Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (2 μέλη και 10 επισκέπτες)

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.055
Πόντοι
2.356

wrangler1996

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2018
Like
931
Πόντοι
96
Την προηγούμενη εβδομάδα δοκιμάστηκε η μελαχρινή με τις βυζάρες που βγαίνει δεξιά λίγο πριν την διχάλα για ΚΤΕΛ.15 ευρώ η πίπα τα τίμησε δεόντως ρουφοντας καλά το καυλι.Στα συν και η ευχάριστη διάθεση της.Προτεινω να δοκιμάσετε όσοι δεν το έχετε κάνει

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.055
Πόντοι
2.356
Την προηγούμενη εβδομάδα δοκιμάστηκε η μελαχρινή με τις βυζάρες που βγαίνει δεξιά λίγο πριν την διχάλα για ΚΤΕΛ.15 ευρώ η πίπα τα τίμησε δεόντως ρουφοντας καλά το καυλι.Στα συν και η ευχάριστη διάθεση της.Προτεινω να δοκιμάσετε όσοι δεν το έχετε κάνει
νομίζω 3 είναι πριν την διχάλα
Μιλενα Ντάνιελα κ Σαντρα
Ποια λες από τις 3

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216

Ελληνίδα?

wrangler1996

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2018
Like
931
Πόντοι
96
Δεν ρώτησα όνομα νομίζω όμως Ντανιέλα.Ειναι κοντουλα μελαχρινή με μεγάλα βυζιά βγαίνει ακριβώς απέναντι από την καβατζα της.Για να καταλάβετε ακριβώς βγαίνει Γιαννιτσών με Ηλέκτρας Αποστόλου γωνία

Giannisampel96

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2019
Like
115
Πόντοι
1
Πριν λίγο έκανα μια βόλτα στη Γιαννιτσών. Αρκετός κόσμος στη πιάτσα
Τα γνωστά τραβελια στην αρχή με πρώτο το ξανθό χοντρό τραβέλι και στη συνέχεια βουλγαρογυφτιά. Ωστόσο αυτή που μπόρεσα να ξεχωρίσω ήτανε μια με μπλέ φόρεμα βυζάρες και πολύ πέραση. 6-7 περατζάδες με το αυτοκίνητο έκανα τις 5 την είχανε φορτώσει. Έχουμε τίποτα στοιχεία για αυτήν. Δεν ξέρω όνομα παρά μόνο ότι είναι ακριβώς απέναντι από τη διχάλα που κάνει ο δρόμος που κατεβαίνεις στο fever.

wrangler1996

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2018
Like
931
Πόντοι
96
Πριν λίγο έκανα μια βόλτα στη Γιαννιτσών. Αρκετός κόσμος στη πιάτσα
Τα γνωστά τραβελια στην αρχή με πρώτο το ξανθό χοντρό τραβέλι και στη συνέχεια βουλγαρογυφτιά. Ωστόσο αυτή που μπόρεσα να ξεχωρίσω ήτανε μια με μπλέ φόρεμα βυζάρες και πολύ πέραση. 6-7 περατζάδες με το αυτοκίνητο έκανα τις 5 την είχανε φορτώσει. Έχουμε τίποτα στοιχεία για αυτήν. Δεν ξέρω όνομα παρά μόνο ότι είναι ακριβώς απέναντι από τη διχάλα που κάνει ο δρόμος που κατεβαίνεις στο fever.
κι εγώ φίλε που πέρασα νωρίς την είδα την καυλιαρα.Βυζαρες και μπουταρες φοβερές.Δε νομίζω να την έχω ξαναπετυχει

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.055
Πόντοι
2.356
Αν τις λείπει ένα δόντι στο πλάι είναι η
Μαρίνα έχουμε αναφερθεί πολλάκις
Μουναρος Αλλά είναι λίγο βιαστική κ παίρνει 30
Δηλώνει Ρουμάνα Αλλά είναι μάλλον Αλβανίδα

Υγ. Προς το τέλος λίγο πριν την δάφνης δεξιά στην στάση στέκεται η Νίνα πού έχω να την δω πολύ καιρό ήταν μήπως χθες

ilias501

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Like
17
Πόντοι
0
Filarakia, kata tis 22 piga apo Giannitswn na dw ti paizi.. ti na po ida ena kalo ntoubano me kitrini forema apo tin apenanti! Amesos freno kai korna, erxete ligo anxomeni kai m leei 30grigora protou erthoune i patsoi! leo ok.. beni mesa milame kai pame en teli se ena parking. I pipa itan poli apli kai i kopela gia mia fasi xasmourithike.. meta m leei den pame ekso? Kai den pame tis leo afou den xorame edo.. kai tin arxizo apo piso pata kiouta pata kiouta.. pao na piaso bizi kai mou leei ponaw gt thilazo.. leo ok.. e meta apo ligo ithela mia ali stasi kai m leei e den gnt kai na teliono... en teli bikame amaksi kai m tin epekse mexri na ertho.. ti na po poli metria i fasi den tha tin protina se kapion gt den exei katholou oreksi.. m eipe oti einai 27 apo Albania kai tin lene Anna

thessalos2020

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2020
Like
3
Πόντοι
0
Πέρασα χτες και ηταν νέκρα ολα.. Μονο μια κοπέλα απο την πανω πλευρα με κατι τατουαζ άξιζε αλλα την καπαρωσε αλλως συναγωνιστης απο μπροστα

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.572
Πόντοι
7.095
Η Άννα που λέει ο φίλος είναι η Μαρία η Αλβανίδα...
και σε μένα μια φορά είπε Άννα.

Θέλει να αλλάξει καλλιτεχνικό προφανώς.

Billy

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2020
Like
111
Πόντοι
1
Τώρα τελευταία γενικώς στην περιοχή έχει πολύ αστυνομία

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.878
Πόντοι
4.766
Η Άννα που λέει ο φίλος είναι η Μαρία η Αλβανίδα...
και σε μένα μια φορά είπε Άννα.

Θέλει να αλλάξει καλλιτεχνικό προφανώς.
Αυτη ειναι σιγουρα γιατι αυτη τη βλακεια με το βυζι και τον θηλασμο τη λεει απο περσυ σαν δικαιολογια να μην την χουφτωνεις

777F

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2016
Κριτικές
14
Like
590
Πόντοι
311
Τρίτη που πέρασα κατά τις 6-7 απόγευμα σε ένα στενό βλέπω ενα πρεζόνι τύφλα να  προσπαθεί να κάνει πιάτσα μαλών

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
ενα πολυ ωραιο και δυνατο ειναι σε σταση στην Μοναστηριου.
Ξανθο...

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.878
Πόντοι
4.766
Θα λεει την Αλβανιδα την Κλοντια που καθεται στην eurobank  :S  :thubsdown: