Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ρε συ πρεπει να ειναι αυτη που πετυχα σημερα το μεσημερι ξαπλα με ενα χαρτοκουτακι να ζητιανευει επι της εγνατιας κοντα στην ναυαρινου, την κερασα 2 κομματια πιτσα και με ευχαριστησε με ενα σιγανο ευχαριστω, πολυ ομορφη και απροσδιοριστη βορειοευρωπαια οχι βαλκανια, ξυπολητη ηταν αραχτη και μου μπηκε ο διαολος να της προτινω βιζιτα αλλα νικησε το αγγελακι μεσα μου.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.416
Πόντοι
2.966
ρε συ πρεπει να ειναι αυτη που πετυχα σημερα το μεσημερι ξαπλα με ενα χαρτοκουτακι να ζητιανευει επι της εγνατιας κοντα στην ναυαρινου, την κερασα 2 κομματια πιτσα και με ευχαριστησε με ενα σιγανο ευχαριστω, πολυ ομορφη και απροσδιοριστη βορειοευρωπαια οχι βαλκανια, ξυπολητη ηταν αραχτη και μου μπηκε ο διαολος να της προτινω βιζιτα αλλα νικησε το αγγελακι μεσα μου.
Σοβαρά αύριο θα βγω κέντρο με το παπί να την ψαξω και μετά πιατσα

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.416
Πόντοι
2.966

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.134
Πόντοι
5.646

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.416
Πόντοι
2.966
Κατέβηκα πιάτσα νωρίς για να δω αυτή την καινούργια που αναφέρθηκε το μόνο που επιβεβαιώνω είναι ότι ήταν μια μπούρδα και μισή αυτό που είπε ο τυπος δεν υπήρχε τίποτα πέρα από ένα μπαζο κάτι που περίμενα αλλά λέω μπας και

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Είπε ότι είναι Βρετανίδα και είχε καρότο μαλλιά ή είδες καμμία άσχετη χοντρή γύφτισσα;

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.786
Πόντοι
10.326
Μήπως μάζεψε τα λεφτά που ήθελε, για να φύγει με το κτελ?? :grin:

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.416
Πόντοι
2.966
Είπε ότι είναι Βρετανίδα και είχε καρότο μαλλιά ή είδες καμμία άσχετη χοντρή γύφτισσα;
Μια χοντρη γυφτισα τιποτα αλλο εκτος αν σημερα βγει ποιο αργα λογο οτι τα καταστηματα ειναι ανοιχτα χθες ηταν κυριακη ηταν κλειστα

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.416
Πόντοι
2.966
Μήπως μάζεψε τα λεφτά που ήθελε, για να φύγει με το κτελ?? :grin:
Θα σε γελασω αλλα εδω ο αλλος που και καλα την πηρε δεν ηξερε τη ρουχα φοραει πως ηταν τα μαλλια της και τη χρωμα ματια ειχε

drama4

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2017
Like
80
Πόντοι
0
ρε τσακαλια να ρωτησω κατι πλεον ασχετο....η μαρια η κατσαριδα που βρισκεται αυτη η ψυχη γνωριζει κανεισ????

MAGOYLIS

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2011
Κριτικές
6
Like
116
Πόντοι
6
ρε τσακαλια να ρωτησω κατι πλεον ασχετο....η μαρια η κατσαριδα που βρισκεται αυτη η ψυχη γνωριζει κανεισ????

Μάλλον δουλεύει με τηλέφωνο γιατί έχει αρκετές αγγελίες στο κανεσεχ.

[URL unfurl="true"]https://kanesex.com/erotikes-ypiresies/erotikes-ypiresies-apo-gynaikes/kayti-fantasia_i1136592[/url]

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.124
Πόντοι
1.056
Εγω παντος που περναω αυτες τις ωρες λογο δουλειας αυτη την εβδομαδα δεν την πετυχα. Εκτος αν την πετυχες την προηγουμενη βδομάδα. Για να το λετε 2 ατομα σιγουρα κατι παιζει.

tonika

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2020
Like
204
Πόντοι
21
:cum:ρε παιδιά με κάνει εντύπωση που δε λέτε για την ντεσυ μοναστηριού στη στάση στη eurobank κάνει πολύ καλό γαμησι η γκομενα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom