Μπα τυπε,τσομπανης ειμαι! Αν ημουν και παραβατικος,καλλιστα θα με περνουσε καποιος για οπαδο της ρομα
Αν δεν αγαπουσα την καλτιλα,απλα δε θα ημουν εδω. Λογω ιδιοτητας πρεπει να φοραω γραβατα-κοστουμι και πιστεψε με τα σιχανομαι. Ισως ανηκω στη μειοψηφια που δε φορανε.
Αν ειχα Μερσεντες ,προφανως δε θα πηγαινα μπουρδελοτσαρκα με Μερσεντες.
Ενα οpel εχω ,αλλα μια φορα βρηκα χαρακιες. Ενω ειχα περασει καλα,μου βγηκε ξινη η καταθεση.
Τα εσκορτακια κατ' εμε πραγματι αξιζουν περισσοτερο,το θεμα εινα οτι εκει δε μπορεις να παιζεις τοσο τακτικα. Αν ημουν Ωνασης,τα πιο πολλα σιγουρα εκει θα τα ξοδευα . Εγχωρια και αλλοδαπα
Να επισημανω (και ως προς το ποστ του Stalone) πως ουτε θεμα επικινδυνοτητας για σωματικη ακεραιοτητα εθεσα.
Μιλησα ξεκαθαρα για αισθητικη. Ξενερωνω, οπως ακριβως το ειπες. Ενω δεν ειμαι του σαβουαρ βιβρ, με κατι τετοια σκαλωνω
οπως τη σκατιλα του κοντινου Θερμαικου. Και το μπουγιο δεκαδων επενδυτων και μυστηριων τυπων να πηγαινοερχονται. Καποιοι μενουν και σε εγκαταλελειμμενα τρενα. Ε ειναι ωραιο θεαμα αυτο? Αν εχω καποιο στανταρακι,εννοειται πως δεν αποκλειω τα στουντιο.
Πλεον οπως προτιμω πιατσα γιατι αραια και που συναντας διαμαντακια και η συναλλαγη ειναι πιο διαπροσωπικη.
Τελος, δεν εκρινα οσους πανε σε στουντιο που δεχονται πακηδες. Και αυτοι ανθρωποι ειναι...Εγω ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ομως δε θα ηθελα να αναμενω στο σαλονι μαζι τους. Το ιδιο ισχυει και με κατι θειους ,ραμολιμεντα(σε μικροτερο βαθμο βεβαια)
Θα ξενερωνα. Καλυτερα να μην το ηξερα. Να ζουσα στο δικο μου συννεφακι. Ακομα ενα καλο της πιατσας...δε ξερεις ποιοι την εχουν παρει πριν και μετα απο σενα. Η αγνοια δεν ειναι αναγκαια κακη στην προκειμενη. Τελος παντων. Περι ορεξεως...