Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.055
- Πόντοι
- 2.356
λίγο πριν την δάφνης δεξιά στην σταση, μέτωπό δυτικάΠου κοντά βγαινει αυτή η μικρή;
δεν είναι πρεζάκι η συγκεκριμένη ρε μαλάκαΜακριά ρε μαλακες από τα πρεζάκια...
λίγο πριν την δάφνης δεξιά στην σταση, μέτωπό δυτικάΠου κοντά βγαινει αυτή η μικρή;
δεν είναι πρεζάκι η συγκεκριμένη ρε μαλάκαΜακριά ρε μαλακες από τα πρεζάκια...
νομίζω 3 είναι πριν την διχάλαΤην προηγούμενη εβδομάδα δοκιμάστηκε η μελαχρινή με τις βυζάρες που βγαίνει δεξιά λίγο πριν την διχάλα για ΚΤΕΛ.15 ευρώ η πίπα τα τίμησε δεόντως ρουφοντας καλά το καυλι.Στα συν και η ευχάριστη διάθεση της.Προτεινω να δοκιμάσετε όσοι δεν το έχετε κάνει
Την προηγούμενη εβδομάδα δοκιμάστηκε η μελαχρινή με τις βυζάρες που βγαίνει δεξιά λίγο πριν την διχάλα για ΚΤΕΛ.15 ευρώ η πίπα τα τίμησε δεόντως ρουφοντας καλά το καυλι.Στα συν και η ευχάριστη διάθεση της.Προτεινω να δοκιμάσετε όσοι δεν το έχετε κάνει
κι εγώ φίλε που πέρασα νωρίς την είδα την καυλιαρα.Βυζαρες και μπουταρες φοβερές.Δε νομίζω να την έχω ξαναπετυχειΠριν λίγο έκανα μια βόλτα στη Γιαννιτσών. Αρκετός κόσμος στη πιάτσα
Τα γνωστά τραβελια στην αρχή με πρώτο το ξανθό χοντρό τραβέλι και στη συνέχεια βουλγαρογυφτιά. Ωστόσο αυτή που μπόρεσα να ξεχωρίσω ήτανε μια με μπλέ φόρεμα βυζάρες και πολύ πέραση. 6-7 περατζάδες με το αυτοκίνητο έκανα τις 5 την είχανε φορτώσει. Έχουμε τίποτα στοιχεία για αυτήν. Δεν ξέρω όνομα παρά μόνο ότι είναι ακριβώς απέναντι από τη διχάλα που κάνει ο δρόμος που κατεβαίνεις στο fever.
Πολύ όπλο πάντως φίλεκι εγώ φίλε που πέρασα νωρίς την είδα την καυλιαρα.Βυζαρες και μπουταρες φοβερές.Δε νομίζω να την έχω ξαναπετυχει
Αυτη ειναι σιγουρα γιατι αυτη τη βλακεια με το βυζι και τον θηλασμο τη λεει απο περσυ σαν δικαιολογια να μην την χουφτωνειςΗ Άννα που λέει ο φίλος είναι η Μαρία η Αλβανίδα...
και σε μένα μια φορά είπε Άννα.
Θέλει να αλλάξει καλλιτεχνικό προφανώς.
Kαινουγιο τεμαχιο?ενα πολυ ωραιο και δυνατο ειναι σε σταση στην Μοναστηριου.
Ξανθο...