Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.067
Πόντοι
2.356
Θα μάθουμε αν περάσει

jimtequila

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Προσοχή μάγκες! Εχτές κατά τις 9 το βράδυ πέρασα από μοναστηριού λίγο κάτω από τα today's και είχε 4 Δίας που είχαν σταματήσει 2 μαυρούλες.

tonika

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2020
Like
204
Πόντοι
21
Μάγκες μνμ στο 13033 στις 8.30 ότι πάτε σκλαβενιτη και κάνετε free βόλτα έστω για ματι

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.067
Πόντοι
2.356
χθες κατα τις 8.30 περασμα απο γιαννιτσων

η σοφια το μικρο βουλγαρακι μαζι με την φιλη της που εχει αγγελια στο κανε βολταρανε

tonika

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2020
Like
204
Πόντοι
21
:η φίλη της Σοφίας αν εινα η jewa κάνει καλό πηδημα καουμποισσαvomit:
χθες κατα τις 8.30 περασμα απο γιαννιτσων

η σοφια το μικρο βουλγαρακι μαζι με την φιλη της που εχει αγγελια στο κανε βολταρανε

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
σημερα περασμα απο γιαννιτσων και μονο, 20.40 ~ περιπου δεν υπηρχε ιχνος ζωης γενικοτερα :p

DrHex

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
134
Πόντοι
1
Τέλη Φεβρουαρίου είχα πάρει από την πιάτσα μια Νικόλ. Στην Εγνατίας πάνω βασικά πριν το ξενοδοχείο... Γύρο στα 25 έδειχνε. Αδύνατη ψηλή ξανθιά. Ρουμάνα νομίζω είχε πει. Λίγα ελληνικά αλλά καλά αγγλικά. Με 20 την είχα πάρει. Κατέβηκα άλλη μια φορά αλά δεν την πέτυχα... Έλεγε ότι πηγαίνει και σε σπίτια. Γνωρίζει κάτι παραπάνω κανένας; Η πως μπορώ να την βρω;

BlackYoungWolf22

Νέο Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2020
Like
0
Πόντοι
0
Νεος και ορεξάτος  εδω ,Χυστες - Μύστες  χρονια πολλα ,Χριστος Ανεστη, πριν 3 μηνες, εκανα μια γρηγορη τσάρκα,  και ετσι οπως έστριψα αριστερα απο το shell στην Γιαννιτσών  ηταν ενα τραβελακι ονόματι ζωη, την έχετε ακουστα ; εγω βεβαια μετα πηγα λοτσαρκα , απλα μου κίνησε το ενδιαφέρον.

Επισκέπτης
Νεος και ορεξάτος  εδω ,Χυστες - Μύστες  χρονια πολλα ,Χριστος Ανεστη, πριν 3 μηνες, εκανα μια γρηγορη τσάρκα,  και ετσι οπως έστριψα αριστερα απο το shell στην Γιαννιτσών  ηταν ενα τραβελακι ονόματι ζωη, την έχετε ακουστα ; εγω βεβαια μετα πηγα λοτσαρκα , απλα μου κίνησε το ενδιαφέρον.

Mόνο η ΝΙΝΑΡΑ φίλε αξίζει!

cool-va

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2018
Like
104
Πόντοι
1
Μάγκες τη Δευτέρα που θα αρθεί το χέσεμες στην πιάτσα θα γίνει της πουτάνας!!!! χαχαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom