Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
7.252
Πόντοι
7.095
καλησπερα παιδια.εαν παρεις την δαφνηςτερμα πανω σε βγαζει στο φαναρι για τον διεθνη.ευθεια σε παει για τα μπουρδελα,αμεσως εκει μπροστα στο εγκαταλελειμενο κτιριο που μαζευει κ σκραπαδες αραζει μια θεια σε ενα αμαξι.20 ευρω λεει.την βλεπω συνεχεια εκει αραζει χυμα μπροστα η στο δρομο στο μιντιαμαρκετ κατω απο τις οικοδομες.ενα γκρι αμαξι εχει.την εχει παρει καποιος?μενει κ στην γιαννιστων γιατι δουλευω εκει κ την εχω φαει..ευχαριστω
τοσα χρονια στις πιατσες, δεν εχω δει εναν να την φορτωνει, δεν εχω δει εναν να ρωταει γι αυτην...κι επιτελους βρεθηκε ο ηρωας...ΠΩΣ ΘΑ ΣΟΥ ΣΗΚΩΘΕΙ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΜΕ ΑΥΤΗΝ?????

Εγγρ.
4 Αυγ 2019
Like
160
Πόντοι
1
τοσα χρονια στις πιατσες, δεν εχω δει εναν να την φορτωνει, δεν εχω δει εναν να ρωταει γι αυτην...κι επιτελους βρεθηκε ο ηρωας...ΠΩΣ ΘΑ ΣΟΥ ΣΗΚΩΘΕΙ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΜΕ ΑΥΤΗΝ?????
χαχαχαχ.δεν την εχω παρει.αλλα εχουμε παρει κ ψοφιες αρκετες εδω θα κωλοσουμε.20 ευρω για ενα ξευτιλισμα γιατι τετοιο βγαζει η θεια δε με χαλουσε.αλλα ειναι χαζια ντιπ που λενε κ στο χωριομ.εχει χουια φαινεται..κανεις δε την φορτωσε αραγε η δε λενε?

Εγγρ.
4 Αυγ 2019
Like
160
Πόντοι
1
μαγκες επειδη δουλεω γιαννιτσων κ μενω εδω δυτικα ,απο τις 10μιση ως 2 πρωινες ωρες κ μετα στη γιαννιτσων ειναι τα 5 στανταρακια.η ξανθια η κοντη η βουλγαρογυφτσα με το χαζονταβα που εχει.τωρα αραζει στην αρχη της  γιαννιτσων.την ειχα παρει στις αρχες που εβγαινε στο εγκαταλειλημενο στη διχαλα για κτελ.πεταμενα λεφτα.αν κ δεν ελεγε οχι αστο ματσουκι.την αρεσει.πινει κιολας.

γιαννιστων με δαφνης στην καντινα της βουλγαρας,βγαινει η νικη μαυρομαλλα κ αυτην εχει εναν γυφτοτζανκονταβα αδυνατο, ωραιο σωματακι,κωλαρα εχει αλλα σπασμενη η φατσα απο δρομο ουσιες κ κακομεταχειριση.την εχω παρει καθαρη ακομα πριν βγει πιατσα.ειχαμε βγαλει το ιδιο αποτοξιναδικο πριν 15 χρονια.εαν την παρεις σπιτη αξιζει οταν ειναι καθαρη.γενικοτερα ξεπετα

επισης στη γιαννιστων στην αεριοκινηση στο εγκαταλελειμενο πριν το αβιν,απεναντι στα δεντρακια βγαινει καθε μερα το βουλγαρογυφτακι το μελαμψο με τα γαλαζοπρασινα ματια που δεν εχει το δοντι το αριστερο,κ συνεχεια φοραει ενα μπεζ φορεμα κ ενα ακομα,δεν εχει αλλο.ζβετα-σβετλανα.εχει κ παιδι με ενα πανιβλακα βουλγαρο.

η κοντη απο αμπελοκηπους με τα κοστσιδακια με τον κωλο απεξω κ αυτη ειχε θεματα με ουσιες ισωσ κ ακομα γιατι ειχε κ θεματα με την μανατης απο οσο ηξερα.

κ η γνωστη ξανθια θεια απο σινδο,που βγαινει με το ροζ το παντελονι συνεχεια κ για ενα πακετο τσιγαρα σε περνει πιπα με ελεγε συναδελφος.κοντα στα 50+ ηλικια.

αυτες παρατηρω καθε πρωι ανελειπως.καλη συνεχεια

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.662
Πόντοι
1.706
μαγκες επειδη δουλεω γιαννιτσων κ μενω εδω δυτικα ,απο τις 10μιση ως 2 πρωινες ωρες κ μετα στη γιαννιτσων ειναι τα 5 στανταρακια.η ξανθια η κοντη η βουλγαρογυφτσα με το χαζονταβα που εχει.τωρα αραζει στην αρχη της  γιαννιτσων.την ειχα παρει στις αρχες που εβγαινε στο εγκαταλειλημενο στη διχαλα για κτελ.πεταμενα λεφτα.αν κ δεν ελεγε οχι αστο ματσουκι.την αρεσει.πινει κιολας.

γιαννιστων με δαφνης στην καντινα της βουλγαρας,βγαινει η νικη μαυρομαλλα κ αυτην εχει εναν γυφτοτζανκονταβα αδυνατο, ωραιο σωματακι,κωλαρα εχει αλλα σπασμενη η φατσα απο δρομο ουσιες κ κακομεταχειριση.την εχω παρει καθαρη ακομα πριν βγει πιατσα.ειχαμε βγαλει το ιδιο αποτοξιναδικο πριν 15 χρονια.εαν την παρεις σπιτη αξιζει οταν ειναι καθαρη.γενικοτερα ξεπετα

επισης στη γιαννιστων στην αεριοκινηση στο εγκαταλελειμενο πριν το αβιν,απεναντι στα δεντρακια βγαινει καθε μερα το βουλγαρογυφτακι το μελαμψο με τα γαλαζοπρασινα ματια που δεν εχει το δοντι το αριστερο,κ συνεχεια φοραει ενα μπεζ φορεμα κ ενα ακομα,δεν εχει αλλο.ζβετα-σβετλανα.εχει κ παιδι με ενα πανιβλακα βουλγαρο.

η κοντη απο αμπελοκηπους με τα κοστσιδακια με τον κωλο απεξω κ αυτη ειχε θεματα με ουσιες ισωσ κ ακομα γιατι ειχε κ θεματα με την μανατης απο οσο ηξερα.

κ η γνωστη ξανθια θεια απο σινδο,που βγαινει με το ροζ το παντελονι συνεχεια κ για ενα πακετο τσιγαρα σε περνει πιπα με ελεγε συναδελφος.κοντα στα 50+ ηλικια.

αυτες παρατηρω καθε πρωι ανελειπως.καλη συνεχεια
Ωραια ενημερωση

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.329
Πόντοι
746
Μόλις γύρισα από βόλτα στην πιάτσα, πέρα από τις γνωστές είδα μια μελαχρινή ωραία Γιαννιτσών με Οικονόμου ήταν στημένη. 30 για σεξ στο αμάξι μου είπε και έφυγα, βέβαια αμέσως την φορτοσαν, κατάλαβε κανένας ποια είναι; Νομίζω ότι πριν μερικά χρόνια στηνόταν μπροστά από το μπριζόλα δικό πριν ανοίξει αυτό.

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.985
Πόντοι
4.766
Μόλις γύρισα από βόλτα στην πιάτσα, πέρα από τις γνωστές είδα μια μελαχρινή ωραία Γιαννιτσών με Οικονόμου ήταν στημένη. 30 για σεξ στο αμάξι μου είπε και έφυγα, βέβαια αμέσως την φορτοσαν, κατάλαβε κανένας ποια είναι; Νομίζω ότι πριν μερικά χρόνια στηνόταν μπροστά από το μπριζόλα δικό πριν ανοίξει αυτό.
Οικονόμου που βρίσκεται?

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.015
Πόντοι
4.525
Οικονόμου που βρίσκεται?
αν εννοεις την οδο ειναι αυτη που στριβεις αριστερα απο γιαννιτσων και κατηφοριζεις και ειναι το φεβερ στα δεξια σου, αν εννοεις η κοπελα παω πασο.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.597
Πόντοι
2.356
μαρίνα από Ρουμανία λέει Αλλά Για Άλβανιδα την κόβω
καλό μωρό το έχω πει κ άλλες φορές
Την λείπει κ ένα δόντι στο πλάι έτσι δεν είναι
Εκεί στήνεται τελευταία Γιαννιτσών με οικονόμου τον δρόμο Για fever
Εκανε εμφάνιση κ η Νίνα άλλο καλό Αλλά ξεπετα
πριν την δάφνης δεξιά κ αυτή στα 30

Εγγρ.
4 Αυγ 2019
Like
160
Πόντοι
1
μαρίνα από Ρουμανία λέει Αλλά Για Άλβανιδα την κόβω
καλό μωρό το έχω πει κ άλλες φορές
Την λείπει κ ένα δόντι στο πλάι έτσι δεν είναι
Εκεί στήνεται τελευταία Γιαννιτσών με οικονόμου τον δρόμο Για fever
Εκανε εμφάνιση κ η Νίνα άλλο καλό Αλλά ξεπετα
πριν την δάφνης δεξιά κ αυτή στα 30
αδερφε παιζει κ αλλη που τις λειπει το δοντι?ειναι κ μια ζβετλανα σκοουροχρωμη απο βουλγαρια με πρασινα ματια ωραιο καβλι,που βγαινει συνεχεια απεναντι απο εγκαταλελειμενο μετα το αβιν στη γιαννιτσων.ρε τις καργιες,τοσα λεφτα δε πανε να φτιαξουν τα δοντια.

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.985
Πόντοι
4.766
αν εννοεις την οδο ειναι αυτη που στριβεις αριστερα απο γιαννιτσων και κατηφοριζεις και ειναι το φεβερ στα δεξια σου, αν εννοεις η κοπελα παω πασο.
Εννοεί αυτή που κάθεται ακριβώς στους καθρέπτες... Αλβανίδα είναι έχει ωραίο βυζί τώρα από απόδοση δεν έχω δοκιμάσει για να πω

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.985
Πόντοι
4.766
αδερφε παιζει κ αλλη που τις λειπει το δοντι?ειναι κ μια ζβετλανα σκοουροχρωμη απο βουλγαρια με πρασινα ματια ωραιο καβλι,που βγαινει συνεχεια απεναντι απο εγκαταλελειμενο μετα το αβιν στη γιαννιτσων.ρε τις καργιες,τοσα λεφτα δε πανε να φτιαξουν τα δοντια.
Αυτή μια φορά ήμουν έτοιμος να την καρφώσω αλλά μόλις πλησίασα μου ήρθαν κάτι περίεργες μυρωδιές και την έκανα με ελαφρά

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.597
Πόντοι
2.356
καμία σχέση η μαρίνα είναι μουναρος κ μικρή γύρω στα 22/24 το πολύ η άλλη είναι τριάνταφευγα

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.329
Πόντοι
746
Σήμερα περνώντας την Γιαννιτσών κατά της 10 το βράδυ βλέπω ένα περιπολικό να περνάει και βλέπω μια ενδιαφέρουσα κύρια να ψιλοκρυβετε.καστανοξανθη περίπου 50 χρόνων με βυζάρες και γενικά εμφανίσιμη. Μόλις πέρασε το περιπολικό την πλησίασα, με βλέπει και μου λέει τι θέλεις; Ε...τι να θέλω.... Βλέπεις αστυνομία και εσύ έρχεσαι να με πάρεις μου λέει; Και φεύγει με τα πόδια.. την είδα Γιαννιτσών κοντά στη διχάλα με τα ΚΤΕΛ. Από την πλευρά προς μοναστηριού. Μάλλον Ελληνίδα και ήταν πολύ καλή για την πιάτσα.ξερεις κάνεις τι παίζει με αυτήν; Με γκαυλοσε..και σκέφτομαι που θα την ξαναβρώ. Ελπίζω να μην ήταν τρανς.

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.622
Πόντοι
736
καμία σχέση η μαρίνα είναι μουναρος κ μικρή γύρω στα 22/24 το πολύ η άλλη είναι τριάνταφευγα
Η Μαρίνα είναι 21 Αλβανίδα όντως μούναρος αλλά δεν ξέρω πως είναι στο κρεβάτι

Μου είπε ότι έχει και αγγελία στο kanesex

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.985
Πόντοι
4.766
Σήμερα περνώντας την Γιαννιτσών κατά της 10 το βράδυ βλέπω ένα περιπολικό να περνάει και βλέπω μια ενδιαφέρουσα κύρια να ψιλοκρυβετε.καστανοξανθη περίπου 50 χρόνων με βυζάρες και γενικά εμφανίσιμη. Μόλις πέρασε το περιπολικό την πλησίασα, με βλέπει και μου λέει τι θέλεις; Ε...τι να θέλω.... Βλέπεις αστυνομία και εσύ έρχεσαι να με πάρεις μου λέει; Και φεύγει με τα πόδια.. την είδα Γιαννιτσών κοντά στη διχάλα με τα ΚΤΕΛ. Από την πλευρά προς μοναστηριού. Μάλλον Ελληνίδα και ήταν πολύ καλή για την πιάτσα.ξερεις κάνεις τι παίζει με αυτήν; Με γκαυλοσε..και σκέφτομαι που θα την ξαναβρώ. Ελπίζω να μην ήταν τρανς.
Αν εννοείς την θειτσα που κάθεται στην στάση έχεις πολύ ανώμαλα γούστα φίλε μου  :S

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.597
Πόντοι
2.356
Η Μαρίνα είναι 21 Αλβανίδα όντως μούναρος αλλά δεν ξέρω πως είναι στο κρεβάτι

Μου είπε ότι έχει και αγγελία στο kanesex
στο κρεβάτι δε ξέρω στο αμάξι μπορείς να την πεις καλή συγκριτικά πάντα με τις άλλες πιατσοβιες
λίγο βιαστική Αλλά δεν είναι Μαρία η Νίνα Αλλά η τιμή είναι 30
Κ όντως είχε αγγελία στο κανε τώρα δε νομίζω να έχει

wolfgar

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Like
260
Πόντοι
21
Χθες βράδυ κατά τις 12 μια ξανθιά με μαύρο μίνι εντυπωσιακό κορμί για την πιάτσα με κοντό μαλλί καρφακια...ξέρει κανείς για ποια μιλάω? Δεξιά στη Γιαννιτσών απέναντι από το ύψος της Οικονόμου

Paupalos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
17
Like
589
Πόντοι
310
Χθες βράδυ κατά τις 12 μια ξανθιά με μαύρο μίνι εντυπωσιακό κορμί για την πιάτσα με κοντό μαλλί καρφακια...ξέρει κανείς για ποια μιλάω? Δεξιά στη Γιαννιτσών απέναντι από το ύψος της Οικονόμου

Και εγω την είδα μου είπε 25 ευρώ στα όρθια μιας και ημουν με την μηχανή μου , δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να αξίζει αλλά απο κορμί είναι όντως πολύ καλή βέβαια είναι σίγουρα κοντά στα 40 .
Εαν κάποιος έχει δοκιμάσει και θέλει να μοιραστεί ας μας πει την εμπειρία του .
Εγω τελικά κατέθεσα στην Μανταλίνα στο Vegas 30 ευρώ το απλό αλλά απο το να γαμάω στα όρθια σε καμια καβάτζα καλύτερα ήταν

wolfgar

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Like
260
Πόντοι
21
Επίσης σήμερα μέρα μεσημέρι στην Γιαννιτσών στα δεξιά προς δυτικά μετά το one μια πολύ σέξυ ξανθιά ωραίο κορμί γαλανό μάτι ντυμένη σαν κορίτσι διπλανής πόρτας ουσιαστικά έκανε πιάτσα. Αλλά μια το μεσημέρι που να τολμήσει κάποιος να σταματήσει...και με τόση ζέστη...τι γίνεται βγαίνουν και με το φως της μέρας πλέον?

wolfgar

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Like
260
Πόντοι
21
Και εγω την είδα μου είπε 25 ευρώ στα όρθια μιας και ημουν με την μηχανή μου , δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να αξίζει αλλά απο κορμί είναι όντως πολύ καλή βέβαια είναι σίγουρα κοντά στα 40 .
Εαν κάποιος έχει δοκιμάσει και θέλει να μοιραστεί ας μας πει την εμπειρία του .
Εγω τελικά κατέθεσα στην Μανταλίνα στο Vegas 30 ευρώ το απλό αλλά απο το να γαμάω στα όρθια σε καμια καβάτζα καλύτερα ήταν
πάντως στην τιμή που λες στα κυβικά της μια χαρά ακούγεται...από ποιότητα δεν ξέρω σε υπηρεσία...αλλά αυτό που είδα για εθκοσαρικο μια χαρά ηταν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom