Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.633
Πόντοι
2.356
Σίγουρα εθεάθη την Πέμπτη και την Παρασκευή που μας πέρασε μύστη. Αυτή τη βδομάδα βραδάκι μόνο πέρασα και βιαστικά περισσότερο. Βραδινές ώρες μόνο η Σόνια έκανε κάτι (νμζ είναι γνωστή εδώ, αν και δεν έχω τιμήσει ακόμα), και εντάξει σταθερή αξία ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ και μόνο, η Μαρία η Αλβανίδα. Υπάρχει και μια πιτσιρίκα άλλη, κάθεται Γιαννιτσών στη στροφή για Fever, με μίνι φούστα της προάλλες και βυζάρες με ανοιχτό ντεκολτέ, 25-30€ρόπουλα κι αυτή, τουμπανάκι
την πήρες την πιτσιρίκα με τις βυζαρες η απλά την ρώτησές πόσο πάει

:cum:ρε παιδιά με κάνει εντύπωση που δε λέτε για την ντεσυ μοναστηριού στη στάση στη eurobank κάνει πολύ καλό γαμησι η γκομενα
γιατί δε μας κανείς εσύ πού την ξέρεις μία ενημέρωσή

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.673
Πόντοι
34.538

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.416
Πόντοι
2.966
Live ενημέρωση από το μέτωπο επειδή γράφτηκε ξανα για τη γκομενα με τα καρότι μαλλιά κατέβηκα και είμαι ακόμα κάτω για ένα γρήγορο πιατσαρισμα. Έχω να πω ότι παίζει ένα από τα τρία πρώτον η γκομενα να βγαίνει μόνο όταν θέλει λεφτά δεύτερον να είμαι γκαντέμης και να μη τη βρήκα 2 φορές λίγο δύσκολο όμως και τρίτο να μας λέει και ο δεύτερος τύπος μπούρδες γιατί γκομενα άσπρη σαν γάλα με καρότο μαλλί δύσκολα να μη την δεις και κάτω εκτός ότι δεν είναι αυτη δεν έχει και σχεδόν καμμια πουτανα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
εγω περασα πριν 2ωρες απο την πιατσα και ειχε μια αδυνατη γυφτισα με την κοιλια εξω και μια αλλη πιο ανοικτοχρωμη αλλα παλι μελαχροινη πιθανον ημιαιμη γυφτισα με τα μπουτια εξω, κοντη λιγο γεματη.

και 1 κανθια αλλα ακομη πιο χαλια γυφτισα.

για βορειοευρωπαια τζιφος.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.633
Πόντοι
2.356
Κάτι άκουσα Για την ρία με τον πάππου ότι ζητάει 40

Προφανώς είναι Για δέσιμο δεν εξηγείται αλλιώς

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.673
Πόντοι
34.538

Nospa777

Νέο Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2020
Like
0
Πόντοι
0
:think:Παιδιά καλησπέρα να κάνω μια ερώτηση μιλάω με ένα τραβελι αλλά φοβάμαι να πάω σπίτι της εγώ γενικά μαρεσουν οι γυναίκες αν γαμησω τραβελι θα αλλάξει κάτι παρακαλώ ενημερώστε με ευχαριστώ!

empeiros.!.

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2019
Like
0
Πόντοι
0
εγω περασα πριν 2ωρες απο την πιατσα και ειχε μια αδυνατη γυφτισα με την κοιλια εξω και μια αλλη πιο ανοικτοχρωμη αλλα παλι μελαχροινη πιθανον ημιαιμη γυφτισα με τα μπουτια εξω, κοντη λιγο γεματη.

και 1 κανθια αλλα ακομη πιο χαλια γυφτισα.

για βορειοευρωπαια τζιφος.
εχει μερα μεσημερη κοσμο η πιατσα;

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.633
Πόντοι
2.356
Που ησουνα χθες ρε οργιο που βολταραμε?
Αποψε θα ερθεις?

:s&m_2:
όταν βάλουν καρέκλες Πάμε στα όρθια να μη νομίζουν ότι κάνουμε πιάτσα  
:2funny:  :2funny:  :rockon:  :rockon:

:think:Παιδιά καλησπέρα να κάνω μια ερώτηση μιλάω με ένα τραβελι αλλά φοβάμαι να πάω σπίτι της εγώ γενικά μαρεσουν οι γυναίκες αν γαμησω τραβελι θα αλλάξει κάτι παρακαλώ ενημερώστε με ευχαριστώ!
κανε μία δοκιμή τι θα χάσεις

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.416
Πόντοι
2.966
Θα πρεπει να τον φας απο το τραβελι τυπε για να σ ενημερωσουμε ετσι δε μπορουμε

drama4

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2017
Like
80
Πόντοι
0
βραδυ σαββατου βολτα μεταξυ 01.00_  01.40 αν εξαιρεσησ την μαρια την αλβανιδοξεπετα το απολυτο χαοσ...ισωσ να φταιει και η βροχη κατι γυφτοκροσακια κατι τυχαρπαστα και μαυρεσ..

nakayama

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2010
Like
70
Πόντοι
1
[size=13pt]Χθές ήταν στο πόστο της η Μαρία η Αλβανίδα. Αλλά δεν κάνει ζευγάρια[/size]
:headbang: :headbang: :headbang:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
τι εμφανιζεται τελευταια:

η ελενη η ξανθια που εχει και αγγελια στο κανεσεξ, λεει ελληνιδα αλλα μαλλον αλβανιδα πρεζου δειχνει το προσωπο, πολυ εμφανισιμη.

μια ακομη πιο πετιτ ξανθια, κοντη, πολυ λιγα κιλα, απο μακρια νομιζω ειναι η προηγουμενη λενα αλλα ειναι ακομη πιο λιωμενη απο ναρκωτικα στο προσωπο.

μια μελαχρινη γυρω στα 25 που κανει συνηθως παρεα με την λενα στην σταση στην μοναστηριου παλιοτερα την ειχα παρει για πιπα στο αμαξι , νομιζω η πιο εμφανισιμη σε προσωπο και σωμα

μια ακομη μελαχροινη και με ωραιο στηθος αυτη στην διχαλα που στριβεις για fever στην γιαννιτσων, μαλλον βουλγαρα δειχνει.

η μαρια η αλβανιδα σκελετωμενο προσωπο αλλα λεπτη και με αυτα που φοραει σε κολαζει αλλα με κακες αναφορες, οτι βαριεται να παρει μια πιπα της προκοπης.

η μαρια ακα κατσαριδα, ελληνιδα τζανκι, μου αρεσει πολυ η πιπα της κανα 2 φορες που την πηρα, αλλα φοβαμαι να την παιρνω μην εχει τιποτα λογω ουσιων.

καποιες ακομη τσιγγανες λιγο μετα το σιτυγκεητ απο αριστερα βγαινουν μερα ή νυχτα, καποιες μπορει να δειχνουν ωραια κορμια

υπολοιπες μαυρες, ναρκωμανεις, τσιγγανες με περιττα κιλα κλπ μη ενδιαφερουσες,

για τους τραβεστοφιλους, αρχη 26ης οκτωβριου πετυχα την εμφανισιμη ξανθια με το σμαρτ, ηλεκτρα νομιζω στο ονομα

drama4

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2017
Like
80
Πόντοι
0
τι εμφανιζεται τελευταια:

η ελενη η ξανθια που εχει και αγγελια στο κανεσεξ, λεει ελληνιδα αλλα μαλλον αλβανιδα πρεζου δειχνει το προσωπο, πολυ εμφανισιμη.

μια ακομη πιο πετιτ ξανθια, κοντη, πολυ λιγα κιλα, απο μακρια νομιζω ειναι η προηγουμενη λενα αλλα ειναι ακομη πιο λιωμενη απο ναρκωτικα στο προσωπο.

μια μελαχρινη γυρω στα 25 που κανει συνηθως παρεα με την λενα στην σταση στην μοναστηριου παλιοτερα την ειχα παρει για πιπα στο αμαξι , νομιζω η πιο εμφανισιμη σε προσωπο και σωμα

μια ακομη μελαχροινη και με ωραιο στηθος αυτη στην διχαλα που στριβεις για fever στην γιαννιτσων, μαλλον βουλγαρα δειχνει.

η μαρια η αλβανιδα σκελετωμενο προσωπο αλλα λεπτη και με αυτα που φοραει σε κολαζει αλλα με κακες αναφορες, οτι βαριεται να παρει μια πιπα της προκοπης.

η μαρια ακα κατσαριδα, ελληνιδα τζανκι, μου αρεσει πολυ η πιπα της κανα 2 φορες που την πηρα, αλλα φοβαμαι να την παιρνω μην εχει τιποτα λογω ουσιων.

καποιες ακομη τσιγγανες λιγο μετα το σιτυγκεητ απο αριστερα βγαινουν μερα ή νυχτα, καποιες μπορει να δειχνουν ωραια κορμια

υπολοιπες μαυρες, ναρκωμανεις, τσιγγανες με περιττα κιλα κλπ μη ενδιαφερουσες,

για τους τραβεστοφιλους, αρχη 26ης οκτωβριου πετυχα την εμφανισιμη ξανθια με το σμαρτ, ηλεκτρα νομιζω στο ονομα
φιλαρακο κατα τη ωρα ολα αυτα????και η κατσαριδα μεσα???κοσμογεγονοσ...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
φιλαρακο κατα τη ωρα ολα αυτα????και η κατσαριδα μεσα???κοσμογεγονοσ...
οι τσιγγανες δεν εχουν ωρες μπορει να τις πετυχεις και μερα μεσημερι. αλλα συνηθως με φως η γιαννιτσων ειναι αδεια.
οι υπολοιπες με το που βραδιαζει μετα τις 9-10.

Εγγρ.
4 Αυγ 2019
Like
160
Πόντοι
1
καλησπερα παιδια.εαν παρεις την δαφνηςτερμα πανω σε βγαζει στο φαναρι για τον διεθνη.ευθεια σε παει για τα μπουρδελα,αμεσως εκει μπροστα στο εγκαταλελειμενο κτιριο που μαζευει κ σκραπαδες αραζει μια θεια σε ενα αμαξι.20 ευρω λεει.την βλεπω συνεχεια εκει αραζει χυμα μπροστα η στο δρομο στο μιντιαμαρκετ κατω απο τις οικοδομες.ενα γκρι αμαξι εχει.την εχει παρει καποιος?μενει κ στην γιαννιστων γιατι δουλευω εκει κ την εχω φαει..ευχαριστω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom