Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 36
- Like
- 5.416
- Πόντοι
- 2.966
Τη 40 και για κωλο ακομα μεχρι 30 κι αν θελειΆμα της δώσεις μία φορά 40 μετά και καλή να είναι άντε να σου ξανά κάτσει με 20
Τη 40 και για κωλο ακομα μεχρι 30 κι αν θελειΆμα της δώσεις μία φορά 40 μετά και καλή να είναι άντε να σου ξανά κάτσει με 20
Τα σκεφτεσαι αυτα και τα λες η απλα σου ξεφευγουν εχεις καταλαβει οτι δινοντας 40 στην πιατσα ΤΗ ΧΑΛΑΣ.Τελος για το θεμα καθαριοτητας ο καθε πιατσοβιος ξερει τη θα βρει δε περιμενουμε να μας πεις εσυ.Α και μη ξεχασω επειδη τα χει μπερδεψει και τα χεις κανει λιγο πουτανα 40 ευρω δεν ειναι vfm για πιατσα αλλα ληστεια ο καθε εμπειρος πιατσοβιος το ξερει τωρα εσυ που εισαι νιουφης ακομα μαθαινειςΑν πιστευεται καποιοι οτι δινοντας 50αρικο σε τετοιες που βρομανε τα μουνια τους κ η ανασα τους αξιζει περισοτερο απο ενα 40αρι σε μια που ειναι το ακρως αντιθετο.. Οκ. Ο καθενας αξιολογει το που το ποτε κ σε ποια κ για ποσες φορες θα το κανει κ θα τα δώσει. Το value for money εχει πολλες εξηγησεις κ ο καθενας το βλεπει οπως θελει. Αλλα αντικειμενικα μην συγκρινουμε ανομια πραγματα σε θεμα καθαριοτητας ειδικα.
Χεστηκα για τα ηνια τυπε και δεν ειμαι καθολου επιθετικος τα γεγονοτα απλα λεω τελος οι τανες απο χωρα σε χωρα εχουν διαφορα αν εσυ μου λες 40 ευρω vfm σε πιατσα και νιουφης εισαι και δεν εχεις ιδεα απο πιατσοβιες κατι το οποιο δεν ειναι κακο κανενας δεν ηξερε οταν αρχισε.Τελος μαθε 5 πραματακια να μη μας χαλας την πιατσα και μετα εγω θα βγαλω διαβατηριο για να βγω απο την ΣαλονοκαΣε κοβω γενικα επιθετικο στα σχολια σου γενικος με ολους. Μη φοβασαι δε σου περνουμε τα ινια.Μεινε στην οδο γιαννιτσων βασιλια της πιατσας. Και στα 45 αν θεωρουμε νιουφης, με 15 χρονια ταξιδια σε ταυλανδη βιετναμ καμποτζη φιλιππινες κ λαος, κ με εμπειρια ως εργαζομενος σαν μπαρ μανατζερ σε πατονγκ κ παταγια. Οκ παω πασο. Δε ξερω απο πουτανες ουτε απο υπηρεσιες ουτε τι αξιζει κ τι οχι.Και πως σκεφτονται οι πουτανες κ πως αξιολογουν τον καθε πελατη οι ιδιες, κ πως θα συμπεριφερθουν. Οτι δεν εψουμε γραψει 500+ μνμτα δε μας κανει νιουφηδες. Βγαλε κανα διαβατηριο να βγεις απο την Σαλονοκα, κ ασε το τι ξερουμε κ το οχι.
Μη λες οτι να ναι ρε mpouxe λες και εισαι νιουφης και δε ξερεις αν αρχισουν και σκανε οτι ζητανε ολες οι πιατσοβιες σιγα σιγα θα ανεβασουν τις τιμες και ετσι θα χαλασει η ηδη χαλασμενη πιατσα εντελως.Οσον αφορα την επιθεση που αναφερεις εγω δεν ειδα κατι τετοιο απλες παρατηρησεις καναμε κι αν διαβασες καλα εγω ειχα και λιγη ειρωνια απο τον τυπο ενω του ελεγα 5 πραγματα για τις πιατσεςΆστοχη η επίθετικη συμπεριφορά στον illuzion3 από κάποιους! Ενημέρωσε και είπε αυτά που ζήτησε κ γενικά πως είναι εξωτερικά! Τώρα αν χαλάει σε κάποιους η τιμή, μην ψωνίζετε είναι απλά τα πράγματα!
Δες λίγο ΞΑΝΑ την συζήτηση σας κ θα καταλάβεις! Και 100€ να ζητήσει κάποια στην πιάτσα έχω το ελεύθερο να επιλέξω! Είτε τις ανεβάσουν είτε τις κατεβάσουν αυτές γνωρίζουν καλύτερα αν δουλεύουν.Μη λες οτι να ναι ρε mpouxe λες και εισαι νιουφης αν αρχισουν και σκανε οτι ζητανε ολες οι πιατσοβιες σιγα σιγα θα ανεβασουν τις τιμες και ετσι θα χαλασει η ηδη χαλασμενη πιατσα εντελως.Οσον αφορα την επιθεση που αναφερεις εγω δεν ειδα κατι τετοιο απλες παρατηρησεις καναμε κι αν διαβασες καλα εγω ειχα και λιγη ειρωνια απο τον τυπο ενω του ελεγα 5 πραγματα για τις πιατσες
Την ειδα κατι παραλογο η παραξενο δεν ειδα.Κανενας δεν επιβαλει σε καποιον κατι τωρα αν εσενα πιατσοβια σου ζητησει 100 και τα δωσεις δικαιωμα σου μεν αλλα θα εισαι και αξιος της μοιρας σου και θα χαλας την πιατσα τελος να ακουσω κατι σωστο οχι οτι να ναι,οταν ακουω οτι να ναι οπως τωρα δεν ειναι προς οφελος μουΔες λίγο ΞΑΝΑ την συζήτηση σας κ θα καταλάβεις! Και 100€ να ζητήσει κάποια στην πιάτσα έχω το ελεύθερο να επιλέξω! Είτε τις ανεβάσουν είτε τις κατεβάσουν αυτές γνωρίζουν καλύτερα αν δουλεύουν.
Μάθε να ακούς! Θα είναι προς όφελος σου.
Προσυπογράφω!Δεν πάτε καθόλου καλά και δίνετε 40 ευρώ για ένα γαμήσι στα όρθια
40 με είπε και η Ρία Και φυσικά έφαγε πούλο
τέτοια κάνετε και παίρνουν αέρα
Ρε μπακαγιοκο εδώ ο άλλος ανέφερε πραγματικό γεγονός (Τιμή 40€)! Αν χαλάει την πιάτσα ή Όχι αυτό είναι στην σφαίρα της φαντασίας σου!Την ειδα κατι παραλογο η παραξενο δεν ειδα.Κανενας δεν επιβαλει σε καποιον κατι τωρα αν εσενα πιατσοβια σου ζητησει 100 και τα δωσεις δικαιωμα σου μεν αλλα θα εισαι και αξιος της μοιρας σου και θα χαλας την πιατσα τελος να ακουσω κατι σωστο οχι οτι να ναι,οταν ακουω οτι να ναι οπως τωρα δεν ειναι προς οφελος μου
Το πραγματικό γεγονος το ξέρω ευχαριστώ πολλή τωρα το αν ειναι σφαίρα της φαντασίας μου ότι το 40ευρω χαλάει την πιατσα άσε εμάς του πιατσοβιους να ξέρουμε καλητερα άντε πάνε στο ματσάκι σου τώραΡε μπακαγιοκο εδώ ο άλλος ανέφερε πραγματικό γεγονός (Τιμή 40€)! Αν χαλάει την πιάτσα ή Όχι αυτό είναι στην σφαίρα της φαντασίας σου!
Κουρασαμε κ έχουμε κ ματσάκι σε λίγο!
Mpouxos με 40 πας στα ντελα, περνεις γυμνό τσιμπο κ κάνεις το μπανακι σου.40 για ένα γαμησι στο φτερό δεν αξίζει κ φυσικά χαλάει την πιατσα!Κουμάντο δεν θα κάνω στην τσέπη καθενός αλλά θα συμφωνήσω με Raptora και Stalion.Ρε μπακαγιοκο εδώ ο άλλος ανέφερε πραγματικό γεγονός (Τιμή 40€)! Αν χαλάει την πιάτσα ή Όχι αυτό είναι στην σφαίρα της φαντασίας σου!
Κουρασαμε κ έχουμε κ ματσάκι σε λίγο!
Το αν χαλάει την πιάτσα...το απάντησα πιο πάνω! Μόνο αυτές το γνωρίζουν.Mpouxos με 40 πας στα ντελα, περνεις γυμνό τσιμπο κ κάνεις το μπανακι σου.40 για ένα γαμησι στο φτερό δεν αξίζει κ φυσικά χαλάει την πιατσα!Κουμάντο δεν θα κάνω στην τσέπη καθενός αλλά θα συμφωνήσω με Raptora και Stalion.
Εμένα ΤΟ μπέργκερ που έφαγα χθες!Εμενα παντως μου αρεσε η πιτσα που φαγαμε τις προαλλες..
Με 5 ούτε στο Μεταξουργείο!Οκ με 5 ευρω καλα ειμαστε να ξερω να μην χαλαω την πιατσα. Σαν νεος που ειμαι. Καποιες ξεκινανε με 40 κ μετα απο λιγο το ριχνουνε στα 20 γτ βλεπουν χαϊρι δεν υπαρχει. Επισης καποιες το ανεβαζουν απο 20 σε 30 η 40 γτ ξερουν οτι κ να κανουν θα εχουν κοσμο. Τωρα η συγκεκριμενη το επαγγελμα το εκανε κ πριν κ οχι στο δρομο. Θα το κανει για λιγο ακομα κ θα εξαφανιστει.Με λιγα λογια αν μια απο τα μπουρδελα εβγαινα στο δρομο νομιζεις θα ζητουσε 20;;τεσπα για να μην κουραζονται κ οθ υπολοιποι, αν τα εχεις τα δινεις αν οχι συμβιβαζεσαι μαυτο που μπορεις. Καλο το μπαζομα μεχρι ενα σημειο ομως. Οποιος θελει πληρωνει, επιλογη του. Επισης αν το παρουμε κ απο την αλλη, ναι χαλαει η πιατσα ετσι αλλα κ εμεις την χαλαμε οταν θελουμε να γαμαμε μουναρες με 20 ευρω. Μην περιμενεις μουναρα στον δρομο με 20.Γτ παλιοτερα αν θτμασαι καλα εκει στο one salonica κ πιο πθσω στον παλθο σταθμο κατι ρωσιδες που βγαιβαν απο 50 κ πανω ζητουσαν.
Οκ με 5 ευρω καλα ειμαστε να ξερω να μην χαλαω την πιατσα. Σαν νεος που ειμαι. Καποιες ξεκινανε με 40 κ μετα απο λιγο το ριχνουνε στα 20 γτ βλεπουν χαϊρι δεν υπαρχει. Επισης καποιες το ανεβαζουν απο 20 σε 30 η 40 γτ ξερουν οτι κ να κανουν θα εχουν κοσμο. Τωρα η συγκεκριμενη το επαγγελμα το εκανε κ πριν κ οχι στο δρομο. Θα το κανει για λιγο ακομα κ θα εξαφανιστει.Με λιγα λογια αν μια απο τα μπουρδελα εβγαινα στο δρομο νομιζεις θα ζητουσε 20;;τεσπα για να μην κουραζονται κ οθ υπολοιποι, αν τα εχεις τα δινεις αν οχι συμβιβαζεσαι μαυτο που μπορεις. Καλο το μπαζομα μεχρι ενα σημειο ομως. Οποιος θελει πληρωνει, επιλογη του. Επισης αν το παρουμε κ απο την αλλη, ναι χαλαει η πιατσα ετσι αλλα κ εμεις την χαλαμε οταν θελουμε να γαμαμε μουναρες με 20 ευρω. Μην περιμενεις μουναρα στον δρομο με 20.Γτ παλιοτερα αν θτμασαι καλα εκει στο one salonica κ πιο πθσω στον παλθο σταθμο κατι ρωσιδες που βγαιβαν απο 50 κ πανω ζητουσαν.
Προσυπογράφω!Δλδ αν παω παραλια και μου πουνε 15€ το φραπε, να τα δωσω γιατι τα εχω?
Η τιμη στην πιατσα ειναι 20€ μαξιμουμ, και οφειλει σε αυτη την τιμη να ειναι καθαρη και με σωστο σερβις, ακριβως επειδη ειναι πιατσα κ δεν εχει ουτε ενοικια ουτε τιποτα. Μονο τις καποτες που αγοραζει με το κιλο.
Με σωστο σερβις και 10 πελατες την βραδια εχει 200€ καθαρα κ αφορολητα.
Μην τσιμπατε ,μην πιανεστε κοροιδα, μην σκεφτεστε με το κατω κεφαλι μονο.
μην κανετε εκπτωσεις στο σερβις και στην καθαριοτητα
Σε πιατσα στην γερμανια, γερμανιδα, ομιλητικη, κοινωνικη, χαιρετισμος δια χειραψιας, χαρτομαντηλα, μωρομαντηλα πριν κ μετα την πραξη, listerine πριν και μετα την πραξη, αντισηπτικο χεριων πριν και μετα την πραξη.
Ερωτηση στο τελος αν εμεινα ευχαριστημενος και αν θα την ξαναπροτιμησω, αποχαιρετισμος δια χειραψιας.
Τι επρεπε να μου ζητησει αυτη???
30€ πηρε