Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (3 μέλη και 13 επισκέπτες)

Paupalos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
17
Like
589
Πόντοι
310
Καλημέρα παιδιά από σήμερα παύει η καραντίναειναι ωραιο το σεξ και σε πολλούς εδώ μεσα μπορεί να είναι και διέξοδος από την καθημερινότητα τα προβλήματα την γυναίκα που έχει παχύνει μετά από παιδιά και μεγάλωσε κιόλας και θέλετε μετά από τόσο καιρό αποχής να γαμησετε κάτι διαφορετικό σας καταλαβαίνω απόλυτα ξέρω πολύ καλά τι πάει να πει σκέφτομαι με το κάτω κεφάλι αλλά πραγματικά για το καλό όλων μας ας κανουμε υπομονή και ας μην πάμε εκεί .
Σκεφτείτε πρώτα από όλα τον εαυτό σας και στην συνέχεια τις οικογένειές σας και τους φίλους σας .
Συγγνώμη εάν γίνομαι κουραστικός η ακόμη και κάποια από σας με κορροιδεψετε ή με χλευασετε αλλά ήθελα να το γράψω και ελπίζω πως κάποια άτομα θα το σκεφτούν καλύτερα πριν πάρουν την απόφαση.
Τέλος είμαι άτομο που έχω γυρίσει κυριολεκτικά τα περισσότερα μπούρδελα και πιάτσες στην Ελλάδα τα τελευταία 12 χρόνια που ασχολούμαι με τον αγοραίο έρωτα και όσο και αν μου έχει λείψει να πάω με μια ωραία γυναίκα λέω δε θα το κάνω γιατί σκέφτομαι την υγεία μου και την οικογένειά μου .
Αυτά και συγγνώμη αν κούρασα.
Καλά να τα περνάτε και με υγεία παιδιά 

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.713
Πόντοι
25.165
Καλημέρα παιδιά από σήμερα παύει η καραντίναειναι ωραιο το σεξ και σε πολλούς εδώ μεσα μπορεί να είναι και διέξοδος από την καθημερινότητα τα προβλήματα την γυναίκα που έχει παχύνει μετά από παιδιά και μεγάλωσε κιόλας και θέλετε μετά από τόσο καιρό αποχής να γαμησετε κάτι διαφορετικό σας καταλαβαίνω απόλυτα ξέρω πολύ καλά τι πάει να πει σκέφτομαι με το κάτω κεφάλι αλλά πραγματικά για το καλό όλων μας ας κανουμε υπομονή και ας μην πάμε εκεί .
Σκεφτείτε πρώτα από όλα τον εαυτό σας και στην συνέχεια τις οικογένειές σας και τους φίλους σας .
Συγγνώμη εάν γίνομαι κουραστικός η ακόμη και κάποια από σας με κορροιδεψετε ή με χλευασετε αλλά ήθελα να το γράψω και ελπίζω πως κάποια άτομα θα το σκεφτούν καλύτερα πριν πάρουν την απόφαση.
Τέλος είμαι άτομο που έχω γυρίσει κυριολεκτικά τα περισσότερα μπούρδελα και πιάτσες στην Ελλάδα τα τελευταία 12 χρόνια που ασχολούμαι με τον αγοραίο έρωτα και όσο και αν μου έχει λείψει να πάω με μια ωραία γυναίκα λέω δε θα το κάνω γιατί σκέφτομαι την υγεία μου και την οικογένειά μου .
Αυτά και συγγνώμη αν κούρασα.
Καλά να τα περνάτε και με υγεία παιδιά 

εσυ σταματα να απατας την γυναικα σου και ασε τα μπουρδελα για εμας τους ελευθερους.

wrangler1996

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2018
Like
931
Πόντοι
96
Πέρασμα πριν λίγο ερημιά στην πιάτσα μόνο δύο τραβεστί.Η μια με το ford το ασήμι και η άλλη με το corolla το ασήμι η βυζαρου.Μηπως ξέρουμε το όνομα αυτής στο corolla;

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720
Πρώτη έξοδος μετά το lock down χτες  με φιλαράκια για βόλτα στην παραλία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Αρκετός κόσμος να πηγαινοέρχεται αλλά λιγότερος από όσο προσωπικά περίμενα και απ'ότι είπαν τα μμε για να παραφουσκώσουν γεγονότα. Στο φεύγα πέρασμα από Γιαννιτσών από απλή περιέργεια και ως του θαύματος γύρω στις 10 ντάνες+τραβέλια καθώς και μυστες σε αναζήτηση αντισωμάτων πιθανώς...
Εντύπωση μου έκανε μια λεπτή μαυρομάλλα πριν το shell , με κατσαρό μαλλί , βουλγαρόφατσα.
Επίσης υπό μορφή χαιρετισμού ένα ψηλό λεπτό τραβέλι μου γύρισε πλάτη και σήκωσε το φόρεμα να δείξει κώλο χαχαχα

Πιθανολογώ ότι μετέπειτα θα έπεσε κανα τηλέφωνο στο 1520 και τις μάζεψαν όλες και όλους

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Πέρασμα πριν λίγο ερημιά στην πιάτσα μόνο δύο τραβεστί.Η μια με το ford το ασήμι και η άλλη με το corolla το ασήμι η βυζαρου.Μηπως ξέρουμε το όνομα αυτής στο corolla;
είχε και στην 26ης Οκτωβρίου, την Σόνια μέσα στο κόκκινο Ρενώ, σύνολο 3.

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.881
Πόντοι
4.766
Πριν τρεις ώρες έπεσε τρελό ξύλο ανάμεσα σε Βούλγαρους νταβαδες και Αλβανούς νταβαδες με κλωτσιές μπουνιδια βρισιδια και έπεσαν και ψιλες και ανάμεσα σε ιερόδουλες με πρώτη φυσικά την γνωστή Αλβανίδα που κλωτσούσε και έβριζε έναν Βούλγαρο .. ανάμεσα τους και ένα κροσακι που φώναζε βοήθεια αστυνομία  :happy:

wrangler1996

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2018
Like
931
Πόντοι
96
Πριν τρεις ώρες έπεσε τρελό ξύλο ανάμεσα σε Βούλγαρους νταβαδες και Αλβανούς νταβαδες με κλωτσιές μπουνιδια βρισιδια και έπεσαν και ψιλες και ανάμεσα σε ιερόδουλες με πρώτη φυσικά την γνωστή Αλβανίδα πουλ κλωτσούσε έναν Βούλγαρο .. ανάμεσα τους και ένα κροσακι που φώναζε βοήθεια αστυνομία  :happy:
χαχαχα αυτά είναι σκηνικά που αρμόζουν στην πόλη μας

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.564
Πόντοι
1.706
Πριν τρεις ώρες έπεσε τρελό ξύλο ανάμεσα σε Βούλγαρους νταβαδες και Αλβανούς νταβαδες με κλωτσιές μπουνιδια βρισιδια και έπεσαν και ψιλες και ανάμεσα σε ιερόδουλες με πρώτη φυσικά την γνωστή Αλβανίδα που κλωτσούσε και έβριζε έναν Βούλγαρο .. ανάμεσα τους και ένα κροσακι που φώναζε βοήθεια αστυνομία  :happy:
Καλη φαση
Καλτιλα

Μακαρι να ημουν εκει, στο απεναντι πεζοδρομιο, με ανοιχτο παραθυρο οδηγου, να παρακολουθω την φαση τρωγοντας ενα πιτογυρο κ κοιτοντας μια τα κλωτσομπουνια κ μια μη μου πεσουν οι πατατες κατω

Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Like
159
Πόντοι
0
καλησπερα.ενημερωση : στην προεκταση της γιαννιτσων προς τον σταθμο μετα την διχαλα και πριν το πρατηριο αριστερα στην καβατζα-χωματοδρομο τις απογευματινες ωρες κυκλοφορουν ματακηδες πισω απο τους φραχτες οποτε προσοχη.

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Οπως λεει κ ο φιλος για την καβαντζα αυτη, επισης κ στα μαγαζια που ειναι κλειστα τωρα,στις καβαντζες,... ματακηδες = λαθρο. Βγαλανε μαχαιρια σε κοπελες κ πελατες. Επισης προσφερουν λεφτα δηθεν για να βιντεοσκοπουν η για να βλεπουν οταν τους περνουν χαμπαρι. Προσοχη η κατασταση εχει ξεφυγει. Κ δεν τολμαν ουτε οι νταβαδες να κανουν κατι.κ η φαση εχει φταση σε σημειο που δεν εχει μινει καβαντζα

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.051
Πόντοι
5.646
Καλη φαση
Καλτιλα

Μακαρι να ημουν εκει, στο απεναντι πεζοδρομιο, με ανοιχτο παραθυρο οδηγου, να παρακολουθω την φαση τρωγοντας ενα πιτογυρο κ κοιτοντας μια τα κλωτσομπουνια κ μια μη μου πεσουν οι πατατες κατω
:2funny:

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.067
Πόντοι
2.356
Τσάρκα στην πιάτσα χθες κατά τις 10 αρκετή κίνησή κ από κορίτσια κ από αμάξια Για αναστροφή περίμενες 5/6 αυτοκίνητα

777F

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2016
Κριτικές
14
Like
592
Πόντοι
311
Ρισκάρεις τώρα με κορονοιο και τα aids και άλλα χαζά με ότι να ναι στην πιάτσα
Και που στον αέρα έξω, έχω κάνει βόλτα αρκετά και δεν έχει κάτι αξιόλογο κιόλας

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
κορονοιο ναι, για το ειντς πρεπει να εισαι ο πιο γκαντεμης (και χαζος να πας ακαποτα πιατσα κτλ) στον πλανητη για να πεσεις στο 0.κατι πιθανοτητες που εχει να κολλησεις

empeiros.!.

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2019
Like
0
Πόντοι
0
λοιπον παιδες επειδη οι περισσοτεροι γραφεται εδω για τα κοριτσια στη πιατσα ηρθε καιρος να γραψω κ εγω για εσας απο τη λιγη εμπειρια που εχω, αρχικα να πω την πιατσα την ανακαλυψα τυχαια οντας φοιτητριουλα για να παω σστη σχολη μου! επισης να πω σχετικα ειμαι μουναρα απο αυτα που ειδα κατι που μου εχουν επιβεβαιωση αυτοι που εχω παρει, πρωτες μερες: εβλεπα αμαξια να περναν απο διπλα μου και θαυμαζουν χωρις να ξερω το λογο (σαν αυγαλτη) επειτα στο πρωτα που μου φωναξε ποσο παει το κομματι δε καταλαβα τι ηθελε κ μολις μου ξηγηθηκε ετρεχα σαν τρελη! Στα μεσα του ακαδημαικου ετους: πηρα χαμπαρι τι γινεται και ηθελα να αρεσω στον ποιο ομορφο γαμια και πουτσαρα αλλα οι περισσοτεροι μετριοι μπατηρηδες με σακαρακες που νομιζαν οτι με ενα 10ευρω 20ευρω θα τους κατσω(δεν ειχα πραγματικη αναγκη τα λεφτα! εν τελη βρηκα εναν σχετικα ωραιο ο οποιος με φωρτωσε πηγαμε καπου απομερα και τον τσιμπουκωνα λυσασμενα (κατα τη διαρκεια με επριζε αν εχω καποτα να μου τον βαλει απο πισω) στο τελος με πληρωσε και γω σαν πουτανακι τα πηρα, τελος μου ειπε οτι αξιζω περισσοτερα γιατι κανω απτα καλυτερα τσιμπουκια πραγμα που εγινε σχεδον 1 χρονο αργοτερα αφου εκτιμωνταας με μου εδωσε τα διπλασια. στο ενδιαμεσο μου κολουσε ενας φραγκατος παντρεμενος με μια bmw τζιπ με μαρκαρε στενα και δε με αυφηνε στην ησυχια μου ααρκετες μερες, μια μερα φευγοντας απτη σχολη εβρεχε και βρηκε την ευκαιρια, εν τελη εγω δεχθηκα να μπω στο αμαξι του αφου δεν ηθελα να μου βραχουν τα σχεδια, επεσε ερωτικη εξομολογηση αλλα του ξεγλιστρισα (πραγμα που μετανιωσα γιατι μια χαρα αντρας ηταν, τοτε μου ξενιζε που απτην αρχη μου ειπε οτι ηταν παντρεμενος αφου ονειρευομουν σχεσουλα κ αλλα τετοια ρομαντικα). τις τελευταιες εβδομαδες εγιναν φασουλες με κανα 2 αλοδαπους (αλβανοι πιθανον) αλλα τπτ αξιολογο. Εν τελη για να κλεισω να πω οτι τοτε κανεις δε καταλαβαινε οτι ειμαι αγορακι λογω του φυζικ μου και του styling (εξου κ μου μιλουσαν στο θυλικο. πλεον ποια αφου εχω μεγαλωση και εχω αποκτηση αρρενωπα χαρακτηριστικα και εχω αλλαξει (κανω τη θητεια μου, οποτε bye bye μαλλια) μπορω να πω οτι μου εχει λειψει αυτη η εποχη και οτι θα ηθελα πολλη να τη ξαναζησω, αλλα δυστηχος οπως ειμαι ολοι με κανουν για gay αγορακι κ μουν λενε πανε σε γκει πιατσες-μαγαζια πραγμα που εμενα δε μαρεσει γιατι δε γουσταρω αντρες που κρυβουν μια πριγκιπισα μεσα τους.

Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Like
159
Πόντοι
0
καλησπέρα.ενημέρωση στην πιάτσα εμφανίστηκε νέα κοπέλα (στη στάση επι της γιαννιτσών για τα λεωφορεία που έρχονται απο δυτικά μεταξύ οδών δάφνης - μαζαράκη) απο ηνωμένο βασίλειο.πήρε 25 και όπως είπε βγαίνει απογευματινές ώρες μέχρι νωρίς το βράδυ.έχει άλλο αέρα και εμένα μου φέρθηκε καλα.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.131
Πόντοι
2.266
καλησπέρα.ενημέρωση στην πιάτσα εμφανίστηκε νέα κοπέλα (στη στάση επι της γιαννιτσών για τα λεωφορεία που έρχονται απο δυτικά μεταξύ οδών δάφνης - μαζαράκη) απο ηνωμένο βασίλειο.πήρε 25 και όπως είπε βγαίνει απογευματινές ώρες μέχρι νωρίς το βράδυ.έχει άλλο αέρα και εμένα μου φέρθηκε καλα.
Απο τη ωρα μεχρι τη ωρα τυπε πως ειναι η γκομενα και σε ποιο σημειο πιατσαρει

Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Like
159
Πόντοι
0
απο τι ώρα μέχρι τι ώρα δε γνωριζω ακριβώς να σου απαντήσω.έιπε οτι βγαίνει το απόγευμα εγω την πέτυχα στις 6 περίπου.εμφανισιακά ανοιχτόχρωμο δέρμα κοκκινισμένο απ τον ήλιο πρόσωπο και ματάρες.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
απο τι ώρα μέχρι τι ώρα δε γνωριζω ακριβώς να σου απαντήσω.έιπε οτι βγαίνει το απόγευμα εγω την πέτυχα στις 6 περίπου.εμφανισιακά ανοιχτόχρωμο δέρμα κοκκινισμένο απ τον ήλιο πρόσωπο και ματάρες.
ξανθοκοκκινα μαλλια με δυο κολλητες πλεξουδες προς τα πισω ψηλα? γαλανοματα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom