τι εννοείς αδερφέ .με ενδιαφέρουν τα ανώμαλα .χαχαχαΑν εννοείς την θειτσα που κάθεται στην στάση έχεις πολύ ανώμαλα γούστα φίλε μου :S
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
plutarxos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 673
- Πόντοι
- 366
μπριζολαδικο;;Μόλις γύρισα από βόλτα στην πιάτσα, πέρα από τις γνωστές είδα μια μελαχρινή ωραία Γιαννιτσών με Οικονόμου ήταν στημένη. 30 για σεξ στο αμάξι μου είπε και έφυγα, βέβαια αμέσως την φορτοσαν, κατάλαβε κανένας ποια είναι; Νομίζω ότι πριν μερικά χρόνια στηνόταν μπροστά από το μπριζόλα δικό πριν ανοίξει αυτό.
στον κατω παραληλο δρομο της Γιανητσων;
Κωστας Παπαρακης
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2017
- Like
- 24
- Πόντοι
- 0
Λεβεντες καλησπέρα. Είμαι σχεδόν ένα χρόνο εκτός Ελλάδος κσι έχω χάσει την επαφή. Θυμάμαι αυτή έκανε πιάτσα κάποτε. Συνεχίζει ακόμα?
Την ειχα πάρει και ήταν αρκετά καλή. Με ωραίο σώμα. Την πήρα τηλ κσι μου είπε 50€ πίσω από την εκκλησία σε χώρο δικό της. Την πήρε κάνεις?είναι καλή περίπτωση για το σπίτι?
Την ειχα πάρει και ήταν αρκετά καλή. Με ωραίο σώμα. Την πήρα τηλ κσι μου είπε 50€ πίσω από την εκκλησία σε χώρο δικό της. Την πήρε κάνεις?είναι καλή περίπτωση για το σπίτι?
μιλφοφαγας
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2019
- Like
- 160
- Πόντοι
- 1
Λεβεντες καλησπέρα. Είμαι σχεδόν ένα χρόνο εκτός Ελλάδος κσι έχω χάσει την επαφή. Θυμάμαι αυτή έκανε πιάτσα κάποτε. Συνεχίζει ακόμα?
εαν λεμε την ιδια βγαινει που κ που στη διχαλα για κτελ .ατο δευτερο στενο δεξια ο οπως πας.εχει κ φαναρι εκει κ ενα εγκαταλελειμενο σπιτη οπου κοιμαται κ εκει με κανα δυο ακομα γυφτσεσ.νομιζω ειναι κ τζανκι αυτην φιλαρακι να ξες.
wrangler1996
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2018
- Like
- 949
- Πόντοι
- 96
Χθες Παρασκευή κατά τις 10 πολλές κοπέλες στην πιατσα
Illuzion
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2019
- Like
- 5.124
- Πόντοι
- 1.056
Αργα το βραδυ εμφανίζετε στη σταση στη μοναστηριου με οικονομου μια Αλεξανδρα.εκει που καθεται κ η Ρια. 30 με 35+ σε ηλικια.Γυρω στις 11 η 12 μεχρι αργα. Ωραια γυναικα, καθαρη, ντυμενη απλα, ωραιες καμπυλες ωραιαι χειλια. Τσεχα δηλωνει μιλαει καλα ελληνικα. 40 ευρω ζηταει.
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 36
- Like
- 5.416
- Πόντοι
- 2.966
Tην εχω δει μετρια ειναι δε τη λες και ωραια ασε που δεν εχει και τροπους τη ρωτησα το ονομα της και μονο που δε με εβρισε η μαλακισμενη αλλα το θεμα ειναι οτι ζηταει παρα πολλα για πιατσα 20 επρεπε να παρνει με 40 παω το πρωι στη Λαρα και περναω σουπερΑργα το βραδυ εμφανίζετε στη σταση στη μοναστηριου με οικονομου μια Αλεξανδρα.εκει που καθεται κ η Ρια. 30 με 35+ σε ηλικια.Γυρω στις 11 η 12 μεχρι αργα. Ωραια γυναικα, καθαρη, ντυμενη απλα, ωραιες καμπυλες ωραιαι χειλια. Τσεχα δηλωνει μιλαει καλα ελληνικα. 40 ευρω ζηταει.
Illuzion
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2019
- Like
- 5.124
- Πόντοι
- 1.056
Εγω την πηρα μαγκες, κ χαλαλι το 40.σε εμενα ευγενικη. Γενικα απεφευγε καποιες ερωτησεις.. Σαν περιεργος που ειμαι την ψαρωασα με καποιες ερωτησεις..Κουσουρη απο τα ταξιδια στην Ασια τα τελευταια 15 χρονια, σε beer bars και clubs,της πιανω κουβεντα καμια φορα.. Τεσπα μια χαρα η κοπελα καμια σχεση με τα υπολοιπα κοριτσια..
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 36
- Like
- 5.416
- Πόντοι
- 2.966
Μια χαρα στο τη τυπε δε μας λες τη προσφερει το μαλακισμενοΕγω την πηρα μαγκες, κ χαλαλι το 40.σε εμενα ευγενικη. Γενικα απεφευγε καποιες ερωτησεις.. Σαν περιεργος που ειμαι την ψαρωασα με καποιες ερωτησεις..Κουσουρη απο τα ταξιδια στην Ασια τα τελευταια 15 χρονια, σε beer bars και clubs,της πιανω κουβεντα καμια φορα.. Τεσπα μια χαρα η κοπελα καμια σχεση με τα υπολοιπα κοριτσια..
Συμφωνω απολυτα με ολους.. Αλλ για με μια φορα χαλαλη.. Και προχοραμε παρακατω
Άμα της δώσεις μία φορά 40 μετά και καλή να είναι άντε να σου ξανά κάτσει με 20
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 36
- Like
- 5.416
- Πόντοι
- 2.966
Στην ουσια δηλαδη τυπε τιποτα που να καλυπτει το 40αρι και μετα λεμε πως μαγκεψαν και οι πιατσοβιες"τυπε" εχει ωραιαι κολαρα κ ωραια επιδερμιδα, ωραια επιδερμιδα. Ειναι καθαρη, βυζαρες, καλο τσιμπουκι. Καθολου βιαστικη. Σε καλυψα για το μαλακισνενο;
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 36
- Like
- 5.416
- Πόντοι
- 2.966
Τα 50αρικα τυπε που λες οτι δινουμε σε πρεζουδες στο χωρο τους δεν ειναι για ενα τεταρτο και σιγουρα οχι για απλα πραγματα εγω τη ρια που αναφερουν την εδινα 50 στο χωρο της και την ειχα μια ωρα μονο κωλο 2 μπαλακια τη μας λες τωραΕδω αλλοι δινεται 50αρικα σε πρεζουδες.. Σε δικο τους χωρο. Τεσπα ο καθενας την τσεπη κ τα γουστα του.