μια μελαχρινή πιτσιρίκα άμεσα σε τρανς και κρος βασικά μια παλιά ξανθιά τραβελι κι ένα ψηλό κρος τελευταία που βγαίνει εκεί με τα μπούτια απέξω. Στην Μοναστηρίου στην στάση πριν την Πειραιώς μια ξανθιά πολύ απλά ντυμένη με ωραίο κορμί σπασμένη φάτσα. Σταματάω ρωτάω μου λέει 30 ακατεβατα. Λέω πολλά μου λέει αν θέλεις εσύ χάνεις. Μισή ώρα γύριζα εκεί ήταν τελικά την είδα να φεύγει προς Κορδελιό με το πόδι. Ποια είναι αυτή ξέρει κανείς? Μια απογοήτευση κύριοι...

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Πέρασμα χθες κατά τις 1.30 από πιάτσα. Ότι χειρότερο έχω δει χρόνια τώρα. Ούτε επί κοβιντ. Μαύρες μετά το today στα δύο επόμενα στενά. Στο shell κλασικά ο χοντρός με το bmw και δύο τρία κρος της συμφοράς. Στα τελειώματα της Γιαννιτσών μια μελαχρινή και μια ξανθιά που για κάποιο λόγο μαζί εμφανίζονται μαζί χάνονται δεν το κατάλαβα ποτέ. Στο στενό που βγαίνει στην Πειραιώς τρεις τυπισσες τα δύο τραβελακια μια κρος. Μια μελαχρινή πιτσιρίκα άμεσα σε τρανς και κρος βασικά μια παλιά ξανθιά τραβελι κι ένα ψηλό κρος τελευταία που βγαίνει εκεί με τα μπούτια απέξω. Στην Μοναστηρίου στην στάση πριν την Πειραιώς μια ξανθιά πολύ απλά ντυμένη με ωραίο κορμί σπασμένη φάτσα. Σταματάω ρωτάω μου λέει 30 ακατεβατα. Λέω πολλά μου λέει αν θέλεις εσύ χάνεις. Μισή ώρα γύριζα εκεί ήταν τελικά την είδα να φεύγει προς Κορδελιό με το πόδι. Ποια είναι αυτή ξέρει κανείς? Μια απογοήτευση κύριοι...
Οι δύο που λες στο τέλος της Γιαννιτσών ξανθιά - μελαχρινή είναι αδερφές ,η ξανθιά είναι η Αννιλια ,μαζί βγαίνουν μαζί φεύγουν και γαμιουνται ακριβώς απέναντι στο πάρκινγκ .
Η ξανθιά στη μοναστηριού είναι η Σύλβια ,αν και περίεργο που ζητούσε 30 ακατεβατα..μάλλον έπεσε δουλειά και λέει ότι αρπάξω .

wrangler1996

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2018
Like
929
Πόντοι
96
Πήγες και αργά φίλε.Η πιάτσα είναι 9:30-12

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.834
Πόντοι
4.766
Οι δύο που λες στο τέλος της Γιαννιτσών ξανθιά - μελαχρινή είναι αδερφές ,η ξανθιά είναι η Αννιλια ,μαζί βγαίνουν μαζί φεύγουν και γαμιουνται ακριβώς απέναντι στο πάρκινγκ .
Η ξανθιά στη μοναστηριού είναι η Σύλβια ,αν και περίεργο που ζητούσε 30 ακατεβατα..μάλλον έπεσε δουλειά και λέει ότι αρπάξω .
Πιο μετά λέει στην στάση που είναι στο ΕΠΑΛ...μια γιαγιά είναι κοντά 60 χρόνων βγαίνει αργά βράδυ... αλλά πρέπει πριν καμιά 20αρια χρόνια να ήταν καλή γκόμενα για αυτό έχει τόση αυτοπεποίθηση

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Πιο μετά λέει στην στάση που είναι στο ΕΠΑΛ...μια γιαγιά είναι κοντά 60 χρόνων βγαίνει αργά βράδυ... αλλά πρέπει πριν καμιά 20αρια χρόνια να ήταν καλή γκόμενα για αυτό έχει τόση αυτοπεποίθηση
Πρέπει να την έχω πετύχει και εγώ στην στάση να κάθεται ..άκου εκεί 30..

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Λοιπόν αν ξέρει κάποιος.... την βλέπω καιρό πάντα στο κομμάτι απέναντι από το 4all....μιλφακι με έκφυλη φατσα και μεγάλα βυζιά , Μακρύ σπαστό μαλλί χθες τη νύχτα φορούσε ροζ φόρεμα με τζην κοντό μπουφάν από πάνω ...
την ξέρει κανείς?...

επίσης άλλο ένα έκφυλο ξανθό μιλφ πάντα στη γωνία Γιαννιτσών με Χλόης...το πολύ στενό δηλαδή που σε πάει ευθεία κάτω στις καβατζες

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Λοιπόν αν ξέρει κάποιος.... την βλέπω καιρό πάντα στο κομμάτι απέναντι από το 4all....μιλφακι με έκφυλη φατσα και μεγάλα βυζιά , Μακρύ σπαστό μαλλί χθες τη νύχτα φορούσε ροζ φόρεμα με τζην κοντό μπουφάν από πάνω ...
την ξέρει κανείς?...

επίσης άλλο ένα έκφυλο ξανθό μιλφ πάντα στη γωνία Γιαννιτσών με Χλόης...το πολύ στενό δηλαδή που σε πάει ευθεία κάτω στις καβατζες
Βουλγάρες είναι και οι δύο ,ονόματα δεν ξέρω ας απαντήσει κάποιος που θυμάται καλύτερα .
Αυτή στο 4 all την έχω δει τελευταία να μιλάει και με την αλβανίδα .
Η άλλη στέκεται συνέχεια εκεί πολύ καιρό ξανθιά λίγο νταρντανα

Εγγρ.
14 Μαρ 2022
Like
640
Πόντοι
81
ρε παιδια αυτη η κοντουλα η μελαχρινη που ειπαμε στις προηγουμενες σελιδες που καθετε εκει στις λαμαρινες μετα το one παω σημερα να κανω καταθεσημε βλεπει μου λεει οχι οχι περναω ξανα μετα απο λιγο και μου ξαναλεει οχι σε 2 ωρες ειχε διωξει 20 αμαξια και ειχε παει με 2-3. τι παιζει;

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
ρε παιδια αυτη η κοντουλα η μελαχρινη που ειπαμε στις προηγουμενες σελιδες που καθετε εκει στις λαμαρινες μετα το one παω σημερα να κανω καταθεσημε βλεπει μου λεει οχι οχι περναω ξανα μετα απο λιγο και μου ξαναλεει οχι σε 2 ωρες ειχε διωξει 20 αμαξια και ειχε παει με 2-3. τι παιζει;
Το έχουμε ξανά πει κάνει επιλογη .
Κανείς δεν ξέρει τα κριτήρια για να την γαμησεις, αφού όταν δεν θέλει σε αποφεύγει πριν σταματήσεις καλά καλά .
Προσωπικά δεν μου έτυχε ,γιατί είχε πολύ κίνηση ο δρόμος οπότε έτσι και αλλιώς δεν μπορούσα να σταματήσω.αλλα εδώ μπορούν να το επιβεβαιώσουν πολλοί που τους το έχει κάνει .
Ποιος ξέρει τι νταλκα βαράει και αυτή ...

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.834
Πόντοι
4.766
Βουλγάρες είναι και οι δύο ,ονόματα δεν ξέρω ας απαντήσει κάποιος που θυμάται καλύτερα .
Αυτή στο 4 all την έχω δει τελευταία να μιλάει και με την αλβανίδα .
Η άλλη στέκεται συνέχεια εκεί πολύ καιρό ξανθιά λίγο νταρντανα
Εκεί μόνο κάποιοι κρος κάθονται πότε ήρθαν καινούργιες Βουλγάρες? Σίγουρα τσεκαρες ότι είναι γυναίκες?

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Εκεί μόνο κάποιοι κρος κάθονται πότε ήρθαν καινούργιες Βουλγάρες? Σίγουρα τσεκαρες ότι είναι γυναίκες?
Η πρώτη που λέει ο Αλ την είδα και εγώ δύο φορές πριν λίγες μέρες απέναντι από 4 all και στην μεριά της Αλβανίδας ,γυναίκα είναι .
Η δεύτερη το ίδιο και είναι συνέχεια εκεί 1 χρόνο ..στο στενό που είναι η καβατζα λέει που έχει και κατι γύφτικα σπίτια και βγαίνει αδιέξοδο

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.473
Πόντοι
746
Το έχουμε ξανά πει κάνει επιλογη .
Κανείς δεν ξέρει τα κριτήρια για να την γαμησεις, αφού όταν δεν θέλει σε αποφεύγει πριν σταματήσεις καλά καλά .
Προσωπικά δεν μου έτυχε ,γιατί είχε πολύ κίνηση ο δρόμος οπότε έτσι και αλλιώς δεν μπορούσα να σταματήσω.αλλα εδώ μπορούν να το επιβεβαιώσουν πολλοί που τους το έχει κάνει .
Ποιος ξέρει τι νταλκα βαράει και αυτή ...
Για την Μίμη λεμε;

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.473
Πόντοι
746

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.962
Πόντοι
456
Μετα απο 1 μήνα μακριά στην αγαπημένη Ταυλανδη πέρασμα από πιατσα.... Επιστροφή Σβετλας, βουλγαρα ανοιχτόματα με το πιο πονηρό βλέμμα από όλες. Στο πόστο της στο ερείπιο. Είπε ότι βγαίνει και βράδυ πλέον κατά της 10.δουλευει κ με τηλ για ραντεβού στο Ρεξ. Επισης στη διχάλα μια αρκετα αδύνατη με κοντό σγουρο μαλλί αγορε ψιλή (τζανκι) μελαχροινο, κρίμα αν ήταν καθαρή κ περιποιμενη θα έκανα δουλειά. Ελληνιδα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom