Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.416
Πόντοι
2.966
Μάλλον κατάλαβες ότι είσαι ο μοναδικός που ακριβοπληρώνει στην Γιαννιτσών...
Εγω εχω καταλαβει τη πληρωνω στη Γιαννιτσων εσυ δεν εχεις καταλαβει ακομα οτι λες μπουρδες

Transhunter001

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2020
Like
4
Πόντοι
0
Παιδια η κουβανεζα πολυ σφιχτη παρτε την 6988519758 λιλα

Transhunter001

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2020
Like
4
Πόντοι
0
Αυτη η κουβανεζα πολυ σφιχτη και προσεγμενη παρτε την λιλα 6988519758

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.605
Πόντοι
2.356
Γραψτο καμιά δεκαριά φορές τι μόνο 2

• Like
Αντιδράσεις: maldi

madness_85

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2019
Like
54
Πόντοι
0
Μας εχεις πριξει τ αρχιδια σταματα να σπαμαρεις τα νηματα

Εσένα ποιος σε όρισε αστυνόμο εδώ μέσα ρε μπούφε πετρωτέ  ! Τώρα που έκλεισαν όλα με το παρεάκι σου χάσατε μεροκάματο και έχεις νεύρα? Άιντε πρωί πρωί το κάθε τσουτσέκι εδώ μέσα.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.416
Πόντοι
2.966
Εσένα ποιος σε όρισε αστυνόμο εδώ μέσα ρε μπούφε πετρωτέ  ! Τώρα που έκλεισαν όλα με το παρεάκι σου χάσατε μεροκάματο και έχεις νεύρα? Άιντε πρωί πρωί το κάθε τσουτσέκι εδώ μέσα.
Τραβα γαμησου ρε αρχιδι που θα με πεις και τσουτσεκι μας εχεις πριξει τ αρχιδια με τις μαλακιες σου που ολη την ωρα σπαμαρεις δε θες να γαμησεις και να τον παιζεις μεχρι να ματωσει δικαιωμα σου εμας μη μας πριζεις

madness_85

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2019
Like
54
Πόντοι
0
Τραβα γαμησου ρε αρχιδι που θα με πεις και τσουτσεκι μας εχεις πριξει τ αρχιδια με τις μαλακιες σου που ολη την ωρα σπαμαρεις δε θες να γαμησεις και να τον παιζεις μεχρι να ματωσει δικαιωμα σου εμας μη μας πριζεις

Όχι απλά είσαι τσουτσέκι αλλά αμόρφωτο τσογλάνι, ένας  νεοέλληνας που νομίζεις πως κάποιος είσαι ενώ στην ουσία είσαι ένα ανθρωπάκι μικροτσούτσουνο που δεν μπορεί να βρει γκόμενα να γαμήσει χωρίς λεφτά ούτε με σφαίρες. Δεν ασχολούμαι άλλο με παιδάκια κομπλεξικά , γράφε ότι θες.
warnban.gif
 [/color[/URL]]

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.416
Πόντοι
2.966
Όχι απλά είσαι τσουτσέκι αλλά αμόρφωτο τσογλάνι, ένας  νεοέλληνας που νομίζεις πως κάποιος είσαι ενώ στην ουσία είσαι ένα ανθρωπάκι μικροτσούτσουνο που δεν μπορεί να βρει γκόμενα να γαμήσει χωρίς λεφτά ούτε με σφαίρες. Δεν ασχολούμαι άλλο με παιδάκια κομπλεξικά , γράφε ότι θες.
Πιες λιγο ξυδι να στανιαρεις κομπλεξικο αρρωστοφοβικο μουνοπανο και κατσε να την παιζεις μεχρι να ματωσει ενω καποιοι απο μας γαμαμε τωρα αν μπορω η αν γαμαω χωρις λεφτα αυτο το ξερω εγω και οχι εσυ το αρρωστοφοβικο μπασταρδι του κερατα

tonika

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2020
Like
204
Πόντοι
21
Ρε παιδιά μη μαλωνετε και να βρούμε μια λύση από τι βλέπω εδώ αφού σας αρέσει το μαμησι ασχολείται με αυτό. Έχω δοκιμάσει Αλβανίδα κορμί αλλά ξεπέτα την άλλη τη ξανθιά τη Νίνα καλό μωρό αλλά το καλύτερο είναι μια ντεσσυ Βουλγάρα κι που κάθεται μοναστηριού με κωλεττη. Αυτή είναι η πιο αξιόλογη και με κάνει εντύπωση κανένας δεν την έχει αναφερει

Dr.Brown

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2020
Like
2
Πόντοι
0
ΠΑΊΖΕΙ φώτο από λιλα? Επίσης πρωινές ώρες δηλαδή μετά τις 10 το πρωί δέχεται?

Dr.Brown

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2020
Like
2
Πόντοι
0
Πέρασμα στις 12 ακριβώς.... Πέρα από 2 ερείπια τίποτε άλλο... Απελπισία...

Dr.Brown

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2020
Like
2
Πόντοι
0
Φυσικά και όχι... Τώρα ετοιμάζομαι να περάσω. Θα ενημερώσω αμέσως μετά.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.605
Πόντοι
2.356

Πέρασμά κατά τις δέκα από πιάτσα

Η Πετια στο πόστο της

Κατά τα Αλλά νέκρα ούτε καν μπάτσοι

Εγγρ.
3 Ιουλ 2019
Like
105
Πόντοι
0
Γενικά υπάρχει αστυνόμευση στην Θεσσαλονίκη? Κάνουν ελέγχους στους δρόμους? Θέλω να έρθω για φίκι αλλά φοβάμαι μη με γράψουν

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.605
Πόντοι
2.356
Γενικά υπάρχει αστυνόμευση στην Θεσσαλονίκη? Κάνουν ελέγχους στους δρόμους? Θέλω να έρθω για φίκι αλλά φοβάμαι μη με γράψουν
ναι υπάρχει αρκετή

Αν δεν είσαι δικαιολογημένος μη το ρισκάρεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom