Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.067
Πόντοι
2.356
Χθες πέρασα μία βόλτα από την Γιαννιτσών αρκετές κοπέλες
Σταμάτησα κ ρώτησα με ποια δικαιολογία κυκλοφορούν κ με είπε ότι έβγαλαν καινούργιες βεβαιώσεις πού υπάρχει επιλογή σωματική ανάγκη ξέρει κανείς αν ισχύει??

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.880
Πόντοι
4.766
Χθες πέρασα μία βόλτα από την Γιαννιτσών ένα σωρό κοπέλες
Σταμάτησα κ ρώτησα με ποια δικαιολογία κυκλοφορούν κ με είπε ότι έβγαλαν καινούργιες βεβαιώσεις πού υπάρχει επιλογή σωματική ανάγκη ξέρει κανείς αν ισχύει??
Στο δημοτικό φίλε κάναμε πιο πιστευετες πλάκες τέτοια μέρα

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.564
Πόντοι
1.706
Καλημέρα.Είμαι καινούργιος εδώ.Πιατσάρω πολύ στην Γιαννιτσών και γύρω.Είμαι στην κατηγορία αυτοκινητογαμιάδων και κυρίως κηνυγαω με το αμάξι και φορτώνω μουνάκια.
Έχω φορτώσει στο ξεκαρφωτο μέρα μεσημέρι πολλές κοπέλες..και τις πηδαω με δωράκια. Υπάρχει κανένας με παρόμοιο χόμπυ;
Το εκανα παλια εως κ πριν 1,5 χρονο.

Εδω που μενω τωρα δεν εχει τετοιο παιγνιο δυστυχως

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.067
Πόντοι
2.356
Επίσης θέλω να πω οτι πρέπει να μην δινει κανένας πάνω από 15 ευρω στις πουτανες στην Γιαννιτσών γιατί μετά καλομαθαίνουν.εγω με 15 ευρω που δίνω μου κάνουν πίπα σεξ
Μην δίνετε για πίπα πάνω από 10 ευρώ! Πρέπει να ρίξουμε και άλλο τις τιμές για να γαμαμε συχνά και φθηνά.παλια θυμάμαι ζητούσαν 30 και 40 ευρώ ενώ τώρα με λίγο παζάρι με 20 ευρώ τα κάνουν όλα! Οποία ζητάει παραπάνω να μην την παίρνει κανείς ας είναι και μουνάρα,σε λίγο καιρό θα παίρνει και αυτή 15 ευρω.Μου έτυχε μια μουνάρα ξανθιά Ελληνίδα στην Γιαννιτσών που δεν επαιφτε κάτω από 40.στην αρχή έλεγε 50.ηταν η μόνη που για μέρες δεν έπαιρνε ούτε πελάτη.πηγαινα της έλεγα 20 και μου έλεγε οχι.ξαναπηγαινα και της έλεγα 20 πάλι όχι αυτή.αυτο συνεχίστηκε μια εβδομάδα.παω της λέω 20 και μου λέει οκ..και της λέω 20 ε; Και την ρωτάω η φίλη σου δίπλα 20 παίρνει και αυτή;ήταν μια Βουλγάρα δίπλα της.μου λέει αστην αυτην..αυτή παίρνει και 15.και της λεω: την φωνάζεις σε παρακαλώ; έρχεται η Βουλγάρα και της λεω:πάμε με 10 ευρώ;και το σκέφτεται και μπαίνει μέσα στο αμαξι! Την πήρα και τα κάναμε όλα με 10 ευρώ!η άλλη ακόμη ψάχνει πελάτη! Και τώρα ζητάει η Ελληνίδα η μουνάρα μόνο 20! Και πάλι δεν την παίρνω! Έτσι για να ρίξει την τιμή.Μην χαλάτε την πιάτσα ορισμένοι που το παίζετε κουβαρνταδες.
πες μας Για ποιες λες γιατί πάνω από 30 δε ξέρω καμία να ζητάει Για το αυτοκίνητο η έξω

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.127
Πόντοι
2.266
Επίσης θέλω να πω οτι πρέπει να μην δινει κανένας πάνω από 15 ευρω στις πουτανες στην Γιαννιτσών γιατί μετά καλομαθαίνουν.εγω με 15 ευρω που δίνω μου κάνουν πίπα σεξ
Μην δίνετε για πίπα πάνω από 10 ευρώ! Πρέπει να ρίξουμε και άλλο τις τιμές για να γαμαμε συχνά και φθηνά.παλια θυμάμαι ζητούσαν 30 και 40 ευρώ ενώ τώρα με λίγο παζάρι με 20 ευρώ τα κάνουν όλα! Οποία ζητάει παραπάνω να μην την παίρνει κανείς ας είναι και μουνάρα,σε λίγο καιρό θα παίρνει και αυτή 15 ευρω.Μου έτυχε μια μουνάρα ξανθιά Ελληνίδα στην Γιαννιτσών που δεν επαιφτε κάτω από 40.στην αρχή έλεγε 50.ηταν η μόνη που για μέρες δεν έπαιρνε ούτε πελάτη.πηγαινα της έλεγα 20 και μου έλεγε οχι.ξαναπηγαινα και της έλεγα 20 πάλι όχι αυτή.αυτο συνεχίστηκε μια εβδομάδα.παω της λέω 20 και μου λέει οκ..και της λέω 20 ε; Και την ρωτάω η φίλη σου δίπλα 20 παίρνει και αυτή;ήταν μια Βουλγάρα δίπλα της.μου λέει αστην αυτην..αυτή παίρνει και 15.και της λεω: την φωνάζεις σε παρακαλώ; έρχεται η Βουλγάρα και της λεω:πάμε με 10 ευρώ;και το σκέφτεται και μπαίνει μέσα στο αμαξι! Την πήρα και τα κάναμε όλα με 10 ευρώ!η άλλη ακόμη ψάχνει πελάτη! Και τώρα ζητάει η Ελληνίδα η μουνάρα μόνο 20! Και πάλι δεν την παίρνω! Έτσι για να ρίξει την τιμή.Μην χαλάτε την πιάτσα ορισμένοι που το παίζετε κουβαρνταδες.
H πολλη μαλακια σε εχει βαρεσει στο κεφαλι τυπε κοψτην λιγο

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.880
Πόντοι
4.766
Καλα τα λεει ο τυπος
Πάνε εσύ στην Αλβανίδα ή στην Βουλγάρα την Ελένη πως την λένε να τις πάρεις με 10 και 15 ευρο θα γελάνε μαζί σου δύο μέρες.. Μόνο κανένα γυφτάκι μπορείς να πάρεις τόσο αν είσαι και λίγο εμφανισημος

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.880
Πόντοι
4.766
Με εσένα γελάνε που στα παίρνουν χοντρά και εμείς τις γαμαμε με 10 και 15 ευρω. Συνέχισε να τις ακριβοπληρώνεις και να χαλάς το κορόιδα πάντα υπάρχουν και θα τα ακουμπάνε.
Αν περνεις τίποτα σκουπιδιαρες ή τίποτα γυφτισσες λογικό να έρχονται με 10 και 15 τις καλές άφησε τες σε εμάς

madness_85

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2019
Like
54
Πόντοι
0
Λίγες μέρες ακόμα καραντίνα και θα  εμφανιστούν πολλά κρυφά ταλέντα εδώ μέσα!

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Κρίμα γιατί νόμιζα ότι θα μπορούσαμε εδώ να ανταλλάξουμε πληροφορίες και τηλέφωνα.Εχω τηλ από πάσα πολλές κοπέλες της Γιαννιτσών που έκαναν και παλιά πιάτσα και δουλεύουν με τηλ τώρα.και μάλιστα μου παίρνουν 20 ευρώ για πίπα και σεξ στο αμάξι πάντα.
Αν ξέρει κανένας καμμια άλλη που να παίρνει 20 ευρώ να μου στείλει p.m να ανταλλάξουμε τηλέφωνα.
• κλώνος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom