Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.089
- Πόντοι
- 2.356
Δε την δοκίμασαΤην δοκίμασες? Αξίζει?
Δε την δοκίμασαΤην δοκίμασες? Αξίζει?
20 νομίζω παίρνει όσο Για την καβαντζα όλες στην πιάτσα την ώρα πού πηδάς μπορεί να περάσει κάποιος με το αμάξι η με τα ποδιά Αλλά εσύ συνεχίζεις σαν να μη συμβαίνει τίποτεΔεν έχω αμάξι για 15 ημερες θελω να την πάρω στην καβάντζα που εχει,ειναι ασφαλής ?παίρνει 20 ευρώ η παραπάνω?
πεντακαθαρη...απο τοτε που παρατησε τον ΝΤΟΝΑΛΝΤΕίναι καθαρή η ΝΤΑΙΖΗ? τι ωρες βγαίνει?
βαζεις προφυλακτικο και μειωνεις 100 φορες τις πιθανοτητες ,Είναι καθαρή η ΝΤΑΙΖΗ? τι ωρες βγαίνει?
Φιλε nik δεν σου ειπε να κανεις κ τις αναλογες εξετασεις;βαζεις προφυλακτικο και μειωνεις 100 φορες τις πιθανοτητες ,
ζητα της τεστ για σμν και αμα σου δειξει σφυρα μου,
ενα θα σου πω καποτε ειχα "ατυχημα" σε ενα στουντιο και πηρα τηλεφωνο αγχωμενος το νουμερο για το αιητζ το 2107777777.
με ρωτησε εκει η κοπελα 2 ερωτησεις.
1 αν ηταν σε μαγαζι ή πιατσα
2 αν τελειωσα μεσα της,
οταν της ειπα οχι πιατσα οχι τελειωμα με καθυσηχασε
μου ειπε αν θελω να παω την αλλη μερα στο ειδικο κεντρο της θεσσαλονικης επειδη επεμενα και το ειχα πετυχει κλειστο καθως πηγα αμεσως, αλλα και απο εκει θα με καθησυχασουν με παρομοιο τροπο ειπεΦιλε nik δεν σου ειπε να κανεις κ τις αναλογες εξετασεις;
μου ειπε αν θελω να παω την αλλη μερα στο ειδικο κεντρο της θεσσαλονικης επειδη επεμενα και το ειχα πετυχει κλειστο καθως πηγα αμεσως, αλλα και απο εκει θα με καθησυχασουν με παρομοιο τροπο ειπ
Επειδη κ γω ειχα αναλογο ατυχημα σε οικο οταν πηρα τηλεφωνο με ρωτησαν αυτα που ειπες κ συ κ μου συνεστησαν να κανω τις εξετασεις για να ειμαι σιγουρος. Αλλα οπως το ειπες εχει ενα ρισκο μεγαλυτερο η πιατσαμου ειπε αν θελω να παω την αλλη μερα στο ειδικο κεντρο της θεσσαλονικης επειδη επεμενα και το ειχα πετυχει κλειστο καθως πηγα αμεσως, αλλα και απο εκει θα με καθησυχασουν με παρομοιο τροπο ειπε
πολυ μεγαλυτερο θα ελεγα.Επειδη κ γω ειχα αναλογο ατυχημα σε οικο οταν πηρα τηλεφωνο με ρωτησαν αυτα που ειπες κ συ κ μου συνεστησαν να κανω τις εξετασεις για να ειμαι σιγουρος. Αλλα οπως το ειπες εχει ενα ρισκο μεγαλυτερο η πιατσα
Πηδιουνται και στο αυτοκίνητο αλλά πολυ επιλεκτικά. Δεν ξέρω τον λόγο...Το τελευταίο μήνα δοκίμασα 2 από πιάτσα και μία σε σπίτι. Για την τελευταία θα κάνω κριτική στο αντίστοιχο θέμα. Από πιάτσα δοκίμασα τη ξανθιά και τη μελαχρινή με τα τατουάζ που κάθονται στη Μοναστηρίου. Η ξανθιά κοντούλα αν και στο πήδημα είχα καλή αίσθηση γιατί είναι στενή, με χάλασαν οι ψεύτικες κραυγές. Η μελαχρινή αρκετά καλή χωρίς βιασύνη. Στα άσχημα ότι το πήδημα γίνεται έξω από το αυτοκίνητο στα όρθια, σε ένα στενό. Όποιος περνάει σε παίρνει μάτι ενώ σε κοντινές αποστάσεις από σένα, πηδάνε και άλλοι. Πάντως δεν έκλαψα το εικοσάρικο ούτε με τη μία ούτε με την άλλη. Δεν ξέρω αν θα ξαναπάρω. Εξαρτάται από το τι υπάρχει τη στιγμή που θα είμαι κάτω, αν και δεν κατεβαίνω πολύ συχνά.
Καλητερα να πηγαινες σε μπουρδελοΠήρα Μαρία Αλβανιδα αν ήταν αυτή..
Ψηλή μελαχρινή με μακριά πόδια και το μισό κωλομαγουλο έξω από το τζιν σορτσάκι που δυσκολεύτηκε να βγάλει μετά γτ το φορούσε στενό..
Πολύ καλή έχω να πω κύριοι..
Ξεκίνησε με πιπα καλή, μου έχουν πάρει και καλύτερες..
Την πήρα στα όρθια από πίσω και εχυσα μέσα σε 3 λεπτά, ήθελε δυνατό σφυροκοπημα..
*αυτή δε παίζει να αισθάνθηκε και πολλά πάρα μόνο στο τελείωμα που την πήγα πιο γρήγορα..
Γενικά έμεινα ευχαριστημένος γτ με 30€ ξεκαυλωσα!
Και με 20 την γαμας αυτήνΠήρα Μαρία Αλβανιδα αν ήταν αυτή..
Ψηλή μελαχρινή με μακριά πόδια και το μισό κωλομαγουλο έξω από το τζιν σορτσάκι που δυσκολεύτηκε να βγάλει μετά γτ το φορούσε στενό..
Πολύ καλή έχω να πω κύριοι..
Ξεκίνησε με πιπα καλή, μου έχουν πάρει και καλύτερες..
Την πήρα στα όρθια από πίσω και εχυσα μέσα σε 3 λεπτά, ήθελε δυνατό σφυροκοπημα..
*αυτή δε παίζει να αισθάνθηκε και πολλά πάρα μόνο στο τελείωμα που την πήγα πιο γρήγορα..
Γενικά έμεινα ευχαριστημένος γτ με 30€ ξεκαυλωσα!
Ποιο/τι ειναι το κοκκινο?Ερώτηση. Την Μίνα που κάθετε Γιαννιτσών έξω από το κόκκινο την έχει παρει κανεις με 20?
Που βγαίνει αυτήΕρώτηση. Την Μίνα που κάθετε Γιαννιτσών έξω από το κόκκινο την έχει παρει κανεις με 20?
Το κόκκινο το σχολείο εκεί Γιαννιτσών κοντά στο παρκακιΠου βγαίνει αυτή
Κόκκινο το σχολείο έχει κοντά στο παρκακι ΓιαννιτσώνΠοιο/τι ειναι το κοκκινο?
Το ΙΕΚ λες απέναντι από την παιδική χαράΤο κόκκινο το σχολείο εκεί Γιαννιτσών κοντά στο παρκακι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κόκκινο το σχολείο έχει κοντά στο παρκακι Γιαννιτσών
ΑκριβώςΤο ΙΕΚ λες απέναντι από την παιδική χαρά