Transhunter001
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2020
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Την λουιζα την ειδε κανεις????
Ρε μάγκες τι παίζει με την Γιώτα μπέμπα θα μου πείτε
Μιλφ ωραιες βιζαρες πηγαινε χωστην
Γιατι τοτε που το ειχε η νινα δεν το χρησιμοποιηση
Ι γιωυα μολφ ωραιες βυζαρες
Στο δημοτικό φίλε κάναμε πιο πιστευετες πλάκες τέτοια μέραΧθες πέρασα μία βόλτα από την Γιαννιτσών ένα σωρό κοπέλες
Σταμάτησα κ ρώτησα με ποια δικαιολογία κυκλοφορούν κ με είπε ότι έβγαλαν καινούργιες βεβαιώσεις πού υπάρχει επιλογή σωματική ανάγκη ξέρει κανείς αν ισχύει??
Εγώ θυμάμαι εκείνο που λέγαμε ότι είναι τα κορδόνια σου λυμένα.δνω φορούσε strikeΣτο δημοτικό φίλε κάναμε πιο πιστευετες πλάκες τέτοια μέρα
μπραβο ρε τυπε το καταλαβες κερδιζεις τσιχλα μεταχειρισμενηΣτο δημοτικό φίλε κάναμε πιο πιστευετες πλάκες τέτοια μέρα
Αμ δε που δεν υπάρχει.Οι γέροι άνω των 50 μπορούν να φοβηθούν...οι 30ρηδες τι να φοβηθούν αφού δεν υπάρχει κανένα θύμα ως τώρα..
Το εκανα παλια εως κ πριν 1,5 χρονο.Καλημέρα.Είμαι καινούργιος εδώ.Πιατσάρω πολύ στην Γιαννιτσών και γύρω.Είμαι στην κατηγορία αυτοκινητογαμιάδων και κυρίως κηνυγαω με το αμάξι και φορτώνω μουνάκια.
Έχω φορτώσει στο ξεκαρφωτο μέρα μεσημέρι πολλές κοπέλες..και τις πηδαω με δωράκια. Υπάρχει κανένας με παρόμοιο χόμπυ;
πες μας Για ποιες λες γιατί πάνω από 30 δε ξέρω καμία να ζητάει Για το αυτοκίνητο η έξωΕπίσης θέλω να πω οτι πρέπει να μην δινει κανένας πάνω από 15 ευρω στις πουτανες στην Γιαννιτσών γιατί μετά καλομαθαίνουν.εγω με 15 ευρω που δίνω μου κάνουν πίπα σεξ
Μην δίνετε για πίπα πάνω από 10 ευρώ! Πρέπει να ρίξουμε και άλλο τις τιμές για να γαμαμε συχνά και φθηνά.παλια θυμάμαι ζητούσαν 30 και 40 ευρώ ενώ τώρα με λίγο παζάρι με 20 ευρώ τα κάνουν όλα! Οποία ζητάει παραπάνω να μην την παίρνει κανείς ας είναι και μουνάρα,σε λίγο καιρό θα παίρνει και αυτή 15 ευρω.Μου έτυχε μια μουνάρα ξανθιά Ελληνίδα στην Γιαννιτσών που δεν επαιφτε κάτω από 40.στην αρχή έλεγε 50.ηταν η μόνη που για μέρες δεν έπαιρνε ούτε πελάτη.πηγαινα της έλεγα 20 και μου έλεγε οχι.ξαναπηγαινα και της έλεγα 20 πάλι όχι αυτή.αυτο συνεχίστηκε μια εβδομάδα.παω της λέω 20 και μου λέει οκ..και της λέω 20 ε; Και την ρωτάω η φίλη σου δίπλα 20 παίρνει και αυτή;ήταν μια Βουλγάρα δίπλα της.μου λέει αστην αυτην..αυτή παίρνει και 15.και της λεω: την φωνάζεις σε παρακαλώ; έρχεται η Βουλγάρα και της λεω:πάμε με 10 ευρώ;και το σκέφτεται και μπαίνει μέσα στο αμαξι! Την πήρα και τα κάναμε όλα με 10 ευρώ!η άλλη ακόμη ψάχνει πελάτη! Και τώρα ζητάει η Ελληνίδα η μουνάρα μόνο 20! Και πάλι δεν την παίρνω! Έτσι για να ρίξει την τιμή.Μην χαλάτε την πιάτσα ορισμένοι που το παίζετε κουβαρνταδες.
H πολλη μαλακια σε εχει βαρεσει στο κεφαλι τυπε κοψτην λιγοΕπίσης θέλω να πω οτι πρέπει να μην δινει κανένας πάνω από 15 ευρω στις πουτανες στην Γιαννιτσών γιατί μετά καλομαθαίνουν.εγω με 15 ευρω που δίνω μου κάνουν πίπα σεξ
Μην δίνετε για πίπα πάνω από 10 ευρώ! Πρέπει να ρίξουμε και άλλο τις τιμές για να γαμαμε συχνά και φθηνά.παλια θυμάμαι ζητούσαν 30 και 40 ευρώ ενώ τώρα με λίγο παζάρι με 20 ευρώ τα κάνουν όλα! Οποία ζητάει παραπάνω να μην την παίρνει κανείς ας είναι και μουνάρα,σε λίγο καιρό θα παίρνει και αυτή 15 ευρω.Μου έτυχε μια μουνάρα ξανθιά Ελληνίδα στην Γιαννιτσών που δεν επαιφτε κάτω από 40.στην αρχή έλεγε 50.ηταν η μόνη που για μέρες δεν έπαιρνε ούτε πελάτη.πηγαινα της έλεγα 20 και μου έλεγε οχι.ξαναπηγαινα και της έλεγα 20 πάλι όχι αυτή.αυτο συνεχίστηκε μια εβδομάδα.παω της λέω 20 και μου λέει οκ..και της λέω 20 ε; Και την ρωτάω η φίλη σου δίπλα 20 παίρνει και αυτή;ήταν μια Βουλγάρα δίπλα της.μου λέει αστην αυτην..αυτή παίρνει και 15.και της λεω: την φωνάζεις σε παρακαλώ; έρχεται η Βουλγάρα και της λεω:πάμε με 10 ευρώ;και το σκέφτεται και μπαίνει μέσα στο αμαξι! Την πήρα και τα κάναμε όλα με 10 ευρώ!η άλλη ακόμη ψάχνει πελάτη! Και τώρα ζητάει η Ελληνίδα η μουνάρα μόνο 20! Και πάλι δεν την παίρνω! Έτσι για να ρίξει την τιμή.Μην χαλάτε την πιάτσα ορισμένοι που το παίζετε κουβαρνταδες.
Καλα τα λεει ο τυποςH πολλη μαλακια σε εχει βαρεσει στο κεφαλι τυπε κοψτην λιγο
Πάνε εσύ στην Αλβανίδα ή στην Βουλγάρα την Ελένη πως την λένε να τις πάρεις με 10 και 15 ευρο θα γελάνε μαζί σου δύο μέρες.. Μόνο κανένα γυφτάκι μπορείς να πάρεις τόσο αν είσαι και λίγο εμφανισημοςΚαλα τα λεει ο τυπος
Αν περνεις τίποτα σκουπιδιαρες ή τίποτα γυφτισσες λογικό να έρχονται με 10 και 15 τις καλές άφησε τες σε εμάςΜε εσένα γελάνε που στα παίρνουν χοντρά και εμείς τις γαμαμε με 10 και 15 ευρω. Συνέχισε να τις ακριβοπληρώνεις και να χαλάς το κορόιδα πάντα υπάρχουν και θα τα ακουμπάνε.
• κλώνοςΚρίμα γιατί νόμιζα ότι θα μπορούσαμε εδώ να ανταλλάξουμε πληροφορίες και τηλέφωνα.Εχω τηλ από πάσα πολλές κοπέλες της Γιαννιτσών που έκαναν και παλιά πιάτσα και δουλεύουν με τηλ τώρα.και μάλιστα μου παίρνουν 20 ευρώ για πίπα και σεξ στο αμάξι πάντα.
Αν ξέρει κανένας καμμια άλλη που να παίρνει 20 ευρώ να μου στείλει p.m να ανταλλάξουμε τηλέφωνα.
Μας εχεις πριξει τ αρχιδια σταματα να σπαμαρεις τα νηματαΛίγες μέρες ακόμα καραντίνα και θα εμφανιστούν πολλά κρυφά ταλέντα εδώ μέσα!