πατερ.αγαπιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2018
- Like
- 159
- Πόντοι
- 0
το μονο που μπορω να σου επιβεβαιώσω είναι το καροτί μαλλί.
νεαρη σαν χιπισα 25 χρονων περιπου????το μονο που μπορω να σου επιβεβαιώσω είναι το καροτί μαλλί.
Σοβαρά αύριο θα βγω κέντρο με το παπί να την ψαξω και μετά πιατσαρε συ πρεπει να ειναι αυτη που πετυχα σημερα το μεσημερι ξαπλα με ενα χαρτοκουτακι να ζητιανευει επι της εγνατιας κοντα στην ναυαρινου, την κερασα 2 κομματια πιτσα και με ευχαριστησε με ενα σιγανο ευχαριστω, πολυ ομορφη και απροσδιοριστη βορειοευρωπαια οχι βαλκανια, ξυπολητη ηταν αραχτη και μου μπηκε ο διαολος να της προτινω βιζιτα αλλα νικησε το αγγελακι μεσα μου.
εγω την κερασα πιτσα 3-4 η ωρα, στην γιαννιτσων δεν θυμαμαι απο ποτε εχω να δω τοσο ομορφη αν ειναι αυτη.Σοβαρά αύριο θα βγω κέντρο με το παπί να την ψαξω και μετά πιατσα
Που να την ψάξω;εγω την κερασα πιτσα 3-4 η ωρα, στην γιαννιτσων δεν θυμαμαι απο ποτε εχω να δω τοσο ομορφη αν ειναι αυτη.
καλα συγνωμη ειχες face to face τη γκομενα και δε θυμασαι τα μαλλια της τη φορουσε και τα ματια της?το μονο που μπορω να σου επιβεβαιώσω είναι το καροτί μαλλί.
Τον τύφλωσε η εξωτική ομορφιά της!καλα συγνωμη ειχες face to face τη γκομενα και δε θυμασαι τα μαλλια της τη φορουσε και τα ματια της?
Η μας πουλαει παπαΤον τύφλωσε η εξωτική ομορφιά της!
Μια χοντρη γυφτισα τιποτα αλλο εκτος αν σημερα βγει ποιο αργα λογο οτι τα καταστηματα ειναι ανοιχτα χθες ηταν κυριακη ηταν κλεισταΕίπε ότι είναι Βρετανίδα και είχε καρότο μαλλιά ή είδες καμμία άσχετη χοντρή γύφτισσα;
Θα σε γελασω αλλα εδω ο αλλος που και καλα την πηρε δεν ηξερε τη ρουχα φοραει πως ηταν τα μαλλια της και τη χρωμα ματια ειχεΜήπως μάζεψε τα λεφτά που ήθελε, για να φύγει με το κτελ??
έχει αγγελίες ως πολινακι στο κανεσεχρε τσακαλια να ρωτησω κατι πλεον ασχετο....η μαρια η κατσαριδα που βρισκεται αυτη η ψυχη γνωριζει κανεισ????
ρε τσακαλια να ρωτησω κατι πλεον ασχετο....η μαρια η κατσαριδα που βρισκεται αυτη η ψυχη γνωριζει κανεισ????