Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (2 μέλη και 6 επισκέπτες)

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Φιλε βρισκω την γνωμη σου εντελως λαθος.
Πηγαινουν παιδια απειρα (χωρις πειρα) και δινουν 30αρια κ 40αρια. Που? Στον δρομο, χωρις ασφαλεια, σιγουρια, ηρεμια απο αστυνομια, ντουζ κτλ. Ενω δουλεύουν ολη μερα για 20€.
Πρέπει καποιος να τους πει κατι.
Το σερβις στον δρομο πρέπει να εχει ενα οριο.
Δεν ειναι ετσι ,τα εχω τα δινω.

Γιατι δεν κανεις το ιδιο στην ταβερνα ή στο καφε αν σου ζητησουν διπλασια?   
Σοφή η μλκια σου Νο2! :tooth: :tooth: :tooth:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Κανενα απολυτως επιχειρημα ως απαντηση νο2
Και επιχειρήματα να σας δώσουμε σε κάτι τριμαλακες σαν κι εσένα,δεν θα καταλάβουν όταν συγκρίνουν την πιάτσα με ανόμοια πράγματα! Αυτό το κατάλαβες τουλάχιστον??

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.117
Πόντοι
2.266
Και επιχειρήματα να σας δώσουμε σε κάτι τριμαλακες σαν κι εσένα,δεν θα καταλάβουν όταν συγκρίνουν την πιάτσα με ανόμοια πράγματα! Αυτό το κατάλαβες τουλάχιστον??
Kυριε mpouxe μαθετε λιγο να μιλατε δε νομιζω να σας εβρισε καποιος για να μας βριζετε γιατι οταν μιλατε σε πληθυντικο μιλατε σε ολους μας

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.561
Πόντοι
1.706

Σε βρισιες απανταω μονο στο ενα μετρο.
Αν εχεις τα κακαλα βρισκομαστε τον αυγουστο που ερχομαι θεσνικη και τα συζηταμε ομορφα  τα δυο μας.

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Αν εχεις τα κακαλα βρισκομαστε τον αυγουστο που ερχομαι θεσνικη και τα συζηταμε ομορφα  τα δυο μας.
Σοφή η μλκια σου Νο3! :tooth: :tooth: :tooth:

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.561
Πόντοι
1.706
Σοφή η μλκια σου Νο3! :tooth: :tooth: :tooth:

Αυτη ειναι η παοκτζηδικη σου περηφανεια και επιπεδο.

Δεν περίμενα και τιποτα αλλο.

Δειλια, και κρυψιμο πισω απο πληκτρολογιο.....οπως κανετε και με τις κουκούλες

goldenikos

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
113
Πόντοι
0
Εντάξει φίλε αν ο άλλος πιστεύει και θέλει να δίνει 40εθρω για να γαμαει στο αμάξι του ή στο δρόμο και χωρίς προφύλαξη όπως λες πιστεύεις ότι τη συμβουλή σου θα ακούσει? Είναι πιάτσα είναι στο δρόμο και τις βλέπεις όλες ότι πάνω κάτω είναι χάλια. Δεν θέλει πολύ μυαλό για να μην τα δώσεις. Υπάρχει διαφορά όμως σε αυτό το επιχείρημα με τα παιδιά που πάνε και δίνουν τα 30αρια με αυτόν που απλά είναι κάθε μέρα κάτω και θέλει να πληρώνει 10 ευρώ για να γαμησει
Όσο για σένα ραπτορ επειδή έχουμε διαφωνήσει στο παρελθόν σε άλλο νήμα, μόνο από τις απαντήσεις σου καταλαβαίνει κανείς ότι το iq σου είναι ραδικιού και ότι μάλλον δεν ξέρεις να μιλάς.

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.878
Πόντοι
4.766
Αν εχεις τα κακαλα βρισκομαστε τον αυγουστο που ερχομαι θεσνικη και τα συζηταμε ομορφα  τα δυο μας.
Πως γινεται να μην εισαι κατοικος Θεσσαλονικης και να εχεις τοση ισχυρη αποψη για πιατσες που εμεις ..τουλαχιστον εγω τις βιωνω καθε μερα  :S

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.561
Πόντοι
1.706
Πως γινεται να μην εισαι κατοικος Θεσσαλονικης και να εχεις τοση ισχυρη αποψη για πιατσες που εμεις ..τουλαχιστον εγω τις βιωνω καθε μερα  :S
Δεν ειμαι ,ημουν ομως.
Εδω και 30 χρονια

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.117
Πόντοι
2.266
Εντάξει φίλε αν ο άλλος πιστεύει και θέλει να δίνει 40εθρω για να γαμαει στο αμάξι του ή στο δρόμο και χωρίς προφύλαξη όπως λες πιστεύεις ότι τη συμβουλή σου θα ακούσει? Είναι πιάτσα είναι στο δρόμο και τις βλέπεις όλες ότι πάνω κάτω είναι χάλια. Δεν θέλει πολύ μυαλό για να μην τα δώσεις. Υπάρχει διαφορά όμως σε αυτό το επιχείρημα με τα παιδιά που πάνε και δίνουν τα 30αρια με αυτόν που απλά είναι κάθε μέρα κάτω και θέλει να πληρώνει 10 ευρώ για να γαμησει
Όσο για σένα ραπτορ επειδή έχουμε διαφωνήσει στο παρελθόν σε άλλο νήμα, μόνο από τις απαντήσεις σου καταλαβαίνει κανείς ότι το iq σου είναι ραδικιού και ότι μάλλον δεν ξέρεις να μιλάς.
Στο λεω ξανα απο τη στιγμη που εισαι μονο για να παιρνεις κι οχι για να δινεις κιολας η γνωμη σου μας ειναι και αδιαφορη και δε πρεπει καν να μιλας επισης απ οτι βλεπω τελίκα δε καταλαβες οτι ειπες μαλακια οποτε αν το δικο μου iq ειναι ραδικιου το δικο σου ειναι χειροτερο απο του ραδικιου.Τελος για να διαφωνησαμε στο παρελθον οπως λες παλι μαλακια θα ειπες τυπε

goldenikos

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
113
Πόντοι
0
Είστε πολλοί? Εσένα βλέπω μόνο να μιλάς. Όλοι οι υπόλοιποι συζητάνε εκτός από εσένα που έχεις υφακι 1000 καρδιναλιων. Πήγαινε κάτω να βρεις καμια σάπια με των 10 και άσε με εμένα που παίρνω και δεν δινω

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.117
Πόντοι
2.266
Είστε πολλοί? Εσένα βλέπω μόνο να μιλάς. Όλοι οι υπόλοιποι συζητάνε εκτός από εσένα που έχεις υφακι 1000 καρδιναλιων. Πήγαινε κάτω να βρεις καμια σάπια με των 10 και άσε με εμένα που παίρνω και δεν δινω
Ναι τυπε ειμαστε πολλοι ασχετα αν διαβαζεις εμενα.Αν ειχα υφος 1000 καρδιναλιων οπως λες ουτε θα ενημερωνα ουτε θα βοηθουσα κανεναν και για καινουργια και καλα κομματια και φολες και ενημερωνω και βοηθαω το ακριβως αντιθετο απο σενα που απλα τα παιρνεις ετοιμα.Τελος οσον αφορα τη σαπια που αναφερεις ειμαι σιγουρος οτι τις σαπιες που βρισκω του 10ευρου τις εχεις παρει κι εσυ

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Πέρασμα από την πιάτσα κατά τις 23.30!!! Ρε σεις όλο το "kanesex"
εκεί είναι! :grin:

Στο shell ο Μπεννυ Χιλ κλασικά με το άλλο το μέλος του μπου( :rockon:) δίπλα του, το κρος με το μαύρο καρέ μαλλί! Και ένα ξανθό καινούργιο τραβελι που εξωτερικά λέει πολλά για τους τραβεστολαγνους! :grin:

Λίγο πιο κάτω άλλη μια παρέα κρος και αυτή με το καπέλο βγαζαν φοτο για να τις ανεβάσουν που??  :2funny: :2funny:

Η γκαβλα της πιάτσας Μαρίνα στη γωνία της!  :-*

Απαρτία όλα τα βουλγαρακια και αυτά που είχα να δω καιρό! :headbaning2:

Η Ρια στην οικονόμου κ η ξανθιά μεγαλοκοπέλα στην σταση στη Μοναστηριού η Φωτεινή αν δεν κάνω λάθος! :grin:

Οι μαύρες πλέον στο στενό της Κωλλετη έχουν ξεφύγει τελείως, μόνο που δεν πηδάνε από το παράθυρο του συνοδηγού για να βρουν πελάτη! :tooth: :tooth: :tooth:

Μέχρι την διχάλα θα δεις άλλες 10 πουτανες που είναι για.... :vomit: Εξαίρεση (2) βουλγαρακια που έχω φάει! :wanker: :grin:

Έψαχνα το μωρό του (40€) αλλα δεν εθεάθη! :grin:

Ρε σεις ποια μέλη κάθονται κάθε βράδυ στο γυφτοtodaylicius?? :2funny:  :2funny: :2funny:

:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216

Στο Σελλ ο Μπεννυ Χιλ χαχαχαχα μαλακα εκανα εμετο απο το γελιο χαχαχαχα επικη ατακα χαχαχαχα

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
ενα στενο μετα την κωλεττη ερχομενος προς κεντρο, την εχω πετυχει 2-3 φορες στο ιδιο σημειο συνηθως στο στενο στην ακρη που βγαινει μοναστηριου, μελαχρινη σαν να ειδα και μπλε ματι, λεπτη ωραιο σωματακι αν και η φωνη λιγο κομματια ποια ειναι

desmo33

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2018
Like
28
Πόντοι
0
ενα στενο μετα την κωλεττη ερχομενος προς κεντρο, την εχω πετυχει 2-3 φορες στο ιδιο σημειο συνηθως στο στενο στην ακρη που βγαινει μοναστηριου, μελαχρινη σαν να ειδα και μπλε ματι, λεπτη ωραιο σωματακι αν και η φωνη λιγο κομματια ποια ειναι
Μεγάλε έτσι όπως το γράφεις είναι λάθος.Η θα πεις  ερχόμενος απο το κέντρο ή κατευθυνόμενος προς το κέντρο,έτσι δεν καταλαβαίνουμε σε ποιο σημείο αναφέρεσαι

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.878
Πόντοι
4.766
Για τι ωρες λες περιπου..γιατι αν λες αυτη που ειναι το απογευμα προς βραδυ αστα να πανε

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.055
Πόντοι
2.356
Μεγάλε έτσι όπως το γράφεις είναι λάθος.Η θα πεις  ερχόμενος απο το κέντρο ή κατευθυνόμενος προς το κέντρο,έτσι δεν καταλαβαίνουμε σε ποιο σημείο αναφέρεσαι
Από Κωλέττη έρχεται προς κέντρο λέει αρά από δυτικά κινείται ανατολικά τι δεν καταλαβαίνεις

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
Σορρυ εννοούσα από δυτικά προς κέντρο σχετικά νωρίς 10 το βράδυ

Stories